• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..ve "Geleceğin Anne Adayları Kulübü" 'nün Güzel Hatunları İstanbul'da Buluşuyor :))

ne yenisi be yavrumm 3 yıl doluyorr :bbo:

hayır cnm onu demek istemedim tabiikiiiiiiiiiiiiii
tedirgin biraz, mızıklanıyor sadece
nehir anlatır sana nevinim a.s.

Ok cicim ...

Ama 3 yıl yeni evli sınıfına girer bacım...Mızıklanması da normal yani,dert etme...Bir orta yol bulunur elbet...:))))

amanın da amanın bızım topıgın guzel hatunları bulusurlarmıymış,gezmelere mı gderlermiş ohhh ne guzellll.....basta ben gelemıyorum dıye bıraz fesatlandım ama hemen gectı vallasırnaşık şeykaydirigubbakcemile5hadı bakalım ıyı gezın eglenın fotoları beklıyoruz ona gore canlarımmmmmmmmmm:1hug:a.s.

Evet zaruri nedenlerden dolayı buluşmamız 1 hafta sonraya ertelendi ne yazıkki.
Napalım geç olsun güç olmasın.

Son düzenleme:
kızlar muhabbeti anlamadım ne zaman buluşacaksınız

ama resimlerinizi görecek olmak ta güzel sabırsızlıkla bekliyorum

Radyolojim rejim mejim anlamam ben valla...Bir günlüğüne bozacaksın canım üzgünüm aslında değilim:roflol::roflol::roflol:
Hem uzmanlarda demiyormu,arada kendinizi şımartın diye,sende ogün şımartacan kendini bacım hatta bizde şımartırız seni hep beraber:1rolleyes:
nevincim ben zaten son iki haftadır kendimi sürekli şımartıyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nolcek benim bu halim bilmiyom valla
kızlar muhabbeti anlamadım ne zaman buluşacaksınız

ama resimlerinizi görecek olmak ta güzel sabırsızlıkla bekliyorum
canımcım.normalde bu hafta sonuydu ama benim bi mazeretimden dolayı haftaya ertelendi.keşke bütün gak buluşabilswydik ama farklı şehirlerde olunca mümkün olamıyo işte.
neyse kalplerimiz her zaman beraber bizim

nevincim ben zaten son iki haftadır kendimi sürekli şımartıyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nolcek benim bu halim bilmiyom valla

Seni şımarık seniiiiii:roflol::roflol:

takma kafana kuzum,olur arada öyle...Hem arada istirahat etmek iyidir,hep aç yaşanmaz...Biraz sal sen şimdi,sonra gene sıkı rejime geçersin canım...

veeeeee nihayet bugün buluştuk
resimlerimizi bekleyin çok yakında gelecekler.

foto foto foto
isteriz
günaydın
buşuşmanıza çok sevbindim
sabah ilk iş fotoalra bakmaya geldim ama bennnnnnnnn

Ay nıhayet gÖrÜdm reısmlerden
nehır kız sen artıst mıısn anam
bırde aÇlıktan valla gÖzÜn dÖnmÜŞ senın beeeee:)))))

çok fotojenik çıkmışınız bacular.ah orda olmak vardı.ne kaynatırdık ya.içim gitti...of of....neyse bizleride unutmamışınız ya oda yeter.sizleri resimlerdende olsa tanımak görmek çok güzel....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back