ve ben artık kadınım !

O yerleri ben işaretlemiyorum öncelikle bunu söyleyeyim evet bu Türkiye gerçeği bunu kabul etmeyen Amerikada yaşasın o zaman dini kurallardada geçerliliği temiz kız gitmek anlamına geliyo ben bu arada kimseyi yargılamadımda sonunda üzülen hep kadınlar olduğu için baştan düşünülmesi gerektiğini belirttim tabiki herkesin kendi tercihidir

o yerleri ben işaretledim zaten anlaşılsın diye.

o zaman erkeklerin de temiz erkek olarak gitmeliyim diye düşünmesi lazım.

onların elinin kiri olduğu için yıkayınca geçiyor mu temizleniyorlar mı?:50:

Gerçekten bende pes diyorum anlatamadım heralde olan hep Türkiyede kadınlarımıza olmuyomu dışlanan üzülen pişmanlık duyan kadınlarımız olmuyomu o duruma düşmemek için tabiki kadınsal olarak kendimizi korumamız gerekiyo bazı şeyleri gerçekten düşünüp yapmamız gerekiyo tamam farzet oldun birlikte o adama ne olur ne kaybeder sana olur olan farzet hata oldu hamilede kaldın paran yok aldıracak adamda banane diyo farzet döndü değişti naparsan yap zorlamı yaptım diyo karnındakiyle ortada kalıverirsin öyle bu nekadar acı bi durum yada farzet bu durumu ailen öğrendi seni dayaktan öldürürler Türkiye böyle acınası duruma düşmeyeceksin büyük konuşmuyorum ama dikkat edeceksin

benim yorumum size yönelik değildi..yanlış anlamayın..bi kadın eğer bekaretini önemsiyorsa..erkekte önemsemeli diyorum...
ama sonunda zararlı çıkan kadınmı oluyor evet daha çok zarar gören kadın oluyor...malesef..
İşte toplum erkekler birlikte olunca sustukça böyle olur...
TOPLUMDA ZİNA YAPAN ADAMA NAMUSSUZ GÖZÜYLE BAKILIRSA BELKİDE AZALIR BU DURUM...AMA BÖYLE ADAMLARA ANNELERİ GİDİP NAMUSLU EL DEĞMEMİŞ KIZ BULAYIM DERSEDE YAZIK OLUR!!!
Asıl sorun erkek yaparsa normal, kadın yaparsa anormal diyen zihniyette!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
o yerleri ben işaretledim zaten anlaşılsın diye.

o zaman erkeklerin de temiz erkek olarak gitmeliyim diye düşünmesi lazım.

onların elinin kiri olduğu için yıkayınca geçiyor mu temizleniyorlar mı?:50:

Ya canım tabiki o konuda bende öyle düşünüyorum ama öyle değil Türkiye gerçeği bu olan kadınlarımıza oluyo her seferinde mesela evlenmeden bi kız ilişkiye girse ayıplarlar demediği bırakmazlar ama evlenmeden bi erkek mesela olsa ona derler erkektir yapar adil değil bu bencede ama böyle bunu değiştiremiyoruz o yüzden bayan olarak kötü duruma düşmemek için herşeyi göz önünde bulundurmak lazım hiçbişeyin garantisi yok

benim yorumum size yönelik değildi..yanlış anlamayın..bi kadın eğer bekaretini önemsiyorsa..erkekte önemsemeli diyorum...
ama sonunda zararlı çıkan kadınmı oluyor evet daha çok zarar gören kadın oluyor...malesef..
İşte toplum erkekler birlikte olunca sustukça böyle olur...
TOPLUMDA ZİNA YAPAN ADAMA NAMUSSUZ GÖZÜYLE BAKILIRSA BELKİDE AZALIR BU DURUM...AMA BÖYLE ADAMLARA ANNELERİ GİDİP NAMUSLU EL DEĞMEMİŞ KIZ BULAYIM DERSEDE YAZIK OLUR!!!
Asıl sorun erkek yaparsa normal, kadın yaparsa anormal diyen zihniyette!!!!!!!!!!!!

İşte bende onu diyorum zihniyetimiz böyle bu seneye kadar böyle gitmiş bundan sonramı değişecek sizinde dediğiniz gibi zarar gören kızlar oluyo o yüzden bende en iyisi kötü duruma düşmemek için ilişki yakınlığını o seviyeye getirmemek diyorum

ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.

üzülme konu sahibesi biz de kadınız :60:

kadının en büyük düşmanı yine kadın.. arkadaş itiraf edemese de yaşadığı şeyden pişman ,yada öyle biriyle yaşadığından.bırakın dalga geçmeyi,yermeyi, nasıl bu durumun pişmanlığının üstesinden en azından şimdilik psikolojik olarak kurtulur o konuda fikir verin..belkide sırf burdan okuduklarıyla yaşadığı travmadan (ki buraya konu açtığına göre benim anladığım o yoksa hiç takılmaz hayatına devam ederi) biran önce kurtulacak,yada yine sırf burdan okuduklarıyla besbeter olucak...:19:

çok teşekkür ederim yorumunuz için. yakınımda kimseyle paylaşamazdım bu durumu o yüzden ablalarım kardeşlerim bana yön verecek kişilere o kadar çok ihtiyacım varki. gün geçtikçe yaşadığım şeyyi idrak edebiliyorum ve düşünmekten çıldırıyorum. yaşamasaydım keşke ama yaşadım yaptım bunu kaldırmak zorundayım :(

Burdaki her düşünce ciddiye alınmaya değer olsaydı ohooo...Sen kendini biliyorsun. İnsanlar yaşamadıkları konularda ahkam kesmeyi çok iyi bilirler. Kınanan şey de illa ya senin ya çok yakının başına geliyor 23 yıllık hayatımda bunu gördüm hep. İsteyen seni yadırgasın, sana istedikleri gözle baksınlar. Sen namussuzluk yapmadın, yanlış biriyle yaşadın evet ama bunu bilemezdin. Burada kadınlar kaç senelik kocaları tarafından aldatılıyor. İnsanları tanıyamazsın asla. Senin yapman gereken tanıdığın andan sonra önüne bakman. Önüne bak sadece. Sen değerlisin ve bir et parçasından ibaret değilsin

teşekkür ederim canım. kesinlikle haklısında insanlar kınadıkları şeyi yaşarlar ben bunun örneğiyim. asla yapmam derdim ama yaptım yaptım yaptım ...

daha önce de soran olmuş ben kaçırdım mı cevabı göremedim. neden isim değiştirdiniz.

çünkü gerçek hayatta o isimle beni tanıyanlar vardı.

ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.

"ben artık bir kadınım!" demişssin hayır sen artık bir kadın değilsin sen hep bir kadındın. Kız-kadın arasında bir ayrım yapar olayı bekarete bakireliğe getirirsek biz kadınlar kendi değerimizi kaybederiz bu bir. İkincisi de bundan asla pişmanlık duyma. Günümüzde kadınlar kendi değerlerini kendileri belirliyor, tam zamanında doğru kişi olduğuna inanıp kendini hazır hissettiysen doğru olanı yaptın demektir. Maalesef ki günümüzde cinsellik tabu, halbuki doğanın kanunu olmasına rağmen! Cinsellik ayıp yasak kötü vs vs sırf bu yüzden kadınların pek çoğu vajinusmus denilen psikolojik rahatsızlığa yakalanıyor, cinsellikten haz duymuyor.
Bizler hepimiz KADINIZ! İster bakire olalım ister olmayalım bu BİZİM SORUNUMUZ! Biz başımız dik durduğumuz sürece hiç bir erkek de bizi hor göremez. He şunu demiyorum her önüne çıkanla birlikte olmalı diye, ki bunu erkek de yapmamalı. Bakire bir kadınla evlenmek isteyen adam da bakir olmalı ki öyle bir hakkı evet o zaman olur. Ama seni sırf bakire değilsin diye terkedecek bi adamın ben sevgisinden şüphe ederim bana kimse anlatmasın.
Diğer bir yandan kızlık zarın esnek olabilir. Nitekim benim de öyleymiş. Fikirlerim gibi o da asi çıktı yani :) Bir rahatsızlığımdan dolayı gittiğim kadın doğum uzmanı bana doğuma kadar bekaret zarımın hiç bir şekilde yırtılmayacak yapıda olduğunu ve ne yaparsam yapayım bakire raporu alabilceğimi söyledi. Benim için bunun bir anlamı var mı? KESİNLİKLE HAYIR! Çünkü namus bir zardan ibaret değildir, aşk da öyle sevgi de öyle. Bekarete önem verenler bendeki durumla karşılaşırsa gönül rahatlığı ile her çıktığı ile birlikte olabilecekler mi? O zihniyete göre biraz öyle oluyor, nasılsa bekaretim bozulmuyor...
Sözün özü, seviyorsan istiyorsan hazır hissediyorsan ( GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALARAK TABİKİ!) sevdiğinle ciddi bir ilişkinde yaşadığın evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim. Çünkü namus zarda değil kafadadır, kalbindedir beynindedir.

Öncelikle burada kınayanları, eleştirenleri hele alayla yaklaşanları anlayamıyorum.

insan hayatta kınadığı bu benim başıma gelmez ben yapmam dediğini yaşamadan ölmez nice örnekleri var bu durumun.

ben de evlilik öncesi ilişkiyi desteklemiyorum. ancak yaşamış zaten kötü hisseden birini kınamam da. yaşamak yaşamamak herkesin kendi tercihi.

neticede yargılamak hiçbirimizin haddi değil.

konuya yorumum ise evet yanlış bir kişiyle yaşamışsın. ama bunda kendini değersiz kötü hissedecek bir şey yok. Allah tan başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

bu kişiyle olmaz diyorsan ayrıl gitsin. zaten erkek arkadaşının zihniyeti o kadar ters ki. açık giyindin diye dediği laflar sana inanmaması bunları kabullenmemelisin.

seni seven doğrularınla yanlışlarında her şeyinle seni sever. önemli olan böyle birini bulmak. diğerleri zaten boş.

İnsanın en güvenip, en sevdiğiyle yaşadığını asla yadırgamam.
Ancak benim için özel bi'şey, dediğim gibi her elini tuttuğunla yaşanmaz mesela.
Senin bu sevgilin şuan hissettiklerine, kaygılarına vs değecek bi'insan mı?
Ya da ilişkiden önce buna değer gördün de sonradan mı böyle %180 derece terbiyesiz oldu?

Eğer bunu doğru insanla yaşasaydın bu kadar paniklemezdin. Sanırım en üzüldüğüm nokta bu; sana bu cümleyi kuran adamla büyük ihtimal ayrılacaksınız ve sen böyle bi'insanla bunu yaşadığın için pişman olacaksın.

Ne kadar zar önemli değil desek bile kabul edelim toplum bunu kaldıracak düzeye gelemedi. Çoğu erkek saçmalık olmasına rağmen kabul etmiyo, yine kadınlar olarak biz yıpranıyoruz. Açıkcası 10 dakikalık zevk için bu kadar psikolojik baskıya değer mi:44:

Şu saatten sonra bence o adamla devam etme zira terkedileceksin belli.

erkek arkadaşım kendini o kadar mükemmel tanıttıki bana 10 ay boyunca. ilk günler hep geçmişinden bahsetti ama kimseyi terketmediğini onu terkettiklerini belirtti. ona inandım, sevgisinden asla şüphe etmedim. yaa ben ciddiyim ailenle tanışmak istiyorum dedi tanıştırdım. 10 ay boyunca yakınlaşmamız olmadı, ne olduysa o gün oldu birdenbire engel olamadık işte. kan gelmiş olsaydı bu halde olmayacaktık belkide.

siz ikiniz iyi misiniz ? ne biçim insanlarsınız ya yuh. sizin de çolugunuz çocugunuz olacak hanımlar yapmayın lütfen. üstelik herkesin hür iradesi sonuçta. çok yazık.:20::20::20:

Kadının en büyük düsmani yine kadın işte anlamıyorum, anlayamayacağım da... Bakire değilse kime ne zarını diktirse kime ne hamile kalsa kime ne? Herkes nasıl yasayacağını seçmekte özgür. Sanki burada igneleyici laf sokan kadınlar hiç günah islemedi hep muhtesem insanlar oldular. Bu kadınların yetistirdigi erkek evlatlar da iste boyle cumlelerle kadını degersizlestirip zara indirgiyor. Herkesin yalnızca kendinden mesul oldugu bu hayatta bu kadar sorgu sual niye. Nasıl istiyorsanız oyle yaşayin ama kendi deger yargilarinizi baskalarina da dayatmayin.

beni savunduğunuz için teşekkür ederim dediğim gibi maalesef insanlar çok acımasız. bu toplum böyle acımasız insanlar oldukça bazı kafı yapılarını değiştiremez :(

sen özgür bir kadınsın. istediğini yapabilirsin, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. açıkça konuş onunla. böyle aptal aptal davranıyorsa da bırak gitsin. çok sevdiğin bir adamla seviştin diye değerin düşmüş değil lütfen topla kendini. o resmen playboy olmuş, adamın takıldıgı şeye bak. pislik ya yobaz bildiğin. yobaz olmayan erkekler de var tatlım. açıkça konuşun olcak gibi değilse arkana bakmadan terk et.

dün konustum hala şüphen mi var dedim. nasıl olmasın tek bir damla bile gelmedi dedi. ben de bu cok aşalayıcı belki ama doktora gitmeyi teklif ettim. sonra seni kırdıysam kusura bakma hayatım kapatalım bu konuyu dedi. bu konu zaten kapanmıştı ama durduramıyorum kendimi bana inanmasını o kadar cok isterdimki. kahretsin hala seviyorum.

Buyuuuuk bi boslukdasin suan 😑o yuzden bi gelgit yasayip yazmissin umrumda degil ama bundan sonra napicam gibi pisman degilsin madem neden yaziyosun sorun degilse senin icin
Aferim bravooo alkiss bekaretini sana guvenmeyen bi erkege verdin tebrikleer dememizimi bekliyosun

Yasadiklarini hicbi sekilde onaylamam bende senin yerinde olsam yapmazdin ozel bisy benim icin ama hayat senin umarim pisman olmazsib
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım beim asla büyük konuşma ben de bundan 5 gün önce bu yaşadıklarımı asla onaylamayan biriydim.

Yaşınız kaç?
Anladığım kadarıyla cinsel ilişkiden bahsediyorsunuz. Kan gelmemesi normal, bazı insanların zarı esnek olabiliyor. Gelgelelim çoğu erkek bunu anlayamıyor. Bu yüzden doğuda öldürülen bile oluyor. Bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama sanırım doktora giderseniz size yardımcı olabilir.
Erkek arkadaşınıza mecbur olmadığınızı yazmışsınız, o kısmı anlayamadım. Ben bir kadının hayatında tek erkek olması gerektiğini düşünüyorum, hem ilk hem de son, ve herşeyi de onunla paylaşmalısınız, idealinin bu olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki gençken insanlar daha delidolu olup sonradan pişman olabilecekleri şeyler yapabiliyorlar. Bazen sadece nasıl bir şey olduğunu merak ettikleri için bile cinsel ilişki yaşayabiliyorlar. Bazense çok sevip, değer verip, güvenip yapabiliyorlar bunu. Gerçekten değdiğini düşünüyorsanız, pişmanlık duymuyorsanız, kafanıza takmayın artık. Şimdi sizi çok yargılayan çıkabilir, yorumları henüz okumadım bilmiyorum, ama siz iyi kötü bir ilişki yaşadınız, sevgilinizi sevdiniz, belki onunla planlar yaptınız, bir gelecek düşündünüz, ve son olarak da bir şeyler paylaştınız. Bunun arkasında durun, kimseye kendinizi ezdirmeyin. İleride başka birisiyle evlenecek olursanız, sizi olduğunuz gibi sevmesini bekleyin.
Size verebileceğim tavsiye, sadece bundan sonra bu konuda daha dikkatli olmanız. Cinsel ilişki çok özel bir şey, kadın oldum artık demişsiniz, kadın oldunuz diye bunun bir önemi kalmadığını düşünmeyin, kendinizi sevin ilk önce, kendinize saygı duyun. Sizi kullanmalarına izin vermeyin.

erkek arkadaşıma mecbur diilim derken bekaretimi aldı bundan sonra ona mecburmusum gibi hisetmek istemiyorum, bana kötülük yapsa ben onun oldum alttan alayım demek istemiyorum onu kastedmiştim. ben de kadının hayatında birinin tek olmasını savunanlardanım ama erkek arkadasımın bana yaptığı söylediği sözler çok ağır. yine büyük konusmak istemiyorum bundan sonra giden gitti daha rahat olayım onla bunla yatayım gibi asla bi düşüncem yok ben bu şoku eminim uzun süre atamayacağım üstümden. bu arada 24 yaşındayım

Evlendim benden de kan gelmedi lafı bile olmadı eğer hayırdır neden geldi deseydi boşanirdim ben kendi içimde çok taktım neden olmadı diye zaten beş gün sonra filan yapabildim onun psikolojisi ağırdı bide inanmasaydi kötü olurdum..

şuan yaşadıklarımı az çok anlayabiliyorsun o zaman. kendi kendimi yiyorum bugünlerde :(

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

hiç canını sıkıp depresyona falan gireyim , gereksiz yere vicdan yapayım falan deme. inandığın biriyle sevişmek istedin ve seviştin,işte bütün olay bu. ha karşındaki azıcık hayvan çıkmış.e napalım. ölelim mi. yooo. hayatına devam et. yalnızca bundan sonra adımlarını iyi hesapla.
keşke beraberliğinde korunsaydın. şimdi başına iş açmamış olsan bari. bunun bir önlemini alsan iyi olur.yumurtlama dönemine denk gelmemiştir umarım. ertesi gün hapı iyi fikir.
istersen doktora git , için rahat olsun bak bakalım zarın ne durumda. ilerideki ilişkilerini ona göre ayarlarsın. e tabi bundan sonra herkesle olmayacaksan.
hayırlısı işte hakkındaa ne diyeyim.
ay bir de şu hayvanı bırak gitsin yaa. kendine layık (! )birini bulsun.

bir anda gelişti planlanmış bişey değildi:( korunamadık ama hiç bir şekilde boşalacağı zaman kendini geri çekti bana temas etmedi. o olasılığı hiç düşünememiştim ben düne kadar şimdi öyle bişey olursa naparım onu düşünüyorum.

Normal hayatta evlilik oncesi cinsel iliskiyi kinayip, sanal ortama girince taninmamazligin verdigi rahatlikla cinsel iliskiyi desteklemek cok ironik.

erkek arkadaşım kendini o kadar mükemmel tanıttıki bana 10 ay boyunca. ilk günler hep geçmişinden bahsetti ama kimseyi terketmediğini onu terkettiklerini belirtti. ona inandım, sevgisinden asla şüphe etmedim. yaa ben ciddiyim ailenle tanışmak istiyorum dedi tanıştırdım. 10 ay boyunca yakınlaşmamız olmadı, ne olduysa o gün oldu birdenbire engel olamadık işte. kan gelmiş olsaydı bu halde olmayacaktık belkide.

beni savunduğunuz için teşekkür ederim dediğim gibi maalesef insanlar çok acımasız. bu toplum böyle acımasız insanlar oldukça bazı kafı yapılarını değiştiremez :(

dün konustum hala şüphen mi var dedim. nasıl olmasın tek bir damla bile gelmedi dedi. ben de bu cok aşalayıcı belki ama doktora gitmeyi teklif ettim. sonra seni kırdıysam kusura bakma hayatım kapatalım bu konuyu dedi. bu konu zaten kapanmıştı ama durduramıyorum kendimi bana inanmasını o kadar cok isterdimki. kahretsin hala seviyorum.

canım beim asla büyük konuşma ben de bundan 5 gün önce bu yaşadıklarımı asla onaylamayan biriydim.

erkek arkadaşıma mecbur diilim derken bekaretimi aldı bundan sonra ona mecburmusum gibi hisetmek istemiyorum, bana kötülük yapsa ben onun oldum alttan alayım demek istemiyorum onu kastedmiştim. ben de kadının hayatında birinin tek olmasını savunanlardanım ama erkek arkadasımın bana yaptığı söylediği sözler çok ağır. yine büyük konusmak istemiyorum bundan sonra giden gitti daha rahat olayım onla bunla yatayım gibi asla bi düşüncem yok ben bu şoku eminim uzun süre atamayacağım üstümden. bu arada 24 yaşındayım

bir anda gelişti planlanmış bişey değildi:( korunamadık ama hiç bir şekilde boşalacağı zaman kendini geri çekti bana temas etmedi. o olasılığı hiç düşünememiştim ben düne kadar şimdi öyle bişey olursa naparım onu düşünüyorum.

doktora gidermisin gitmezmisin bilmiyorum...
ama ileride bu mevzu tekrar tekrar açılabilir defalarca...
bir arkadaşımın başına geldi buna benzer bir olay..
devlet hastanesine gitti hemen..
doktor zarının esnek olduğunu zedelendiğini ama bozulmadığını söylemişti..
ayrıca kaç gün önce bu olayın olduğuna kadar biliyomuş doktorlar 10 gün içinde gidersen..
ve istersen raporda alabiliyosun...
erkek arkadaşına söylemeden doktora gidip raporunu alabilirsin..
aklında durucağına cebinde dursun..
gidip gitmemek sana kalmış...

Son pişmanlık fayda vermez zaten. Ders aldıysan ne mutlu bu saatten sonra.:26:

Bak ya!! Nasil yaparsin!? Neden yaptin?! Sende uzun sureli iliskisi olan insanlarin %90 i gibi neden surtunmeyle veya ters iliskiyle cinsellik yasamadin?! Oyle yapsaydin tertemiz, bakire evlenirdin! Boyle ne yaptigin belli olcak sekilde cinsellik yasanir mi?! Hemde isteyerek yapmissin. Hemde pisman bile olmayacak kadar kendinin bir et parcasindan fazla oldugunu anlamis bir bireysin! Basimiza tas yagacak a dostlar!

kendisi bakire olup ruhu o...u olan çok insan var haklısınız. bekaretine dokundurtmazlar ama her haltı yerler sonra biri böyle bişey yaşadım diye derdini paylaşanlara da saldırırlar. beni kınayanların yorumlarını pek kaale alamıyorum kusura bakmasınlar. ben burda daha çok aklı başında ve yaşadıklarımın etkisini az da olsa hafifletecek insanları önemsiyorum. bana yön veren beni rahatlatan herkese çok teşekkür ediyorum....

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gurur mu duyarsın pişmanlık mı bilmem ama sevgilin beş para etmezin teki olduğunu göstermekte hiç gecikmemiş....

Ben de eski sevgilimle birlikte oldum ay nerde zar diktirsem acaba?? Komiksiniz ya. Bunu söyleyenler, çok komiksiniz ve dalga geçip kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Bunu unutmayın.

Ben de sevgilimle birlikte oldum, sonra bir buçuk sene geçti ve ayrıldık. Hala kapımda, istediğim an döner. Karşıma başka biri çıktı çok muhafazakardı, direk söyledim bence önemli diyecek oldu, hoşçakal canım dedim. Bak o da kapımda hala. Kendimi ezdirmem, siz de ezdirmeyin. Hele ülkemizde çoğunluğu oluşturan evlenmeden önüne gelenle yatıp sonra bu zihniyeti dayatmaya çalışanları konuşturmayın bile. O kadar okumuşum, kendimi farklı alanlarda geliştirmişim, geniş ve sağlam kültürlü bi çevre edinmişim, bu gereksiz adamların sapık fikirlerini dinliycem öyle mi? Hadi ordan.

karakteriniz çok güçlü gerçekten tebrik ederim. inşallah ben de sizin gibi karşıma çıkacak birine bu konuda dürüst olabilirim:( erkekleri bırakın kadınlar bile neden kadınların bi et parçasından ibaret olduğuna inanırlar şaşıyorum.

Arkadaşlar pardon ama SİZE NE ya biri ilişki yaşaydıysa?
Yargılaması size mi kaldı?
Arkadaşım bi kaç yorum gördüm çocuğumun yüzüne nasıl bakarım diye saçmalama istersen?
Ya ters ilişki yaşayıp bakireyim diyip ruhu kirliler utanmıyor da sen niye utanıyorsun.
Erkek arkadaşın da iki yüzlü yobazın tekiymiş kusura bakma ama.
Sen önüne gelenle yat ilk defa seninle beraber olmuş,sevmiş kıza çamur at.
İktidarsız olasıca.

haklısınız ben başkasına zarar verecek kötü bişey yapmadım. kendme zarar verdim bununla da başa çıkmayı öğreniyorum yavaş yavaş. ilerde bunun üzerine toprak atıp evlatlarımın yüzüne de anlım ak bakarım. :):) yorumunuza çok güldüm iktidarsız olasıca :)

LG-P710 Tapatalk

Pek sevgili namus bekçisi arkadaşlar, yaklaşık 12-13 yaşında ergenliğe giriyoruz. 16-17 yaşında cinsel olarak olgunluğa ulaşıyoruz. Günümüzde evliliklerin çoğu 25 yaş sonrası yapılıyor. Arada yaklaşık 8 yıl var. Bu durumda evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamamak bana göre daha sağlıksız. Hormon denen bişey var sonuçta. Yani ya okulu, kariyeri bir yana koyup anneleriniz gibi en geç 20 yaşında evleneceksiniz. Ya anal oral sürtünme yoluyla ama bekaretinize zarar getirmeden sevdiğiniz adamla sevişeceksiniz. Ya da bu yollara hiç girmeyip, namusu zara endekslemeyip aktif cinsel yaşama adım atacaksınız. Bu hayatında biri, bir birlikteliği olanlar için geçerli bir tezdir. Önünüze gelenle yatın, seksin dibine vurun gibi bir anlamı yoktur.

Evet bekliyorum saldırabilirsiniz...

insanlar bilimsel yönden yaklaşamıyorlar olaylara. toplumda kalıplaşmış bazı şeyleri çok takıyorlar sadece. böyle bişey yaşadıysan bu dünyaya bir fazlalıksın o beyinler tarafından. teşekkür ederim yorumunuz için en kısa zamanda size de saldıracaklardır:(

EvlenmeyI dusunuyor musunuz erkek arkadasinizla? Eger dusunmuyorsaniz pisman olmaya simdiden baslayabilirsiniz. Ki bana gore pisman olunmayacak bir seu degil. Bilemiyorumm..

Aha hık deyicinin pık deyicisi de geldi... belki dert ediyorum o kadar kalabalığı, sana ne?

çok merak ediyorum arkadaşım yaşının kaç olduğunu ve şuan evli misin bekar mısın? gerçekten merak ettim.

kusura bakmayın ama sevgiliniz çok terbiyesiz bir adammış ..
siz adamla tek başına birlikte olmamışsınız ki ,sonuçta oda sizinle birlikte olmuş .
kadınlr daha duygusal varlıklarız biz ,biriyle cinsel bir temasta bile iyi niyetle yaklaşıyoruz ama erkeklerin daha mantıklı olduğu bir gerçekken merak ettim neden sevgiliniz kendisine engel olmamış.
insan sevdiği kızla böyle birşeyi yaşamak için on kere düşünmeli ,onun da ilerde hayallerinin olduğunu ,onu yıkmaması gerektiğini hesaplamalı .
kendi kızkardeşinden pay biçmeli ,kendi kızkardeşinin böyle bir olay yaşamasını istermiydi ,istemezdi ,peki neden elalemin kızına yaptı bunu ,siz bedava mısınız ..töbe töbee yaa..
ama sevgiliniz nasılsa siz de istiyorsunuz diye salla çayıra mevlam gayıra demiş ..
bi de sonra da utanmadan kan gelmedi diye sizi suçlamaya kalkmış edepsiz ...
kendisi sizin üzerinize atlayıp beraber olurken hava hoş ,suçsuz hatasız ama sizden kan gelmeyince siz kötü kadın oldunuz.
valla bu olayı ben yaşasam adam kan gelmedi dese iki tane yapıştırıp suratına bir daha da karşıma çıkmasına izin vermezdim..
ne oldu size olan sevgisine , bir anda söndü gitti dimi , demekki size gram güveni yok ,gram sevgisi yokmuş .
sizin bu olayı yaşamanız çok büyük hata ,ne olursa olsun kendinizi kontrol edecektiniz bu bir gerçek ,öyle olsun güzelim yaptıysan yaptın olayı değil bu işler ,bir sürü sonuçları var ..
ama madem bir hata yaptınız ,bu herife hala neden kendinizi inandırmak zorunda kalıyorsunuz ki ..
bir halt olmaz ondan kusura bakmayın ..
o anda size kan gelmedi demek yerine ,özür dileyip size böyle bir olay yaşattığı için,hayallerinizi yıktığı için üzülüp ağlaması ,pişman olması gerekirdi ama beyefendi hemen erkekliğe vurmaya kalkmış.
ALLAH böyle erkeklerin topunu ıslah etsin.
yerinizde olsam hiç bu adama kendimi kanıtlamaya çalışmazdım ,hatta o laflardan sonra bir daha da aramazdım ,eğer sizi seviyorsa zaten bu söylediklerini ve yaptıklarını telafi etmek için herşeyi yapar ,yok yapmıyorsa zaten o adamdan hiçbir halt olmaz..

Son düzenleme:
Ben de eski sevgilimle birlikte oldum ay nerde zar diktirsem acaba?? Komiksiniz ya. Bunu söyleyenler, çok komiksiniz ve dalga geçip kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Bunu unutmayın.

Ben de sevgilimle birlikte oldum, sonra bir buçuk sene geçti ve ayrıldık. Hala kapımda, istediğim an döner. Karşıma başka biri çıktı çok muhafazakardı, direk söyledim bence önemli diyecek oldu, hoşçakal canım dedim. Bak o da kapımda hala. Kendimi ezdirmem, siz de ezdirmeyin. Hele ülkemizde çoğunluğu oluşturan evlenmeden önüne gelenle yatıp sonra bu zihniyeti dayatmaya çalışanları konuşturmayın bile. O kadar okumuşum, kendimi farklı alanlarda geliştirmişim, geniş ve sağlam kültürlü bi çevre edinmişim, bu gereksiz adamların sapık fikirlerini dinliycem öyle mi? Hadi ordan.

bumudur budur.:46::46::46:

benim için ilk gece önemli ve evleneceğim erkekle o özel anı yaşamak isterim bu yüzden önemli yoksa insaların kendi özgür iradeleri kendi kararları herkese saygı duyarım toplumdada bu tarz cadı avlarına gerek yok insanın önce kendisine saygı duyması lazım yoksa o bir parça zarın hiçbir önemi yok !!! insan aklına sahip çıksın o zara sahip çıkacağına

senin içinde üzüldüm ama üzülme noktam acaba doğru kişimi evleneceğin kişimi o adam eğer öyleyse zaten sorun yok ama daha çok gençsin ve karsına birsürü insan çıkacak ve biz kızlar gerçekden çok duygusalız zarar görmeye çok elverişliyiz ama erkek öyle değil umrunda değil o kız üzülmüş üzülmemiş ortada kalmış ben ilkim hiç böyle duygusal seylere bakmazlar

benimde kardeşim var onada herzaman derim daha çok küçüksün sakın aşık olup duygusal düşünme mantıklı düşün evleniceğin erkeğin sana saygı duyması lazım ve bunun için önce senin kendine saygı duyman lazım derim

burda bakıyorum çok acımasız yorumlar yapılmış açıkcası o yorumlar beni dahada üzdü
kendi hemcinslerimiz bukadar acımasızsa erkekler bu konuda nekadar acımaasız olur düşünmek bile istemiyorum

hatamı yaptım ne yaptım diye düşünmek yerine bundan sonra seçeceğin insanlara dikkat etmelisin inşallah herşey gönlünce olur bundan sonrasında

Daha onceki konularinada bakmistim.. Gercekten senin icin uzuldum.. Aslinda boyle biseyi yasamak kolay degil ama sen sanirim olayin sokunu daha atlatamissin.. Benim dusunce yapima Gore ters evlilikten once bu denli ileriye gitmek boyle seyler yasamak ama seni kinayip yadirgayamam zamanin ne getircegi belli deil cunku benimde bi kizim var.. Onemli olan bundan sonrasi napabilirsin nasil yapabilirsin bunlari dusun ailenin duymamasini ozen goster cunku aile duyarsa hersey senin icin daha zor olabilir toplumumuzda genclere boyle seyler ne kadar artik normal gelsede aileler icin normal deil.. Ve gercektende kimseye ama kimseye anlatma bu devirde kimseye given olmuyo oyle seyler yaparlarki insanlar seni olmekten beter ederler.. Allaha dua et Allaha sigin tovbe et af dile o merhametlilerin en merhametlisidir o af edendir unutma asla dua etsemde Kabul olmaz diye dusunme allahu teala yuce rabbim yaradanim zorda olan herkese yardim edendir.. Olan olmus ben seni yadirgasamda hic bise Eski olmaz ki Kim ne derse desin bosver aldirma.. Bana gorede cok yanlis seyler ama yapacak bise Yok bundan sonra hakkinda hayirlisi neyse o olsun

teşekkür ederim Rabbim beni affetsin bunu istiyorum.Allah büyük şimdi beni görüyor gönlümden, aklımdan geçenleri benden daha iyi biliyor yardımcım olsun inşallah. asla bu durumu kimseye söyleyemem muhafazakar bi yerdeyim bende böyle bişey olsa sanırım taşa tutarlar beni:( bana dua edin nolur.

İnsanın en buyuk düşmanı kendisi,

Kendinden ne kadar nefret ediyorsun ki onurunu ayaklar altına alan bir adamdan hala seviyorum diye bahsediyorsun.
Lütfen kırılma, ihtiyacı oldukça sana yine gelecek belki bir iki güzel sözle kandırıp hevesini alıp yine gidecek yapacak bunu,
Ve sende buna izin vereceksin... Ama lütfen gerçekten lütfen korunmaya başla bir an önce lütfen.
En azından tek z<ararın kendine olsun.

Son düzenleme:
benim de kızım var, dilerim ki özsaygısı olsun, kendini kimseye ezdirmesin, çok iyi bi eğitim alsın, çok başarılı olsun, işinde gücünde kimselere muhtaç olmadana hayatını idame ettirsin ve kimsenin kendisini yargılamasına müsaade etmesin, toplum dayatmalarıyla değil özgür iradesiyle hareket etsin, dilerim çok mutlu olsun, sevsin ve kıymetini bilip sevecek insanlar çıksın karşısına. dilerim kızıma kızlık zarı sahibi et parçası gözüyle bakan abuk subuk tipler uzak olsun yolundan.

böyle aydın düşünen kişilere hayranlık duymuşumdur hep. benim ailemde böyle olabilselerdi:( inşallah herşey gönlünüzce olsun kızınız da istediğiniz gibi karakterde olur inşallah.

Anladığım kadarıyla burdaki bir çok bayan sütten çıkmış ak kaşık hiç biri hata yapmamış. Siz kadınsınız kadın! hemcinsinize destek olacağınıza yaptığınıza bakın. Elbet bir gün çocuğunuz olacak anne olacaksınız. Unutmayın insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş. Bende şimdi futurist bir yaklaşımla diyorum ilerde sizin açacağınız konularda kızım erken yaşta ilişkiye girdi dikme ameliyatını en iyi şekilde yapan doktor öneriniz var mı? olur

çok yanlış bi yorum olmuş bu asla onların başına bu tarz bişey gelmez. namuslular evlilik öncesi ilişki çok ters dediğim gibi evlilik öncesi bişey yaşıyorsan hayata fazlalıksın onların gözünde..

Amin aminnnnn... Oyle bir zamandayiz ki artik oyle yapsan olmuyo boyle yapsan olmuyo.. Cocuklarimizi en iyi sekilde en iyi sartlarda yetistirmeye calsiyoruz korumaya calisiyoruz elimizden gelenin en fazlasini yapiyoruz bir Anne baba olarak uzerimize dusen gorevi yapiyoruz.. Allah buyuk Allah yolundan ayirmasin kimseyi.. Insallah cocuklarimiz verdigimiz egitimin disina cikmaz.. Hergun dua ediyorum onun icin.. Kimseyi yadirgamak bize dusmez.. Allahla kul arasindadir hersey sadece elimizden gheldigince insalara destek olabilriz

ablam inşallah herşey gönlünce olur ama şunu deyim, ailem beni elinden geldiğince temiz yetiştirdi Allah korkusunu sürekli aşıladılar. annem babam hep yanlış bişey yapma telinle duanla çık bu evden derlerdi:( şimdi nerden bilsinler biricik kızlarının bu durumda olduğunu:(

Bu yorum gerçekten gülümsetti beni :D

Eh ne diyelim herkes pişmanım diye açar siz seviniyorsunuz tebrikler o zamann.

ben de sizi tebrik ederim sevindiğimi nasıl anlayabildiyseniz.

Canım ya neden yaşamadan önce burdaki zar düşkünü, ancak sevgilin gibi bireyler yetiştirebilecek, giren çıkan muhasebesi yapacak, kadınlığı iki damla kan sanan güzide ablalarından kardeşlerinden icazet almadın. Çok ayıp.

ahh ahh aklıma gelmedi o anda açıp telefonu bi konu açmalıydım ama yapamadım işte .

+1. Tebrik ederim arkadaşım.Bu kadar işte.

Hep bunu diyorum. Kimseye yorum yaptırtmayın vajinanız hakkında. Kimseye yalan da söylemeyin, açıklama da yapmayın. Eşimle aramda böyle bir konu bile geçmedi. Adam bana sormadı ya. Anadolu insanı. Ailesi küçücük ilçede yaşıyor. Bekaretin önemli olduğu bir çevreden geliyor.. Ama bana sökmez. Biraz keskin çizgileriniz olsun. Kendinizi küçültmeyin erkeklerin önünde. Bakire olun veya olmayın. Kimseye vajinanızın hesabını vermeyin. Bakire olsam bi erkek sorsa bunu gururla söylemez tam tersi alınırdım. Bakire olmasam acaba beni istemez miydi diye moralim bozulur benim ya.

şuanki ruh halim:( ne kadar rahatlıyorum yorumları okuyunca ama olmuyor hep aklımda çıkmıyor. bundan sonra umarım güçlü olabilirim.

Dinen buyuk gunah ...bu dunyada ne onemi var diyenlere diyecek bisey yok...evet oylede yasarsin...diger dunyada bos ver gec bir damla kan mi hersey diyenlerin hicbiri yaninda olmaz...

herşeyin farkındayım en büyük günahı işlediğimin, o yüzden secdeye bile gelemiyorum kaç gündür. Rabbime sadece dua ediyorum affet affet.

seninle birkaç konuda konuşmuştuk hatırlıyorum :)

kendi isteginle oldugu için erkek arkadaşına dicek sözüm yok, üstelikte sende istemişsin.
Fakat kan gelmedigi için tepki vermesi pek hoş olmamış, ama bak sen bile "o şokun etkisindesin" oda o anlık belki öyle bir düşünceye kapılmıştır, ayrılmayı gerektiren bir durum göremedim ancak bu konuyu açık ve net konuşup halletmeniz gerek

şunuda eklemeden edemicem, genelde erkekler bir kere ilişkiye girdim artık istedigim zaman cinsel iliski yaşarım havasına giriyor, sakın ona böyle birşeyin mümkün oldugunu hissetirme, özelliklede psikolojikmen her seferinde böyle hissedeceksen

ayrılsaydı ayrılmak isteseydi eminim o gün biterdi çünkü o gün başka bişey yüzünden büyük bi tartışmamız oldu. gitmedi yanımdan bırakmadı. ama kırgın, kırgınım..

Back