• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçemiyorum..

Nasıl bu kadar çok ve sık çikolata yiyorsunuz ya, aksine bende pek tatlı sevmem ve ara ara çikolata yerim :KK35: bu kadar sık ve fazla çikolata yemenin sağlığınıza zararlarını araştırırsanız bence çikolata yemeyi bırakırsınız
Ben arastirdim ve icinde neler oldugunu biliyorum kullanilan malzemelerin her biri cok zararli hele ki glukoz şurubu.. ama gordugumde dayanamiyorum:(

Bi büyük paketi yiyorum valla

Önceden yiyebiliyordum ama şimdi düşününce bile midem bulanıyor :) Çikolata çok severim ama çaya seker atmayı bıraktığımdan beri şekerli şeylerin fazlasından rahatsız olmaya başladım.En fazla kare çikolataların üçte birini yiyebiliyorum artık.

Nasıl bıraktınız

Şeker hücrelerimizin yaşlanmasını hızlandırıyor. Kansere zemin hazırlıyor ve kanser hücreleri şekerle besleniyor. 50 yaşında 60 gözükmemek ve kanserden korunmak için.. Şekerli yiyeceklerden vazgeçmek gerekiyor.

İşte bu bilgilerdir benim şekerden vazgeçmemi sağlayan

Şeker hücrelerimizin yaşlanmasını hızlandırıyor. Kansere zemin hazırlıyor ve kanser hücreleri şekerle besleniyor. 50 yaşında 60 gözükmemek ve kanserden korunmak için.. Şekerli yiyeceklerden vazgeçmek gerekiyor.

İşte bu bilgilerdir benim şekerden vazgeçmemi sağlayan
Düsüncenize bayildim. Ben de hep yarin yasayacagim ne malum ye gitsin diye kendime destek veririm. :deli:
Konu sahibi ben de asiri cikolata severdim hamilelikte tiksindim. Hatta kocam cikolatali pasta almisti kendi bi dilim yer gerisini Ben bitirirdim bir lokma zor aldim midem bulandi o yuzden aylardir cikolatali pasta bile almiyoruz.:KK45:

Çaya şeker atıyorsanız şayet kesin, bir zaman sonra her şey çok şekerli gelmeye başlayacak. Ben de tatlı delisiyim çaya şeker atmayı kestikten sonra bile hala çok seviyorum ama gerçekten eskisine nazaran çok çok az yiyorum arada sırada. Kendimi frenleyebiliyorum, fazlası midemi bulandırıyor.

Şeker düşmesi olabilir mi? bi kan tahlili önersem size.. Önce bunun bi rahatsızlıktan kaynaklanmadığına emin olun derim.

Lütfen yardım edin..
Çikolatadan vazgeçemiyorum. Her gece bugün son diyorum ama olmuyor yiyorum nefsime hakim olamıyorum.
Kilo aldı başını gdiyo yakında obez olcam görüntü çok kötüleşti kollarım bacaklarım çok kalınlaştı göbeğim kat kat oluyor. Halimi görsem dahi vazgeçemiyorum. Ne yapacağım?

valla konunu çikolata eşliğinde okudum tesadüf..valla bende vazgeçemem

Lütfen yardım edin..
Çikolatadan vazgeçemiyorum. Her gece bugün son diyorum ama olmuyor yiyorum nefsime hakim olamıyorum.
Kilo aldı başını gdiyo yakında obez olcam görüntü çok kötüleşti kollarım bacaklarım çok kalınlaştı göbeğim kat kat oluyor. Halimi görsem dahi vazgeçemiyorum. Ne yapacağım?
Su çikolatayı bi ben sevemedim :) bu yaşıma kadar çok nadir yemişimdir

Ben Günde iki üç paket çikolata yerdim.. Sonra bir haber okudum... Adamın biri çikolata yerken dilini böcekmi ne sokmuş..
O gün bugundür.. Çikolata yemekten korkuyorum.. Ya böcek çıkarsa diye.. :KK53:

Back
X