ve ben artık kadınım !

Bu konuyu duymak istediginiz sozler icin mi actiniz? Zira farkli dusunenleri tersliyorsunuz.

farklı düşünenleri terslemiyorum sadece yaşanmış bir olayla alay edilmesinden hoşnut diilim. bilmem anlatabildim mi?

farklı düşünenleri terslemiyorum sadece yaşanmış bir olayla alay edilmesinden hoşnut diilim. bilmem anlatabildim mi?

Uzulme
Kendini degersiz de gorme herkes kendi hayatini kendi istedigi gibi yasar
Sadece herkese guvenme dikkatli ol
Normal hayatta da kimseyle paylasma bunlari insanlarin sana farkli gozle bakmamasi icin
Hakkinda hayirlisi olur umarim guvenilir deger veren ve degerli biriyle hayatini birlestirirsin bu adamla degil

Uzulme
Kendini degersiz de gorme herkes kendi hayatini kendi istedigi gibi yasar
Sadece herkese guvenme dikkatli ol
Normal hayatta da kimseyle paylasma bunlari insanlarin sana farkli gozle bakmamasi icin
Hakkinda hayirlisi olur umarim guvenilir deger veren ve degerli biriyle hayatini birlestirirsin bu adamla degil

İnşallah çok teşekkür ederim. Sevdiğim adam bir anda hayatımda tanıdığım en iğrenç adama dönüştü gözümde.

kadının en büyük düşmanı yine kadın.. arkadaş itiraf edemese de yaşadığı şeyden pişman ,yada öyle biriyle yaşadığından.bırakın dalga geçmeyi,yermeyi, nasıl bu durumun pişmanlığının üstesinden en azından şimdilik psikolojik olarak kurtulur o konuda fikir verin..belkide sırf burdan okuduklarıyla yaşadığı travmadan (ki buraya konu açtığına göre benim anladığım o yoksa hiç takılmaz hayatına devam ederi) biran önce kurtulacak,yada yine sırf burdan okuduklarıyla besbeter olucak...:19:

İnşallah çok teşekkür ederim. Sevdiğim adam bir anda hayatımda tanıdığım en iğrenç adama dönüştü gözümde.

Burdaki her düşünce ciddiye alınmaya değer olsaydı ohooo...Sen kendini biliyorsun. İnsanlar yaşamadıkları konularda ahkam kesmeyi çok iyi bilirler. Kınanan şey de illa ya senin ya çok yakının başına geliyor 23 yıllık hayatımda bunu gördüm hep. İsteyen seni yadırgasın, sana istedikleri gözle baksınlar. Sen namussuzluk yapmadın, yanlış biriyle yaşadın evet ama bunu bilemezdin. Burada kadınlar kaç senelik kocaları tarafından aldatılıyor. İnsanları tanıyamazsın asla. Senin yapman gereken tanıdığın andan sonra önüne bakman. Önüne bak sadece. Sen değerlisin ve bir et parçasından ibaret değilsin

daha önce de soran olmuş ben kaçırdım mı cevabı göremedim. neden isim değiştirdiniz.

Öncelikle burada kınayanları, eleştirenleri hele alayla yaklaşanları anlayamıyorum.

insan hayatta kınadığı bu benim başıma gelmez ben yapmam dediğini yaşamadan ölmez nice örnekleri var bu durumun.

ben de evlilik öncesi ilişkiyi desteklemiyorum. ancak yaşamış zaten kötü hisseden birini kınamam da. yaşamak yaşamamak herkesin kendi tercihi.

neticede yargılamak hiçbirimizin haddi değil.

konuya yorumum ise evet yanlış bir kişiyle yaşamışsın. ama bunda kendini değersiz kötü hissedecek bir şey yok. Allah tan başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

bu kişiyle olmaz diyorsan ayrıl gitsin. zaten erkek arkadaşının zihniyeti o kadar ters ki. açık giyindin diye dediği laflar sana inanmaması bunları kabullenmemelisin.

seni seven doğrularınla yanlışlarında her şeyinle seni sever. önemli olan böyle birini bulmak. diğerleri zaten boş.

İnsanın en güvenip, en sevdiğiyle yaşadığını asla yadırgamam.
Ancak benim için özel bi'şey, dediğim gibi her elini tuttuğunla yaşanmaz mesela.
Senin bu sevgilin şuan hissettiklerine, kaygılarına vs değecek bi'insan mı?
Ya da ilişkiden önce buna değer gördün de sonradan mı böyle %180 derece terbiyesiz oldu?

Eğer bunu doğru insanla yaşasaydın bu kadar paniklemezdin. Sanırım en üzüldüğüm nokta bu; sana bu cümleyi kuran adamla büyük ihtimal ayrılacaksınız ve sen böyle bi'insanla bunu yaşadığın için pişman olacaksın.

Ne kadar zar önemli değil desek bile kabul edelim toplum bunu kaldıracak düzeye gelemedi. Çoğu erkek saçmalık olmasına rağmen kabul etmiyo, yine kadınlar olarak biz yıpranıyoruz. Açıkcası 10 dakikalık zevk için bu kadar psikolojik baskıya değer mi:44:

Şu saatten sonra bence o adamla devam etme zira terkedileceksin belli.

Kadının en büyük düsmani yine kadın işte anlamıyorum, anlayamayacağım da... Bakire değilse kime ne zarını diktirse kime ne hamile kalsa kime ne? Herkes nasıl yasayacağını seçmekte özgür. Sanki burada igneleyici laf sokan kadınlar hiç günah islemedi hep muhtesem insanlar oldular. Bu kadınların yetistirdigi erkek evlatlar da iste boyle cumlelerle kadını degersizlestirip zara indirgiyor. Herkesin yalnızca kendinden mesul oldugu bu hayatta bu kadar sorgu sual niye. Nasıl istiyorsanız oyle yaşayin ama kendi deger yargilarinizi baskalarina da dayatmayin.

sen özgür bir kadınsın. istediğini yapabilirsin, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. açıkça konuş onunla. böyle aptal aptal davranıyorsa da bırak gitsin. çok sevdiğin bir adamla seviştin diye değerin düşmüş değil lütfen topla kendini. o resmen playboy olmuş, adamın takıldıgı şeye bak. pislik ya yobaz bildiğin. yobaz olmayan erkekler de var tatlım. açıkça konuşun olcak gibi değilse arkana bakmadan terk et.

Kadının en büyük düsmani yine kadın işte anlamıyorum, anlayamayacağım da... Bakire değilse kime ne zarını diktirse kime ne hamile kalsa kime ne? Herkes nasıl yasayacağını seçmekte özgür. Sanki burada igneleyici laf sokan kadınlar hiç günah islemedi hep muhtesem insanlar oldular. Bu kadınların yetistirdigi erkek evlatlar da iste boyle cumlelerle kadını degersizlestirip zara indirgiyor. Herkesin yalnızca kendinden mesul oldugu bu hayatta bu kadar sorgu sual niye. Nasıl istiyorsanız oyle yaşayin ama kendi deger yargilarinizi baskalarina da dayatmayin.

aynen öyle arkadaşım. çok ilginçler

Buyuuuuk bi boslukdasin suan 😑o yuzden bi gelgit yasayip yazmissin umrumda degil ama bundan sonra napicam gibi pisman degilsin madem neden yaziyosun sorun degilse senin icin
Aferim bravooo alkiss bekaretini sana guvenmeyen bi erkege verdin tebrikleer dememizimi bekliyosun

Yasadiklarini hicbi sekilde onaylamam bende senin yerinde olsam yapmazdin ozel bisy benim icin ama hayat senin umarim pisman olmazsib
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
Yaşınız kaç?
Anladığım kadarıyla cinsel ilişkiden bahsediyorsunuz. Kan gelmemesi normal, bazı insanların zarı esnek olabiliyor. Gelgelelim çoğu erkek bunu anlayamıyor. Bu yüzden doğuda öldürülen bile oluyor. Bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama sanırım doktora giderseniz size yardımcı olabilir.
Erkek arkadaşınıza mecbur olmadığınızı yazmışsınız, o kısmı anlayamadım. Ben bir kadının hayatında tek erkek olması gerektiğini düşünüyorum, hem ilk hem de son, ve herşeyi de onunla paylaşmalısınız, idealinin bu olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki gençken insanlar daha delidolu olup sonradan pişman olabilecekleri şeyler yapabiliyorlar. Bazen sadece nasıl bir şey olduğunu merak ettikleri için bile cinsel ilişki yaşayabiliyorlar. Bazense çok sevip, değer verip, güvenip yapabiliyorlar bunu. Gerçekten değdiğini düşünüyorsanız, pişmanlık duymuyorsanız, kafanıza takmayın artık. Şimdi sizi çok yargılayan çıkabilir, yorumları henüz okumadım bilmiyorum, ama siz iyi kötü bir ilişki yaşadınız, sevgilinizi sevdiniz, belki onunla planlar yaptınız, bir gelecek düşündünüz, ve son olarak da bir şeyler paylaştınız. Bunun arkasında durun, kimseye kendinizi ezdirmeyin. İleride başka birisiyle evlenecek olursanız, sizi olduğunuz gibi sevmesini bekleyin.
Size verebileceğim tavsiye, sadece bundan sonra bu konuda daha dikkatli olmanız. Cinsel ilişki çok özel bir şey, kadın oldum artık demişsiniz, kadın oldunuz diye bunun bir önemi kalmadığını düşünmeyin, kendinizi sevin ilk önce, kendinize saygı duyun. Sizi kullanmalarına izin vermeyin.

Evlendim benden de kan gelmedi lafı bile olmadı eğer hayırdır neden geldi deseydi boşanirdim ben kendi içimde çok taktım neden olmadı diye zaten beş gün sonra filan yapabildim onun psikolojisi ağırdı bide inanmasaydi kötü olurdum..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

hiç canını sıkıp depresyona falan gireyim , gereksiz yere vicdan yapayım falan deme. inandığın biriyle sevişmek istedin ve seviştin,işte bütün olay bu. ha karşındaki azıcık hayvan çıkmış.e napalım. ölelim mi. yooo. hayatına devam et. yalnızca bundan sonra adımlarını iyi hesapla.
keşke beraberliğinde korunsaydın. şimdi başına iş açmamış olsan bari. bunun bir önlemini alsan iyi olur.yumurtlama dönemine denk gelmemiştir umarım. ertesi gün hapı iyi fikir.
istersen doktora git , için rahat olsun bak bakalım zarın ne durumda. ilerideki ilişkilerini ona göre ayarlarsın. e tabi bundan sonra herkesle olmayacaksan.
hayırlısı işte hakkındaa ne diyeyim.
ay bir de şu hayvanı bırak gitsin yaa. kendine layık (! )birini bulsun.

Son düzenleme:
Back