ve ben artık kadınım !

doktora gidermisin gitmezmisin bilmiyorum...
ama ileride bu mevzu tekrar tekrar açılabilir defalarca...
bir arkadaşımın başına geldi buna benzer bir olay..
devlet hastanesine gitti hemen..
doktor zarının esnek olduğunu zedelendiğini ama bozulmadığını söylemişti..
ayrıca kaç gün önce bu olayın olduğuna kadar biliyomuş doktorlar 10 gün içinde gidersen..
ve istersen raporda alabiliyosun...
erkek arkadaşına söylemeden doktora gidip raporunu alabilirsin..
aklında durucağına cebinde dursun..
gidip gitmemek sana kalmış...

bugün işten izin alabilirsem gitmeyi düşünüyorum doktora onun için diil benim içim rahat etsin diye.

okypete konu sahıbı halınden memnundu baslıktakı yazısında..yada ben oyle algıladım..

burdakı kızların bı lafı vardır,napalım madalya mı takalım sımdı,dıye..

benım yorumumda buna benzer bıseydı..kırılsaydı cevabında söz ederdı bundan..
bak o zaten ü,zgün. yaptığı şeyle övündüğünü ve bundan hoşnut olduğunu gösterecek bir mesajı yok.
ona bak kadın olmuşsun sevinmişsin,ayıp olmasın çeyrek takalım deyip altın resmi koymak bana hoş gelmedi. memnun falan değilki konu sahibi. öyle olsa devamlı dua ediyorum. affetsin Allah demez.
bende eleştirdim demin. güçlü olmayacaksa yapmayacaktı diye. ama artık güçlü olmalı ,ayağını sağlam basmalı.geçmişi geri getiremeyiz.

ona şu an diyeceğimiz şey alaycı yorumlar değil.
bütün bu hissettiklerine rağmen konu sahibine hayatın devam ettiğini göstermeliyiz. moralini bozmak yerine.

Son düzenleme:
Toplum icinde etik kurallardan dem vuran, namus bekciligi yapanlarin sanal ortamda cinsel itiraflarda bulunmalari, evlilik oncesi cinselligi savunmalari buyuk bir dilemma olsa gerek...

napalım evlenmeden once her haltı yıyıp ondan sonra ben eli erkek eline degmemıs kız ısterım dıyen abuk sabuk erkek musvettelerıne kendımızı ezdırelımmı napalım?:19::19:

Toplum icinde etik kurallardan dem vuran, namus bekciligi yapanlarin sanal ortamda cinsel itiraflarda bulunmalari, evlilik oncesi cinselligi savunmalari buyuk bir dilemma olsa gerek...
bunu ikidir yazıyorsun. birine birşeymi demek istyorsun.birinimi reelde tanıyorsun buradan. merak ettim:)

napalım evlenmeden once her haltı yıyıp ondan sonra ben eli erkek eline degmemıs kız ısterım dıyen abuk sabuk erkek musvettelerıne kendımızı ezdırelımmı napalım?:19::19:
bunu övünçle söyleyip,ben yaparım ama sen asla diyenlere yol verelim veerelimki çifte standart,ben erkeğim yaparım olayı artık devam etmesin.

erkekler eline erkek eli değmemiş bayan arıyorsa bunun sebebi vardır bence :) heralde diğerleirnden kazık yemek olabilir.

bak o zaten ü,zgün. yaptığı şeyle övündüğünü ve bundan hoşnut olduğunu gösterecek bir mesajı yok.
ona bak kadın olmuşsun sevinmişsin,ayıp olmasın çeyrek takalım deyip altın resmi koymak bana hoş gelmedi. memnun falan değilki konu sahibi. öyle olsa devamlı dua ediyorum. affetsin Allah demez.
bende eleştirdim demin. güçlü olmayacaksa yapmayacaktı diye. ama artık güçlü olmalı ,ayağını sağlam basmalı.geçmişi geri getiremeyiz.

ona şu an diyeceğimiz şey alaycı yorumlar değil.
bütün bu hissettiklerine rağmen konu sahibine hayatın devam ettiğini göstermeliyiz. moralini bozmak yerine.

ben o yorumumu sadece su yazdığını baz alarak yaptım..dun bıraz algılarım da kapalıydı..ben halınden memnun sandım konu sahıbını..
hatta sonrakı yorumları da bana tuhaf geldı,basta memnundu,sonradan nıye ıs pısmanlıga,utanmaya döndü dıye duşundum..
ıcımden de dedım,gelen yorumlar dogrultusunda herhalde duyguları keşke yapmasaydım oldu dıye..
bugünde konuyu açtığımda secdeye varırken utanıyorum yazısını gördüm..
garıpsedım..cunku ben konuyu bundan utandığını düşünerek ele almadım..

ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.

bunu övünçle söyleyip,ben yaparım ama sen asla diyenlere yol verelim veerelimki çifte standart,ben erkeğim yaparım olayı artık devam etmesin.

aynen oyle oky ayrıca erkek cocuklarımızında her yaptıgı seyde sırtını sıvazlamayalımki kadınların kıymetını bılsınler:34:

bu nasıl aşağılık bir yorum böyle karşındaki hakkında bu yorumu yapma cürretini sana kim tanıyor ? okurken ben utandım

kusura bakmayın ama sevgiliniz çok terbiyesiz bir adammış ..
siz adamla tek başına birlikte olmamışsınız ki ,sonuçta oda sizinle birlikte olmuş .
kadınlr daha duygusal varlıklarız biz ,biriyle cinsel bir temasta bile iyi niyetle yaklaşıyoruz ama erkeklerin daha mantıklı olduğu bir gerçekken merak ettim neden sevgiliniz kendisine engel olmamış.
insan sevdiği kızla böyle birşeyi yaşamak için on kere düşünmeli ,onun da ilerde hayallerinin olduğunu ,onu yıkmaması gerektiğini hesaplamalı .
kendi kızkardeşinden pay biçmeli ,kendi kızkardeşinin böyle bir olay yaşamasını istermiydi ,istemezdi ,peki neden elalemin kızına yaptı bunu ,siz bedava mısınız ..töbe töbee yaa..
ama sevgiliniz nasılsa siz de istiyorsunuz diye salla çayıra mevlam gayıra demiş ..
bi de sonra da utanmadan kan gelmedi diye sizi suçlamaya kalkmış edepsiz ...
kendisi sizin üzerinize atlayıp beraber olurken hava hoş ,suçsuz hatasız ama sizden kan gelmeyince siz kötü kadın oldunuz.
valla bu olayı ben yaşasam adam kan gelmedi dese iki tane yapıştırıp suratına bir daha da karşıma çıkmasına izin vermezdim..
ne oldu size olan sevgisine , bir anda söndü gitti dimi , demekki size gram güveni yok ,gram sevgisi yokmuş .
sizin bu olayı yaşamanız çok büyük hata ,ne olursa olsun kendinizi kontrol edecektiniz bu bir gerçek ,öyle olsun güzelim yaptıysan yaptın olayı değil bu işler ,bir sürü sonuçları var ..
ama madem bir hata yaptınız ,bu herife hala neden kendinizi inandırmak zorunda kalıyorsunuz ki ..
bir halt olmaz ondan kusura bakmayın ..
o anda size kan gelmedi demek yerine ,özür dileyip size böyle bir olay yaşattığı için,hayallerinizi yıktığı için üzülüp ağlaması ,pişman olması gerekirdi ama beyefendi hemen erkekliğe vurmaya kalkmış.
ALLAH böyle erkeklerin topunu ıslah etsin.
yerinizde olsam hiç bu adama kendimi kanıtlamaya çalışmazdım ,hatta o laflardan sonra bir daha da aramazdım ,eğer sizi seviyorsa zaten bu söylediklerini ve yaptıklarını telafi etmek için herşeyi yapar ,yok yapmıyorsa zaten o adamdan hiçbir halt olmaz..

benim için ilk gece önemli ve evleneceğim erkekle o özel anı yaşamak isterim bu yüzden önemli yoksa insaların kendi özgür iradeleri kendi kararları herkese saygı duyarım toplumdada bu tarz cadı avlarına gerek yok insanın önce kendisine saygı duyması lazım yoksa o bir parça zarın hiçbir önemi yok !!! insan aklına sahip çıksın o zara sahip çıkacağına

senin içinde üzüldüm ama üzülme noktam acaba doğru kişimi evleneceğin kişimi o adam eğer öyleyse zaten sorun yok ama daha çok gençsin ve karsına birsürü insan çıkacak ve biz kızlar gerçekden çok duygusalız zarar görmeye çok elverişliyiz ama erkek öyle değil umrunda değil o kız üzülmüş üzülmemiş ortada kalmış ben ilkim hiç böyle duygusal seylere bakmazlar

benimde kardeşim var onada herzaman derim daha çok küçüksün sakın aşık olup duygusal düşünme mantıklı düşün evleniceğin erkeğin sana saygı duyması lazım ve bunun için önce senin kendine saygı duyman lazım derim

burda bakıyorum çok acımasız yorumlar yapılmış açıkcası o yorumlar beni dahada üzdü
kendi hemcinslerimiz bukadar acımasızsa erkekler bu konuda nekadar acımaasız olur düşünmek bile istemiyorum

hatamı yaptım ne yaptım diye düşünmek yerine bundan sonra seçeceğin insanlara dikkat etmelisin inşallah herşey gönlünce olur bundan sonrasında

İnsanın en buyuk düşmanı kendisi,

Kendinden ne kadar nefret ediyorsun ki onurunu ayaklar altına alan bir adamdan hala seviyorum diye bahsediyorsun.
Lütfen kırılma, ihtiyacı oldukça sana yine gelecek belki bir iki güzel sözle kandırıp hevesini alıp yine gidecek yapacak bunu,
Ve sende buna izin vereceksin... Ama lütfen gerçekten lütfen korunmaya başla bir an önce lütfen.
En azından tek z<ararın kendine olsun.

bu yorumları okurken tuhaf oldum evlilik en önemli anım olacaktı benim. ne hayallerim vardı evlendiğim kişiye özel olacaktım sadece. kahretsin ama sevmiyorum ondan nefret ediyorum diyemiyorum. Hayallerimi aldı elimden ama bilmiyorum bugün canım daha çok acıyor. kendimi işime veremiyorum kafamda hep o gün var hep o var:(

Bu arada yazmayı unutmuşum erkek arkadaşımdan ayrılma sebebim de çok sonradan öğrendiğim benden önce yaşanmış iğrenç seks maceralarıydı. Tek gecelik ilişki, yatak arkadaşlığı vs. Ahlaksızsın sen deyip ayrıldım. Bunu kadınlar olarak yapmamız gerekiyor. Belki böyle böyle dünya değişecek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben o yorumumu sadece su yazdığını baz alarak yaptım..dun bıraz algılarım da kapalıydı..ben halınden memnun sandım konu sahıbını..
hatta sonrakı yorumları da bana tuhaf geldı,basta memnundu,sonradan nıye ıs pısmanlıga,utanmaya döndü dıye duşundum..
ıcımden de dedım,gelen yorumlar dogrultusunda herhalde duyguları keşke yapmasaydım oldu dıye..
bugünde konuyu açtığımda secdeye varırken utanıyorum yazısını gördüm..
garıpsedım..cunku ben konuyu bundan utandığını düşünerek ele almadım..

ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.

ilk mesajında bile gelgitler içindeydi zaten.
hem kendini eleştiriyor diğer yandan savunma mekanizması öne çıkıyor,pişmanlık bile duyamıyorum diyor.
bu kadar mı basittim derken diğer yandan da karmakarışığım diyor.
evet kafası karmakarışık. ama tek gerçek var bu yorumda, üzgün.

bu yorumları okurken tuhaf oldum evlilik en önemli anım olacaktı benim. ne hayallerim vardı evlendiğim kişiye özel olacaktım sadece. kahretsin ama sevmiyorum ondan nefret ediyorum diyemiyorum. Hayallerimi aldı elimden ama bilmiyorum bugün canım daha çok acıyor. kendimi işime veremiyorum kafamda hep o gün var hep o var:(

bence onu şimdi affederseniz ,ilerde kendinizi hiç affedemeyeceksiniz ,şimdi affetmezseniz ilerde en azından içiniz rahat olucak ..
böyle bir adamla evlenilmez ,bugün senden kan gelmedi diyen adam yarın evlenseniz en ufak lafta başınıza kakmaya kalkacak bunu da unutmayın ..

erkekler eline erkek eli değmemiş bayan arıyorsa bunun sebebi vardır bence :) heralde diğerleirnden kazık yemek olabilir.

Erkekler ne yaparsa vardir bi sebebi. :34:

Zar olmayinca aldatma ihtimali oluyor dimi? Peki erkeklerden kazik yeme ihtimalini nasil engellicezpenislerine bir sey mi taksak?

Bu arada yazmayı unutmuşum erkek arkadaşımdan ayrılma sebebim de çok sonradan öğrendiğim benden önce yaşanmış iğrenç seks maceralarıydı. Tek gecelik ilişki, yatak arkadaşlığı vs. Ahlaksızsın sen deyip ayrıldım. Bunu kadınlar olarak yapmamız gerekiyor. Belki böyle böyle dünya değişecek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sana bunları basta söylemedi mi en azından dürüst biri . bunları yapmayan erkek az ama yalan söyleyen çok canım

ilk mesajında bile gelgitler içindeydi zaten.
hem kendini eleştiriyor diğer yandan savunma mekanizması öne çıkıyor,pişmanlık bile duyamıyorum diyor.
bu kadar mı basittim derken diğer yandan da karmakarışığım diyor.
evet kafası karmakarışık. ama tek gerçek var bu yorumda, üzgün.

işte o pısmanlık duymaması zaten benım konuyu basıte ındırgeme sebebım...

neyse senın dedıgın gıbı kırdıysam üzgünüm..bunuda sırf 'sen' bana açıkladığın ıcın;kendımde kusur aradım..

tolin arkadaşımızın yazdığı seyıde sımdı gördüm..

herkes bırbırının aynı yorumlar yapıyor..benım hayata bakışım daha large..

ben bı konuya senın tabırınle dalga geçerek cevap yazıyorsam,bılkı o konu zaten bunu kaldırabılen bı konudur..

bıl kı,orda zaten dıger üyelerce,akıllıca yapılmış yorumlar mevcuttur..

Erkekler ne yaparsa vardir bi sebebi. :34:

Zar olmayinca aldatma ihtimali oluyor dimi? Peki erkeklerden kazik yeme ihtimalini nasil engellicezpenislerine bir sey mi taksak?

beni yanlış anladın. kadınları çok masum erkekleri yaratık göstermek yanlış . erkeklerin kadınları aldattığı kişiler de hemcinslerimiz değil mi ?
olay burda. kim ne derse desin her erkek ilk olmak ister bence .aldatan insan zaten aldatır. ben aldatmayı savunmadım.gecmişte yasanmışlıklar için yapılan şeyi doğru bulmadım.belki pişman belki tövbeli.

Back