ve ben artık kadınım !

namus sadece kadına özgü bu ülkede. maalesef erkekler her haltı yerler namuslu olurlar kadınlar bi ilişki yaşasın ondan o....u olmaz. hakaten yazık.

Bırak bu adamı arkadaşım ya
Bu cümleyi kurabilen adamın kafasını gözünü kırarım
Ne densiz, ne hadsiz
Boşver, olan olmuş hayatına bak
Bir şey kaybetmiş değilsin
Allah CC ile aranda her şey, üzme kendini

o bakirliğini yıllar önce bozdurmuş:) her önüne gelenle binlerce kez ilişkiye girmiş. ve ben bunu bile bile beni de koleksiyonuna eklemesine izin verdim.

bu zihniyete sahip kişiye bunu söylesen onlar kendi istedi bu onların yanlışı hakettiler bizim için doğal gibi laflar eder muhtemelen kendinde zerre kabahat yoktur kadınların hakkı yok erkekler yapar yapan kadında şöyle böyledir

Son düzenleme:

Sen pisman degilsin. Partnerin supheli. Tek gecelik iliski mi?

Şimdi burada size kinayeli laflar söyleyenlerin bir kısmı bakireliğiniz gitti diye aklım sıra aşağılamaya çalışanların bir kısmı, başka konu başlıkların da " ataerkil toplum yapısını yıkmaktan, kadının sadece cinsel obje olarak görülmesinin yanlışlarından, kadın erkek eşitliğinden" falan bahsediyor. Ama sonra gelip burada bir hemcinsi isteyerek birşeyler yaşadı diye, kinayeli sözler, ufak aşağılamalar. Herkes işine geldiği gibi bu ülkede, ne tuhaf.

Evet isteyerek severek birşeyler yaşamışsınız, kendinizi asla kullanılmış hissetmeyin. Evet ülkemiz tuhaf bir ülke, bir bakıyorsunuz bir tarafta bakireliği namus olarak gören bir erkek topluluğu, diğer tarafta namus kavramını iki bacak arasına sıkıştırmaktan çok öteye gitmiş, kalbe, dürüstlüğe, ruha önem veren bir erkek topluluğu. Sana inanmayan insana asla taviz verme bundan sonra, dimdik yürü hayata, kızlık zarının değil, senin kıymetini bilecek biri mutlaka çıkacaktır karşına.

fotomu kaldırdım hala gözüküyor mu. benim ruh halimi en iyi anlayan sen olmuşsun haklısın suan bi panik halindeyim sanırım

Panik olmanı gerektirecek bir şey yok. Seninle başka konuların altında da konuşmuştuk, çocuk esirgeme kurumu falan yanlış hatırlamıyorsam. Üzülmeni gerektirecek tek şey erkek arkadaşının tutumu. O da üzülmeye değmez aslında. Yerinde olsam ayrılırdım. Çok fazlaymış bu kadarı. Resmen güven yok

yuh. bunu yapıyor ve senden bakirelik istiyor değilmi. vay şerefsiz vay.

evt maalesef bunu benden istedi. ve sonrasında o söylediği laf Alahım ben kiminle birlikteyim.

keşke bu olaya herkes sizin gibi bakabilse. ülkemizde böyle düşünen o kadar az insan varki. Rabbim affetsin inşallah dua ediyorum sürekli.

asla bida kimseyle birlikte olmam deyip büyük konusmak istemiyorum. ne geldiyse başıma büyük konusmalarım yuzunden geldi. erkek arkadasımın vicdana gelmesini diliyorum.

küçükken evleneceğim insan ilkim olacak ellerimi bile ilk o insan tutacak derdim. yavaş yavaş büyümeye başlayınca bunun imkansız olabileceğini görmüştüm. eski kafada düşünüyorum belki bazı şeyleri bunu büyük bir utanç olarak görüyorum. aslında utanılacak bişey diil bu 24 yaşıma gelmişim erkekler gibi bayanlarında bazı ihtiyaçları oluyormuş. bu konuyu kafamda dramatize etmemeye çalışıyorum.

Canim abartma lutfen ne alakasi var senin anneliginle o zarin?

haklısın hiç bir alakası yok. ama işte insanoğlu herşeyi düşünüyor.

canım isteyerek yaptıysan bu bir hata yada eksiklik değil namussuzluk değil dik dur. koskoca yetişkin bir kadınsın sadece 2 damla kandan ibaret değilsin bunu sevgilinle yaptın diye ona da mahkum değilsin yeri geldiği zaman çekip gidedebilirsin. kendini bu psikolojiye sokma sakın ha sakın. ayrıca erkek arkadasında sana inanmayabilir onu geçtim sana kimse inanmayabilir kimseye kendini inandırmak zorunda değilsin kendine inan yeter sen bir insansın bir kadınsın ve değerlisin. bunu bil ve ona göre yaşa

böyle düşüncesiz böyle sözler söyleyebilecek biri diildi. ona güvenmek büyük bi hataymış. şimdi ne oldu hala ilişkim devam ediyor hala eskisi gibi ama kalbimi kırdı bir kere. hem de en olmayacak yerden Allaha sığınıyorum ben bu hatayı yaptım diye kötü biri diilim, ben bu kötülüğü Allahın verdiği bir cana yaptım diye dinsizde diilim. Rabbim tüm böyle düşünen erkeklerden kadınlarımızı korusun.

toplum toplum toplum çağ atlayamamış, erkekleri herşeyden üstün gören toplum. erkekler herşey yaşar ilişkiye girer helal olsun denir. kadınlar bir kez hata yaptımı bunun geri dönüşü olmaz. yazık halimize. evet ben bunu desem kesinlikle cevabı bu olur bundan eminim artık.

Sen pisman degilsin. Partnerin supheli. Tek gecelik iliski mi?

hayır konumu iyi okuyun erkek arkadaşım sevgilimden bahsediyorum. tek gecelik ilişkimden diil.

Ya da ucuz zar diktirme

size de yazık konuyu alaya çevirmişsiniz. ben burda beni gerçekten anlayabilecek insanların yorum yapmasını beklerdim.

teşekkür ederim yorumunuz için. insanlar çok acımasız kinayeli konuşmalarımı acıtmıyor. inşallah benim temennim erkek arkadasımın beni anlayıp böyle sözler söylediği için benden af dilemesi. bana değer vermesi.

evet hatırlıyorum sizi teşekkür ederim yorumunuz için. beni yaralayan kızlığımın gitmesi diil erkek arkadaşımın tutumu oldu söylediği o söz yıktı beni...

duymak istediğim sözleri söylemişsiniz. benim yaptığım acizlik diil muhtaçta diilim. bunu biliyorum ama inşallah bu düşüncemi 1 hafta sonrada koruyabilirim.

sizin tedirginliğiniz erkek arkadaşınızın tutumu olmuş sanırım.
bu ilişkiden önce evlilik düşünüyormuydunuz?
ne kadardır berabersiniz?
umarım sizi yanıltmaz..

sizin tedirginliğiniz erkek arkadaşınızın tutumu olmuş sanırım.
bu ilişkiden önce evlilik düşünüyormuydunuz?
ne kadardır berabersiniz?
umarım sizi yanıltmaz..

tabiki ciddi şeyler düşünüyorduk. evlilikten sürekli bahseden o olurdu ama şimdi. onunla bi hayatım olsa arkamda dağ gibi eşim var diyebileceğim biri değil.

tabiki ciddi şeyler düşünüyorduk. evlilikten sürekli bahseden o olurdu ama şimdi. onunla bi hayatım olsa arkamda dağ gibi eşim var diyebileceğim biri değil.

ne değişti iki damla kan mı değiştirdi erkek arkadaşını..
size değer versin, iki damla kana değil.
siz de her zaman dik durun tavrınızı anlasın.

ne değişti iki damla kan mı değiştirdi erkek arkadaşını..
size değer versin, iki damla kana değil.
siz de her zaman dik durun tavrınızı anlasın.

aslında o sözü söylemesi dışında bişey değişmedi hala eskisi gibi. bütün olasılıkları da düşünmek lazım tabi. ben artık bi sonumuzun olacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…