• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Ve babam ikna oldu bende sözleniyorum

faithless

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
111
0
0
İstanbul
merhaba kızlar dün gece babamla konustum soz ıcın oda bana ıstemeye geldıler dusunucez dedım sımdı verıyorum dıyecegım ne sozu dedı bende tabı ıcerledım hemen gozlerım doldu ama baba 4 aydır bunun ıcın mı beklettın dedım bagırdı cagırdı sonra ben hıc bır sey demeden odaya gectım ağla ağla sabaha kadar ağladım gozlerım sıs tabı babam anladı sabah bana kahvaltıdan sonra sız konusup karar vermıssınız ne yapalım tamam soz keselım dedı delıye dondum mutluluktan 2 hafta sonra sozlenıyorum nasıpse rabbım butun sırada bekleyenlerın yolunu hayırlı bır sekılde acsın :8::24::65:

Çok sevindim canım. Allah tamamını erdirsin.
Ben de 2 ay önce sözlendim.
sormak istediğin şeyler olursa sorabilirsin. :21:

amın canımmmm sagolasın :9: aslında sormak ıstedıklerım var bohca yapılıyormus ne alacagım bılmıyorum yanı bohca sartmı bızde yok onların tarafta varmıs mecbur yapılacak sanırım bırde soz kesımınde pastada oluyormu yanı pasta kesılırmı canım

Teşekkür ederim canım.
Biz bohça yapmadık. bizde öyle bi şey yok. onlardada yokmuş.
nişanda nişan sandığı yapçaz biz.
sözde pasta kesilir. ben güzel bi pasta yaptırmıştım. pembe güllü kalpli falandı. :16:

o zaman onlara sormak lazım bohcaya ne konur dıye bende gullu kalplı bırsey yaptırabılırım aslında resımlıde guzel hanı bırlıkte cektırılen resımlerı pastaya yapıyorlar ya bır yerde gormustum oyle bırseyde olabılır :16:

o zaman onlara sormak lazım bohcaya ne konur dıye bende gullu kalplı bırsey yaptırabılırım aslında resımlıde guzel hanı bırlıkte cektırılen resımlerı pastaya yapıyorlar ya bır yerde gormustum oyle bırseyde olabılır :16:

tabi canım öyle bişeyde yaptırabilirsin.
önce kahveleri dağıtıyorsun. damadınki tuzlu olucak. :47:
sonraa kahveler içilirken isteme olur. arkasından verdim deyince baban yüzükler kesilir.
büyüklerin elleri öpülür. en yaşlısı yüzüğünüzü keser konuşmasını yapar. sonra getirilen çikolatayı ikram edersiniz.
diğer ikramlar açık büfe şeklinde olabilir. herkes istediğini alır. ama ikramlardan öönce pastayı kesersiniz.
en sonda oturulup hepsi yenir.
ama sen heyecandan bişey yiyemiyceksin tabi. :60:

ılk ısteme oldugunda babam dusunucez dedıgı zman boncuk boncuk terler dokmustum yemek yemek ne demek bayılıcaktım nerdeyse kahveyı tuzlu yapmamıstım o zman cunku gelırken kaza yaptı aracları bu sefer basıcam tuzu beter olsun :1: bunları yazıdıgın cok ıyı oldu cunku hıc bırını bılmıyrdum dıyeceksın aılende kımse bılmıyrmu cogu kacarak evlendı bırtanesı sorunlu evlendı genc bır ben varım tek tek yaparım artık bunları sağol arkadasım :7:

Tebrik ederim canım :) Rabbim tamamına erdirir İnşaAllah..
Bence söz bohçasını sevgiline sor onların adetiymiş netice de nasıl olur ne edilir ondan öğren bu bilgiyi.
Beni istemeye geldiklerinde ( kırıkkaleden gelmişlerdi ve bende kayseride yaşıyordum o zamanlar) isteme bittikden sonra eşimle birlikte çekindiğimiz fotoğrafdan pasta yaptırmıştık kesip ikram etmiştik tabi yanında kuru pasta börek poğaça falan da vardı.Tavsiyem sende böyle yapa bilirsin.
Söz yastığıma gelince beyaz kare şeklindeydi perdeciye diktirmiştim üzerin de D ve S harfleri yazıyordu kenarları danteldi. Fotoğraflar olsa yüklerdim ama fotoğraflar baba evimdeki bilgisyarda kaldı..

Rabbim yüzünün akıyla çıkartmayı nasip etsin İnşaAllah

Küçük bir not: Eğer topuklu ayakkabı giyeceksen fazla yüksek giyme benim gibi kahve tutarken tökezleye bilirsin :)

ılk ısteme oldugunda babam dusunucez dedıgı zman boncuk boncuk terler dokmustum yemek yemek ne demek bayılıcaktım nerdeyse kahveyı tuzlu yapmamıstım o zman cunku gelırken kaza yaptı aracları bu sefer basıcam tuzu beter olsun :1: bunları yazıdıgın cok ıyı oldu cunku hıc bırını bılmıyrdum dıyeceksın aılende kımse bılmıyrmu cogu kacarak evlendı bırtanesı sorunlu evlendı genc bır ben varım tek tek yaparım artık bunları sağol arkadasım :7:

Bişey değil canım. faydası olucağına sevindim.
benimki kahveyi 1 saatte içmişti. ama hiç te bozuntuya vermedi. gayet güzel ellerine sağlık dedi. sonradan dediki tuzu basmışssın. :52:
kahvenin yanına su da götürki, içmekte zorlancağı için katık yapar suyla. :82:

ne kadar kolay olmus aileni ikna etmek,tebrik ederim canim ben 3yildir ailemi ikna etmeye calisiyorum insallah bende ikna ederim:((

ne kadar kolay olmus aileni ikna etmek,tebrik ederim canim ben 3yildir ailemi ikna etmeye calisiyorum insallah bende ikna ederim:((

ınan kolay olmadı daha ısteme olmadan evvel 6 ay bekledıler oyle geldıler ama tabıkı senınkının yanında benımkı kolay ıns hayırlısı ıle aılenı ıkna edersın canım vardır herseyde bır hayır uzme kendını:25:

Bişey değil canım. faydası olucağına sevindim.
benimki kahveyi 1 saatte içmişti. ama hiç te bozuntuya vermedi. gayet güzel ellerine sağlık dedi. sonradan dediki tuzu basmışssın. :52:
kahvenin yanına su da götürki, içmekte zorlancağı için katık yapar suyla. :82:

:29: olur sagolasın canım

Tebrik ederim canım :) Rabbim tamamına erdirir İnşaAllah..
Bence söz bohçasını sevgiline sor onların adetiymiş netice de nasıl olur ne edilir ondan öğren bu bilgiyi.
Beni istemeye geldiklerinde ( kırıkkaleden gelmişlerdi ve bende kayseride yaşıyordum o zamanlar) isteme bittikden sonra eşimle birlikte çekindiğimiz fotoğrafdan pasta yaptırmıştık kesip ikram etmiştik tabi yanında kuru pasta börek poğaça falan da vardı.Tavsiyem sende böyle yapa bilirsin.
Söz yastığıma gelince beyaz kare şeklindeydi perdeciye diktirmiştim üzerin de D ve S harfleri yazıyordu kenarları danteldi. Fotoğraflar olsa yüklerdim ama fotoğraflar baba evimdeki bilgisyarda kaldı..

Rabbim yüzünün akıyla çıkartmayı nasip etsin İnşaAllah

Küçük bir not: Eğer topuklu ayakkabı giyeceksen fazla yüksek giyme benim gibi kahve tutarken tökezleye bilirsin :)

tsk ederım canım amin amin amin inş darısı tüm sevenlerin basına

Benim ailemde ikna oldu bayramın 4. günü yada bayramdan sonraki ilk hafta istemeye gelcekler inşallah :)
Sonra büyük tatlı yenecek allahın izniyle şu günleri bi atlatsam başka bişey istemiyorum :nazar::18:

Back