- 14 Mart 2013
- 7.552
- 3.667
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eczaneden hemen git vakit kaybetme al. Dilerim herşey gönlünce olur. Ne zaman konuşmak istersen seni dinlemeye hazırım.. Artık olan oldu bundan sonrası için plan yap. Dediğim gibi yakınından kimseye anlatma güvenme.
burda biçoğumuzun başından geçen şeyler bunlar..yargılamak bize düşmez ama gerçekten ilerde eşinin yüzüne bile bakamıyor insan..dikkatli ol ne olur bundan sonrası için.
şoku atlatsam artık :)
sen kendini bil sana inanmıyosa zaten o ilişkinin hayrı yok demektir.
düşünceler düşünceler kaç gündür neler düşünüyorum bir bilsen. bunu da biliyorum eşimi bırak yarın birgün anne olduğumda o çocukların yüzüne nasıl bakıcam.
ben özel mesaj göndermeyi bilmiyorum bana özelden yazar mısınız birşey sormak istiyorum.
ben ilkim olduğunu söyledim inanıp inanmamak elbet ona kalmış. hala inanmıyorsa ve 180 derece döndüğünü hisettiğim an bitiririm. peki iki gün önce yaşanan ilişkide şimdi kan gelmesi ne demek bilgin var mı
Iliski esnasinda gelmeyen kan simdi gelmis olabilir. Tahris olmus olabilir. Bikac damlaysa canini sikma.
ne alaka . insanın onuru bir zarda değil. seni bu şekilde etkilemelerine izin vermee.düşünceler düşünceler kaç gündür neler düşünüyorum bir bilsen. bunu da biliyorum eşimi bırak yarın birgün anne olduğumda o çocukların yüzüne nasıl bakıcam.
ne alaka . insanın onuru bir zarda değil. seni bu şekilde etkilemelerine izin vermee.
benim çoğu arkadaşım bakire değildi evlendiğinde. bir kadına sadece zar olarak bakmayan erkeklerde var bu dünyada. onlardan birini bulacaksın.
hayır devam ediyor sadece şüphe var aklında ağzından kaçırdı bunu. ben açıklama yaptım inandı mı bilemiyorum
şimdiden anlayabiliyorum Rabbim afetsin sadece boynum ona bükük. artık dua bile edemiyorum yüzüm olmadığını düşünüyorum
Ağzından nasıl kaçırdı ne dedi yani ?
O bakir miydi ?
Amin inşALLAH ALLAH affeder.
Kimseninde başına gelmez inşALLAH.
Dua edemiyorum yüzüm yok deme olmaz öyle bişey..
Tövbe edip dua et ALLAH'a sığın burda bile seni yerenler varken sana yardımcı olabilicek tek şey ALLAHtır.
Ben kınamıyorum kesinlikle kınadığı başına gelir insanın..
Sen bol bol dua et..
Hakkında hayırlı olan kişi oysa bi şekilde ALLAHın bunu senin karşına çıkartmasını iste..
Hayırlı değilsede karşına çıkmasını iste..
Sana inanıp inanmadığına emin ol önce...
Sonra git hastaneye tahlili yaptır..
Eğer başta sana inanmıyorsa şüphesi varsa sonuçları göster..
Sonra bence ayrıl..
Ama inanaıyorsa ama sadece neden kan gelmediğini merak ediyorsa..
Yine git hastaneye tahlili göster al için rahat etsin de
Birazda tersle..
İlla birlikte oldun diye ayrılıcak değilsin yada illa ona muhtaç değilsin..
ALLAH yardımcın olsun..
Burda kınayanlar insanlar bunu unutma ve insanlar her zaman acımasızdır o yüzden seni yeren yorumlara takılma biz kuluz ve hata yapmaz bize mahsus bişey şeytana kanabiliriz veya şeytanı alt edebiliriz o bizle alakalı bi durum ama hatalarda bize özgü bişey..
Sen annene, babana, kardeşlerine, sevgiline, burda tanımadığın bi ton insanın lafına bakma..
Sadece ALLAH'a sığın..
O en merhametlisidir..
İnsanlardan belli bi düzeyde destek görürsün ama ALLAH sana yardım ederse dua edip tövbe edersen hiç bi işinde ters gitmez gitse bile senin lehine döner..
Hakkında hayırlısı olur inşALLAH
Allah razı olsun sizden Rabbim affetsin inşallah. şuan kendimi tutamadım bi an Allahım affetsin beni öncelikle şunu söyleyim ben şimdiye kadar hiç bir ilişkimde öpüşmek bile olmadı bir kişiyle öpüştüm o kadar o bunu biliyordu.benim bi resmimi gördü tatilde çekindiğim 3-4 yıllık bi resim haliyle açıktı. bana namaz kılıyorsun dua ediyorsun bu ne o zaman dedi bende durumu anlattım.3-4 yıllık bi foto o zamanlar açık giyiniyordum dedim. açıkcası bu resmi çektirebiliyorsan sadece o kişiyle öpüşme olmamıştır. neden kan gelmedi o zaman dedi.
Allah razı olsun sizden Rabbim affetsin inşallah. şuan kendimi tutamadım bi an Allahım affetsin beni öncelikle şunu söyleyim ben şimdiye kadar hiç bir ilişkimde öpüşmek bile olmadı bir kişiyle öpüştüm o kadar o bunu biliyordu.benim bi resmimi gördü tatilde çekindiğim 3-4 yıllık bi resim haliyle açıktı. bana namaz kılıyorsun dua ediyorsun bu ne o zaman dedi bende durumu anlattım.3-4 yıllık bi foto o zamanlar açık giyiniyordum dedim. açıkcası bu resmi çektirebiliyorsan sadece o kişiyle öpüşme olmamıştır. neden kan gelmedi o zaman dedi.
Allah razı olsun sizden Rabbim affetsin inşallah. şuan kendimi tutamadım bi an Allahım affetsin beni öncelikle şunu söyleyim ben şimdiye kadar hiç bir ilişkimde öpüşmek bile olmadı bir kişiyle öpüştüm o kadar o bunu biliyordu.benim bi resmimi gördü tatilde çekindiğim 3-4 yıllık bi resim haliyle açıktı. bana namaz kılıyorsun dua ediyorsun bu ne o zaman dedi bende durumu anlattım.3-4 yıllık bi foto o zamanlar açık giyiniyordum dedim. açıkcası bu resmi çektirebiliyorsan sadece o kişiyle öpüşme olmamıştır. neden kan gelmedi o zaman dedi. [/QUOTE]
bu pisliği derhal bırak bence
Şokta olduğun muhakkak. Bunun sorumluluğunu tek başına taşıyacaksın malesef.
Baksana sana destek mesajları atanlar bile en yakın arkadaşına bile söyleme diye nasihat ediyorlar. Haklılar da. İnşallah bunun altında ezilmezsin sana gerçekten değer veren biriyle birlikte olursun.
Kızlık zarın bozulmamış da zedelenmiş gibi. Bence doktora git. Zar delinmiş bile olsa ilk ilişkide hamile kalma oranı çok zayıftır ama bundan sonra çok dikkatli ol. Korunma yöntemlerini iyi öğren.
Siz ne dediniz?