Bu yeni bir sistem mi? Baska yapan doktor yokmu?
Bir seferinde kac kilo alinabiliyor?
Selam kizlar,
bende bir süredir VASER ver VASER High definition yöntemini arastiriyorum ve sonucta izmirde Dr. Ulvi Günere ameliyat olmaya karar verdim. Kendisi daha klasik VASERI kullaniyor, fakat benim alinacak bölgelerim basen ve alt bacak oldugu icin bunun da yeterli olacagini düsünüyorum...
aranizda Ulvi Beye liposuction olan varmi acaba?
Göbek kismi olsa kesinlikle bende naci beyi tercih ederdim...High definition ile ulasilan sonuclar mükemmel...bacak liposu iyi gecerse seneye göbegimi de düsünüyorum...Copyright arkadasimizin dedigi bigi kolombiyadan geliyor...orda Dr. Alfredo Hoyos diye bir cerrahin sitesini buldum...burdan link vermek olurmu bilmiyorum fakat google den bulunuyor...özellikle göbek icin düsünenler bir göz atsin derim...
aslinda benim icin mümkün olsa bende bacaklarim icin naci beyi istiyorum fakat ailem izmirde ve ameliyat sonrasi icin orda yaptirmamim daha güvenli olacagini düsünüyorum...
simdiden yeni görünüme kavusacagim icin cok heyecanliyimsizi de burda gelismelerden haberdar edecegim...
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 10 gün önce çok yakın arkadaşımı kendi doktorum Naci Çelik ' e götürdüm. Kendisi hemşire olduğu için zaten tanışıyorlardı. Daha önce başka bir dr.a yaptırdığı protezleri kapsül oluştuğu için değiştirtti ve liposuction yaptırdı. Aslında tam olarak liposuction değil vaser hi def adında yeni bir sistem. Vaser cihazı ve özel uçları kullanılarak özel bir teknikle yapılan liposuction. Bu yöntemde liposuction sonrasında olan deri sarkmaları engellenip deri çok güzel toparlanıyormuş. Arkadaşım kilolu değil hatta zayıf sayılabilecek bir kız. Hafif bir göbeği ve bel çıkıntıları ve düz bir poposu vardı. Ameliyatta göbek ve bel kısmındaki yağlar alınıp aşağı doğru inen kadına özgü kaslar belirginleştirildi ve alınan yağlar popo kısmına verilip brezilya poposu yapıldıMeme operasyonu ile beraber 5 saat civarında sürdü ameliyatı o gece ve sonraki 2 gece yanında ben kaldım. Yalnız asla ve asla yalnız başına gideyim ameliyat olup ertesi gün döneyimlik bir ameliyat değil. Çünkü sonrası biraz ağrılı ve ödemli. Ameliyattan çıktığında göbeği eskisinden de belirgindi. 3 hafta özel korse takacak bu yüzden. İlk 4-5 gün girilen özel yerlerden -ki toplam 4 delikten girilerek yapıldı- sızıntılar oluyor ve masaj yapmak gerekiyor ki o sıvılar içerde ödeme sebep olmayıp dışarı aksın diye. Biraz mide kaldırıcı bir olay yani. İlk 2 gün masajını ben yaptım aynı anda meme ameliyatı da olduğu için kollarını çok rahat kullanamadı. Günde 2-3 kere sırtını ve karnını aşağı doğru sıvazladık. Hatta ilk gün çok acıdı da havluyu rulo yapıp çevire çevire aşağı kaydırdım. 2. gün baktık akıntıları baya oluyo bu hasta bezlerinden giydirdik ki etrafa bulaşmasın. Valla çok konforlu oldu bizim için Meme yüzünden kollarda da ağrı olunca yatıp kalkarken zorlandı. Böyle bir operasyon düşünüyorsanız mutlaka 1 hafta işyerinden izin almanız lazım. Ayrıca size ilk 3-4 gün bakacak dirayetli biri de lazım benden söylemesi.
Şimdi ameliyat olalı 10 günü geçti işte. O çok şiş hali gitti. Göbek kısmı dümdüz ve kaslar hafif belirgin ama daha ödemi olduğu belli. Poponun yanındaki boşluklar da dolduruldu daha dik bir poposu var. Kocaman değildi zaten kuruydu ama daha yuvarlak şekilli görünüyor. Bu arada alınan yağlardan dudağa da enjekte edildi. 1 haftaya yakın kocaman dudaklarla dolaştıGeçici dolgudan daha fazla ödemi olurmuş. 1 hafta sonra geçitide Allahtan güzel bir hal alıyo şimdi. Hatta bence biraz daha inse daha güzel olacak ki inecekmiş zaten
Valla izin verse fotolarını paylaşırdım kendisi bilgisayar özürlü olduğu için girip beceremez. Sordum koyalım mı diye saçmalama dediNe sanıyosa
İşte böyle bir ameliyat var yani. Olmak isteyen mutlaka önerilerimi dinlesin. 1 Hafta izin alacaz ve becerikli biri 3-4 gün bizimle olacak..
copyright arkadaşım ben de vaser hidef istiyorum ama benim temmuzda boşluğum var. temmuz ve ağustosta olmuyormuş ameliyat. sadece 1 hafta izin alsam temmuzdan önce bana 1 hafta yeterli olur mu? iyileşme ne kadar sürüyor? tamamen işe başlayabilmem için ne kadar süre gerekiyor. arkadaşının şu anki durumu nasıl???
cANIM BENİM ARKADAŞIM 1 HAFTA DA AYAKLANDI. aMA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 3-4 HAFTA BİR KORSE KULLANDI. nEDEN TEMMUZDA OLMUYORMUŞ Kİ ONU ANLAMADIM?
Arkadaşım şu an çok çok mutlu fiziği süper. Bence sen de 1 hafta 10 günde rahatça işine başlarsın..
yaz aylarında vücut normalden daha fazla ödem ve şişlik yapıyormuş. bunu söyleyen kişi cemal bey. ben daha sonradan naci beyle iletişim kurdum. o böyle birşeyden bahsetmedi. peki buradaki yorumlarda birinin ikinciye de yaptırmak istediğini okudum. senin arkadaşında da var mı böyle bi durum yani bi kerede olmuyor mu bu iş? senn arkadaşında naci beye mi olmuştu? fiyattan da bahseder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?