Allah razı olsun sizden Rabbim affetsin inşallah. şuan kendimi tutamadım bi an Allahım affetsin beniöncelikle şunu söyleyim ben şimdiye kadar hiç bir ilişkimde öpüşmek bile olmadı bir kişiyle öpüştüm o kadar o bunu biliyordu.benim bi resmimi gördü tatilde çekindiğim 3-4 yıllık bi resim haliyle açıktı. bana namaz kılıyorsun dua ediyorsun bu ne o zaman dedi bende durumu anlattım.3-4 yıllık bi foto o zamanlar açık giyiniyordum dedim. açıkcası bu resmi çektirebiliyorsan sadece o kişiyle öpüşme olmamıştır. neden kan gelmedi o zaman dedi. [/QUOTE]
bu pisliği derhal bırak bence
keşke bu lafı dediğinde yanından derhal uzaklaşabilseydim. bu kadar küçültmeseydim kendimi. bırakma konusuna gelince haftaya yine yanındayım o zaman bitirmeyi düşünüyorum
ne diyebilirimki bi tartışma ortasında sadece aciz biri gibi ağladım yeminler ettim sevdiklerimin üstüne. sonrasında bişey diyemedi
Şuan ona hemen mesaj atın şüphesi olup olmadığına dair iyice bi ssonuca varın sizde..
bazı şeyler mesajda halledilmezki belki beni kırmamak için hayır yok diyecek. ya da kesip atacak. bunu yüzüne demeliyim gözlerimi kaçırmadan gözlerine bakarak. o zaman gerçeği anlayabilirim diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum
ONCEDEN DE KADINDINIZ. bir yer yirtildi diye kadin olmadiniz. sevismeyi arzu ettiginiz gunden beri kadinsiniz sekerim. bir dip not olarak duseyim dedim.
zar yırtılmamış olabilir çok düşük ihtimal gerçi en son yapacağım şey belki diktrmek bunun bile çaresi var. ama kalbimde, ruhumda yırtılan yerleri nasıl onaracam bilmiyorum
Allah razı olsun sizden Rabbim affetsin inşallah. şuan kendimi tutamadım bi an Allahım affetsin beniöncelikle şunu söyleyim ben şimdiye kadar hiç bir ilişkimde öpüşmek bile olmadı bir kişiyle öpüştüm o kadar o bunu biliyordu.benim bi resmimi gördü tatilde çekindiğim 3-4 yıllık bi resim haliyle açıktı. bana namaz kılıyorsun dua ediyorsun bu ne o zaman dedi bende durumu anlattım.3-4 yıllık bi foto o zamanlar açık giyiniyordum dedim. açıkcası bu resmi çektirebiliyorsan sadece o kişiyle öpüşme olmamıştır. neden kan gelmedi o zaman dedi.
ben kendimi biliyorum bu konuda da hiç ni şüphem yok. bu ilişki bitti zaten bakalım ne zaman dile getirebileceğiz
Zamana bırak. Şu anda pişmanlık hissetmiyorsun ama zaman ne gösterir bilinmez. Bir daha onun karşısında bu konu içi ağlama aciz olduğunu düşünmesin.
Bu şüphesinden bir kere daha bahsederse def et gitsin.
ne alakası var yahu. her açık giyinen öpüşüyor mu, sevişiyor mu yani, istemeyen yapmayan da var.
kapalı giyinip öpüşen de çok. bunla mı ilişkilendiriyor? çok sinir oldum...
kendi bakir miymiş hem?
değilse zaten boş konuşuyor bakirse de o da seninle birlikte bozdu bunu.
kadınlar sevdiğiyle bedenen birlikte olduğunda bile kalben davranır aslında ve bağlılığı artar bu da bırakmayı zorlaştırabilir bazen ama yanlış bir tavır sergiliyorsa bırakmak doğru görünüyor, ondan önce siz varsınız, siz değerlisiniz bi mecburiyetiniz yok, olan oldu. ters geliyorsa tövbenizi edersiniz ama yanlış insanla ömrünüzü mahvetmezsiniz. şüphelerle ilerleyemiyor ilişki...
şimdi geçip gitse de kendi içinde büyütür bir gün beklemediğin anda ısıtıp önüne koyabilir...
bir konuşun bakalım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
sana inanmadığını söyledi o yüzdenmi bitirdin??
bi kere açık oluşunla ilgili,,,öpüşmeden fazlasını yapmışsındır diyebilmişse...zihniyeti belli zaten!!!
o bakirliğini yıllar önce bozdurmuş:) her önüne gelenle binlerce kez ilişkiye girmiş. ve ben bunu bile bile beni de koleksiyonuna eklemesine izin verdim.
yuh. bunu yapıyor ve senden bakirelik istiyor değilmi. vay şerefsiz vay.o bakirliğini yıllar önce bozdurmuş:) her önüne gelenle binlerce kez ilişkiye girmiş. ve ben bunu bile bile beni de koleksiyonuna eklemesine izin verdim.
düşünceler düşünceler kaç gündür neler düşünüyorum bir bilsen. bunu da biliyorum eşimi bırak yarın birgün anne olduğumda o çocukların yüzüne nasıl bakıcam.
düşünceler düşünceler kaç gündür neler düşünüyorum bir bilsen. bunu da biliyorum eşimi bırak yarın birgün anne olduğumda o çocukların yüzüne nasıl bakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?