VASER LIPO VE POPOYA YAG TRANSFERI SERUVENIM

istagram dan gönderseniz olur mu nilkayaa75

Konuyla ilgili albümü bulamadım cnm ben. Kayıtlı üyeyim ama biraz yeniyim sitede

Merhabalar. Hangi şehirde olacaksınız operasyonu ve hepsi için ne kadar ödeyeceksiniz?

Selamlar,

Nasıl oldunuz? Fotograf paylaşabilir misiniz?

Belki de tek olsam daha cabuk toparlanırım. Tek gitmeme gibi bir alternatifim yok. Ama burdan tanıdığım çok tatlı bir kardeşim beni yalnız bırakmayacak

Peki derya sen oldun mu yoksa olacak mısın? Şu koşullarım bir olsa da olsamda rahatlasam. Düşünmek daha da insanı yoruyor

Canım iyice araştır içine sinen bir doktor bulsan daha da başka araştırma. Güven veriyorsa o doktorda dur. Doktorların fiyatı sanırım farklılasıyor. Fiyatda tabi önemli ama sakın içine sinmese bir doktor fiyatı daha ucuz diye yaptırma.ben hem instagram sayfasına baktım seçtiğim doktorun hem de onu tanıyan doktor akrabamın tanıması referans gibi oldu. Herşeyden önce güven verdi içime sindi

Hollandadan benim doktora benden sonra cok giden oldu hepsi memnun. Busene denizde bikini giydim. Cok mitluydum istedigim kiyafeti rahatlikla giyebildim. Insgra hesabinizi yazin. Ordan resmimi gosteririm

Yada ozelden insgram hesebaniz varsa yazin resmim gosteririm onceki sonraki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…