Vaser Hi Def Liposuction

Anladim. Benim icinde oturma kismi imkansiz gozukuyor:) cok saol cevaplarin icin darisi basimizaaaa

Resim güzel Kylie Jenner gibi :) Yalnız bir şeyi merak ettim yanlara dokundu mu doktor, yan yağlarda bir şekillendirme var mı yoksa kendinden mi öyleydi? Bir de izler kafama takıldı yaz başı yaptırsam çok mu belli olur izler? Denize falan girebilir miyim?

Merhaba yan yaglar derken bacak kisminda mi belde mi anlamadim tesekkur ederim bu arada iltfatnz icin iz kaliyo ama cok az soluyo zamanla yaz basi yaptrin 2 ay sonra bikiniye gyebilirsnz tam.iyilesmis olur

Merhaba yan yaglar derken bacak kisminda mi belde mi anlamadim tesekkur ederim bu arada iltfatnz icin iz kaliyo ama cok az soluyo zamanla yaz basi yaptrin 2 ay sonra bikiniye gyebilirsnz tam.iyilesmis olur

Canım yan yağlar hani kiminin hiç yan tarafta yağ olmazken kiminde böyle belden aşağıya inerken basenlere doğru dolgun şekilli yağ olur ya, kötü bir görüntü değil hatta son dönem "thighbrow" diye oranın oturunca katlanması popüler oldu . Bak resimdeki gibi iki kız arasındaki fark :) Tavsiyen için teşekkürler. Tam olarak ağrıların morluklar şişlikler ne zamanda geçti?

Eklentiler

• tumblr_nm49x0mc5F1tpxnvko1_500.png
    313,9 KB · Görüntüleme: 403
Evet canim simdi anladim evet bende zaten vardi hafften ama oralara da yag istedim evet hips ve thighbone deniyo o kisma ve benim de cok sevdgim bi goruntu simdi daha dolgun oldu super oldu hatta

Yukledim kizlarr
resim süper basene mi yağ eklettin sen acayip geniş kavisli ne deniyor bilmiyorum ama seksi. bende geçen sene bacağıma yağ enjeksiyonu yaptırdım hiç memnun kalmadım. alınan yerlerde deformasyonlar oluştu sonucun süper olmuş

Cok tesekkur ederim evet birazcik ust basene eklettim inanin cok memnunum mutluyim karnim dumduz belim ince alinan yerlerde de hic deformasyon olmadi siz kime yaptrdiniZ

Cok tesekkur ederim evet birazcik ust basene eklettim inanin cok memnunum mutluyim karnim dumduz belim ince alinan yerlerde de hic deformasyon olmadi siz kime yaptrdiniZ
daha once sordum mu bilmiyorum size ama sonuclarinizi gormem mumkunmudur? ozeldende konusabilirz. 1 hafta sonra 4 ayri doktorla randevum var yag transferi be laser/vaser lipo ile ilgili sonuclar gormeye cok ihtiyacim vaar:):):)

daha once sordum mu bilmiyorum size ama sonuclarinizi gormem mumkunmudur? ozeldende konusabilirz. 1 hafta sonra 4 ayri doktorla randevum var yag transferi be laser/vaser lipo ile ilgili sonuclar gormeye cok ihtiyacim vaar:):):)
Merhaba foto attim 4. Sayfada sanirim bu arada kimlerle randevunuz benim doktoruma gtmenixi de tavsye ederim ben cok memnunum inanin

Merhaba foto attim 4. Sayfada sanirim bu arada kimlerle randevunuz benim doktoruma gtmenixi de tavsye ederim ben cok memnunum inanin
Ay pardon simdi hatirladim bakinca. Sizin doktorunuz kimdi? Bu aralar o kadar yogunumki aklimdan ucmus hersey. Ben Insallah Levent Coskun Tasci, Alper Tuncel, Hasan Findik ve Ali Mezdegiyle gorusuem. Icime ve butceme uyan hangisi olursa artik. Aylardir arastriyodum zaten. Yurtdisinda yasadigim icin istedigim an gorusemiyorum. Ama hepsiyle gorustukten sonra yorumlarimi yeni konu acarak paylasmayi dusunuyorum. Sizinde doktorunuz farkliysa soyleyin belki onunlada gorusebilirim:)

Son düzenleme:
S sesimiduyun onuda yazmissin. Aslinda Ilkay beyde aklimdaydi fiyatida uygun diye duydum ama iste cok fazla bilgi bulamadim kendisiyle ilgili. Aslinda bir arayip ondandami randevu alsam. Cokta kafami karistirmak istemiyorum cunku sanirim secim zor olcak. Bir goruseyim bu kisilerle icime sinen olmazsa ilk ilkay beye gidicem. Ayyy hayirlisii olsun zaman yaklastikca heyecan yukseliyorrr:) sizin poponuzda veya nerenize yaptirdiysaniz herhangi bir erime sozkonusu oldumu bu arada?

ay ismini bile anmak istemiyorum aslında baş harflerini yazayım H F

sizin adınıza sevindim umarım hep böyle mutlu olursunuz

FAZLANAZLI bu bas harfleri H F olan kisi meshur bir estetik cerrahimi? kendisiyle benimde gorusme planim varda. Hayrola bir sorunmu yasadiniz? bikac yorumda bacaginizdaki dalgalanma problemini okudum da o muydu sorun? biraz acarsaniz cok mutlu olurum tesekkurler:)

evet o kişi forumda yazmak istemiyorum çünkü yasal sürecimiz devam ediyor kendisi ile.

lipoda görüştüğüm dr lar içinde alper bey cok iyiydi rötuşu da ona yaptırmayı düşünüyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uction-yaptran-var-m-arkadalar.20965/page-404

Son düzenleme:
FAZLANAZLI cok saolun bu yardimci oldu en azindan hicbir doktorun suslu sozlerine inanmamak gerek. Mutlu olanda vardir mutsuz olanda tabiki kimseyi kotu durumda birakmak istemem. Insallah sonuclar hayriniza gelisir ve dava cozulur. Insallah bende en iyi doktoru secebilirim:/ tekrar gecmis olsun. Alper beylede goruscem bikac isini gordum aslinda iyiler ama popoya yag enjeksiyonu hic rastlamadim. Bakalim yuzyuze gorusmek farkli olur tabikide

hepimiz için hayırlısı olsun. sen görüşme yapacaksan yap sonuçta herkesta yapılan işlem başka meme protezi koymaya benzemiyor ama bu işlem el becerisi ve öngörü gerektiriyor.
ben gittiğimde gösterdi popoya yağ yapılmış yine bi dr hatası yüzünden bi işlem sonrası gösterdi bilgili ve güvenilir dediğim gibi gidebilecek durumda olsam ona giderdim

Arkadaslar h f ile bebde gorustum cok yuksek fiyat verfi ali mezdegi de iyidr onla da gorusmustum beb de aylarca arastrip ilkay hutjutr karar verdim cok da memnunum

Arkadaslar h f ile bebde gorustum cok yuksek fiyat verfi ali mezdegi de iyidr onla da gorusmustum beb de aylarca arastrip ilkay hutjutr karar verdim cok da memnunum

Ali mezdeginin fiyati nasildi? Alper beyle yazistim baya bi ama cok ilgili degildi acikcasi yani asistanlari beni baya gunler sonra cevapladilar msjlari gormelerine ragmen. Bu durum beni cok mutlu etti diyemem. bakalim vakit ayarlayabilirsem Ilkay beydende randevu alicam:)) Ay gorusmelere ve sonrasinda insallah hemen karar verip ameliyata az kaldi. Heyecan dorukta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…