ve ben artık kadınım !

bak yazmışsın bu konuya ama demekki kaldırılamamış ayrıca her konuya istisnasız tutumun aynı hep bi dalga hep bi yerme hep bi alaycılık neden bdv ye cıddı sorunlarımı dökmüyorum biliyomusun cunku bdv de ne kadar duzgun yorum yapan kısıler olsada huraaaa vurun konu sahıbıneeee mantıgıyla yaklaşan bi o kadarda kişi var neyse sonra fırca yıyorum ben kacıyım artııkın

neden her erkek ilk olmak ister. böyle bir kıstas yok .öyle olsa kimse 2ci kere evlenmezdi canım.

Ya yapmayacaksın ya da arkasında durcaksın
Yaptım ama ayrıldık e o zaman dikim kaçaymış olayına anlam veremiyorum
Kimi kekliyosun yeni esas oğlanı mı kendini mi ?

Hayirli olsun saglikli mutlu cinsel hayatlar diliyorum. Sevmek sevişmek güzel şey :)

lütfen yorum yapmadan konuyu iyice okuyun dikimle ilgili tek bişey söylemiş miyim ben.

Allah razı olsun sizden bundan sonra daha dikkatli olacağım. şu hastalıklı ruhtan bi çıksam. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ben yaptım bi hata affetsin

insanda nefis denen bişey var malesef nolursa olsun insan kendine hakim olamıyor. bi noktaya geldikten sonra hiç bişey düşünülmüyor

ben yanlış anlaşıldım sanırım müslümanlık asla erkeği kadından üstün tutmuyor. her iki cinsede günah vebal. ama toplumumuz müslümanlığı istediği gibi yorumluyor erkekleri daha üstün görüyorlar. maalesef Türkiye gibi bi ülkede de hala ataerkil düşünce sistemi savunuluyor bu bi gerçek..

sana bunları basta söylemedi mi en azından dürüst biri . bunları yapmayan erkek az ama yalan söyleyen çok canım

Tabi ki söylemedi. Öyle ortak arkadaş falan da yok ki sorayım. Kendim araştırıp buldum. Deneyim işte bundan sonra ıncığını cıncığını araştırmadan biriyle sevgili olur muyum, olmam. İnanın bunları yapmayan erkek de çok mesleğim gereği sürekli erkeklerle birlikteyim böyle işlerin kıyısından geçmeyen çok adam var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neden her erkek ilk olmak ister. böyle bir kıstas yok .öyle olsa kimse 2ci kere evlenmezdi canım.

oky bilmiyorum türk toplumu böyle yetiştirilme tarzı. nasıl kız cocuklarını aşağılıkı görüyorlarsa aynı böyle birşey. ama herkes aynı değil buna eminim çoğunun kriteri güzellik .güzel olsa hiç bakireliğe bakmazlar eminim :) . ve ekliyorum maddiyat :)

Son düzenleme:

tatlım seni anlıyorum ama sonradan böyle bir tavır gördünmü ? belki sen çok özel ve sonsuza dek senin olarak ölecek? tanımıyorum onu o yüzden birşey diyemiyorum.valla o insanları tebrik etmek lazım. bazıları ortamları gereği arkadaşları vs yüzünden gururla böyle işleri yapıyor. erkeğin beyni şeyinde olmamalı ..

kendımı ele alıyorum,evet %70 esnek yorum yapıyorum..%30 cıddı..

ne dıyım tolin bende boyleyım..kırmak veya ınsanın damarına basmak tarzım degıl..

aslında daha cok neşeli yorumlar yapıyorum..ama ıste bazen böyle hadsiz algılanabılıyorum..

haklılar,ne nıyetle yazdığımı kım ne bılcek..

benim de savunduğum nikahlandığın bi insana temiz gitmekti. ama olmadı işte olmadı. ben temiz kalsaydım bana gelen benim kadar temiz mi olacaktı...

Kısmetten öte geçilmez belki siz temiz olurdunuz ama o kişinin ilki olmazdınız burda ne kadınlar yazdı onun ilki değilim benden önce olmuş ama benim ilkim falan onlara herkes bir şey olmaz önemli olan sizi sevmesi hem erkeğin tecrübeli olması daha iyi dendi ama bir bayana bunlar asla denmez niye bayanız. Bazılarının kafasına dinen kadına haram kılınan bir şeyin erkeğede haram kılındığı bunun cinsiyet ayrımı olmadığını sokmak lazım ama anlamıyoşar işte. Eleştirmek kolay. Sen burda yazılan yorumlara üzülme insanların ağzı torba değil. Bir şey oldu mu anlatmak istersen anlatabilirsin. Secdeye bile gidemiyorum diye düşünme banyonu yap tüm pislikleri düşünceleri kafandan at sonrada namaza başla ve Allah'tan af dile. Unutma en affedicimiz en merhametlimiz Allah. Burda ne söylediğinin bile farkında olmayan insanlara cevap vermek yerine otur Kuran oku. Bilmiyorsan türkçesini oku anlamlarına bak. Yeni hayatında yolunun açık olması dileğiyle[/QUOTE]

teşekkür ederim yorumlarınız için kendimi toparlamam epey zaman alacak ve inşallah da toparlanacağım. kendime şuanlık saygım yok, değerli hisedemiyorum ama geçecektir umarım

tabiki beni aşaladığınızı düşündüm ama cevap vermek istemedim kırıcıydınız. sizin için umrunuzda olan ne. ben burda derdimi paylaşmak istedim. madem benim bu konum sizin umrunuzda diil neden yorum yapma gereği duydunuz.

Toplum icinde etik kurallardan dem vuran, namus bekciligi yapanlarin sanal ortamda cinsel itiraflarda bulunmalari, evlilik oncesi cinselligi savunmalari buyuk bir dilemma olsa gerek...

Normal hayatta evlilik oncesi cinsel iliskiyi kinayip, sanal ortama girince taninmamazligin verdigi rahatlikla cinsel iliskiyi desteklemek cok ironik.

KK'da bekaret üzerine açılan konulara hep rağbet vardır, bol mesajlı, bol tartışmalı renkli topikleri olur genelde bekaret üzerine konuların ama ilk defa bu kadar enteresan bir mesaja denk geldim. Tanıdığınız birini filan mı buldunuz?

Son düzenleme:
yalan makinesi gibi bi alet olsa ,erkekler de bakir mi değil mi diye söylese ,bakir olmayan erkeğe düt düt diye ötse hiç fena olmazdı

bence erkeklere oyle alet falan taktırmayla olmaz o işler beyın taktırmak lazım beyın e onlarda haklılar beyınlerı pıpılerınden kucuk onlarda mecbur pıpılerını calıstırıyolar

aynı soruyu bende sordum. ama cevap kaçamak oldu

Son düzenleme:

Açıkçası görmedim ama öncekiler kaldırılacak gibi değildi burda yazmaya bile çekiniyorum. Mesela evli bi kadınla yatak arkadaşlığı olmuş. Şimdi burda evli bi kadın açsa böyle konu taşlanır. Ben de taşlama yolunu ayrılmakta buldum.

anladım canım ben normal kız arkadaş ilişkisi falan sanmıştım. evet ayrılman en hayırılısı savunacak birşey bulamıyorum.

teşekkür ederim duygularıma tercüman olmuşsunuz.

Gercekten dalga gecilip gulunecek bir konu deil bu Tarz konular.. Kimse kimseyi kinamamali bir yorum yaparken insan kendi bacisini evladinida dusunmeli ya birgun benimde basima gelirse diye dusunmeli Evet kimse istemez bu durumda olmayi yadirganmayi kimse istemez evlenmeden biseler yapmayi Evet dinen gunah dinen haram erkegede kadinada.. Bende Istemem boyle seyler evlenmeden once olsun bende bunu onaylamiyorum ama olan olduktan sonra napalim dusene birde bizmi vuralim yazik gunah o nasil bir psikolojide nasil bir durumda kimse anlayamazki burdan yazmasi hepimize kolay Evet ama birde onun acisindan bakmak lazim.. Ne zor bir durum tamam isteyerek yapmis ama yinede bu durumlara dusmek yadirganmak istenmezdi kim isterki boyle biseyi.. Buraya yazmis paylasmak istemis acikcasi bir destek istemis ne kadarda onaylamasakta boyle seyleri destek olabilmeliyiz elimizden geldigince.. Onu bu tuh halinden cikarmaliyiz. Sadece yasayan bilir. Hatasiz kul mu var ki hangimiz dort dortluguz hatasiz kusursuz gunahsisiz ki. Sadece ona destek olup bir daha asla boyle bise yapmamasini saglayabiliriz. Bir daha ayni hataya dusmemesi icin onunla konusabiliriz vs.vs.

Son düzenleme:

haklısınız zaten şuan konuşsam bile affedemiyorum. ve ben bu kırgınlığı içimde yaşıyorum.

aynı soruyu bende sordum. ama cevap kaçamak oldu

Sen alıntılayınca farkettim cevabı ama bana da kaçamak geldi :) Neden sanal hayatta bekarete inanmıyormuş gibi yapsın ki genel olarak kadınlar. Sanal kimliğe gizlenip sinsi sinsi bakire kadın sayısını azaltarak piyasa değeri yükseltmek gibi planları yoktur herhalde kimsenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…