- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi dimplehawk
-
resimlere bak bak doyamıyom ya bacılar.ne kadar güzel bi gün geçirmişiniz.ah orda olmak vardı...opuyorumnanaktan
nevincim bakıyorum da tekrar buluşmak için can atıyorsun
bekle cnm bizleride
aynen denefim ya :lepi:resimlere bak bak doyamıyom ya bacılar.ne kadar güzel bi gün geçirmişiniz.ah orda olmak vardı...opuyorumnanaktan
teşekkürler çenebazz kaydirigubbakcemile5 Allah razı olsun kardeşim vereliniortakhemşolarımı benden önce istanbul mu görmüş delikafadulden
alıcağın olsun istanbul kaydirigubbakcemile3
belli çok güzel vakit geçirilmiş, çok güzel gezilmiş eğlenilmiş...
ama o teknede ben de balık-ekmek yemek istedim şimdi yaa
ooy istanbulu da özlemişim ben ya :asigim:
geleceğin anne adayları, inşallah yüzünüz gülsün kalbinizden geçen dileklerin gerçekleşmesiyle :teytey: :teytey:
sağolasın radycim kaydirigubbakcemile5buluşmamız gerçekten süperdi.resimlerde bi harika çıkmış.
çekenin de koyanın da ellerine kollarına sağlık.
öyle bir gün geçirdiğim için,sanaldan da olsa çok güzel dostluklar edinip bunu gerçeğe taşıyabildiğimiz için çok mutluyum.canım arkadaşlarım benim.
göremediğim diğer arkadaşlarımla buluşmayı da çok istiyorum inşallah o da nasip olur birgün.
hem de ne süperrrrrr :lepi:
Evvvvvvettt kesinliklee..
Valla aynı şehirde olsakta,böyle günler sabah kahveleri kahvaltılar falan yapsak ne süper olurdu dimi?zemuszemus
Evvvvvvettt kesinliklee..
Valla aynı şehirde olsakta,böyle günler sabah kahveleri kahvaltılar falan yapsak ne süper olurdu dimi?zemuszemus
Ahhhh ahhhhh Denefim,ben de baka baka bi hal oldum valla,insanın hoşuna gidiyor yawwww....
Denefim,bu taraflara bi şekilde yolun düşerse,mutlaka haberimiz olsun..Bellimi olur belki de burda görüşmek nasip olur...
Ahhhh ahhhhh Denefim,ben de baka baka bi hal oldum valla,insanın hoşuna gidiyor yawwww....
Denefim,bu taraflara bi şekilde yolun düşerse,mutlaka haberimiz olsun..Bellimi olur belki de burda görüşmek nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?