Ve bende aldatıldım...

kız ile konuştuklarımı anlattığım da eşim seni böyle karaktersiz biri ile muhattap ettiğim için çok özür dilerim dedi kız da bir kadın olarak utanıyorum dedi ama güya eşim boşanacağım dediği için devam etmiş . Ya olayların içeriği çok fazla aslına bakarsanız elbette kolay şans vermem ama eşim sonlandırmak istedikçe kız onu ben bitersem sende bitersin gibisinden tehdit etmiş hamileyim vs demiş işte eşim de ben duymadan kendi kendine halletmeye çalışmış yani izlenim bu şekilde ama bilmiyorum yine de Allah biliyor

Bazı erkekler hiçbir şeyi hak etmiyor. Ne diyeyim umarım mutlu olursunuz.

asla affetmem, midem almaz , gururuma yediremem.tazminat , nafaka kısacası donuna kadar alır dımdızlak kapının önüne koyarım.o kızla ikisine de zina davası açarım , yetmez bir güzel rezil rüsva ederim ikisini de.

Ben bekarken ilk sevgilim benle sevgiliyken başkasıyla nişanlanmış hatta evlenmişti yurtışında çalışıyordu gidip geliyordu sürekli. Benle konuşmadığı zamanlarda şüphelenmiyordum bile. Bir sabah beni biri aradı ben eşiyim 3 aylık hamileyim dedi hayatımın şokunu yaşadım asla anlayamadım nasıl oldu nasıl bitti ayrı şehirlerde oturuyorduk ayda birkaç kez görüşüyorduk meğer balayından dönmüş benim yaşadığım şehirde almış soluğu falan eşinden öğrendim hepsini eşine itiraf etmiş mesajlarımızı görünce. Kadıncağızda beni aradı. Aldatılmanın verdiği üzüntü yetmiyormuş gibi birde beni gerçekten karısı olduğuna ikna etmek için evlilik cüzdanlarının resmini falan atmıştı. Ona dedimki ben beddua bile okumayacağım çocuğunuz olacak sen beni unut beni hiç varolmamış say unut aklından çıkar herşeyi yoluna devam et. Tamam öyle yapacağım dedi. Bu yazını okuyunca merak edip kadıncağızın sosyal medya hesabına baktım boşanmış birkaç sene öncesinde paylaşımlarından anladım. Ne onla ilgili bir resim kalmış ne birşey birtek kızıyla resimleri vs. Yani demem o ki aklından asla atamazsın ben bile atamıyorum beni nasıl bu duruma soktu diye. Kaldı ki o kadını düşünemiyorum... Ama o an boşanmadılar demek ki hatalarını yapmaya devam etti. Bir yapan bir daha yapar asla affetmeyin. Hele çocuk küçükken daha kolay olur her şey.

Öncelikle rabbim yardımcınız olsun cidden zor bi durum hem sizin hem bebeğiniz için ama kendiniz en çok da bebeğiniz için dik durup güçlü olun yapanlar utanıp dertlensin sizin alnınız ak başınız dik böyle bi evlilikten hayır gelir mi bilmem ama öncelikli olan şey bebeğiniz bazı arkadaşlarında dediği gibi ayrılmak istiyorsanız sakince kendiniz ve bebeğiniz için geçin kaynağı kalacak yer vs ayarlayın kendinizi sağlama alın yok bi şans daha vermeliyim diyosanızda bi destek alın uzmanlardan veya evlilik terapistlerinden hassas bi döneme denk gelmiş tekrardan geçmiş olsun

Affedilecek bir şey yok ortada , yaşamadan akıl vermek de doğru değil ama sanırım bu durumda olsam affetmezdim ama affetmiş gibi yapar ve hayatımı sürdürürdüm. Eşiniz 6 ay sabredemeyip bunu nasıl yapar bilmiyorum daha çok yeni evlisiniz ama bence abisine gözünün eşinizin üstünde olmasını soyleyin , sizin onurunuzu 2 paralık etmeye de hakkı yok inşallah hak ettiğiniz değeri görürsünüz

Bu durumda en cok siz yorulacaksiniz. Maalesef cocuk evlilikte buyuk bir donum noktasi. Sag cikanlar mutlu oluyor ama cogunluk cikamiyor.

eger kiza asik degilse esiniz devam edin, ama asik olmussa birakin.
Devam edin derken evli bir insanin verdigi emekler, hissiyati ve cocugunu bir anda bosverip gitmesi kolay olmuyor.

amaen cok siz yorulacaksiniz.Unutamamaktan, affedememekten...

Bu donemler cok kritik. Bana kalirsa esinizle hesaplasin ciddi ciddi konusun tavrina gore yon belirleyin. Aksi halde yazik olur.

Bacım yuva yıkanın vuvasi olmaz erkekler böyle saçma hatalar yapar eşini seviyorsan ona iyi bir ders ver. Yuvan yıkılmasın eşini seviyorsan bebeğinizde var babasından mahrum olmasın ama şunu unutma ona unutamayacağı iyi Bir ders vermen lazım o dersi çok iyi biliyorum aslında ama cevap da sen bul.

Herkes bir şanşi hakederme ama bu son şans olsun bunuda hissettir soyle ama keske bu durum ailesiyle paylasmasaydin sonucta ailesi birsey yaoamaz kicaman adam kucukncocuk degil ki kulagindan tutup yaoma bidaha desinler oda tutsun

Kızın ailesine ulaşın baştan sona anlatın, boşanma gibi bir niyetinizin olmadığını , kızlarının da bu durumda hangi konumda olduğunu hatırlatın . Devam edecekleri de varsa belki bir ihtimal edemezler

Affetmek? Birlikte tatile giden adamı miden aldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…