Dediğinize göre sevgilinizin sevişmediği kız kalmamış bir de sizden kan gelmedi diye lafını mı ediyor yuh artık ya. Erkekler her haltı yesin kadınlar yapınca suç mu yani?
Eeee haklılar zaten çünkü erkek anneleri oğlu daha ufacıkken pipisinin ne kadar değerli olduğunu hissettirir, hiç bi iş yaptırmaz, oğlum oğlum diye peşinde dolaşır ama kızlara iş yapmadı diye laf eder, aman namusunu koru diye öğütler verir. Anneler küçük oğulları aşık oldu diye herkese gururla anlatırken kız anneleri böyle bir olasılığı dahi düşünmek istemez.
Erkeklerin öz güvenini tavan yaptıran da yine biz kadınlarız. O yüzden erkekler kendini bişey sanıyo, istediğim kadınla yatar kalkarım ama evleneceğim kişi bakire olsun diyebiliyor.
Dinimiz açısından bakarsanız zaten zina erkeğe helal kadına haram diye bişey mi var? Hangi dinde var böyle bişey?
O zaman neden erkekler kendilerine helal kadınlara haram diye düşünüyor? Çünkü anne (kadın) erkek evlat istiyor, kaynana (kadın) erkek evlat istiyor, biz kadınlar yapıyoruz herşeyi ve erkeklerin (afedersiniz) kafamıza s....çmalarının sebebi yine kadınlardır.
Her zaman bu forumda şunu söylerim bir erkek yada bir kadın kendi evlenene kadar ilişki yaşamıyorsa karşı cinsi de öyle seçme hakkı vardır, çünkü yaşayış biçimi öyle olduğundan yıllarca kendisi de o işi yapmamıştır. Fakat yine bir erkek veya kadın kendi yaşamışsa, hayır efendim ben bakire (bakir) biriyle evleneceğim diyemez, böyle bir saçmalık olamaz.
Yaşamışsın olmuş bitmiş, ha bence olmasaydı iyiydi, sence olması daha iyidir olabilir, herkesin düşüncesi bir olacak diye bişey olamaz. Ama bu yüzden kendini kötü görmek, artık kimsenin senle evlenmek istemeyeceğini düşünmek çok gereksiz. Çünkü artık erkekler ergenliğe girer girmez faaliyete geçiyorlar yani yaşamayan erkek vardır elbet ama çok az olduğunu düşünüyorum. Özellikle 30 yaş civarında olup da yaşamamış erkek yok gibi bişeydir. Bu durumda kendisi yaşayan aklı başında olan bir erkek bu yüzden bir kadını terk etmez.
Kendim yaşamadım yaşadım demek istemiyorum burada, yaşayanların kendini hor görmesi çok kötü fakat olayı yaşamasaydın, ben böyle birşeyi yapma derdim. Kadın için de erkek için de böylesi daha iyi dini açıdan. Rabbim affedicidir. Artık tek yapman gereken ondan af dilemek.
Ayrıca burası kadınlar kulubu ve biz de kadınız yani kadın olmak kötü bişey değil