• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve eşimden ilk adım geldi

Zz123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
117
33
28
28
3 gün önce bi konu yazmıştım eşimin hareketleri saygısızlığı umursamazlığı ve oyun telefon hastalığı yüzünden . 7 aylık evliliği nasıl tükettiğini anlatmıştım sizlere .. 2 gün öncede telefonunu sakladığım için benden boşanıcanı ve telefonunu vermeyince babasını arayıp gelmesini ve benden çok sıkıldığını söyledi ve bende anlattım yaşadıklarımı eşimden rahatsız olduğum şeyleri ve babası eşimi haksız bularak onu kenara çekti ve gitti .. gittikten sonra değişen hiçbişey olmadı sanki hiç konuşulmamiş gibi tekrardan kaldığımız yerden devam ettk ğzerime yürümeye devam edince bu sefer ben babasını aradım ve oğlunu gelip almasını dayanamadımı söyledim geldiğinde tekrar aynı konuşmalar eşimin haksız oldunu o kadar net biliyor ki bende hiçbi problem olmadını çook net farkında herkes ama sonuçta gelinim ben banada hep sensin kızım diyemezler o yüzden biraz bana biraz ona çoçuk gibi konuşup gitti . Ağladım bütün gece zoruma giden herşey için ağladım sabah kalktm işe geldm öğlene doğru kayınvalidem geldi işte erkek naparsa biz tamam deriz işte başka birinin aldatma olaylarını anlattı neymiş efendim eşim beni aldatsa bile ben gidip koynuna gircekmişim biraz cilve yapcakmışım neymiş ben bunları yapamam istenmediğim yerde durmam sizin hoşunuza mı gidiyo benim mutsuz olmam dedim ve kapattım konuyu işimin olduğunu söyledm ve gönderdim . Akşamda eşim ısrarla kendi ailesine gidelm dedi babası beni aradı gelin gelin hepberaber yemek yiyelim kabul ettim ve gittim eşim hep akşam suratını düzelt öyle görmicem diye söyleyip durdu ve tabikide suratımı düzeltmedim eşim nasıl benm ailemn yannda bişey sorulmazsa cevap vermiyo telefon elinde kimseyle muhabbet etmiyo bende aynı şekilde yaptım babası kızım naptın bugun falan soru sorup beni konuşturmanın peşindeydi hep babası eşimden daha ılımlı bi adam hep bana kızım der ve bu benim çok hoşuma gider o nasıl oğlumsa sende benim kızımsın der. Her neyse biz kalkalım dedm eşime babası oturum dedi Bende yatıya kalmıcaz baba dedim ikimizde işten geldik eve girmedik daha dedim ve eşim toparlandı çıktık . Eve gelene kadar tek bir kelime konuşma geçmedi aramızda evin merdivenlerinde eve girince artık suratını düzelt dedi bende düzeltmem için bişey görmüyorum dedim iyi öylemi diyip sustu eve geldiğinde hiçbi iş yapılmamş sabahtan akşamdan kalan tabaklar bardaklar mutfakta heryer dağınık yatak dahi toplanmamş görünce şok oldu çünkü asla evi öyle bırakıp çıkmam kendisi bilir umursamaz şekilde duşa girdim oyalana oyalana çıktım yarım saat saçlarımı kuruttum düzelttim sabırla bekliyo normalde kırk saat napıyosun çık hadi bende giricem demeye başlamıştı . Sonra miss gibi geçtim yatağıma oda salondaydı geldi yatıcakmısın dedi uzanıcam dedim gitti ışıkları kapattı duşa girdi çıktı geldi yanıma hala neye bu suratın diye sordu bende yol gösterenim yok konuşanım yok doğruyu gösterenim yok diyip arkamı döndüm . Sonra söz verdi bidaha benim üzerime yürümicene bana el kaldırmıcana konuşmalarına davranışlarına yaklaşmalarına dikkat ediceni söyledi ve artık beni böyle görmek istemediğini söyledi aslında 3 gündür beklediğim şeyi anca yaptı ama beni kırıp döktükten sonra .. hee bu arada telefon konusu noldu dersenizde telefonla oynamaya devam edicekmiş ama sınırımı bilicem dedi ben hiçbi zaman ona oynama eline alma demedim aksine ben duştayken yemek yaparken ütü yaparken işlerimi yaparken kendime vakit ayırdığım zamanlar tabikii alabilir ama banada vakit ayırması gerektiğini bilmeli . Bi kaç gün sabrını denemeyi düşünüyorum biraz daha mesafeli olmayı daha kendi halimde takılmayı planlıyorum kaçan kovalanır diye bi söz var ben herşeyin fazlasını verdim ve karşılığında saygısız bi hayat gördüm işin ciddiyetini bilmesi gerek . Ve dün gece 3 kere ilişkiye girdik normalde 1 kere ilişki yaşayıp oyun oynardı dün 3 kere olması benmle ilgilenmesi beni göklere çıkardı organzm olmanın tadını doya doya çıkardım dün gece .. inşallah Yaşadıklarımızdan ders almıştır 🙏🙏

Konuyu bastan sona tam okuyamadm ama anladgm kadariyla bazi seyler istediginiz gibi ilerliyor sizin adiniza sevindim insallah bidaha sorun yasamazsiniz

Konuyu bastan sona tam okuyamadm ama anladgm kadariyla bazi seyler istediginiz gibi ilerliyor sizin adiniza sevindim insallah bidaha sorun yasamazsiniz
İnşallah yaşamam hep burda sıkıntılarımı yazdım artık çözüldüğünüde göstermek istedim herkes boşan gitsin ne uğraşıyosun diyip duruyo boşanmak kolay mı dediğimde çoçuğun yok bi dilekçeyle halolur diyolar ben ayrılmak için evlenmedim ben mutlu bi aile için evlendim ben çaba gösteriyorum eşimde göstersin istiyorum sadece nasıl bi yol izliyim nasıl düzeltirim çabasındayımm

İnşallah yaşamam hep burda sıkıntılarımı yazdım artık çözüldüğünüde göstermek istedim herkes boşan gitsin ne uğraşıyosun diyip duruyo boşanmak kolay mı dediğimde çoçuğun yok bi dilekçeyle halolur diyolar ben ayrılmak için evlenmedim ben mutlu bi aile için evlendim ben çaba gösteriyorum eşimde göstersin istiyorum sadece nasıl bi yol izliyim nasıl düzeltirim çabasındayımm
Evliligin ilk yillarinda oluyor boyle tatsiz olaylar tabiki bosanmakta bir cozum ama o bence en son cozum yani artik anliyorsunuz ki boyle gelmis boyle gidicek o zaman bosanilabilir ama siz cabalayip evliliginizi kurtarmak icin ugrasmissiniz simdilik yoluna girmis gibi cabalariniz bosa cikmamis bir evlilikte kolay olmuyor ki bitirmesi kolay olsun siz hislerinize gore hareket edin

Evliligin ilk yillarinda oluyor boyle tatsiz olaylar tabiki bosanmakta bir cozum ama o bence en son cozum yani artik anliyorsunuz ki boyle gelmis boyle gidicek o zaman bosanilabilir ama siz cabalayip evliliginizi kurtarmak icin ugrasmissiniz simdilik yoluna girmis gibi cabalariniz bosa cikmamis bir evlilikte kolay olmuyor ki bitirmesi kolay olsun siz hislerinize gore hareket edin
🙏🙏🙏

İşe yaramış ama dozunu sizde bilin fazla Naz da iyi değil sizde eşinizin değişimine yardımcı olun gerekirse beraber bazen oyun oynayın birbirinizin zevk aldığı şeyleri beraber yapın

İşe yaramış ama dozunu sizde bilin fazla Naz da iyi değil sizde eşinizin değişimine yardımcı olun gerekirse beraber bazen oyun oynayın birbirinizin zevk aldığı şeyleri beraber yapın
Amacım zaten o şekilde fazla naz usandırır ben hatasını anlması için yaptım anladıni ifade etti gösterdi bu benim için yeterli umarım böyle sıkıntılar daha yaşanmaz

Yazdıklarınız benim cümlelerim eski konuda beni alıntılanacak son yazdığınızı okumamı istemişsiniz. O yüzden sizi alıntılıyorum. Boşan gitsin yazmadım. Yazdığım cümleyi tekrar ekliyorum Boşanın boşanmayın diyemem karar sizin ama boşanmak kolay değil yazmışsınız yoo gayet kolay bir dilekçe veriyorsun sadece.Söylediğimin hala arkasındayım boşanmak zor değil. Kimse ayrılmak için evlenmiyor ama çoğu insan sizin yaptığınız gibi evlenmiş olmak için evleniyor. 5 senelik ilişkide bunların görülmemesi veya saklanması imkansız. Siz ya görmek istemediniz ya görüp göz ardı ettiniz.
Yeni konunuzu okudum. Siz sıkıntılarınızın çözüldüğünü mü düşünüyorsunuz gerçekten? 3 kere sevişince bütün sıkıntı bitti mi? Bakalım kaç gün böyle devam edeceksiniz bir hafta iki hafta? Her kavgada surat asıp istediğinizi elde edebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Kusura bakmayın ikiniz de çocuksunuz. Hatanın en büyüğünü de büyümeden evlenerek yapmışsınız.
Telefon saklamak, kayınbabaya şikayet etmek... Konunun neresinden tutsak elde kalıyor. Eşiniz sizin çocuğunuz mu sizin izin verdiğiniz zaman sınırları içinde telefonla oynama hakkı elde ediyor?

Adiniza sevindm onceki konudan animsiyorum mevzuyu. Ins hep mutlu olursunuz

Back