- 30 Kasım 2011
- 169
- 40
- 298
Cok saol canim popo estetigi yada popo ile ilgili dger basliklarda yuklemstim popomu ayrintili da anlattim bakip okuyabilirsinjz evet ince bel buyuk popo en buyuk hayalimdi oldu galiba cok saol tekrar iltfatin icinAy harika olmuş valla,popo çıkıntısı Nasıl duruyor merak ettimYandan duruş yani..
Ama öncen incecik bel,geniş kalçalar harkulade.. Kim kardashıan gibi
Göğüsler nasıl?
Kesinlikle aradginda ulasabilecehin ilgili doktori sec derim ben 4 5 doktorla yuzyuze bi okadari ile de tlfda gorustum icimdeki his ilk gunden ilkay huthut dedi ve brni yaniltmadi inanin ki ucret dger dojtorlara gore daha makul ilkay bey turkiyeye vaser hidef cihazini getren yegane insanlardan ki cook pahali bi cihaz yani huseyin guber 20 bin fyat veryo hasan fjndik 15 binden acilis yapiyo lipo arti yag enkeksyonuna ilkay ben sadece 9 binAli mezdeginin fiyati nasildi? Alper beyle yazistim baya bi ama cok ilgili degildi acikcasi yani asistanlari beni baya gunler sonra cevapladilar msjlari gormelerine ragmen. Bu durum beni cok mutlu etti diyemem. bakalim vakit ayarlayabilirsem Ilkay beydende randevu alicam:)) Ay gorusmelere ve sonrasinda insallah hemen karar verip ameliyata az kaldi. Heyecan dorukta:)
Canim ilkay beyin fiyatlari da degisti sana ozelden soyledigim gibi euro bazinda fiyat verdi gozlerim ayirik kaldi..Kesinlikle aradginda ulasabilecehin ilgili doktori sec derim ben 4 5 doktorla yuzyuze bi okadari ile de tlfda gorustum icimdeki his ilk gunden ilkay huthut dedi ve brni yaniltmadi inanin ki ucret dger dojtorlara gore daha makul ilkay bey turkiyeye vaser hidef cihazini getren yegane insanlardan ki cook pahali bi cihaz yani huseyin guber 20 bin fyat veryo hasan fjndik 15 binden acilis yapiyo lipo arti yag enkeksyonuna ilkay ben sadece 9 bin
Hasan findik bilfgim kadari ile klasik lipoda o fysti vermsti bana yuzyuze gorustugumde huseyin guner de 15 20 bin arasi bi fyat vermisti lazer li olana yanlis hatrlamiyosamCanim ilkay beyin fiyatlari da degisti sana ozelden soyledigim gibi euro bazinda fiyat verdi gozlerim ayirik kaldi..
Hasan findik bu vaseri demi kullaniyor ? Bilmiyordum sen nasil ogrendin
Anladim canim birde vaser 4D diye bir lipo cikmis acaba bu vaser hi defle aynimi bilmiyorumHasan findik bilfgim kadari ile klasik lipoda o fysti vermsti bana yuzyuze gorustugumde huseyin guner de 15 20 bin arasi bi fyat vermisti lazer li olana yanlis hatrlamiyosam
Sanırım vaser lipo yapıyor Hasan bey.Canim ilkay beyin fiyatlari da degisti sana ozelden soyledigim gibi euro bazinda fiyat verdi gozlerim ayirik kaldi..
Hasan findik bu vaseri demi kullaniyor ? Bilmiyordum sen nasil ogrendin
Evet aynisi 4th definition yani high def aynisiAnladim canim birde vaser 4D diye bir lipo cikmis acaba bu vaser hi defle aynimi bilmiyorum
Cnm, Hasan beyi nasil bulmustun? Kendisi gidebilecegim doktorlar listesinin arasinda bulunuyor ama hakkinda pek hasta referansi bulamiyorum. Sizin bugune kadar kendisi hakkinda edindiniz bilgiyi paylasabilirmisiniz benimle?Hasan findik bilfgim kadari ile klasik lipoda o fysti vermsti bana yuzyuze gorustugumde huseyin guner de 15 20 bin arasi bi fyat vermisti lazer li olana yanlis hatrlamiyosam
Merhaba evet oldum ve hayatimda verdgim en isabetli karardi cok cikan teknoloji vaser hi def ile dr ilkay huthut e oldum simdi dumduz bir karnim ince belim var 72 cm belim ama en kilolu halim boyuma gore gayet ince duruyor yag yok cunku ben o donemde cok arastrdim hem ucuk fiyat olmasin hemde isin ehli olsun diye hasan bey burunda iyi dye duydum fiyati da caddede dye tuzlu biraz benim doktorum tvlere de cikiyor ama gayet mutevazi anlayan ne istedgini anlayan dinleyen bir doktor tavsiye ederim kesinlikleCnm, Hasan beyi nasil bulmustun? Kendisi gidebilecegim doktorlar listesinin arasinda bulunuyor ama hakkinda pek hasta referansi bulamiyorum. Sizin bugune kadar kendisi hakkinda edindiniz bilgiyi paylasabilirmisiniz benimle?
Siz bu mesaji yazali 1 seneyi gecmis siz bu zaman icinde liposuction oldunuzmu? Kime oldunuz?
Bu arada canim hasan findikla mahkemelik olan memnun kalmayan biri de yorum yapmis bu sayfada oku istersenCnm, Hasan beyi nasil bulmustun? Kendisi gidebilecegim doktorlar listesinin arasinda bulunuyor ama hakkinda pek hasta referansi bulamiyorum. Sizin bugune kadar kendisi hakkinda edindiniz bilgiyi paylasabilirmisiniz benimle?
Siz bu mesaji yazali 1 seneyi gecmis siz bu zaman icinde liposuction oldunuzmu? Kime oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?