VASER LIPO VE POPOYA YAG TRANSFERI SERUVENIM

Mrb ben de ali beyi düşünüyorum. Görüşmemde popoya yag transferi 15 000 dediler. Siz nekadar ödediniz? Elinizle dokundugunuzda his kaybı var mi? Pütürlük var mi? Fotoğraf görebilir miyim
Selamlar, ben daha uygun odedim ama yazdi ve 2 yil oncesiydi. Sizi izlemeye aldim resimleri gorebilirsiniz. Bende his kaybi yok, aksine daha fazla hissediyorum daha cok sensitive oldu. Puturlesme yok ama catlaklar olustu az birsey o kadar:)

Arkadaşım gerçekten çok güzel bayıldım sanırım sende de basen yoktu benim sıkıntı da o yanlarda hafif kıvrım dümdüz iniyorum

merhabalar
öncelikle resimler muhteşem. görünüyor çok geçmiş olsun.
ben yarın ölçüm vs için gideceğim.doktorumatamam yalnız merak ettiğim.birkaç şeyi sorabilir miyim.size?
ağzılar dayanılmaz boyutta mı oluyor tarif etseniz mesela?
birde 4. günün akşamı işe gelmem gerekecek ağrılarım.ve şişlikler ne boyutta oluyor ayak numarası vs değişiyorsa ona göre operasyondan önce kıyafet ayatlamam gerekiyor. beden ölçüleriniz ve ayakonu numaranız ameliyat öncesi ve sonrası nasıldı?

allahım.ayrıca webte tüm kanallar sanki şipşak oluo bitecek ve ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi devam edecekmiş iz gibi bilgi vermiş. külliyen yalanmış hepsidemek.

şimdiden teşekkürler perşembe gireceğim.kısmetse bende

perşembe 10 buçuk gibi girip4 te çıktım arkadaşlar. karın sırt iç bacak yağ alındı popoya dolgu yapıldı. ağrı sızı olmadı verilen ağrı kesicilerle ama ödemler ağrı yapıyor kıpırdadıkça. ben sondayı ertesi güne kadar çıkarttırmadım. narkozdan uyanmak en zor kısmıydı diyebilirim. aynı hastanedr aynı işlemlere ek burun ameliyatı olan bir hastada vardı geziyor dediler inanamadım görüştüm ameliyata girmeden beni odasına götürdüklerinde bir baktım yatakta bizi bekliyp oturmuş. şok oldum içimde baya rahatladı. doktor çok çok önemli bence. be im doktorum prof tu. ne abartılı morluğum var nede ödemim. ama şunu söyleyebilirim ki işe başlamak için rn az bir hafta dinlenmeniz gerek. anestezidrnve alınan yerler kadar vücut halsizleşiyor. sorularınız olursa yazabilirsiniz. herkese geçmişler olsun

Canım doktorun kim ne kadar ödedin?

3. YIL GUNCELLEME

Selam arkadaslar. Malesef yeni gelen kk surumuyle resimlerimin hepsi silinmis. Hala msj aliyorum popoya yag transferi ve lipoyla ilgili. Oncelikle popomda erime olmadi hala buyuk denicek kadar bir popom var. Ama kilo aldikca buyuor ve kilo verdikce kuculuyor. son olarak aldigim 6 kiloyu geri verdim ve popom kuculdu ama hala belirgin. O yuzden daha dogal duruyor ve ben durumdan memnunum. Yag alinan yerlerden asla kilo alinmiyor gibi bi durum soz konusu degil ama eskisi gibi degil. Ben hala sonuctan cok memnunum. Bunun en buyuk sebebide orantisiz vucut hatlarimin daha orantili hale gelmesi. Yani ameliyattan once ne popom ne belim belliydi simdi bir belim ve popom var. O yuzden ben dogru bir vucuttum bu islem icin. Eminimki bu islemlerden benim kadar memnun kalmayanlar vardir. ama eger lipo ve vucut konturu dogru yapilirsa guzel sonuclar veriyor. Ben 3. Yilin bitiminde hala ameliyatimdan cok memnunum ve kesinlikle isteyen arkadaslara egerki saglik durumlari el veriyorsa tavsiye ediyorum

Selamlar bende lipomatik oldum poponun ust kismi ust sirt alt sirt genital bolge karin ddhset agrili bi islem gaziantepte omer berberogluna oldum bi daha olsa yapar miyim asla yapmam cok zor cok sancili bi isle bu ikinci gunum kendi istegimle hastanede kalmayi tercih ettim

Agrin gecince iyiki yaptirdim dersin ben lipo karin germe popoya yag enjeksiyonu yaptirdim ilk 10 gun zor iyilestikce sonuc ortaya ciktikca iyiki yaptirdim diyorum. Kendimi cok iyi hissediyorum ince bir belim dumduz karnim arkada cikinti popom oldu. Yaptiracak arkadaslar hic korkmayin agri gecicidir. Iyilestiginizde istediginiz bir vucut cikiyor

Bende tavsiye ederim. Yeni popomla cok mutluyum

Kesinlikle olmayin bnden sonra giren hasta emboli oldu almanyadan gelmis yazik kadin 2 cocugu varmis

Selamlar gercekten bu yasadiginiz aciya degnez bn kesinlikle bu durumda olacagimi bilseydim asla yaptrmazdim

Kasinin ailesinin agitlarini video cektim carsambaya kadar uyutucaklarmis sonrasi belli bile degil yazik gunah

Valla suan belim hala kalin duruyo ama ip ince vellim olsada degmez cok zor bi ameliyat gun almaya geldigimde anestezi doktru bna sezaryen 100 kat safra kesesinden 20 kat daha zor bi ameliyat sen bi de seker hastasisin gelme demisri 7 aylik bebegimi kaybettim ve onun psikolojisi ile geldim herkez hamile misin diye sordukca sinir oluyprdum ama degmezmis gercekten cok samimiyim 3. Hunum hala hastanedeyim hic bi tarafima donemiyorm

Ama cok yeni daha ameliyatin bende basta naptim ben dedim kendime kizdim. Zorluk mutlaka oluyor ama sabir isi zamnla iylestikce odem iniyor sislik gidiyor size keske onceki sonraki halimi gosterme imkanim olsa. Bende cok degisim oldu. Moralini yuksek tut bugunlerde gececek. Zamanla sonucu gorunce iyiki yaptirmisim diyeceksin emin ol bana. Sakin sabirla iyilismeyi bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…