işte o pısmanlık duymaması zaten benım konuyu basıte ındırgeme sebebım...
neyse senın dedıgın gıbı kırdıysam üzgünüm..bunuda sırf 'sen' bana açıkladığın ıcın;kendımde kusur aradım..
tolin arkadaşımızın yazdığı seyıde sımdı gördüm..
herkes bırbırının aynı yorumlar yapıyor..benım hayata bakışım daha large..
ben bı konuya senın tabırınle dalga geçerek cevap yazıyorsam,bılkı o konu zaten bunu kaldırabılen bı konudur..
bıl kı,orda zaten dıger üyelerce,akıllıca yapılmış yorumlar mevcuttur..
neden her erkek ilk olmak ister. böyle bir kıstas yok .öyle olsa kimse 2ci kere evlenmezdi canım.beni yanlış anladın. kadınları çok masum erkekleri yaratık göstermek yanlış . erkeklerin kadınları aldattığı kişiler de hemcinslerimiz değil mi ?
olay burda. kim ne derse desin her erkek ilk olmak ister bence .aldatan insan zaten aldatır. ben aldatmayı savunmadım.gecmişte yasanmışlıklar için yapılan şeyi doğru bulmadım.belki pişman belki tövbeli.
Ya yapmayacaksın ya da arkasında durcaksın
Yaptım ama ayrıldık e o zaman dikim kaçaymış olayına anlam veremiyorum
Kimi kekliyosun yeni esas oğlanı mı kendini mi ?
Hayirli olsun saglikli mutlu cinsel hayatlar diliyorum. Sevmek sevişmek güzel şey :)
Sen dularini rabbinden esirgeme hep dua et.. Benim arkadasimin basindanda gecti boyle bir olay cok yakin arkadasimdi o kisiyle ayrildi birakti gitti o halti yedikten sonra hödük.. Ama suan baskasiyla evli ve bi cocugu var en basinda o evlenecegine anlatti durumu suan cok mutlu cok sukur.. Uzulme hersey olmus bitmis hani derler ya olmusla olmuse Care yoktur sen bundan sonrasini dusun napabilirim diye bundan sonra dikkat et ezdirme kendini dik dur Allaha dua et hep ne guzel namaz kiliyomussun birakma devam et o sana huzur verir inanki.. Sunuda unutma bu birakirsa mutlu olamam bu bana bunu yapti etti diye dusunme dedigim gibi arkadasimda bu duruma geldi ve cok mutlu bi evliligi var.. Rabbim bundan sonra hakkinda hep hayirlisini versin bundan sonra dikkat et
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dediğinize göre sevgilinizin sevişmediği kız kalmamış bir de sizden kan gelmedi diye lafını mı ediyor yuh artık ya. Erkekler her haltı yesin kadınlar yapınca suç mu yani?
Eeee haklılar zaten çünkü erkek anneleri oğlu daha ufacıkken pipisinin ne kadar değerli olduğunu hissettirir, hiç bi iş yaptırmaz, oğlum oğlum diye peşinde dolaşır ama kızlara iş yapmadı diye laf eder, aman namusunu koru diye öğütler verir. Anneler küçük oğulları aşık oldu diye herkese gururla anlatırken kız anneleri böyle bir olasılığı dahi düşünmek istemez.
Erkeklerin öz güvenini tavan yaptıran da yine biz kadınlarız. O yüzden erkekler kendini bişey sanıyo, istediğim kadınla yatar kalkarım ama evleneceğim kişi bakire olsun diyebiliyor.
Dinimiz açısından bakarsanız zaten zina erkeğe helal kadına haram diye bişey mi var? Hangi dinde var böyle bişey?
O zaman neden erkekler kendilerine helal kadınlara haram diye düşünüyor? Çünkü anne (kadın) erkek evlat istiyor, kaynana (kadın) erkek evlat istiyor, biz kadınlar yapıyoruz herşeyi ve erkeklerin (afedersiniz) kafamıza s....çmalarının sebebi yine kadınlardır.
Her zaman bu forumda şunu söylerim bir erkek yada bir kadın kendi evlenene kadar ilişki yaşamıyorsa karşı cinsi de öyle seçme hakkı vardır, çünkü yaşayış biçimi öyle olduğundan yıllarca kendisi de o işi yapmamıştır. Fakat yine bir erkek veya kadın kendi yaşamışsa, hayır efendim ben bakire (bakir) biriyle evleneceğim diyemez, böyle bir saçmalık olamaz.
Yaşamışsın olmuş bitmiş, ha bence olmasaydı iyiydi, sence olması daha iyidir olabilir, herkesin düşüncesi bir olacak diye bişey olamaz. Ama bu yüzden kendini kötü görmek, artık kimsenin senle evlenmek istemeyeceğini düşünmek çok gereksiz. Çünkü artık erkekler ergenliğe girer girmez faaliyete geçiyorlar yani yaşamayan erkek vardır elbet ama çok az olduğunu düşünüyorum. Özellikle 30 yaş civarında olup da yaşamamış erkek yok gibi bişeydir. Bu durumda kendisi yaşayan aklı başında olan bir erkek bu yüzden bir kadını terk etmez.
Kendim yaşamadım yaşadım demek istemiyorum burada, yaşayanların kendini hor görmesi çok kötü fakat olayı yaşamasaydın, ben böyle birşeyi yapma derdim. Kadın için de erkek için de böylesi daha iyi dini açıdan. Rabbim affedicidir. Artık tek yapman gereken ondan af dilemek.
Ayrıca burası kadınlar kulubu ve biz de kadınız yani kadın olmak kötü bişey değil
ya bunu bu kadar hayati önem verecek olay gibi görüp dinen yanlış olduğunu düşünecek kadar manevi olarak kendinizi mahvedecektinizde neden bunu yapıyorsunuz.
Kendinizi bilmiyor musunuz. inancınızı,çevrenizi,etrafınızdaki insanların kriterlerini.
işte bu olayı bu ruhsal durumu yaşayacağınızı biliyorsanız iradenize hakim olacaksınız. güçlü değilseniz yapmayacaksınız.
insanlar çevresine kendi çevresinin bakış açısına göre davranmak durumunda. ha davranmıyorum bu benim hayatım bedenim diyorsa yapmalı ve pişman olmamalı.
şimdi burada yanlışsın. müslümanlıkta cinsiyet ayrımı yok bu konuda. erkek yapar kadın yapamaz diye bir şey yok. her 2 cinsede yasaklamış.
yanlış bilgi vermeyelim.
bu dediğin ataerkil toplumda sadece kadına yapılan baskı sadece.
aynen ,dinimizde böyle bir ayrım yok ,ayrımı yapan geleneksel toplum yapısı ,İslamı da insanlar bu yanlış bilgilerden dolayı farklı sanıyorlar ..
İslamda günah ve sevap olarak kadın ve erkek eşittir.
Zinayı erkek de yapsa kadın da yapsa zina zinadır ,erkek de çalsa kadın da çalsa hırsızdır, haramsa kadın yaparsa da haramdır erkek yaparsa da .
İslamı erkeği üstün gören ,kadını aşağılayan bir din zannetmek en büyük hatalardan biridir.
Açıklamanız iyi oldu teşekkürler.
kesinlikle katılıyorum oky.
bu sadece insanların yargısı kesinlikle kadın yapamaz erkek yapar diye yok. kuranı kerim de de böyledir. zina her iki cins için günah kılındı .sadece bizim toplumumuz kız yapınca taşlar erkeği alkışlar. baska bir ülkeye bakın asla böyle göremezsiniz. örneğin bir ukrayna ya gidin bakalım bu düşünceye kim katılır. orda da tam tersi anaerkil toplum var kadınlar en üstte daima .
Erkekler ne yaparsa vardir bi sebebi.
Zar olmayinca aldatma ihtimali oluyor dimi? Peki erkeklerden kazik yeme ihtimalini nasil engellicezpenislerine bir sey mi taksak?
sana bunları basta söylemedi mi en azından dürüst biri . bunları yapmayan erkek az ama yalan söyleyen çok canım
neden her erkek ilk olmak ister. böyle bir kıstas yok .öyle olsa kimse 2ci kere evlenmezdi canım.
Tabi ki söylemedi. Öyle ortak arkadaş falan da yok ki sorayım. Kendim araştırıp buldum. Deneyim işte bundan sonra ıncığını cıncığını araştırmadan biriyle sevgili olur muyum, olmam. İnanın bunları yapmayan erkek de çok mesleğim gereği sürekli erkeklerle birlikteyim böyle işlerin kıyısından geçmeyen çok adam var.
bak yazmışsın bu konuya ama demekki kaldırılamamış ayrıca her konuya istisnasız tutumun aynı hep bi dalga hep bi yerme hep bi alaycılık neden bdv ye cıddı sorunlarımı dökmüyorum biliyomusun cunku bdv de ne kadar duzgun yorum yapan kısıler olsada huraaaa vurun konu sahıbıneeee mantıgıyla yaklaşan bi o kadarda kişi var neyse sonra fırca yıyorum ben kacıyım artııkın
ablacım sen neden kendinden kirlenmiş gibi bahsediyorsun ki sen hala temizsin için yüreğin temiz kimisine göre hata kimisine göre özgürlük ne dersen de olmuş bitmiş artık yapacağın tek şey önüne bakmak yok ben kirlendim yok evlatlarımın yüzüne nasıl bakarım falan saçma cümleler bunlar kendine saygını kaybetme buradaki belli kalıplara tıkılıp kalmış bastırılmış insanlarım sağlıksız yorumlarını da dikkate alma lütfen
benim de savunduğum nikahlandığın bi insana temiz gitmekti. ama olmadı işte olmadı. ben temiz kalsaydım bana gelen benim kadar temiz mi olacaktı...
kımseyı aşağılamadım..
kımsenın 'kadınlıga' adım attığı gün umrum degıl..
konu sahıbı onu asagıladıgımı düşünmezken!
aradan geçmiş 30 sayfa,kalkıp bana bu yorumu gönderirken acaba hangi aşağılık düşünceye kapıldın?
cevap vermeyecektim aslında ama kendinizi çok akıllı sanan bir vasat olduğunuzu yüzünüze vurmadan geçmek de istemedim.
Yazdığınızdan bir mahalle kadını olduğunuz anlaşılıyor. Hani olur ya birbirine tartışıp laf soktuğunu düşünür, sonra başka yerlerde onu anlatır vaay denmesi hoşlarına gider. Seviyeniz aynen bu.
Ben de sorayım o zaman:
Hayattaki en büyük başarınız nedir, evlenmek mi?
Adım sayar gibi
Aslında hiç fena olmaz
Toplum icinde etik kurallardan dem vuran, namus bekciligi yapanlarin sanal ortamda cinsel itiraflarda bulunmalari, evlilik oncesi cinselligi savunmalari buyuk bir dilemma olsa gerek...
Normal hayatta evlilik oncesi cinsel iliskiyi kinayip, sanal ortama girince taninmamazligin verdigi rahatlikla cinsel iliskiyi desteklemek cok ironik.
aynı soruyu bende sordum. ama cevap kaçamak olduKK'da bekaret üzerine açılan konulara hep rağbet vardır, bol mesajlı, bol tartışmalı renkli topikleri olur genelde bekaret üzerine konuların ama ilk defa bu kadar enteresan bir mesaja denk geldim. Tanıdığınız birini filan mı buldunuz?
tatlım seni anlıyorum ama sonradan böyle bir tavır gördünmü ? belki sen çok özel ve sonsuza dek senin olarak ölecek? tanımıyorum onu o yüzden birşey diyemiyorum.valla o insanları tebrik etmek lazım. bazıları ortamları gereği arkadaşları vs yüzünden gururla böyle işleri yapıyor. erkeğin beyni şeyinde olmamalı ..
Açıkçası görmedim ama öncekiler kaldırılacak gibi değildi burda yazmaya bile çekiniyorum. Mesela evli bi kadınla yatak arkadaşlığı olmuş. Şimdi burda evli bi kadın açsa böyle konu taşlanır. Ben de taşlama yolunu ayrılmakta buldum.
bak o zaten ü,zgün. yaptığı şeyle övündüğünü ve bundan hoşnut olduğunu gösterecek bir mesajı yok.
ona bak kadın olmuşsun sevinmişsin,ayıp olmasın çeyrek takalım deyip altın resmi koymak bana hoş gelmedi. memnun falan değilki konu sahibi. öyle olsa devamlı dua ediyorum. affetsin Allah demez.
bende eleştirdim demin. güçlü olmayacaksa yapmayacaktı diye. ama artık güçlü olmalı ,ayağını sağlam basmalı.geçmişi geri getiremeyiz.
ona şu an diyeceğimiz şey alaycı yorumlar değil.
bütün bu hissettiklerine rağmen konu sahibine hayatın devam ettiğini göstermeliyiz. moralini bozmak yerine.
ben o yorumumu sadece su yazdığını baz alarak yaptım..dun bıraz algılarım da kapalıydı..ben halınden memnun sandım konu sahıbını..
hatta sonrakı yorumları da bana tuhaf geldı,basta memnundu,sonradan nıye ıs pısmanlıga,utanmaya döndü dıye duşundum..
ıcımden de dedım,gelen yorumlar dogrultusunda herhalde duyguları keşke yapmasaydım oldu dıye..
bugünde konuyu açtığımda secdeye varırken utanıyorum yazısını gördüm..
garıpsedım..cunku ben konuyu bundan utandığını düşünerek ele almadım..
şuan beni anlamanız mümkün diil eminim. başta bi memnunluğum yok konuyu açarken de ne kadar derin hislerle açtığımı nerden bileceksiniz. şuan hala pişmanlık duymuyorum yaşadığım şeyden. daha ne yaptığımın farkına bile varamadım. sadece kötüyüm iç dünyam karışık. ailemle eskisi kadar konuşmak gelmiyor içimden. ve bi yanda da bana inanmayan bir adam. ve ben ilk kez bi ilişki yaşadım ama bunu kanıtlayacak olan o kanı göremedim. şuan öyle şeyler düşünüyorumki bunu anlamanız asla mümkün diil. o yüzden daha fazla kırıcı olmayın.
bence onu şimdi affederseniz ,ilerde kendinizi hiç affedemeyeceksiniz ,şimdi affetmezseniz ilerde en azından içiniz rahat olucak ..
böyle bir adamla evlenilmez ,bugün senden kan gelmedi diyen adam yarın evlenseniz en ufak lafta başınıza kakmaya kalkacak bunu da unutmayın ..
aynı soruyu bende sordum. ama cevap kaçamak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?