- 22 Nisan 2019
- 24
- 12
Geçmiş olsun, nerde yaptırdınız doktorunuz kim?Dun yine hastanelik oldum kan degerlerim 8 e dusmus ve nefes alamiyordum tomografi ekg cekildi emboli yok ama rski var dendi tekrardan kan verildi 1 litre bu aldigim 2. Litre kan demir ilaclarida verildi gercekten agrilarim.inanilmaz ko seri cikarmaya calisip pansuman yapildiginda tansiyonum 8 e 4 e dusuyor pansumanim yarida kesiliyor gercekten gerek yok arkadaslar ben saglik aciaindan yaptirmistim insulin oranim dusecek keton oranm dusecek diye belki ise yarar ama gercekten aciya degmezmis sezaryen dem 100 kat safra kesesi ameliyatindan 20 kat daha zor demisti anestezi doktorum ama bissey solum mi daha da fazlaymisc
Lütfen bana ulaşabilir misiniz özeldenMerhabalar. 1 yili asti ameliyatim. Malesef ben uzerine bir 5 kilo aldim. Iyi tarafi hala kum saati seklim var. Eger ameliyattan once bu kiloda olsaydim sanirim yarim dunya olurdum ama suan orantili ve rahatsiz etmiyor. 60 kiloyum boyum 1.69 cm ondan hala ameliyatimin ekmegini yiyorum:) Eskiden sadece ust bedenden aldigim icin cok sisman duruyordum. Popomda ilk 3 ayda olan erimeden baska erime olmadi. Oda odemdi. Hala buyuk ve sekilli. Ben memnunum. Catlaklar oldu popo uzerinde ve daha once hic olmamisti. Popo ustunde yani arka belimde cokme oldu malesef ama bekliyorduk bunu cunku cok yag baglamisti popo ustum. Genel olarak memnunum. Simdi tekrar spora ve saglikli bir diyete basladim niyetim tekrar 55 e inmek ama sporla. Ben amerliyati tavsiye ederim ama iyi bir doktora ve eger vucudunuz uygunsa. Bana ozelden msj atin daha fazla bilgilendirme yapmaya calisirim:) sevgiler
Siz kime yaptirdiniz bilgi verebilir misiniz?Bende 3 yil doktor arastirdim korkuyordum.bosuna korkmusum beklemisim. Beni goren herkes sen ne guzel oldun diyorlar. Giydigim yakisiyor.
Dr. Serkan balta. Istanbulda yaptirdimSiz kime yaptirdiniz bilgi verebilir misiniz?
Haberlerde bi bayan galiba gazi antepten. Yag aldirma hayatini kaybetti sizin dediginiz bayan miydi acabaDun yine hastanelik oldum kan degerlerim 8 e dusmus ve nefes alamiyordum tomografi ekg cekildi emboli yok ama rski var dendi tekrardan kan verildi 1 litre bu aldigim 2. Litre kan demir ilaclarida verildi gercekten agrilarim.inanilmaz ko seri cikarmaya calisip pansuman yapildiginda tansiyonum 8 e 4 e dusuyor pansumanim yarida kesiliyor gercekten gerek yok arkadaslar ben saglik aciaindan yaptirmistim insulin oranim dusecek keton oranm dusecek diye belki ise yarar ama gercekten aciya degmezmis sezaryen dem 100 kat safra kesesi ameliyatindan 20 kat daha zor demisti anestezi doktorum ama bissey solum mi daha da fazlaymisc
Karni germe de yapiyör mu? Ayni anda karni germe de olmam gerekiyör.cvp verdiniz icin cok tesekür ederrimDr. Serkan balta. Istanbulda yaptirdim
Inplant falan mi takıDr. Serkan balta. Istanbulda yaptirdim
Memmunmusunuz ve maleyeti nekadar ?Dr. Serkan balta. Istanbulda yaptirdim
Belimde sirtim da yan simitlerimde yag aldi karin germe yapti. Cikan yaglarla popoma dolgu yapti. Gercekten cok memnunum resmen baska vucut tipim oldu. Tavsiye ederim.Inplant falan mi takı
Memmunmusunuz ve maleyeti nekadar ?
Ayni sorunu bende de var.nekadar yağ koyüldu size.Belimde sirtim da yan simitlerimde yag aldi karin germe yapti. Cikan yaglarla popoma dolgu yapti. Gercekten cok memnunum resmen baska vucut tipim oldu. Tavsiye ederim.
Nekadar ödediniz ?konbine olunca daha uygun oluyör diye biliyörumBelimde sirtim da yan simitlerimde yag aldi karin germe yapti. Cikan yaglarla popoma dolgu yapti. Gercekten cok memnunum resmen baska vucut tipim oldu. Tavsiye ederim.
Haberlerde bi bayan galiba gazi antepten. Yag aldirma hayatini kaybetti sizin dediginiz bayan miydi acaba
Selamlar bubarada bu ameliyati benim kardesim oldu ve de bana bu yazdigim onun yaninada kaldigim gunler yazdigim yorunlara cok sinirlenip neden boyle anlattin ben sonucta cok memnunum 11 gun hastanede kaldin ne memnunu dedim asistanlarla ben watsapla ko usuyordum doktor yogun diye bayram tatili nedeniyle boyle oldum kimse ilgilenip gelemedi yazdigin yorumlari skl dedi evet haberlerde kadin almanyadan gelen ayni doktrn hastasi isin garipntarafi kardesime kesin yorumlarn silinmesini onlar soyledi cunku kardesimin kadinlar klubu hesabi yok ben onun nicknami uzernden yazdim uyelik aldim insanlara ders olsun ben de gidecektm annmde vazgectik biz malesef ki o olen 2 cocuk annesi yelizin yernde bizde olabilirdik annesi ile cok samimi olduk o sirada hastanede kadinin aglamalari hep aklimda ustelik kocasinfan habersiz gelmis hala kotu oluyorum ki ben bayram tatili kibrisa erken rezervasyon yapmistim o da gitti hastane berbat bi hastanede ustelik yakinlarimiz da ayni doktora baska islemelere gidiyor onlara demisler ki o kiz cikti hic uzulmeyin almanyada hatta cocuklarinin yanina dondu demis yazik bari takip etseydiniz ki hastanede kaldigim sure boyunca hemsireler beyin olumu gerceklesti 2 dakika oksijensiz kaldi demlerine ragmen hala yalanlar ustelik kizkardesim benimle tartisiyo ayip yapiyormusum kendisi cok memnunmus suan sonuclardan ustelik hala calismak istyormus benim kardesim kadar kafaniz yerinde degilse bilemeyecegim ama gercekten degmez cok buyuk amliyatlar instagram hikayelerine aldanmayinHaberlerde bi bayan galiba gazi antepten. Yag aldirma hayatini kaybetti sizin dediginiz bayan miydi acaba
Ben gecen yıl oldum euro uzerinden yurt disinda yadadigim icin busene daga pahalandi ben 2. 500euro ama sonra gorumcem arkadaslarim da gitti fiyat her hastaya isleme gore degisiyorNekadar ödediniz ?konbine olunca daha uygun oluyör diye biliyörum
Risk olabilir haklisiniz. Ama sarkik bi gobekle elma vucut tipiydim kum saati oldum gercekten memnunum insallah herkes memnun kalirSelamlar bubarada bu ameliyati benim kardesim oldu ve de bana bu yazdigim onun yaninada kaldigim gunler yazdigim yorunlara cok sinirlenip neden boyle anlattin ben sonucta cok memnunum 11 gun hastanede kaldin ne memnunu dedim asistanlarla ben watsapla ko usuyordum doktor yogun diye bayram tatili nedeniyle boyle oldum kimse ilgilenip gelemedi yazdigin yorumlari skl dedi evet haberlerde kadin almanyadan gelen ayni doktrn hastasi isin garipntarafi kardesime kesin yorumlarn silinmesini onlar soyledi cunku kardesimin kadinlar klubu hesabi yok ben onun nicknami uzernden yazdim uyelik aldim insanlara ders olsun ben de gidecektm annmde vazgectik biz malesef ki o olen 2 cocuk annesi yelizin yernde bizde olabilirdik annesi ile cok samimi olduk o sirada hastanede kadinin aglamalari hep aklimda ustelik kocasinfan habersiz gelmis hala kotu oluyorum ki ben bayram tatili kibrisa erken rezervasyon yapmistim o da gitti hastane berbat bi hastanede ustelik yakinlarimiz da ayni doktora baska islemelere gidiyor onlara demisler ki o kiz cikti hic uzulmeyin almanyada hatta cocuklarinin yanina dondu demis yazik bari takip etseydiniz ki hastanede kaldigim sure boyunca hemsireler beyin olumu gerceklesti 2 dakika oksijensiz kaldi demlerine ragmen hala yalanlar ustelik kizkardesim benimle tartisiyo ayip yapiyormusum kendisi cok memnunmus suan sonuclardan ustelik hala calismak istyormus benim kardesim kadar kafaniz yerinde degilse bilemeyecegim ama gercekten degmez cok buyuk amliyatlar instagram hikayelerine aldanmayin
Onu biliyörum evet .haftaya serkan beyle bi ön görüşme yapicam zaten.nekadar güvenebilirim bilmiyörum.daha önca başarisiz bir burnu ameliyati gecirdim icin o yüzden korkularim varBen gecen yıl oldum euro uzerinden yurt disinda yadadigim icin busene daga pahalandi ben 2. 500euro ama sonra gorumcem arkadaslarim da gitti fiyat her hastaya isleme gore degisiyor
Risk olabilir haklisiniz. Ama sarkik bi gobekle elma vucut tipiydim kum saati oldum gercekten memnunum insallah herkes memnun kalir
Resimler gorebilir miyim?19 da serkan baltaya randevum var
Bende baskasina burun ameliyati olmustum istedigim gibi olmadi. Ama karin germeyi serkan beye yaptirdim memnun kaldim hollanda dan baya tanidiklarim gitti hep memnun kaldilar. Insallah sende memnun kalirsin.keske resim gonderme imkanim olsa ozelden imeil adresini yolla reismleri yollayim. Bende ameliyat olmadan once cok arastirmistim.hadtalardan resim istemistim. Suan sizi cok iyi anliyorumOnu biliyörum evet .haftaya serkan beyle bi ön görüşme yapicam zaten.nekadar güvenebilirim bilmiyörum.daha önca başarisiz bir burnu ameliyati gecirdim icin o yüzden korkularim var