Merhabalar. Sizin için çok üzüldüm, artık bakire olmadığınız için değil sevdiğiniz adamın size değer vermediğini hissettiğim için.
Öncelikle buraya yorum yapan hemen herkesten çok çok küçüğüm. Yaşım yakın bir zamanda daha yeni 19 olacak. Bakireyim. Yazdıklarım da benim düşüncelerim, arkadaşlarımın, ailemin, etrafımdakilerin düşüncelerinin bana yansımış hali. Benim kabul ettiğim hali.
Kendinizi kötü hissetmeniz için tek bir neden göremiyorum. Ne yazık ki günümüz şartlarında bakire olmayan bayanlara hiç düşünmeden günahkarsın, cehennemde yanacaksın, Allah'a dua et seni affetmesi için, bunu nasıl yaparsın, adam işini görmüş gitmiş vs. şeklinde yaftayı yapıştırmak gerçekten kolay geliyor insanlara. Toplum bakire olmayan kadınları dışlıyor. Hangi toplum önce bunu kurcalamak lazım.
Evli kadınların/kızların(yaş olarak yapılan bir ayrım kadın-kız. Bekaret olarak değil!) üçte birinin çocuk gelin (yaş aralığı 12-17) olduğu bir toplum mu?
O üçte birdeki cocuk gelinlerin %97 sinin imam nikahıyla evlendirildiği bir toplum mu?
Ve bu imamların devletin imamı olduğu bir toplum mu?
Çocuk gelinlerin yaklaşık %40 ının küçücük bedenleriyle doğum yapmaya çalışırken öldüğü bir toplum mu?
Geriye kalan üçte ikideki kadınların %85 inin aldatıldığı bir toplum mu?
Devletin siyasilerinin "kadın tecavüze uğruyorsa çocuk niye ölsün, anası ölsün" dedikleri bir toplum mu?
O et parçası için binlerce genç kızın hayallerinin söndürüldüğü bir toplum mu?
Ve bu toplumun geneli Müslüman(!).
Kendi evlatlarına tecavüz eden 'baba'ları da unutmamak lazım !!!!
Genel olarak yorumlara bakınca, sevgiliyle el ele tutuşmakta bir şey yok. Ama sevişince günahkarsın öyle mi? Evli olmadığın biriyle el ele tutuşmak da günah değil mi? Zamanında sevgilisiyle el ele sarmaş dolaş olan ama bekaretini koruyan bayanlar şimdi namus bekçisi mi olmuş oluyor? Madem dine göre bu yasak bu günah, el ele tutuşmakta sakınca yok mu, onu da yapmamak gerek o zaman. Yarım yamalak uygulamalarla dini bütün biri olunmuyor maalesef.
Bana göre cinsel ilişki ilişkide bir boyuttur. Ilk el ele tutuşma gibi, birlikte izlenen ilk film gibi, aileyle tanışma gibi bir boyuttur. Ve bu bahsettiğim her şey gibi, senin güvenini kazanmış insan ile yaşanmalıdır. Erkeklerin bu işi yapması için kurulmuş yerler varken kadınlar için neden tabu? Bu yanlış değil mi? Bakire evlenmiş ve bunu savunan bayanların kaçının eşi bakir evlendi? Ve bu bayanlar nasıl eşlerinin daha önce bir kadına dokunmuş oluşunu kabullenebiliyor kendileri yıllarca bu özel şeyi eşlerine saklamışken ?
Konu sahibine;
Ne yaşarsanız yaşayın ister yanlış ister doğru, sadece bunları yaşadığınız kişi kendinizle girdiğiniz çatışmalara değsin. Size değer versin. Ilk ya da değil, bir kadının kendini sevdiği adama teslim etmesi zaten özeldir. İlk olup olmaması neyi değiştirir ki? Bunun farkında olan insanı sevin.
Son olarak; burdaki ablalarım kesinlikle benden daha tecrübelidir sizlere saygım ve sevgim sonsuz. Sadece bakire olmayan hemcinslerimize yaptığımız bu tavırdan vazgeçmeliyiz. Biz kendi cinsimize saygı duymazsak erkekler nasıl sevsin saysın ki?
Sevgilerle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi