VASER LIPO VE POPOYA YAG TRANSFERI SERUVENIM

merhaba. aradan bayagi bir zaman gecmis ama simdi nasil poponuz. yag erimesi oldu mu? yoksa ayni duruyor mu?

simdi nasil durumunuz? popo yaginda erime oldu mu hic? bende dusunuyorum da. o yuzden yorumlarinizi merak ediyorum aradan gecen sure sonrasinda

Merhabalar. 1 yili asti ameliyatim. Malesef ben uzerine bir 5 kilo aldim. Iyi tarafi hala kum saati seklim var. Eger ameliyattan once bu kiloda olsaydim sanirim yarim dunya olurdum ama suan orantili ve rahatsiz etmiyor. 60 kiloyum boyum 1.69 cm ondan hala ameliyatimin ekmegini yiyorum:) Eskiden sadece ust bedenden aldigim icin cok sisman duruyordum. Popomda ilk 3 ayda olan erimeden baska erime olmadi. Oda odemdi. Hala buyuk ve sekilli. Ben memnunum. Catlaklar oldu popo uzerinde ve daha once hic olmamisti. Popo ustunde yani arka belimde cokme oldu malesef ama bekliyorduk bunu cunku cok yag baglamisti popo ustum. Genel olarak memnunum. Simdi tekrar spora ve saglikli bir diyete basladim niyetim tekrar 55 e inmek ama sporla. Ben amerliyati tavsiye ederim ama iyi bir doktora ve eger vucudunuz uygunsa. Bana ozelden msj atin daha fazla bilgilendirme yapmaya calisirim:) sevgiler

cnm ozel mesaja kapalisin sanirim.forumda da yeniyim. takip mi etmen gerekiyo beni acaba msj atabilmem icin bilemedim.sana sorcak sorularim vardi
direkt dusundugum operasyonu yaptirmis ve ustunden 1 yil gecmis biri olarak tecrubelerin cok onemli :)

Merhaba senin ameliyat sürecini yakından takip ettim senden cesaret alıp bende ayni amilyatı oldum yanlarım tamamen gitti popom büyüdü ama 2 sezeryanım var benim karnımda sarkma olmasın diye doktorum ordaki yağları çok az almış şuan kalan yağlarda büyüdü göbekli gibiyim hiç memnun değilim belim şahane popomda güzel oldu ama göbeğim var doktorumla görüşmek istiyorum şu karnımı tekrar alması gerekiyor dimi? Ama ya tekrar beni amilyat etmeyi kabul etmezse o kadar para verdim çok üzgünüm

Herkes ayni şeyi sormuş popoda erime oldumu? Bende aynı amilyatı oldum 1 sene önce popom çok güzel erime yok ama ödemler gittikten sonra popomda selilüt oldu ama belim kıvrımlarım şahane.işte tek sıkıntım karnım sarkmasın diye bıraktığı yağlar şimdi bu amilyatı tekrar etmesini isteyeceğim sadece göbeğim için belki sarkma olmasın diye ekstra mini karın germe yaptırırım

Çok geçmiş olsun.doktorunuz kim acaba

Benim doktorum Güray Yeşiladalı..İstanbul'daki bütün doktorları gezdim 360 derece bütün bel karın yanlar için 7bin tlye yaptırdım

A amorprohibido Kusura bakmayin burayi baya bir ihmal ettim. Msjinizi yeni gordum. Gobegi tekrar aldirabilirsiniz ama biraz bekleyin vucut otursun oyle karar verin. Ben genel bir yorum yaziyim. Neredeyse sanirim 2 yil olucak. Oncelikle popom hala buyuk. Hala bel oyugum cok belirgin ve eski popomun sanirim iki kati kadar bir popom var. Erime oldu ama ben hala sonuctan memnunum yani belki 4te biri yada en fazla ikisi erimistirki pek sanmiyorum. Ama odemler gidince popomda catlaklar olustu yag konulan bazi yerlerde. Birde sirtimda cokmeler oldu yagin en fazla alindigi yerlerde onlar canimi sikiyor ama tabikide yine olsa yine yaparim:) Ben malesef 6 kilo kadar aldim simdi 3unu verdim 3u kadari kaldi. ama genel anlamda ben hala memnunum. Bu yaz turkiyeye gidince doktorumla tekrar gorusup belki birkac ufak rotu yapabilirim, yada birkac yil sonra.. bakalim artik. Eger baska sorulari olan varsa bana ozelden yada burdan ulasabilirler. Gecte olsa eminim cevaplarim:) Sevgiler..

Canım merhaba bende yağ transferiyle popo büyütmeyi düşünüyorum. Bazı doktor makalelerinde zamanla erime olduğunu ve transferin olduğu bölgelerde kistleşme olduğunu okudum. Siz böyle bir problemle karşılaştınız mı?

merhaba, erime oldugunu dusunuyorum bende ama yine buyuk bir kismi kaldi , zamanla erirmi tamami sanmiyorum sonucta artik sizin bir parcaniz haline geliyor. ben herhangi bir kistlesme sorunuyla karsilasmadim simdilik:)

merhaba, erime oldugunu dusunuyorum bende ama yine buyuk bir kismi kaldi , zamanla erirmi tamami sanmiyorum sonucta artik sizin bir parcaniz haline geliyor. ben herhangi bir kistlesme sorunuyla karsilasmadim simdilik:)
Ne mutlu inşallah bana da nasip olur. Birde ne kadar yağ popona enjekte edildi. Yani benim kilo fazlam yok birazbgöbek kısmımda yağlanmam var yeterli gelir mi bilemedim. Salı günü görüşmem var. Sabırsızlanıyorum. Hayırlısı artık

gorusmeniz kiminle? simdiden iyi sanslar bizi bilgilendirin lutfen:) bende yag zengindi her bir popoya 650cc koyduki bu gayet yuksek miktarda benim icin. benim popo ustumde cok kaliplasmis zengin bir yag kutlesi oldugu icin o konuda sansliydim. kisiye ve ameliyat anina gore bu baya bir degisiyor. ama 250cc altina dusmemeliki bence belirgin olsun:)

Ben maddi yetersizlikten direk hastaneden randevu aldım. Proflara doclara param yetmedi. Kombin ameliyat olduğu için. Şansıma operatör bir doktorla birlikte adnan menderes hoca da ameliyatımda buluncak. Sanırım benim doktorum Adnan hocanın asistanı. Mini karın germe ve meme küçültme yaptırcam. Karnımdaki yağlarda lipoyla alıncak. Fakat popoya yetecek kadar yağın yok dedi bende gözaltlarımda ve nazolabilen çizgilerimin doldurulmasında kullanılmasını istedim.işlemlerim şimdilik bunlar. Eylülün 13 üne gün aldıma Çünkü hala emziriyorum. 3 ay daha emzirip 3 ay da göğsün eski formuna gelmesini beklemem gerekiyo. Emzirmeseydimde en erken temmuza gün verebilirmiş.

Mrb ben de ali beyi düşünüyorum. Görüşmemde popoya yag transferi 15 000 dediler. Siz nekadar ödediniz? Elinizle dokundugunuzda his kaybı var mi? Pütürlük var mi? Fotoğraf görebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…