- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Hayır kare çikolata oluyo ya kapalı kaptaNutella mı yoksam?Selamımı söyle
Hiçbirini sevmem bu yazdıklarınızın malesefÇikolatanın yerine incir,kayısı kurusu,kuru üzüm.... atıştırın tatlı ihtiyacinizi boyle giderin,bide ustune soda içtinizmi oh mis.....
Bi büyük paketi yiyorum vallaSevgili sanmıştımo kare cikolatalarin hepsini yiyorum deme :)
Nasıl bıraktınızSizi motive eder mi bilmiyorum.. Ben 2 yıl önce şekeri ve çikolatayı bıraktım. Sadece meyve, o da sınırlı miktarda
Of bir poşet mi çok seviyor muydun sende öle bi poşet yiyip bırakmak garantili mi sonra dahada kilo alırım valla bırakmazsamBende cok yiyiyordum bi ara sonra 1 poset cikolata aldim bi oturusta hepsini yedim sonra cnm istemedi. Ayda 1 tane yesem anca yoksa aklima bile gelmiyor. Bunu soslu fistik icinde yaptim. Onda da ise yaradi :)
1 poset yiyince 1 kilo aldim sonrada cnm istemedi halada aramam cikolatyi bana faydasi olduOf bir poşet mi çok seviyor muydun sende öle bi poşet yiyip bırakmak garantili mi sonra dahada kilo alırım valla bırakmazsam
Off ayni dert.. çikolatanin her cesitinj canim istiyor ve gunlerdir surdurdugum glutensiz beslenmemi bozdum cikolata yuzundenLütfen yardım edin..
Çikolatadan vazgeçemiyorum. Her gece bugün son diyorum ama olmuyor yiyorum nefsime hakim olamıyorum.
Kilo aldı başını gdiyo yakında obez olcam görüntü çok kötüleşti kollarım bacaklarım çok kalınlaştı göbeğim kat kat oluyor. Halimi görsem dahi vazgeçemiyorum. Ne yapacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?