ve ben artık kadınım !

Allah razı olsun sizden Rabbim affetsin inşallah. şuan kendimi tutamadım bi an Allahım affetsin beni :( öncelikle şunu söyleyim ben şimdiye kadar hiç bir ilişkimde öpüşmek bile olmadı bir kişiyle öpüştüm o kadar o bunu biliyordu.benim bi resmimi gördü tatilde çekindiğim 3-4 yıllık bi resim haliyle açıktı. bana namaz kılıyorsun dua ediyorsun bu ne o zaman dedi bende durumu anlattım.3-4 yıllık bi foto o zamanlar açık giyiniyordum dedim. açıkcası bu resmi çektirebiliyorsan sadece o kişiyle öpüşme olmamıştır. neden kan gelmedi o zaman dedi. :([/QUOTE]

bu pisliği derhal bırak bence:47::47:

keşke bu lafı dediğinde yanından derhal uzaklaşabilseydim. bu kadar küçültmeseydim kendimi. bırakma konusuna gelince haftaya yine yanındayım o zaman bitirmeyi düşünüyorum:(

ne diyebilirimki bi tartışma ortasında sadece aciz biri gibi ağladım yeminler ettim sevdiklerimin üstüne. sonrasında bişey diyemedi

Şuan ona hemen mesaj atın şüphesi olup olmadığına dair iyice bi ssonuca varın sizde..

Şuan ona hemen mesaj atın şüphesi olup olmadığına dair iyice bi ssonuca varın sizde..

bazı şeyler mesajda halledilmezki belki beni kırmamak için hayır yok diyecek. ya da kesip atacak. bunu yüzüne demeliyim gözlerimi kaçırmadan gözlerine bakarak. o zaman gerçeği anlayabilirim diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum

bazı şeyler mesajda halledilmezki belki beni kırmamak için hayır yok diyecek. ya da kesip atacak. bunu yüzüne demeliyim gözlerimi kaçırmadan gözlerine bakarak. o zaman gerçeği anlayabilirim diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum

Haklısın aslında...

zar yırtılmamış olabilir çok düşük ihtimal gerçi en son yapacağım şey belki diktrmek bunun bile çaresi var. ama kalbimde, ruhumda yırtılan yerleri nasıl onaracam bilmiyorum

Zamana bırak. Şu anda pişmanlık hissetmiyorsun ama zaman ne gösterir bilinmez. Bir daha onun karşısında bu konu içi ağlama aciz olduğunu düşünmesin.
Bu şüphesinden bir kere daha bahsederse def et gitsin.

Allah razı olsun sizden Rabbim affetsin inşallah. şuan kendimi tutamadım bi an Allahım affetsin beni :( öncelikle şunu söyleyim ben şimdiye kadar hiç bir ilişkimde öpüşmek bile olmadı bir kişiyle öpüştüm o kadar o bunu biliyordu.benim bi resmimi gördü tatilde çekindiğim 3-4 yıllık bi resim haliyle açıktı. bana namaz kılıyorsun dua ediyorsun bu ne o zaman dedi bende durumu anlattım.3-4 yıllık bi foto o zamanlar açık giyiniyordum dedim. açıkcası bu resmi çektirebiliyorsan sadece o kişiyle öpüşme olmamıştır. neden kan gelmedi o zaman dedi. :(

ne alakası var yahu. her açık giyinen öpüşüyor mu, sevişiyor mu yani, istemeyen yapmayan da var.
kapalı giyinip öpüşen de çok. bunla mı ilişkilendiriyor? çok sinir oldum...
kendi bakir miymiş hem?
değilse zaten boş konuşuyor bakirse de o da seninle birlikte bozdu bunu.
kadınlar sevdiğiyle bedenen birlikte olduğunda bile kalben davranır aslında ve bağlılığı artar bu da bırakmayı zorlaştırabilir bazen ama yanlış bir tavır sergiliyorsa bırakmak doğru görünüyor, ondan önce siz varsınız, siz değerlisiniz bi mecburiyetiniz yok, olan oldu. ters geliyorsa tövbenizi edersiniz ama yanlış insanla ömrünüzü mahvetmezsiniz. şüphelerle ilerleyemiyor ilişki...
şimdi geçip gitse de kendi içinde büyütür bir gün beklemediğin anda ısıtıp önüne koyabilir...
bir konuşun bakalım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Zamana bırak. Şu anda pişmanlık hissetmiyorsun ama zaman ne gösterir bilinmez. Bir daha onun karşısında bu konu içi ağlama aciz olduğunu düşünmesin.
Bu şüphesinden bir kere daha bahsederse def et gitsin.

inşallah bida o şüphesinden bahsetmez defetmek bi yana bu sefer cok daha derin izler olur benim için

bi kere açık oluşunla ilgili,,,öpüşmeden fazlasını yapmışsındır diyebilmişse...zihniyeti belli zaten!!!

ne alakası var yahu. her açık giyinen öpüşüyor mu, sevişiyor mu yani, istemeyen yapmayan da var.
kapalı giyinip öpüşen de çok. bunla mı ilişkilendiriyor? çok sinir oldum...
kendi bakir miymiş hem?
değilse zaten boş konuşuyor bakirse de o da seninle birlikte bozdu bunu.
kadınlar sevdiğiyle bedenen birlikte olduğunda bile kalben davranır aslında ve bağlılığı artar bu da bırakmayı zorlaştırabilir bazen ama yanlış bir tavır sergiliyorsa bırakmak doğru görünüyor, ondan önce siz varsınız, siz değerlisiniz bi mecburiyetiniz yok, olan oldu. ters geliyorsa tövbenizi edersiniz ama yanlış insanla ömrünüzü mahvetmezsiniz. şüphelerle ilerleyemiyor ilişki...
şimdi geçip gitse de kendi içinde büyütür bir gün beklemediğin anda ısıtıp önüne koyabilir...
bir konuşun bakalım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

o bakirliğini yıllar önce bozdurmuş:) her önüne gelenle binlerce kez ilişkiye girmiş. ve ben bunu bile bile beni de koleksiyonuna eklemesine izin verdim.

sana inanmadığını söyledi o yüzdenmi bitirdin??

bi kere açık oluşunla ilgili,,,öpüşmeden fazlasını yapmışsındır diyebilmişse...zihniyeti belli zaten!!!

hayır ilişkim bitmedi henüz devam ediyoruz . aslında çok çelişiyor laflarıyla yaptıkları çok ileri görüşlü bir insan kendisi. ama anlayamıyorum artık.

Tbk ederim iyi yapmışsın :34::34:
Bundan sonraki konun sevgilimden hamileyim ne yapmalıyım filan olur heralde :51:
Hadi bakalım...

o bakirliğini yıllar önce bozdurmuş:) her önüne gelenle binlerce kez ilişkiye girmiş. ve ben bunu bile bile beni de koleksiyonuna eklemesine izin verdim.

böyle biriyle ciddi düşünebillecekmisin peki...
Ne sinir bozucu bişey bakir olmayan erkeğin bakire kızla beraber olayımda evleneyim...
NAMUS sa eğer burda istenen...bunun kadını erkeği yok!!!

yazık bu zihniyete.

Zarı biz bu kadar namus meselesi haline getirdik. Aslında o bizim namusumuzu gösteren bir şey değil küçükken oraya bir şey kaçmaması mikrop almamamız için bizi koruyo bir şey olarak olmuş bir şey. Sizi belki tam anlayamam ama sırf ilişkiye girdiniz diye ayrılmayın. Eğer onu seviyorsanız devam edin. Ona sizi sevip sevmediğini ve güvenip güvenmediğini sorun gözlerine bakarak gerisini anlarsınız zaten. Üstelik ilişkide kan gelmedi demişsiniz umarım zarınız esnektir ve bişe olmamıştır ki benim düşünceme göre öyle benim tanıdığımda ilişkide hiç kalmadı doğumda yırtıldı zarı. Kendinizi kötü hissetmeyin. Sadece Allah'tan af dileyin zaten ondan başka kimseye yargılamak düşmek ve ondan başka kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz

tabiki kendi çocuğum olsa tasvip edeceğim birşey değil. çünkü sen şimdi erkek arkadaşından ayrılsan sonraki ilişkilerde de sevgililerinle birlikte olucaksın çünkü yolu açtın bir kere ve bunu bilen hiçbir erkek bundan aman ben faydalanmıyım demez. ister ciddi olsun ister olmasın. bundan sonra yapacağın şey gerçekten kendine hakim olmak ve her önüne gelenle birlikte olmamak.
artık zarın önemi olmayan bir zamanda olduğumuzu düşünüyrum bu sebeple kendini kötü hissetme sadece seni kullanmalarına izin verme yeter.
zar gitti diye kimseye kendini mecbur hissetme...

düşünceler düşünceler kaç gündür neler düşünüyorum bir bilsen. bunu da biliyorum eşimi bırak yarın birgün anne olduğumda o çocukların yüzüne nasıl bakıcam.

ne kadar saçma neden bakamıcakmıssın. canımm bu iç güdüsel bişey yaşadın bitti bunun hesabını sadce rabbim sorar. tabiki evlenirsin kocanında çocuğununda yüzüne akpak bakarsın. hee evlendikten sonra başkalarıyla birlikte olursan işte o zaman bakamazsın.. bu zihniyetten kurtul bence..

düşünceler düşünceler kaç gündür neler düşünüyorum bir bilsen. bunu da biliyorum eşimi bırak yarın birgün anne olduğumda o çocukların yüzüne nasıl bakıcam.

Canim abartma lutfen ne alakasi var senin anneliginle o zarin?

Back