VASER LIPO VE POPOYA YAG TRANSFERI SERUVENIM

Merhaba popo estetiği yaptırmıştınız son durum nedir acaba? Bir de resimlerini görebilir miyim? Ben de Kasım ya da Aralıkda yaptırmak istiyorum

Çok teşekkür ederim bilgi için. Böyle şeyler duymak çok önemli insan korkuyor sonuçta. Dolgun ve yuvarlak mı hala?
Tabiki bende zamaninda cok arastirdim. Ben belimi incelttirdim karin germe popoya yag oldu. Bel incelince popom daha guzel duruyor. Hala belirgin. Elbise giydigimde cikintili ve guzel duruyor

Albümünüzü göremeyecekmiyim

Selam herkese, artik cok sik giremiyorum buraya ama genel olarak durumumla ilgili herkesi bilgilendiriyim. 4. yildayim sanirim. Hala cok buyuk bir popom var. Yine kilo alip verdikce buyuyor ve kuculuyor. Yag alinan yerlerde cokmeler olmustu oncedende dedigim gibi onlar devam ediyor. Bu ara yogun sporla toparlandiklarini dusunuyorum. Ben hala ameliyatimdan gayet memnunum. Cunku artik bir popom var hatta popomla un yapmis durumdayim ama hicbirsey peri masala gibi degil yani cokmeler ve yag alinan yerlerde deri yumusamalari oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hoşgeldin
Albümlerimiz geri geldi canım. Kimlerin görebildigine bak, ayarlarını güncelle Ben göremiyorum mesela.

Merhaba hoşgeldin
Albümlerimiz geri geldi canım. Kimlerin görebildigine bak, ayarlarını güncelle Ben göremiyorum mesela.
Merhaba arzum senin silikon spor yaparken yahut otururken herhangi bir rahatsızlık veriyormu? Hiç yaptırmasaydım dediğin oluyormu? Ben iki girişimimde de kaporamı verdiğimle kaldım hala kararsızım kapsül olayı da var tabi

Selamlar bacilarim. Merak edenler icin 6. ay resmi yukledim. Gunluk kiyafetlerimde cekip koyucagim yakinda. Yorumlarinizi bekliyorum. Sevgiler
Resimleri göremiyorum bende yeni operasyon oldum hala korseyi çıkardığımda şişkinim çok merak ediyorum sizin resimlerinizi

Bende Vaser lipo yaptırdım 1 buçuk yıl oldu popoya yağ enjekte yaptırdım evet zorlu bir süreç fakat dalgalanmalar var ve hangi doktorla görüşsem normal olabilir deniliyor popoda çukurlar oluştu ve bir kısmı eridiği için aşagı doğru sarkmış gibi hafif görüntü var iç çamaşırın kenarları sıkınca sımsıkı olmadığı için yanlardan çıkıntılar oluyor sağ popoda özellikle yağ fazlalıgı oluştu düzeltme yaptırdım anestezi altında ama su an hafif hala fark var tekrar düzelttirecem. Ameliyat sonrası yediklerimize çok dikkat etmek gerek benim karın bel ve iç bacak yapıldı ve maalesefki karın bölgem de o kadar kilo olmadı fakat hayatımda ilk defa sırt kol omuz kilo aldım .. karnım da eskisi gibi geliyor gözüme pişmanlığım çok gerçekten .. 21 yaşımda yaptırdım sporla uğraşan birisiyim popomda ne kadar uğraşsam da düzlük vardı ama keşke yaptırmasaydım çünkü vücudunuz bozuluyor çukurlar oluyor iki taraf eşit olmuyor rezalet ve üzüntü .. geri dönüş ise sıfır

Geçmiş olsun öncelikle. Yag, dolgusu yapılan bölge geniş bir bölge. Haliyle fazlaca yag alınması lazım ve fazlaca yag enjekte edilmesi lazım. Bu yüzden de yag alınan yerlerde de sorun olabiliyor, yağ enjekte edilen bölgede de sorun olabiliyor. Bende popo büyütme yaptırdım, çok araştırdım. Daha önce karın germe oldugum için ve bel, sırt bölgelerinden yag alındığı için vücudumda fazla yag yoktu. Bu yüzden protez yapıldı.
Her ameliyatın komplikasyonları var ve bazı, doktorlar bunları anlatmıyor. Herşeyi güllük gülistanlık gösteriyor. Çok iyi araştırılmalı, doktorlarla her detay konuşulmalı.
Umarım zaman size daha iyi şeyler getirir.

Memnun musunuz hala acaba bana özelden yazar mısınız

4. YIL SONU UPDATE

Bu ara msjlar cogaldi ondan bi son durumu aktarmak istedim. Lutfen once yazimi ve bu topigi bastan sona okuyun eminimki bircok sorunuza cevap bulucaksiniz:) Popomda erime pek olmadi son updatimden beri. Artik kendi popom gibi ben kilo aldikca buyuyor verdikce kuculuyor. Su ara cok yogun spor yapiyorum ondan daha sekillendigini hissediyorum. Yag alinan yerlerde yaglanma tekrar oldu ama genel olarak sahip oldugum kum sekli pek bozulmadi. Tabi yag alinan yerlerdeki derilerim sanki daha yumusakmis gibi geliyor suan. Bu arada yine surekli 3-5 kilo alip verdim onlada alakali olabilir. Genel olarak ben hala cok memnunum hic popom yokken suan baya dikkat cekiyor. Ama buyuk sanirim biraz ve bu ameliyatlar yogunlastigindan beri insanlar bana supheyle bakiyor( herkese ameliyat oldugumu soylemek istemiyorum haliyle) Bu durum canimi azicik siksada yinede ameliyattan sonra olusan ozguvenim ve kendimi sevmem herseye deger. Yara izlerimin (vaser liponun girdigi yerler) baya rengi acildi suan beni rahatsiz etmiyorlar ama tabiki dikkat edilince belliler.

**Ameliyat olmak isteyen arkadarlar icin; her vucut tipi farkli yag kalitesi farkli. Herkeste olan sonuc sizde olmayabilir, aci cekebilirsiniz yada yaglariniz eriyebilir...vs Bircok kriter var bu konuda. Lutfen ameliyat olmadan guzelce arastirin, emin olun. Birkac farkli doktorun gorusunu alin. Ve benim yazimi bastan asagi okumadanda olmayin cunku eminimki tecrubeler bu sureci rahat atlatmanizi saglicak. Umarim hersey gonlunuzce olur.

NOT: Birkac yeni resim eklicem guncel halim icin. Resimleri gormek icin benim size izlemem lazim. Eger izlememi istiyorsaniz, lutfen bana ozelden msj atinki ben sizi gozden kacirmiyim.

Sevgiler

Kesinlikle katılıyorum bende aynı durumdan şikayetçiyim

Merhaba gecmis olsun.selulit olustu ku acaba dalgalanma vs

Merhaba bende dün ameliyat oldum bugün 2.günüm ve aynı anlattığınız şekilde yaşadım ama öyle dayanılmaz bir ağrım olmadı hastaneden taburcu olmadan önce doktor kontrole geldi şaşırdı senin bana ağrıdan dolayı ağlaman gerekiyor bi terslik var dedi bence bu olay kişinin ağrı eşiğine bağlı bazıları çok zor bazılarıda basit geçiriyor Allah’a şükür ben iyi gecirenlerdenim inş hep böyle devam eder suanlık sadece kalkıp yatmam sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…