Çok sevindim canım. Allah tamamını erdirsin.
Ben de 2 ay önce sözlendim.
sormak istediğin şeyler olursa sorabilirsin.
o zaman onlara sormak lazım bohcaya ne konur dıye bende gullu kalplı bırsey yaptırabılırım aslında resımlıde guzel hanı bırlıkte cektırılen resımlerı pastaya yapıyorlar ya bır yerde gormustum oyle bırseyde olabılır
ılk ısteme oldugunda babam dusunucez dedıgı zman boncuk boncuk terler dokmustum yemek yemek ne demek bayılıcaktım nerdeyse kahveyı tuzlu yapmamıstım o zman cunku gelırken kaza yaptı aracları bu sefer basıcam tuzu beter olsunbunları yazıdıgın cok ıyı oldu cunku hıc bırını bılmıyrdum dıyeceksın aılende kımse bılmıyrmu cogu kacarak evlendı bırtanesı sorunlu evlendı genc bır ben varım tek tek yaparım artık bunları sağol arkadasım
ne kadar kolay olmus aileni ikna etmek,tebrik ederim canim ben 3yildir ailemi ikna etmeye calisiyorum insallah bende ikna ederim(
Bişey değil canım. faydası olucağına sevindim.
benimki kahveyi 1 saatte içmişti. ama hiç te bozuntuya vermedi. gayet güzel ellerine sağlık dedi. sonradan dediki tuzu basmışssın.
kahvenin yanına su da götürki, içmekte zorlancağı için katık yapar suyla. :82:
Tebrik ederim canım :) Rabbim tamamına erdirir İnşaAllah..
Bence söz bohçasını sevgiline sor onların adetiymiş netice de nasıl olur ne edilir ondan öğren bu bilgiyi.
Beni istemeye geldiklerinde ( kırıkkaleden gelmişlerdi ve bende kayseride yaşıyordum o zamanlar) isteme bittikden sonra eşimle birlikte çekindiğimiz fotoğrafdan pasta yaptırmıştık kesip ikram etmiştik tabi yanında kuru pasta börek poğaça falan da vardı.Tavsiyem sende böyle yapa bilirsin.
Söz yastığıma gelince beyaz kare şeklindeydi perdeciye diktirmiştim üzerin de D ve S harfleri yazıyordu kenarları danteldi. Fotoğraflar olsa yüklerdim ama fotoğraflar baba evimdeki bilgisyarda kaldı..
Rabbim yüzünün akıyla çıkartmayı nasip etsin İnşaAllah
Küçük bir not: Eğer topuklu ayakkabı giyeceksen fazla yüksek giyme benim gibi kahve tutarken tökezleye bilirsin :)
hayırlı ugurlu olsun
hiç ayrılmayın :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?