Bu konuyu duymak istediginiz sozler icin mi actiniz? Zira farkli dusunenleri tersliyorsunuz.
farklı düşünenleri terslemiyorum sadece yaşanmış bir olayla alay edilmesinden hoşnut diilim. bilmem anlatabildim mi?
Ben pek alay goremedim.
bakış açısı demekki bundan sonra kürtaj yaptıracak birini arar yok ucuz diktirme arar sizce bunlarda alay yok mu.
farklı düşünenleri terslemiyorum sadece yaşanmış bir olayla alay edilmesinden hoşnut diilim. bilmem anlatabildim mi?
Uzulme
Kendini degersiz de gorme herkes kendi hayatini kendi istedigi gibi yasar
Sadece herkese guvenme dikkatli ol
Normal hayatta da kimseyle paylasma bunlari insanlarin sana farkli gozle bakmamasi icin
Hakkinda hayirlisi olur umarim guvenilir deger veren ve degerli biriyle hayatini birlestirirsin bu adamla degil
Yooo realist ve futurist yaklasimlar
İnşallah çok teşekkür ederim. Sevdiğim adam bir anda hayatımda tanıdığım en iğrenç adama dönüştü gözümde.
Ya da ucuz zar diktirme
Kadının en büyük düsmani yine kadın işte anlamıyorum, anlayamayacağım da... Bakire değilse kime ne zarını diktirse kime ne hamile kalsa kime ne? Herkes nasıl yasayacağını seçmekte özgür. Sanki burada igneleyici laf sokan kadınlar hiç günah islemedi hep muhtesem insanlar oldular. Bu kadınların yetistirdigi erkek evlatlar da iste boyle cumlelerle kadını degersizlestirip zara indirgiyor. Herkesin yalnızca kendinden mesul oldugu bu hayatta bu kadar sorgu sual niye. Nasıl istiyorsanız oyle yaşayin ama kendi deger yargilarinizi baskalarina da dayatmayin.
Yaşınız kaç?ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?