ve ben artık kadınım !

Ülkemi terk edin diye bi kelime mi kullanmışım? Toplumun düşüncesini beğenmeyenleri zorla tutmuyorlar dedim. Dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

Biz alt metin okuduk,o anlamı çıkardık okypte ile.Bir de toplumun düşüncesi derken?Hangi toplum,ben de o toplumun içindeyim hiç de 75 milyon toplanıp bir karara vardığımızı hatırlamıyorum?Toplantıyı kaçırdık heralde.Bu arada sizin bir ülkede yaşamanız o toplumun tüm fikirlerine biat edeceğiniz anlamına mı geliyor?O zaman yurtdışında yaşasaydınız domuz eti mi yiyecektiniz toplumun çoğu böyle yapıyor diye?Vallahi eskiden Avrupa bizden beterdi düşünce özgürlüğü,hak hukuk konularında;eğer onlarda ne yapalım toplum böyle deselerdi şu an hala daha cadı avına çıkıyor,kiliseye itaat etmeyenlerin kellesini kesiyor olurlardı.Biz de diyoruz ki zina yapan kadına gösterdiğiniz tutumu erkeğe de gösterin,malum Türk toplumu Müslümanmış ya,bunu İslam diyor biz değil.

Son düzenleme:
Karsit goruslulere yer yok bu forumda bayanlar. Kizligim gitti diyene oh iyi yapmissin diyeceksin. Kocam beni aldatti diyene vay o kadin bilmem ne diyeceksin. Evli adamla iliski yasayana aşka saygi duyarim diyeceksin. Toplum icinde diyemedigini burada diyip ruhsal tatmin yasayacaksin.

sen de şeriatla yönetilen bi ülkeye gidebilirsin benim toplumum da böyle düşünüyor. seni kimse zorla tutmuyor.haddinizi bilin azıcık.

''İsteyen istediği şekilde yorum yapar'' demişsiniz ben de istediğim şekilde yorum yaptım herkes gibi. Karşıt görüşünüz sınıfta kalacağını düşünüyorsanız, egonuzu tatmin edeyim ''tamam sınıfta kaldım''. Toplumun bu konuda fikri sabit, dışlanan karşıt görüş olur siz ne kadar bilimsel ve sağlık açısından düşünseniz bile.

seni de kimse zorla tutmuyor bu ülkede...Rahatsız oluyorsan böyle şeylerin yaşanmadığı ülke bul kendine

Farkındaysanız birinin görüşünden ve fikrinden rahatsız olan ben değilim. Yorumumu yaptım, rahatsızlık duyan cevap yazdı.

Bir konuda ben de sinir oluyorum .
Konu açanlar ,kendilerine farklı ya da sert mesajlar gelince hemen tersliyorlar ,yok yazmayın filan diye.
Buraya konu açan herkes gelecek tepkilere de ,farklı görüşlere açık olmak zorunda , eğer bunu kaldıramıyorsa açmasın konu.
Bakıyorum tüm konu sahipleri hep kendine destek istiyor ,o zaman konu açmanın ne anlamı var , kocasını aldatana da bişey demiycez ,o zaman mühürleyelim ağzımızı ,fikirlerimizi söylemeyelim..

alt tarafı sevişmişsin cinsel olgunluğa ulaşan ve sağlıklı olan her normal insan gibi.
yaşın 18 den küçük değilse ve sorumluluğunu alabilen biriysen bunda büyütecek bir şey yok.
kimseye de mecbur değilsin.
kimseye ait de değilsin.
bir de cinsellik yaşamadan önce de cinsiyetin "kadın"dı.

Türk toplumu,Türk toplumu,Türk toplumu.....
Eğer amacın Türk toplumun ahlak anlayışından bahsetmekse güzel kardeşim bahsedelim hep birlikte
Türk Toplumu olarak yine doğal karşıladığımız tecavüz mağduru bakire değilse,ya da tecavüz zar delinmeden gerçekleştiyse verilen ceza indirimine(çoğunlukla serbest bırakılıyor tecavüzcü)
Tecavüzde analın,oralın 'aaa zaten zarı duruyor canım tecavüz sayılmaz bu' denmesine
Türk toplumu olarak doğal karşıladığımız,cezasız bıraktığımız aile içi enseste
Türk toplumu olarak doğal karşıladığımız namus cinayetlerine
Türk toplumu olarak doğal karşıladığımız kadının başlık parası karşılığı alınıp satılmasına
Türk toplumu olarak doğal karşıladığımız el kadar çocukları dedeleri kadar adamla evlendirilip 'Rızası var,dini olarak caiz deyip' bu tip evlilikleri çocuğa yönelik cinsel istismar kabul etmemeye(git bak bakalım elin gavuru ne yapıyor reşit biri 18 yaşın altında biriyle cinsel münasebette bulununca)
Türk toplumu olarak tecavüzcülerin,sapıkların,pedofillerin öğretmenlik yapmasına izin vermemize laf et.
Eee ne oldu peki şimdi yukarıda yazdıklarım da Türk toplum gelenekleri, o zaman bunlara da ses etmeyelim.Gerçekten de ne kadar ahlaklı bir toplumun üyeleriyiz.Zina İslam dininde kadına da erkeğe de günahtır,gidin biraz da erkek sitelerine onlara çemkirin,din iman demeyin yemiyoruz artık.

evlenmeden sevgilisi ile cinsel ilişlkiye girmiş bir adamın,kadından bekaret beklemesi tuhaf değil mi? madem bunu namsu meselesi yapıyorsun ,evlenmeden o kadınla beraber olmayacaktın arkadaş....

Anlamamis olacaksiniz ki hala toplumu sadece sizinle ayni dusunenler olarak tanimlamakta israrcisiniz.
Karsit gorusun sinifta kalacagina iliskin bir hukum degil, sizin istemeyenler bu ulkeden gitsin cumlenize dair idi o yazdigim.

Ayrica elestirmek ile sizin yorumunuz arasindaki farktan oturu olmasin gelen tepkiler...?
Dogru diyorsunuz; insanlarin dusuncelerinden ziyade varliklarindan rahatsiz olmus gibi bir haliniz var.

Dusuncelere saygi gosterip gostermemek kisisel bir tercihtir ve kisinin karakterine gore degisir ancak insana, varligina saygi sahsiyetinde olmasa dahi edeptendir.

Bir insana yaptiginin dine gore veya kendi dusuncenize gore zina oldugunu soylemek ile
onu yasantisindan oturu, diger bilimsel saglik vs seklinde siraladiginiz yorum yapanlari da dusuncelerinden oturu
toplum disi tarif etmenin ve hatta kapi orada dercesine tavir takinmanin bir olmadigini anlayacaginizi sanmiyorum ama size gelen tepkilerin bu yonde oldugunun farkinda olun bi zahmet.

Bir çok şey yazıp çizilmiş, ben dinsiz biri olarak dini konularda bir şey demeyeceğim. Kendi fikrim kendi ayakların üzerinde durabilen güçlü bir kadın olduğun sürece elalemin ve hatta toplumun düşüncesi hiç bir zaman pek umurumda olmamıştır. Korun. Korunmak çok önemli. Cinselliğinin de tadını çıkar, biraz dolaşırsan pek fazla post görürsün cinsel sorunlar, vajinusmus vs. hakkında forumda. Toplumun tabuları bence zaten kadınları cinsellikten soğutan ve doğanın en güzel zevklerinden birinden mahrum eden. Sen başkalarının dogmalarına bakma, kendi ahlak kurallarını kendin belirleyebileceğin olgunluk ve birikime sahip olmaya bak. Hayatının bokunu çıkarmadığın sürece tadını çıkarmaya bak. Seni sen olarak, hataların, mutlulukların, kararların, zevklerin, üzüntülerin, heyecanlarınla kabul edemeyen insanlara, özellikle de erkeklere boyun eğme. Öyle insanları hayatında tutma. Bırak onlar kendi küçük altın günlerinde komşu Şefika'nın kocasını evden attığı dedikodusunu yaparak mutlu olsunlar. Sen oku. En başta dediğim gibi, kimseye muhtaç olma, kendi paranı kazan, kendi ayakların üzerinde dur. Kadın olmak da, sevişmek de güzel şeyler vesselam. Sevmek bir ömür sürer sevişmek 1 dakika diyenlere de aldanma, doktora gitsinler o adamlar. Partnerlerine de yazık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar. Sizin için çok üzüldüm, artık bakire olmadığınız için değil sevdiğiniz adamın size değer vermediğini hissettiğim için.

Öncelikle buraya yorum yapan hemen herkesten çok çok küçüğüm. Yaşım yakın bir zamanda daha yeni 19 olacak. Bakireyim. Yazdıklarım da benim düşüncelerim, arkadaşlarımın, ailemin, etrafımdakilerin düşüncelerinin bana yansımış hali. Benim kabul ettiğim hali.

Kendinizi kötü hissetmeniz için tek bir neden göremiyorum. Ne yazık ki günümüz şartlarında bakire olmayan bayanlara hiç düşünmeden günahkarsın, cehennemde yanacaksın, Allah'a dua et seni affetmesi için, bunu nasıl yaparsın, adam işini görmüş gitmiş vs. şeklinde yaftayı yapıştırmak gerçekten kolay geliyor insanlara. Toplum bakire olmayan kadınları dışlıyor. Hangi toplum önce bunu kurcalamak lazım.

Evli kadınların/kızların(yaş olarak yapılan bir ayrım kadın-kız. Bekaret olarak değil!) üçte birinin çocuk gelin (yaş aralığı 12-17) olduğu bir toplum mu?

O üçte birdeki cocuk gelinlerin %97 sinin imam nikahıyla evlendirildiği bir toplum mu?

Ve bu imamların devletin imamı olduğu bir toplum mu?

Çocuk gelinlerin yaklaşık %40 ının küçücük bedenleriyle doğum yapmaya çalışırken öldüğü bir toplum mu?

Geriye kalan üçte ikideki kadınların %85 inin aldatıldığı bir toplum mu?

Devletin siyasilerinin "kadın tecavüze uğruyorsa çocuk niye ölsün, anası ölsün" dedikleri bir toplum mu?

O et parçası için binlerce genç kızın hayallerinin söndürüldüğü bir toplum mu?

Ve bu toplumun geneli Müslüman(!).

Kendi evlatlarına tecavüz eden 'baba'ları da unutmamak lazım !!!!

Genel olarak yorumlara bakınca, sevgiliyle el ele tutuşmakta bir şey yok. Ama sevişince günahkarsın öyle mi? Evli olmadığın biriyle el ele tutuşmak da günah değil mi? Zamanında sevgilisiyle el ele sarmaş dolaş olan ama bekaretini koruyan bayanlar şimdi namus bekçisi mi olmuş oluyor? Madem dine göre bu yasak bu günah, el ele tutuşmakta sakınca yok mu, onu da yapmamak gerek o zaman. Yarım yamalak uygulamalarla dini bütün biri olunmuyor maalesef.

Bana göre cinsel ilişki ilişkide bir boyuttur. Ilk el ele tutuşma gibi, birlikte izlenen ilk film gibi, aileyle tanışma gibi bir boyuttur. Ve bu bahsettiğim her şey gibi, senin güvenini kazanmış insan ile yaşanmalıdır. Erkeklerin bu işi yapması için kurulmuş yerler varken kadınlar için neden tabu? Bu yanlış değil mi? Bakire evlenmiş ve bunu savunan bayanların kaçının eşi bakir evlendi? Ve bu bayanlar nasıl eşlerinin daha önce bir kadına dokunmuş oluşunu kabullenebiliyor kendileri yıllarca bu özel şeyi eşlerine saklamışken ?

Konu sahibine;
Ne yaşarsanız yaşayın ister yanlış ister doğru, sadece bunları yaşadığınız kişi kendinizle girdiğiniz çatışmalara değsin. Size değer versin. Ilk ya da değil, bir kadının kendini sevdiği adama teslim etmesi zaten özeldir. İlk olup olmaması neyi değiştirir ki? Bunun farkında olan insanı sevin.

Son olarak; burdaki ablalarım kesinlikle benden daha tecrübelidir sizlere saygım ve sevgim sonsuz. Sadece bakire olmayan hemcinslerimize yaptığımız bu tavırdan vazgeçmeliyiz. Biz kendi cinsimize saygı duymazsak erkekler nasıl sevsin saysın ki?

Sevgilerle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bir ilişki yaşadım diye dinsiz değilim çok şükür dini bilgimde çoğu insandan daha kuvvetli. bu olay Allah la benim aramda hesabımı ona vereceğimi çok iyi biliyorum. ben sağlıklı düşünemiyorum ve burdaki bayanların beni anlayacağını düşünerek konumu açtım. her görüşe saygılıyım tabiki ama insanların alaycı ifadelerle yorum yapmasına tabiki karşı çıkarım. ayrıca kimseye sanane neden yorum yapıyorsunuz demedim bu saygısızlık olurdu. sadece beni bu konuda anlayabilecek bireyler yorum yapsın dedim.

agzına yüregıne sağlık senın ya helal olsun sana saygılar

agzına yüregıne sağlık senın ya helal olsun sana saygılar

Teşekkür ederim sağolun. Beni ailem böyle yetiştirdi. Sizler benden büyüksünüz kendi kızlarınızı da böyle yetiştirin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim yalnız link açılmadı birazdan yeniden deneyeceğim. geçecek dimi inşallah buna inanıyorum ben de mutlu olacağım ...

burası bi derdim var bölümü dertlerini paylaşıp rahatlamaya ihtiyacı olan birçok insan var. karşıt yorum yapanlara kızmıyorum alaycı tavırlarına kızıyorum. kırılıyorum. burda kendi isteğimle değil de tecavüze de uğrayabilirdim böule bir konuda da kim bilir naptında adam saldırdı mı denecekti. ben derdime çare arıyorum kusura bakmayın ama her konuda karşıt görüşlere saygım var ama bu konuda yapamıyorum. bu konuda karşıt görüşleri istemiyorum. herkes empati kurarak yorum yapsın çok isterdim.

yaşım 24 olgun bir birey olduğumu düşünüyorum. şimdiye kadar bastırılmış duygular bir anda ortaya çıktı. kendimden beklemezdim oldu. zevk konusuna gelince ben sevişmeyi böyle tahmin etmiyordum ve bunu üzülerek söylüyorum bida biriyle ya da aynı kişiyle bir birliktelik yaşayacağımı düşünemiyorum.

ne demeli bilmem ki yazdıklarını okuyunca hayırlısı olsun demek geldi içimden yanlış anlama alay etmek değil niyetim yaşadığın şeyden pişmanlık duymaman çok güzel hayatını ne şekilde olursa olsun devam et bekaret herşey demek değil bence önemli olan insan insanlığını kaybetmesin... hayatıma nasıl yön vereceğim diye fikir istemişsin önceden nasıl yaşıyorsan öyle yaşa ve ileride seni herşeyinle kabul edecek birisiyle evlen ve çok mutlu ol.

ben genel olarak konuştum sizin için değil .

benden küçük bir hemcinsimin bunları yazması beni gururlandırdı. yüreğinden gelerek yazmışsın belli çok teşekkür ederim canım benim. iyiki sen ve senin gibi düşünenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…