- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 34
Gercekten dalga gecilip gulunecek bir konu deil bu Tarz konular.. Kimse kimseyi kinamamali bir yorum yaparken insan kendi bacisini evladinida dusunmeli ya birgun benimde basima gelirse diye dusunmeli Evet kimse istemez bu durumda olmayi yadirganmayi kimse istemez evlenmeden biseler yapmayi Evet dinen gunah dinen haram erkegede kadinada.. Bende Istemem boyle seyler evlenmeden once olsun bende bunu onaylamiyorum ama olan olduktan sonra napalim dusene birde bizmi vuralim yazik gunah o nasil bir psikolojide nasil bir durumda kimse anlayamazki burdan yazmasi hepimize kolay Evet ama birde onun acisindan bakmak lazim.. Ne zor bir durum tamam isteyerek yapmis ama yinede bu durumlara dusmek yadirganmak istenmezdi kim isterki boyle biseyi.. Buraya yazmis paylasmak istemis acikcasi bir destek istemis ne kadarda onaylamasakta boyle seyleri destek olabilmeliyiz elimizden geldigince.. Onu bu tuh halinden cikarmaliyiz. Sadece yasayan bilir. Hatasiz kul mu var ki hangimiz dort dortluguz hatasiz kusursuz gunahsisiz ki. Sadece ona destek olup bir daha asla boyle bise yapmamasini saglayabiliriz. Bir daha ayni hataya dusmemesi icin onunla konusabiliriz vs.vs.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne güzel yazmışsınız. bunu sürekli diyorum bundan 5 gün önce asla ama asla başıma gelmez diyordum. beni yadırgayıp, kınayan insanlarında başına gelmez eminim.