- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 34
Tbk ederim iyi yapmışsın
Bundan sonraki konun sevgilimden hamileyim ne yapmalıyım filan olur heralde
Hadi bakalım...
teşekkür ederim içime su serptiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tbk ederim iyi yapmışsın
Hadi bakalım...
böyle biriyle ciddi düşünebillecekmisin peki...
Ne sinir bozucu bişey bakir olmayan erkeğin bakire kızla beraber olayımda evleneyim...
NAMUS sa eğer burda istenen...bunun kadını erkeği yok!!!
yazık bu zihniyete.
Allah razı olsun sizden Rabbim affetsin inşallah. şuan kendimi tutamadım bi an Allahım affetsin beni öncelikle şunu söyleyim ben şimdiye kadar hiç bir ilişkimde öpüşmek bile olmadı bir kişiyle öpüştüm o kadar o bunu biliyordu.benim bi resmimi gördü tatilde çekindiğim 3-4 yıllık bi resim haliyle açıktı. bana namaz kılıyorsun dua ediyorsun bu ne o zaman dedi bende durumu anlattım.3-4 yıllık bi foto o zamanlar açık giyiniyordum dedim. açıkcası bu resmi çektirebiliyorsan sadece o kişiyle öpüşme olmamıştır. neden kan gelmedi o zaman dedi.
o bakirliğini yıllar önce bozdurmuş:) her önüne gelenle binlerce kez ilişkiye girmiş. ve ben bunu bile bile beni de koleksiyonuna eklemesine izin verdim.
ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
evt iki gün oldu ertesi günü hapı kullansam o ihtimal kalmaz dimi.
Tbk ederim iyi yapmışsın
Hadi bakalım...
fotomu kaldırdım hala gözüküyor mu. benim ruh halimi en iyi anlayan sen olmuşsun haklısın suan bi panik halindeyim sanırım
ONCEDEN DE KADINDINIZ. bir yer yirtildi diye kadin olmadiniz. sevismeyi arzu ettiginiz gunden beri kadinsiniz sekerim. bir dip not olarak duseyim dedim.
yuh. bunu yapıyor ve senden bakirelik istiyor değilmi. vay şerefsiz vay.
Zarı biz bu kadar namus meselesi haline getirdik. Aslında o bizim namusumuzu gösteren bir şey değil küçükken oraya bir şey kaçmaması mikrop almamamız için bizi koruyo bir şey olarak olmuş bir şey. Sizi belki tam anlayamam ama sırf ilişkiye girdiniz diye ayrılmayın. Eğer onu seviyorsanız devam edin. Ona sizi sevip sevmediğini ve güvenip güvenmediğini sorun gözlerine bakarak gerisini anlarsınız zaten. Üstelik ilişkide kan gelmedi demişsiniz umarım zarınız esnektir ve bişe olmamıştır ki benim düşünceme göre öyle benim tanıdığımda ilişkide hiç kalmadı doğumda yırtıldı zarı. Kendinizi kötü hissetmeyin. Sadece Allah'tan af dileyin zaten ondan başka kimseye yargılamak düşmek ve ondan başka kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz
tabiki kendi çocuğum olsa tasvip edeceğim birşey değil. çünkü sen şimdi erkek arkadaşından ayrılsan sonraki ilişkilerde de sevgililerinle birlikte olucaksın çünkü yolu açtın bir kere ve bunu bilen hiçbir erkek bundan aman ben faydalanmıyım demez. ister ciddi olsun ister olmasın. bundan sonra yapacağın şey gerçekten kendine hakim olmak ve her önüne gelenle birlikte olmamak.
artık zarın önemi olmayan bir zamanda olduğumuzu düşünüyrum bu sebeple kendini kötü hissetme sadece seni kullanmalarına izin verme yeter.
zar gitti diye kimseye kendini mecbur hissetme...
böyle biriyle ciddi düşünebillecekmisin peki...
Ne sinir bozucu bişey bakir olmayan erkeğin bakire kızla beraber olayımda evleneyim...
NAMUS sa eğer burda istenen...bunun kadını erkeği yok!!!
ve ben bu adamla evet ciddi düşündüm onunla evlenebilmek için çıldırdım. ama sonuç hahaha kendime gülüyorum sadece yazık.
yazık bu zihniyete.
ne kadar saçma neden bakamıcakmıssın. canımm bu iç güdüsel bişey yaşadın bitti bunun hesabını sadce rabbim sorar. tabiki evlenirsin kocanında çocuğununda yüzüne akpak bakarsın. hee evlendikten sonra başkalarıyla birlikte olursan işte o zaman bakamazsın.. bu zihniyetten kurtul bence..
Canim abartma lutfen ne alakasi var senin anneliginle o zarin?
Bırak bu adamı arkadaşım ya
Bu cümleyi kurabilen adamın kafasını gözünü kırarım
Ne densiz, ne hadsiz
Boşver, olan olmuş hayatına bak
Bir şey kaybetmiş değilsin
Allah CC ile aranda her şey, üzme kendini
bu zihniyete sahip kişiye bunu söylesen onlar kendi istedi bu onların yanlışı hakettiler bizim için doğal gibi laflar eder muhtemelen kendinde zerre kabahat yoktur kadınların hakkı yok erkekler yapar yapan kadında şöyle böyledir
Sen pisman degilsin. Partnerin supheli. Tek gecelik iliski mi?
Ya da ucuz zar diktirme
Şimdi burada size kinayeli laflar söyleyenlerin bir kısmı bakireliğiniz gitti diye aklım sıra aşağılamaya çalışanların bir kısmı, başka konu başlıkların da " ataerkil toplum yapısını yıkmaktan, kadının sadece cinsel obje olarak görülmesinin yanlışlarından, kadın erkek eşitliğinden" falan bahsediyor. Ama sonra gelip burada bir hemcinsi isteyerek birşeyler yaşadı diye, kinayeli sözler, ufak aşağılamalar. Herkes işine geldiği gibi bu ülkede, ne tuhaf.
Evet isteyerek severek birşeyler yaşamışsınız, kendinizi asla kullanılmış hissetmeyin. Evet ülkemiz tuhaf bir ülke, bir bakıyorsunuz bir tarafta bakireliği namus olarak gören bir erkek topluluğu, diğer tarafta namus kavramını iki bacak arasına sıkıştırmaktan çok öteye gitmiş, kalbe, dürüstlüğe, ruha önem veren bir erkek topluluğu. Sana inanmayan insana asla taviz verme bundan sonra, dimdik yürü hayata, kızlık zarının değil, senin kıymetini bilecek biri mutlaka çıkacaktır karşına.
Panik olmanı gerektirecek bir şey yok. Seninle başka konuların altında da konuşmuştuk, çocuk esirgeme kurumu falan yanlış hatırlamıyorsam. Üzülmeni gerektirecek tek şey erkek arkadaşının tutumu. O da üzülmeye değmez aslında. Yerinde olsam ayrılırdım. Çok fazlaymış bu kadarı. Resmen güven yok
canım isteyerek yaptıysan bu bir hata yada eksiklik değil namussuzluk değil dik dur. koskoca yetişkin bir kadınsın sadece 2 damla kandan ibaret değilsin bunu sevgilinle yaptın diye ona da mahkum değilsin yeri geldiği zaman çekip gidedebilirsin. kendini bu psikolojiye sokma sakın ha sakın. ayrıca erkek arkadasında sana inanmayabilir onu geçtim sana kimse inanmayabilir kimseye kendini inandırmak zorunda değilsin kendine inan yeter sen bir insansın bir kadınsın ve değerlisin. bunu bil ve ona göre yaşa
sizin tedirginliğiniz erkek arkadaşınızın tutumu olmuş sanırım.
bu ilişkiden önce evlilik düşünüyormuydunuz?
ne kadardır berabersiniz?
umarım sizi yanıltmaz..
tabiki ciddi şeyler düşünüyorduk. evlilikten sürekli bahseden o olurdu ama şimdi. onunla bi hayatım olsa arkamda dağ gibi eşim var diyebileceğim biri değil.
ne değişti iki damla kan mı değiştirdi erkek arkadaşını..
size değer versin, iki damla kana değil.
siz de her zaman dik durun tavrınızı anlasın.