ve ben artık kadınım !

Gercekten dalga gecilip gulunecek bir konu deil bu Tarz konular.. Kimse kimseyi kinamamali bir yorum yaparken insan kendi bacisini evladinida dusunmeli ya birgun benimde basima gelirse diye dusunmeli Evet kimse istemez bu durumda olmayi yadirganmayi kimse istemez evlenmeden biseler yapmayi Evet dinen gunah dinen haram erkegede kadinada.. Bende Istemem boyle seyler evlenmeden once olsun bende bunu onaylamiyorum ama olan olduktan sonra napalim dusene birde bizmi vuralim yazik gunah o nasil bir psikolojide nasil bir durumda kimse anlayamazki burdan yazmasi hepimize kolay Evet ama birde onun acisindan bakmak lazim.. Ne zor bir durum tamam isteyerek yapmis ama yinede bu durumlara dusmek yadirganmak istenmezdi kim isterki boyle biseyi.. Buraya yazmis paylasmak istemis acikcasi bir destek istemis ne kadarda onaylamasakta boyle seyleri destek olabilmeliyiz elimizden geldigince.. Onu bu tuh halinden cikarmaliyiz. Sadece yasayan bilir. Hatasiz kul mu var ki hangimiz dort dortluguz hatasiz kusursuz gunahsisiz ki. Sadece ona destek olup bir daha asla boyle bise yapmamasini saglayabiliriz. Bir daha ayni hataya dusmemesi icin onunla konusabiliriz vs.vs.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel yazmışsınız. bunu sürekli diyorum bundan 5 gün önce asla ama asla başıma gelmez diyordum. beni yadırgayıp, kınayan insanlarında başına gelmez eminim.

ne güzel yazmışsınız. bunu sürekli diyorum bundan 5 gün önce asla ama asla başıma gelmez diyordum. beni yadırgayıp, kınayan insanlarında başına gelmez eminim.

Ben her zaman diyorum kimseyi kinamamali insan iyi yada kotu ne olursa olsun yadirgamamali gercekten insanin 2dk sonra ne yasayacaginin garantisi bile yok yani neyw guvenerek insanlar biseleri yadirgarlar alay ederler anlayamiyorum.. Sen yinede uzulme dik dur yeniden hata yapmamak icin elinden geleni yap dua et her zaman dua et Allah yaninda olacaktir buna inan bosver herkese soylemek kolay insan anca basina gelince anlar.. Hatanin neresinden donersen kardir demisler bunuda unutma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendi seçimin kendi kararın hata değil bir seçim yapmışsın erkek arkadaşın ikilemde kalmış kabul etmemiş bu durumu oda onun seçimi kusura bakma o kadar hemcinsimiz var ki esnekmiş zarım der kandırırım diye duygusuzca sex hayatı olan ee onlar da saf değil artık.

Bundan sonra zaten pişmanlık duyma kararının arkasında dur yaşayacaksan yaşa ama ben buyum diyebilesin zar takıntısı olan erkeği sen bas tekmeyi.

yargılayanlar yada kendini sert şekilde ifade eden arkadaşlar için söylüyorum yapmayın herşey insanlar için.insandır beşer şaşar olmaz deriz olur yapmam deriz yaparız bunun bu konu dışıdaçok örneği vardır herkesin hayatında.Evet evlilik öncesi sıcak bakmıyorum namus olarak değilde (ki namus beyindedir hepimiz biliyoruzki evlenmeden çoookkk şeyler yaşayıpta bakire olarak evlenenler olduğunu hadi bakiremi o şimdi değil sadece zarı var )evlenecek bir ömür geçirmeyi gözealabilecek kadar sevdiğin briyle özel bir anı paylaşmak çok daha hoş diye bakanlardanım. ancak hesap sormak için huzura bekleyen bir yaradan varken yargılamakta bana düşmez.İnsanda kınadığı hor gördüğü başına gelmeden ölmezmiş.
tahmin ettiğim kişiysen bu çocukla evlilik yolndaydın bu konuda paylaşımların vardı annen bıraz ıstemıyor gıbıydı birazda bunun güveniyle nefis karışınca olmuş sanırım.Yazdıklarından bunu matah birşey olarak görmediğin şokta olduğun ne yapacağını bilemediğin ortada.Sakinleş ölç biç tart yoluna öyle devam et.
öyle gemileri yakmadan önce bıraz empatı yap belkı kendını ıfade edemedı belkı odunca bır cumle kurdu ha devam ediceksende bunun tekrarı ancak evlendiğinde olsun çocugu tanımıyoruz devamı gelsin diye bunu seni sindirmek yada ispat etmek zorunda bırakmak için soylemıs olabılır eger öle bı yapısı varsada verdiği deger ortadadır.

dinimiz erkeğe helal kılmış demiyoruz.dini kendilerine göre yontan yoksa erkekler neden rahat bu ülkede. neden kadınlar bir et parçası. maalesef bunu kabul etmek gerekir erkektir herşeyi yapar, erkeğin elinin kiri tarzı cümlerler neden kuruluyor. zina çok büyük günah ama neden bu sadece kadınlara yükleniliyor.

kadınlar kulubü neden var. burası dertleşmek için kadınların girdiği yer değil mi? kadınlar burdan herşeyini paylaşmıyor mu? bazılarınız sadece yorum olsun diye yazmayın lütfen..

burdaki bazı kişilerin tutumundan da belli olduğu üzere erkeğe bişey olmuyor olan kadına oluyor ne namussuz vay be. evlilik öncesi ilişki yaşanabilir dediğin için sende eleştirileceksin arkadaşım.

benim de savunduğum nikahlandığın bi insana temiz gitmekti. ama olmadı işte olmadı. ben temiz kalsaydım bana gelen benim kadar temiz mi olacaktı...

Sizinki bi hatadır olmuş bunu size gelsin diye yazmadım zaten ben yanlış anlamayın ama genede yazmışsınızki ben temiz kalsaydım bana gelen benim kadar temizmi olacaktı diye bu düşünceyi bırakın erkeklerle kendinizi eşit tutmayın erkeğe bişey olmaz üzülen pişman olan kadın olur bunu diyorum sadece yani başkaları ne yapmış yapmamış temizmi değilmi diye düşünmeyin herkes kendii yatığından sorumlu çünkü

Son düzenleme:
Senden gelecek iki damla kan çözecekse sorunu,dikiş tutmaz ki bu ilişki. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok, yaşın küçükte değil. Sorumluluk alabilecek yaştasın. Sakın bir zaman sonra bunalıma girme ve kimseye anlatmamaya özen göster. Kardeşin kardeşe yanlış yaptığı bu dönemde arkadaşa hiç güven olmuyor. Şimdi, erkek arkadaşın senin ona mecbur olduğuna inanıyor olabilir ve bu yüzden sana soğuk davranıyor yada seni umursamıyor olabilir. Ona mecbursun hissi sakın ola verme. Şimdilerde pekte önemsenmiyor bu durum,senin bedenin senin kararların canım :) Yadırgayan insanlar olacaktır, o yadırgayanların çoğunun bakire ama ellenmemiş yeri yok! Velhasıl; yinede kadın doğum uzmanına görünmende fayda var kuzum. İçin rahatlar en azından.

yargılayanlar yada kendini sert şekilde ifade eden arkadaşlar için söylüyorum yapmayın herşey insanlar için.insandır beşer şaşar olmaz deriz olur yapmam deriz yaparız bunun bu konu dışıdaçok örneği vardır herkesin hayatında.Evet evlilik öncesi sıcak bakmıyorum namus olarak değilde (ki namus beyindedir hepimiz biliyoruzki evlenmeden çoookkk şeyler yaşayıpta bakire olarak evlenenler olduğunu hadi bakiremi o şimdi değil sadece zarı var )evlenecek bir ömür geçirmeyi gözealabilecek kadar sevdiğin briyle özel bir anı paylaşmak çok daha hoş diye bakanlardanım. ancak hesap sormak için huzura bekleyen bir yaradan varken yargılamakta bana düşmez.İnsanda kınadığı hor gördüğü başına gelmeden ölmezmiş.
tahmin ettiğim kişiysen bu çocukla evlilik yolndaydın bu konuda paylaşımların vardı annen bıraz ıstemıyor gıbıydı birazda bunun güveniyle nefis karışınca olmuş sanırım.Yazdıklarından bunu matah birşey olarak görmediğin şokta olduğun ne yapacağını bilemediğin ortada.Sakinleş ölç biç tart yoluna öyle devam et.
öyle gemileri yakmadan önce bıraz empatı yap belkı kendını ıfade edemedı belkı odunca bır cumle kurdu ha devam ediceksende bunun tekrarı ancak evlendiğinde olsun çocugu tanımıyoruz devamı gelsin diye bunu seni sindirmek yada ispat etmek zorunda bırakmak için soylemıs olabılır eger öle bı yapısı varsada verdiği deger ortadadır.

tahmin ettiğiniz kişiyim. o an o kadar sinirliydiki gözü dönmüştü sinirle ağzından kaçırdığını tahmin ediyorum. çünkü benim tanıdığım adam o değil. benim tanıdığım adam bekarete önem vermeyen biriydi. bundan sonra tekrarı olmayacak asla demiyorum artık büyük konusmak istemiyorum ama olmayacak.

KK'da bekaret üzerine açılan konulara hep rağbet vardır, bol mesajlı, bol tartışmalı renkli topikleri olur genelde bekaret üzerine konuların ama ilk defa bu kadar enteresan bir mesaja denk geldim. Tanıdığınız birini filan mı buldunuz?

Ben de aynı şeyi düşündüm, o kadar kendinden emin yazmış ki arkadaşımız herhalde bir yakını da yorum yaptı dedim.

Canim konunun ilk sayfalarini okudum. Sana laf sokanlar olmuş, cok sinirlendim. Hiç onlara bakma sen. Erkekler her şeyi nasil yasiyorsa sende yasayabilirsin bu seni ve vicdanını baglar. Kan konusuna gelirsek, aynısını bende yaşadım.Eger sana karşı bunu kullanmaya kalkarsa aninda terk et. Şimdi ona bir guven gelmistir onu asla bırakamayacağıni düşünüyordur. Sakin ona pabuç birakma.

Senden gelecek iki damla kan çözecekse sorunu,dikiş tutmaz ki bu ilişki. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok, yaşın küçükte değil. Sorumluluk alabilecek yaştasın. Sakın bir zaman sonra bunalıma girme ve kimseye anlatmamaya özen göster. Kardeşin kardeşe yanlış yaptığı bu dönemde arkadaşa hiç güven olmuyor. Şimdi, erkek arkadaşın senin ona mecbur olduğuna inanıyor olabilir ve bu yüzden sana soğuk davranıyor yada seni umursamıyor olabilir. Ona mecbursun hissi sakın ola verme. Şimdilerde pekte önemsenmiyor bu durum,senin bedenin senin kararların canım :) Yadırgayan insanlar olacaktır, o yadırgayanların çoğunun bakire ama ellenmemiş yeri yok! Velhasıl; yinede kadın doğum uzmanına görünmende fayda var kuzum. İçin rahatlar en azından.

çıkamadımki bi doktora gideceğim çünkü daha fazla dayanamıyorum bu duruma. erkek arkadasım ona mecburmusum gibi hisediyor sanırım. kimseye anlatmadım anlatamadım. ilk aklıma gelen sizler oldunuz hemen yazdım. teşekkür ederim çokğu arkadasım beni anlamış. evt bide öyle bi durum var bakire ama ellenmemiş yerinin olması. ben de elletseydim kızlığımı bozdurmasaydım bu kadar yadırganmazdım. bazen şöyle okuyorum yazılanları tekrar Allahım bu ben miyim diyorum ben mi yaşamışım. kabullenemiyorum bi türlü. bazen ben olgunum istedim yaşadım diyorum bazen hayır naptın sen şimdi otur haline ağla diyorum. bazen çok güçlü hisediyorum kendimi bazen de değersiz, aşağılık biri olarak görüyorum bu sefer de acıyorum halime... sanırım ben iyi değilim.

Canim konunun ilk sayfalarini okudum. Sana laf sokanlar olmuş, cok sinirlendim. Hiç onlara bakma sen. Erkekler her şeyi nasil yasiyorsa sende yasayabilirsin bu seni ve vicdanını baglar. Kan konusuna gelirsek, aynısını bende yaşadım.Eger sana karşı bunu kullanmaya kalkarsa aninda terk et. Şimdi ona bir guven gelmistir onu asla bırakamayacağıni düşünüyordur. Sakin ona pabuç birakma.

karşısına geçip nasıl güçlü konuşacağımı düşünüyorum. onu gördüğüm an yine gözlerimden akacak yaşlarım:(

İşinize gelmeyen seyleri yok sagliksizdi zaten, yok kimse bilimsel yönden bakmiyor. Karsit görüşünü gorunce de sana ne arkadasim neden yorum yapiyorsun diyorsunuz. Madem buraya yazilmis her goruse hazirlikli olunsaymis. Evet bana gore yanlis. Aklima yok bilimselmis yok sagliksizmis yonleri aklima gelmiyor. Sadece dini yonden dusunuyorum. Evet benim toplumum da boyle dusunuyor begenmeyeni zorla tutmuyorlar da bu ülkede.

çıkamadımki bi doktora gideceğim çünkü daha fazla dayanamıyorum bu duruma. erkek arkadasım ona mecburmusum gibi hisediyor sanırım. kimseye anlatmadım anlatamadım. ilk aklıma gelen sizler oldunuz hemen yazdım. teşekkür ederim çokğu arkadasım beni anlamış. evt bide öyle bi durum var bakire ama ellenmemiş yerinin olması. ben de elletseydim kızlığımı bozdurmasaydım bu kadar yadırganmazdım. bazen şöyle okuyorum yazılanları tekrar Allahım bu ben miyim diyorum ben mi yaşamışım. kabullenemiyorum bi türlü. bazen ben olgunum istedim yaşadım diyorum bazen hayır naptın sen şimdi otur haline ağla diyorum. bazen çok güçlü hisediyorum kendimi bazen de değersiz, aşağılık biri olarak görüyorum bu sefer de acıyorum halime... sanırım ben iyi değilim.

Daha çok yeni canım böyle hissetmesen iyi değilsin ruhsuzsun diyebilirim açık açık söyleyeyim. Ama geçecek, bu süre zarfında kendini düşünmekten başka bir şey sakın yapma. Önemli olan senin sağlığın. Dilin kemiği yok ki konuşurlar. Boşvereceksin. KIZLIK ZARINI SADECE NAMUS SİMGESİ OLARAK GÖRENLERE BİR ÇOCUK GELİŞİMCİ OLARAK SÖYLEMEK İSTERİM Kİ; O ZARIN AMACI GENİTAL BÖLGEYİ DIŞ ETKENLERDEN KORUMAK İÇİN VARDIR VE BU SEBEPLE YARATILMIŞTIR. AÇIN OKUYUN AZICIK KULAKTAN DOLMA YAŞAMAYIN. http://hastaneciyiz...............tr/2011/10/kizlik-zarinin-gorevi-nedir.html Bu sitedeki yazıyı oku bebeğim.

ha bu arada kimse kimseyi ülkesinden kovamaz. bu hakkı kimse kimseye vermiyor:ssz:

Son düzenleme:
ha bu arada kimse kimseyi ülkesinden kovamaz. bu hakkı kimse kimseye vermiyor:ssz:
:46::46::46:
Yahu bir de zina yapacaksan ülkemi terk edin lafını zina yapan erkeklere de kullansa ya o üye kişisi,o zaman ülkede erkek kalmaz valla.Bu defa da bir erkeğe 256 kadın düşer yeminlen.(Türkiye İstatistik Kurumu olay yerinden bildirdi:27:)

Yahu bir de zina yapacaksan ülkemi terk edin lafını zina yapan erkeklere de kullansa ya o üye kişisi,o zaman ülkede erkek kalmaz valla.Bu defa da bir erkeğe 256 kadın düşer yeminlen.(Türkiye İstatistik Kurumu olay yerinden bildirdi:27:)
yoo olurmu onlar erkeeek. onlar yapar. vede kazık çakar ülkeye. ama kadın yapınca tüü ka ka. defol buradan. ya topluma uy yada kabuletmezsen defol git.
ahh ahh. ne diyeyimki bu anlayışa:ssz:

Son düzenleme:

Ülkemi terk edin diye bi kelime mi kullanmışım? Toplumun düşüncesini beğenmeyenleri zorla tutmuyorlar dedim. Dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

İşinize gelmeyen seyleri yok sagliksizdi zaten, yok kimse bilimsel yönden bakmiyor. Karsit görüşünü gorunce de sana ne arkadasim neden yorum yapiyorsun diyorsunuz. Madem buraya yazilmis her goruse hazirlikli olunsaymis. Evet bana gore yanlis. Aklima yok bilimselmis yok sagliksizmis yonleri aklima gelmiyor. Sadece dini yonden dusunuyorum. Evet benim toplumum da boyle dusunuyor begenmeyeni zorla tutmuyorlar da bu ülkede.
Herkes sizinle ayni dusunmek veya ayni dinde olmak zorunda degil.
Benim toplumum derken kendi arkadas cevrenizden bahsetmis olmalisiniz,
zira istemeseniz de hoslanmasaniz da bu ulkede sizinle ayni dusunmeyen bir cok insan var ve toplumun bir parcasi oluyorlar.

Isteyen istedigi gibi elestiri de yapar istedigi gibi de yasar, kimse sizin kurallariniza uymak zorunda degil,
ulke dediginiz sey sizin mulkiyetinizki bir evin arka bahcesi gibi sinirlari cizilip sizin keyfinize gore sen git sen gel diyebileceginiz birsey degil.

Bunlari yetiskin bi insana aciklamak durumunda birakiyorsunuz ya... ilk okulda hayat bilgisi derinde ogretiyorlardi yahu. Demek ki yasin degismesiyle beraber "hayat bilgisi"nden sinifta kalacak sekilde algilar da degisiyormus.

seni de kimse zorla tutmuyor bu ülkede...Rahatsız oluyorsan böyle şeylerin yaşanmadığı ülke bul kendine:1::1:

Şimdi sizin ile herkes aynı dinimi paylaşıyor burada yada buna mecbut mu ?

Nasıl ülkeyi terket vs diyebiliyorsunuz ? Hangi ülkede yaşadığınızın farkındamısınız siz cinsellik en üst seviyede bizim ülkemizde ama sözde müslümanlar yaşar yaşar ben Allah'tan korkarım yapmam der yada gider diktirir Allah'ın izni ile ilk geceyi atlatacaz der ayrıca cemaat içinde abla olarak tabir edilen kişilerin neler yaptığını biliyormusunuz ?

Sizin yaptığınıda.müslümanlık ile bağdaşmıyor üstelik kılıf bu artık her şey müslümanlıkta...

Back