- Konu Sahibi dimplehawk
Resimleriniz çok güzel kızlar.Birde bu geleceğin anne adayları buluşmasını ankaralılarla yapsak ne güzel olurdu?Heveslendim şimdi... :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun teşekkür ederizz kaydirigubbakcemile5aa ben burayı nasıl görmemişim :kedi:
hepiniz çok hoşsunuz ne güzel bir gün geçirmişsiniz
ama diğer arkadaşlar darılmasınlar nevinimle nehirimi görmek ayrıca mutlu etti beni opuyorumnanaktan içinizin güzellğini hissediyordum burdan ama dışınızda bi okadar güzelmiş çok tatlısınız yaa maşallah sizlere annenizinde ellerinden öper ve kutlarım böyle cici-hanım kızlar yetiştirdiği için vereliniortak
dostluğunuz daim olsun allah hepinizin kucağını tez zamanda doldursun inş. :Saruboceq:
teşekkürlerrrrr opuyorumnanaktandostluğunuz daım olsun inşallahhh heğınız harıkasınızz bayuldummmmmmmm
:roflol: :roflol:istanbul ne güzel bi şehir yaaa. sizlerde tabiiki yüzleriniz gözleriniz ışıl ışıl pırıl pırılsınız yalnız ben kumaşçıyı anlamadım ne alaka
teşekkür ederiz,mersiler....Dostlugunuz daim olsun hanimlar...
Teşekkürler...ınşallah sizlerde buluşursunuz bir gün...Resimleriniz çok güzel kızlar.Birde bu geleceğin anne adayları buluşmasını ankaralılarla yapsak ne güzel olurdu?Heveslendim şimdi... :)
ŞenizŞenizmaşallah size
aa ben burayı nasıl görmemişim :kedi:
Burcum gelmişşş,ben görmemişim....hepiniz çok hoşsunuz ne güzel bir gün geçirmişsiniz
ama diğer arkadaşlar darılmasınlar nevinimle nehirimi görmek ayrıca mutlu etti beni opuyorumnanaktan içinizin güzellğini hissediyordum burdan ama dışınızda bi okadar güzelmiş çok tatlısınız yaa maşallah sizlere annenizinde ellerinden öper ve kutlarım böyle cici-hanım kızlar yetiştirdiği için vereliniortak
dostluğunuz daim olsun allah hepinizin kucağını tez zamanda doldursun inş. :Saruboceq:
:kedi::kedi:teşkürler....dostluğunuz daım olsun inşallahhh heğınız harıkasınızz bayuldummmmmmmm
:roflol::roflol::roflol:Allah razı olsun teşekkür ederizz kaydirigubbakcemile5
evet benim arkadaşlarım çok hanımm, çokk ciciler :asigim:
teşekkürlerrrrr opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol:
sağolasın hamaratcım, konunun başında yazıyor sanıyorum fisfisfis
bizim buluşma vesilemiz o kumaşçıı, ordan alakaaa naniknanik
sevgili arkadaşlarımla, diktirdiğim pardesümü ve detaylarını paylaşırken; nehircim, aldığım kumaşı, kendi kumaşçısından 10 kat daha uyguna aldığımı öğreninceeeeeeee gelmesi şart oldu yanii kaydirigubbakcemile3 durum bu buyrunnnnnnnnn
cümleye bak yaa :bbo: kaydirigubbakcemile3
Amin canım sağolasın,çok teşekkür ederiz...çok güzel çıkmışsınız arkadaşlar çok eğlenmişsiniz her halinizden belli.allah dostluğunuzu bozmasın inşopuyorumnanaktan
hee yavrum..gamzem döktürmüün maşallah kuzum...
Allah razı olsun arkadaşım kaydirigubbakcemile5 amin opuyorumnanaktansüpersiniz kızlarr yaaaa
ne kadar keyif almışsınız böyle
herkesler gülücük saçıyo ortaya
maşallah diyorummm
allah muhabbetinizi arttırsın
dostluğunuz daim olsun inşallahh a.s.
bende seni öpüyorumm opuyorumnanaktanarkadaşlar çok sevindim bulumanıza memleket kokuyor resmen bende mersinliyim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
teşekkürlerr yerimsenibenopuyorumnanaktanselam arkaadslar ya ne guzelsınız sız oyle masallah yanı
bende samsunuluyum ıst olsaydım sıze katılmak ısterdım kendıne ıyı bakın
he yaa kaydirigubbakcemile3ana ben bunları yenı göruyomm
nehırım askım sefklım nıe lınk vermıyon sen nanbana:mymeka: nıe demıyon uyussss
annen cok seker kardesınde öle
kızlar süpersınız dostluğunuz daım olsun
keneler sızı ıyı ısırmamışş
amşn inş. çok sağol a.s.çok güzel çok sıcak
Rabbim dostluğunuzu daim etsin:Saruboceq: