ve ben artık kadınım !

bugün işten izin alabilirsem gitmeyi düşünüyorum doktora onun için diil benim içim rahat etsin diye.

bak o zaten ü,zgün. yaptığı şeyle övündüğünü ve bundan hoşnut olduğunu gösterecek bir mesajı yok.
ona bak kadın olmuşsun sevinmişsin,ayıp olmasın çeyrek takalım deyip altın resmi koymak bana hoş gelmedi. memnun falan değilki konu sahibi. öyle olsa devamlı dua ediyorum. affetsin Allah demez.
bende eleştirdim demin. güçlü olmayacaksa yapmayacaktı diye. ama artık güçlü olmalı ,ayağını sağlam basmalı.geçmişi geri getiremeyiz.

ona şu an diyeceğimiz şey alaycı yorumlar değil.
bütün bu hissettiklerine rağmen konu sahibine hayatın devam ettiğini göstermeliyiz. moralini bozmak yerine.

Son düzenleme:
Toplum icinde etik kurallardan dem vuran, namus bekciligi yapanlarin sanal ortamda cinsel itiraflarda bulunmalari, evlilik oncesi cinselligi savunmalari buyuk bir dilemma olsa gerek...

napalım evlenmeden once her haltı yıyıp ondan sonra ben eli erkek eline degmemıs kız ısterım dıyen abuk sabuk erkek musvettelerıne kendımızı ezdırelımmı napalım?

Toplum icinde etik kurallardan dem vuran, namus bekciligi yapanlarin sanal ortamda cinsel itiraflarda bulunmalari, evlilik oncesi cinselligi savunmalari buyuk bir dilemma olsa gerek...
bunu ikidir yazıyorsun. birine birşeymi demek istyorsun.birinimi reelde tanıyorsun buradan. merak ettim:)

napalım evlenmeden once her haltı yıyıp ondan sonra ben eli erkek eline degmemıs kız ısterım dıyen abuk sabuk erkek musvettelerıne kendımızı ezdırelımmı napalım?
bunu övünçle söyleyip,ben yaparım ama sen asla diyenlere yol verelim veerelimki çifte standart,ben erkeğim yaparım olayı artık devam etmesin.

erkekler eline erkek eli değmemiş bayan arıyorsa bunun sebebi vardır bence :) heralde diğerleirnden kazık yemek olabilir.

ben o yorumumu sadece su yazdığını baz alarak yaptım..dun bıraz algılarım da kapalıydı..ben halınden memnun sandım konu sahıbını..
hatta sonrakı yorumları da bana tuhaf geldı,basta memnundu,sonradan nıye ıs pısmanlıga,utanmaya döndü dıye duşundum..
ıcımden de dedım,gelen yorumlar dogrultusunda herhalde duyguları keşke yapmasaydım oldu dıye..
bugünde konuyu açtığımda secdeye varırken utanıyorum yazısını gördüm..
garıpsedım..cunku ben konuyu bundan utandığını düşünerek ele almadım..

ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.

bunu övünçle söyleyip,ben yaparım ama sen asla diyenlere yol verelim veerelimki çifte standart,ben erkeğim yaparım olayı artık devam etmesin.

aynen oyle oky ayrıca erkek cocuklarımızında her yaptıgı seyde sırtını sıvazlamayalımki kadınların kıymetını bılsınler

bu nasıl aşağılık bir yorum böyle karşındaki hakkında bu yorumu yapma cürretini sana kim tanıyor ? okurken ben utandım

bu yorumları okurken tuhaf oldum evlilik en önemli anım olacaktı benim. ne hayallerim vardı evlendiğim kişiye özel olacaktım sadece. kahretsin ama sevmiyorum ondan nefret ediyorum diyemiyorum. Hayallerimi aldı elimden ama bilmiyorum bugün canım daha çok acıyor. kendimi işime veremiyorum kafamda hep o gün var hep o var

Bu arada yazmayı unutmuşum erkek arkadaşımdan ayrılma sebebim de çok sonradan öğrendiğim benden önce yaşanmış iğrenç seks maceralarıydı. Tek gecelik ilişki, yatak arkadaşlığı vs. Ahlaksızsın sen deyip ayrıldım. Bunu kadınlar olarak yapmamız gerekiyor. Belki böyle böyle dünya değişecek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk mesajında bile gelgitler içindeydi zaten.
hem kendini eleştiriyor diğer yandan savunma mekanizması öne çıkıyor,pişmanlık bile duyamıyorum diyor.
bu kadar mı basittim derken diğer yandan da karmakarışığım diyor.
evet kafası karmakarışık. ama tek gerçek var bu yorumda, üzgün.

bence onu şimdi affederseniz ,ilerde kendinizi hiç affedemeyeceksiniz ,şimdi affetmezseniz ilerde en azından içiniz rahat olucak ..
böyle bir adamla evlenilmez ,bugün senden kan gelmedi diyen adam yarın evlenseniz en ufak lafta başınıza kakmaya kalkacak bunu da unutmayın ..

erkekler eline erkek eli değmemiş bayan arıyorsa bunun sebebi vardır bence :) heralde diğerleirnden kazık yemek olabilir.

Erkekler ne yaparsa vardir bi sebebi.

Zar olmayinca aldatma ihtimali oluyor dimi? Peki erkeklerden kazik yeme ihtimalini nasil engellicezpenislerine bir sey mi taksak?

sana bunları basta söylemedi mi en azından dürüst biri . bunları yapmayan erkek az ama yalan söyleyen çok canım

işte o pısmanlık duymaması zaten benım konuyu basıte ındırgeme sebebım...

neyse senın dedıgın gıbı kırdıysam üzgünüm..bunuda sırf 'sen' bana açıkladığın ıcın;kendımde kusur aradım..

tolin arkadaşımızın yazdığı seyıde sımdı gördüm..

herkes bırbırının aynı yorumlar yapıyor..benım hayata bakışım daha large..

ben bı konuya senın tabırınle dalga geçerek cevap yazıyorsam,bılkı o konu zaten bunu kaldırabılen bı konudur..

bıl kı,orda zaten dıger üyelerce,akıllıca yapılmış yorumlar mevcuttur..

Erkekler ne yaparsa vardir bi sebebi.

Zar olmayinca aldatma ihtimali oluyor dimi? Peki erkeklerden kazik yeme ihtimalini nasil engellicezpenislerine bir sey mi taksak?

beni yanlış anladın. kadınları çok masum erkekleri yaratık göstermek yanlış . erkeklerin kadınları aldattığı kişiler de hemcinslerimiz değil mi ?
olay burda. kim ne derse desin her erkek ilk olmak ister bence .aldatan insan zaten aldatır. ben aldatmayı savunmadım.gecmişte yasanmışlıklar için yapılan şeyi doğru bulmadım.belki pişman belki tövbeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…