kusura bakmayın ama sevgiliniz çok terbiyesiz bir adammış ..
siz adamla tek başına birlikte olmamışsınız ki ,sonuçta oda sizinle birlikte olmuş .
kadınlr daha duygusal varlıklarız biz ,biriyle cinsel bir temasta bile iyi niyetle yaklaşıyoruz ama erkeklerin daha mantıklı olduğu bir gerçekken merak ettim neden sevgiliniz kendisine engel olmamış.
insan sevdiği kızla böyle birşeyi yaşamak için on kere düşünmeli ,onun da ilerde hayallerinin olduğunu ,onu yıkmaması gerektiğini hesaplamalı .
kendi kızkardeşinden pay biçmeli ,kendi kızkardeşinin böyle bir olay yaşamasını istermiydi ,istemezdi ,peki neden elalemin kızına yaptı bunu ,siz bedava mısınız ..töbe töbee yaa..
ama sevgiliniz nasılsa siz de istiyorsunuz diye salla çayıra mevlam gayıra demiş ..
bi de sonra da utanmadan kan gelmedi diye sizi suçlamaya kalkmış edepsiz ...
kendisi sizin üzerinize atlayıp beraber olurken hava hoş ,suçsuz hatasız ama sizden kan gelmeyince siz kötü kadın oldunuz.
valla bu olayı ben yaşasam adam kan gelmedi dese iki tane yapıştırıp suratına bir daha da karşıma çıkmasına izin vermezdim..
ne oldu size olan sevgisine , bir anda söndü gitti dimi , demekki size gram güveni yok ,gram sevgisi yokmuş .
sizin bu olayı yaşamanız çok büyük hata ,ne olursa olsun kendinizi kontrol edecektiniz bu bir gerçek ,öyle olsun güzelim yaptıysan yaptın olayı değil bu işler ,bir sürü sonuçları var ..
ama madem bir hata yaptınız ,bu herife hala neden kendinizi inandırmak zorunda kalıyorsunuz ki ..
bir halt olmaz ondan kusura bakmayın ..
o anda size kan gelmedi demek yerine ,özür dileyip size böyle bir olay yaşattığı için,hayallerinizi yıktığı için üzülüp ağlaması ,pişman olması gerekirdi ama beyefendi hemen erkekliğe vurmaya kalkmış.
ALLAH böyle erkeklerin topunu ıslah etsin.
yerinizde olsam hiç bu adama kendimi kanıtlamaya çalışmazdım ,hatta o laflardan sonra bir daha da aramazdım ,eğer sizi seviyorsa zaten bu söylediklerini ve yaptıklarını telafi etmek için herşeyi yapar ,yok yapmıyorsa zaten o adamdan hiçbir halt olmaz..