• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte"Geleceğin Anne Adayları Kulübü"'nün Güzel Hatunları Buluştu :) Buyrun Resimleree

fotolarla bırlıkte yapılan yorumları okurken sankı bi kısa film gostersınde sandım kendımı :):)
çok cici çıkmıssınız kısslarr .. yuzunuzden tebessumunuz eksık olmayıp,dostlugunuz daim olsun :nazar:
bu arada gulhanenın cay bahcesınden bogaza karsı çay içilmesine bi baska oluyor , anılarım canlandı birden ;-)
ne mutlu bizee size bu keyfi verebilmişiz :lepi:
Allah razı olsunn inş.. abbacım :1hug:
ne güzel bir buluşma olmuş ne güzel eğlenmişsiniz allah dostluğunuzu daim etsin.
amin ardacımm sağolasınn kaydirigubbakcemile5
tek kelime ile
süpersinz süpeeeer
:hooray: kaydirigubbakcemile5 a.s.
ya ne guzel ya bende cok kiskandim:)ozelliklede balik ekmek yemek istiyorum .az kaldi az turkiyeme bi geleyimde dombili olup cikicam.dostlugunuz daim olsun.
çok sağol şirincimm a.s.
en yakın zamanda ist. boğazına nazır balık ekmekk yemek nasip olur inş. :lepi:

harika bir gün geçirdiğiniz belli dostluğunuz daim olsun,İstanbul manzarası iyi olmuş,özlem gidermiş oldum,deniz kokusu başkente kadar geldi.....dostluğunuz daim olsuna.sa.s.:nazar::nazar:

kimse yok cunku Fransadayim, ama Strasbourgdan sehrinden kimse yok kk den, yani benim bildigim kadariyla
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Sen yalnızmı kaldın oralarda yaaaa....
herkes çok güzel çıkmış, anneler ve anne adayları, kardeşler
dualarnız da kabul olsun...............
Amin,Allah razı olsun...

Çokk teşekkür ederiza.s.

Çok güzell resimlerr çok güzel bir paylaşımm...
Kızlarr muhteşemsiniz ya maaşallah sizlere....
Bayıldımm sizleree en çokta balık ekmeğinize ve gülhane parkında çay keyfinize....
Teşekkürler efemmm...
cokacimcoookBalık ekmeğimiz süperdi yaaaa gerçekten..
Kızlar çok güzelsiniz...
Anne olmak isteyenlere Rabbim sağlıklı bebekler versin
Anne adaylarınada,yavrularını sağlıkla kollarına almayı nasip etsin..Şeniz
Amin amin Allah razı olsun,çok sağol canım..
çok gzüelmişsiniz ne güzel buluşmuşsunuz o çaydanlık ne güzelmiş öyle

Teşekkürler...

Çaydanlığımızda çayımızda süperdi valla:)))

bıgun toplu bı bulusma yapalım nehırcım...
tadını aldık demı comk guzel oluyo bulusmalarhihoyyyt

a.sa.sa.sa.sa.s

fotolarla bırlıkte yapılan yorumları okurken sankı bi kısa film gostersınde sandım kendımı :):)
çok cici çıkmıssınız kısslarr .. yuzunuzden tebessumunuz eksık olmayıp,dostlugunuz daim olsun :nazar:
bu arada gulhanenın cay bahcesınden bogaza karsı çay içilmesine bi baska oluyor , anılarım canlandı birden ;-)
Sağol canım,amin inşallah...

Teşekkürler..a.s.

ne güzel bir buluşma olmuş ne güzel eğlenmişsiniz allah dostluğunuzu daim etsin.

Amin sağolasın...

Eğlendik eğlendi geldikdelikafadulden

tek kelime ile
süpersinz süpeeeer
:lepi::lepi::lepi:

Mersi canımmmmm

ya ne guzel ya bende cok kiskandim:)ozelliklede balik ekmek yemek istiyorum .az kaldi az turkiyeme bi geleyimde dombili olup cikicam.

dostlugunuz daim olsun.

Havaalanından doğruuu Eminönüne ozaman,balık ekmeğini ye,karnını doyur,sonra kalan işlerine bakcokacimcoookcokacimcoook

Teşekkürler.....a.s.

harika bir gün geçirdiğiniz belli dostluğunuz daim olsun,İstanbul manzarası iyi olmuş,özlem gidermiş oldum,deniz kokusu başkente kadar geldi.....dostluğunuz daim olsuna.sa.s.:nazar::nazar:

Teşekkür ederiz...

Bolbol içine çek canım deniz havasını,tadı hiç bir şeyde bulunmuyor gerçekten..

oooo benin canım eski rakibemde burdaymış ve çok güzelmiş arkadaşları gibi,yüzlerinden de anladığım kadarıyla çok da mutluymuş :)) ALLAH ım dualarınızı kabul etsin

canlarım hepiniz çok güzel görünüyorsunuz harika bir gün geçirmişsiniz mutluluğunuz yüzünüzden belli dostluğunuz daim olsun şekerler:enbuyukkk:

oooo benin canım eski rakibemde burdaymış ve çok güzelmiş arkadaşları gibi,yüzlerinden de anladığım kadarıyla çok da mutluymuş :)) ALLAH ım dualarınızı kabul etsin
:utangac: çok sağolasınn rakibimm zemuszemus
çok güzel bir gün geçirdik arkadaşçıklarımla :1hug:
Allah razı olsun inş. Şeniz
canlarım hepiniz çok güzel görünüyorsunuz harika bir gün geçirmişsiniz mutluluğunuz yüzünüzden belli dostluğunuz daim olsun şekerler:enbuyukkk:
çok teşekkürler gülnurcum :sm_cool: a.s.

ahhhhhhhhh istanbul iç açıcı bir şehir ya
hatunlar maşallah sizlere ya
hepiniz birbirinden güzelsiniz
anneler desen 22 lik kız

anneler desen 22 lik kız

anneme sölicem seni 22 lik kız demişler dicem sana
aman bi havaya gire ki sorma valla zaten herkese demiş
nette resimlerimiz var diye anne diyorum etme eleme yanlış anlıcak millet
sağol canım teşekkürlerŞeniz

anneler desen 22 lik kız
sağolasın elifçim a.s.
:roflol: :roflol: :roflol:

Amin canım sağolasın...

Heimiz çok mutluyduk çok...

sağolasın canım...

Harika bir ündü kesinlikle..Teşekkürler..

anneler desen 22 lik kız
Teşekkürler canım...

Annem adınada teşekkürlersırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:

Ayyyy ana kız çok hoşsunuz yaaaaaa....

Ayyyy ana kız çok hoşsunuz yaaaaaa....

öleyizdir şakerim naniknanik napsın kadın hadi siznkinin haberi vardı önceden a.s
benim garibim ogün öğrendi böle bişiy olduğunu kadın direk organ mafyasından şüpelendi:roflol::roflol::roflol:
rady de tlf eşiyle konuşurken diyorki beni şuanda ameliyat ediyorlar bende senle konuşuyorum:roflol::roflol::roflol:
herkesin aklında bir sürü soru işareti vardı nevincim kadın böle bişiy beklemiyordu :sm_confused:

gerçekten güzel zaman geçirmişsiniz çok beğendim allahım daim etsin dostluğunuzu keşke yanınızda olabilseydim bende katılırdım... herkes harikaydı ...

kızlar çok güzelsiniz istanbulum da çok güzel,dostlğnuz daim olsuna.s.

öleyizdir şakerim naniknanik napsın kadın hadi siznkinin haberi vardı önceden a.s
benim garibim ogün öğrendi böle bişiy olduğunu kadın direk organ mafyasından şüpelendi:roflol::roflol::roflol:
rady de tlf eşiyle konuşurken diyorki beni şuanda ameliyat ediyorlar bende senle konuşuyorum:roflol::roflol::roflol:
herkesin aklında bir sürü soru işareti vardı nevincim kadın böle bişiy beklemiyordu :sm_confused:

:roflol::roflol::roflol:

Ayy bu radyyle eşide çok hoşlar yaaa....

selam hepiniz çok şeker çıkmışsınız kızlar imrendim valla keşke bende yanınızda olabilseydim o gün ama malesef olamadım .

sağol bebekim sağol...

Birgün kısmet olur inşallah...
gerçekten güzel zaman geçirmişsiniz çok beğendim allahım daim etsin dostluğunuzu keşke yanınızda olabilseydim bende katılırdım... herkes harikaydı ...
Amin inşallah canım,sağol...

İnşallah bir dahaki sefere..
kızlar çok güzelsiniz istanbulum da çok güzel,dostlğnuz daim olsuna.s.

Teşekkürler Egem,Evet İstanbul kıskandırıyor kendini,şahane bir şehir,kelimeler yetmez..

Back