Selamlar bubarada bu ameliyati benim kardesim oldu ve de bana bu yazdigim onun yaninada kaldigim gunler yazdigim yorunlara cok sinirlenip neden boyle anlattin ben sonucta cok memnunum 11 gun hastanede kaldin ne memnunu dedim asistanlarla ben watsapla ko usuyordum doktor yogun diye bayram tatili nedeniyle boyle oldum kimse ilgilenip gelemedi yazdigin yorumlari skl dedi evet haberlerde kadin almanyadan gelen ayni doktrn hastasi isin garipntarafi kardesime kesin yorumlarn silinmesini onlar soyledi cunku kardesimin kadinlar klubu hesabi yok ben onun nicknami uzernden yazdim uyelik aldim insanlara ders olsun ben de gidecektm annmde vazgectik biz malesef ki o olen 2 cocuk annesi yelizin yernde bizde olabilirdik annesi ile cok samimi olduk o sirada hastanede kadinin aglamalari hep aklimda ustelik kocasinfan habersiz gelmis hala kotu oluyorum ki ben bayram tatili kibrisa erken rezervasyon yapmistim o da gitti hastane berbat bi hastanede ustelik yakinlarimiz da ayni doktora baska islemelere gidiyor onlara demisler ki o kiz cikti hic uzulmeyin almanyada hatta cocuklarinin yanina dondu demis yazik bari takip etseydiniz ki hastanede kaldigim sure boyunca hemsireler beyin olumu gerceklesti 2 dakika oksijensiz kaldi demlerine ragmen hala yalanlar ustelik kizkardesim benimle tartisiyo ayip yapiyormusum kendisi cok memnunmus suan sonuclardan ustelik hala calismak istyormus benim kardesim kadar kafaniz yerinde degilse bilemeyecegim ama gercekten degmez cok buyuk amliyatlar instagram hikayelerine aldanmayin