erkek arkadaşım kendini o kadar mükemmel tanıttıki bana 10 ay boyunca. ilk günler hep geçmişinden bahsetti ama kimseyi terketmediğini onu terkettiklerini belirtti. ona inandım, sevgisinden asla şüphe etmedim. yaa ben ciddiyim ailenle tanışmak istiyorum dedi tanıştırdım. 10 ay boyunca yakınlaşmamız olmadı, ne olduysa o gün oldu birdenbire engel olamadık işte. kan gelmiş olsaydı bu halde olmayacaktık belkide.
beni savunduğunuz için teşekkür ederim dediğim gibi maalesef insanlar çok acımasız. bu toplum böyle acımasız insanlar oldukça bazı kafı yapılarını değiştiremez
dün konustum hala şüphen mi var dedim. nasıl olmasın tek bir damla bile gelmedi dedi. ben de bu cok aşalayıcı belki ama doktora gitmeyi teklif ettim. sonra seni kırdıysam kusura bakma hayatım kapatalım bu konuyu dedi. bu konu zaten kapanmıştı ama durduramıyorum kendimi bana inanmasını o kadar cok isterdimki. kahretsin hala seviyorum.
canım beim asla büyük konuşma ben de bundan 5 gün önce bu yaşadıklarımı asla onaylamayan biriydim.
erkek arkadaşıma mecbur diilim derken bekaretimi aldı bundan sonra ona mecburmusum gibi hisetmek istemiyorum, bana kötülük yapsa ben onun oldum alttan alayım demek istemiyorum onu kastedmiştim. ben de kadının hayatında birinin tek olmasını savunanlardanım ama erkek arkadasımın bana yaptığı söylediği sözler çok ağır. yine büyük konusmak istemiyorum bundan sonra giden gitti daha rahat olayım onla bunla yatayım gibi asla bi düşüncem yok ben bu şoku eminim uzun süre atamayacağım üstümden. bu arada 24 yaşındayım
bir anda gelişti planlanmış bişey değildi
korunamadık ama hiç bir şekilde boşalacağı zaman kendini geri çekti bana temas etmedi. o olasılığı hiç düşünememiştim ben düne kadar şimdi öyle bişey olursa naparım onu düşünüyorum.