İnşallah yaşamam hep burda sıkıntılarımı yazdım artık çözüldüğünüde göstermek istedim herkes boşan gitsin ne uğraşıyosun diyip duruyo boşanmak kolay mı dediğimde çoçuğun yok bi dilekçeyle halolur diyolar ben ayrılmak için evlenmedim ben mutlu bi aile için evlendim ben çaba gösteriyorum eşimde göstersin istiyorum sadece nasıl bi yol izliyim nasıl düzeltirim çabasındayımmKonuyu bastan sona tam okuyamadm ama anladgm kadariyla bazi seyler istediginiz gibi ilerliyor sizin adiniza sevindim insallah bidaha sorun yasamazsiniz
Evliligin ilk yillarinda oluyor boyle tatsiz olaylar tabiki bosanmakta bir cozum ama o bence en son cozum yani artik anliyorsunuz ki boyle gelmis boyle gidicek o zaman bosanilabilir ama siz cabalayip evliliginizi kurtarmak icin ugrasmissiniz simdilik yoluna girmis gibi cabalariniz bosa cikmamis bir evlilikte kolay olmuyor ki bitirmesi kolay olsun siz hislerinize gore hareket edinİnşallah yaşamam hep burda sıkıntılarımı yazdım artık çözüldüğünüde göstermek istedim herkes boşan gitsin ne uğraşıyosun diyip duruyo boşanmak kolay mı dediğimde çoçuğun yok bi dilekçeyle halolur diyolar ben ayrılmak için evlenmedim ben mutlu bi aile için evlendim ben çaba gösteriyorum eşimde göstersin istiyorum sadece nasıl bi yol izliyim nasıl düzeltirim çabasındayımm
Evliligin ilk yillarinda oluyor boyle tatsiz olaylar tabiki bosanmakta bir cozum ama o bence en son cozum yani artik anliyorsunuz ki boyle gelmis boyle gidicek o zaman bosanilabilir ama siz cabalayip evliliginizi kurtarmak icin ugrasmissiniz simdilik yoluna girmis gibi cabalariniz bosa cikmamis bir evlilikte kolay olmuyor ki bitirmesi kolay olsun siz hislerinize gore hareket edin
Amacım zaten o şekilde fazla naz usandırır ben hatasını anlması için yaptım anladıni ifade etti gösterdi bu benim için yeterli umarım böyle sıkıntılar daha yaşanmazİşe yaramış ama dozunu sizde bilin fazla Naz da iyi değil sizde eşinizin değişimine yardımcı olun gerekirse beraber bazen oyun oynayın birbirinizin zevk aldığı şeyleri beraber yapın
İnşallah yaşamam hep burda sıkıntılarımı yazdım artık çözüldüğünüde göstermek istedim herkes boşan gitsin ne uğraşıyosun diyip duruyo boşanmak kolay mı dediğimde çoçuğun yok bi dilekçeyle halolur diyolar ben ayrılmak için evlenmedim ben mutlu bi aile için evlendim ben çaba gösteriyorum eşimde göstersin istiyorum sadece nasıl bi yol izliyim nasıl düzeltirim çabasındayımm
İnşAmacım zaten o şekilde fazla naz usandırır ben hatasını anlması için yaptım anladıni ifade etti gösterdi bu benim için yeterli umarım böyle sıkıntılar daha yaşanmaz
İnşallahAdiniza sevindm onceki konudan animsiyorum mevzuyu. Ins hep mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?