Vaser Hi Def Liposuction

merhaba benim bugün naci beyle gorusmem var. vaser hi def. dusunuyorum, arkadasınız hala memnun mu? popoveya dudakta inme oldu mu? cevap verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler :)

Merhabalar, görüşmeniz nasıl gecti? Ne kadar fiyat verdi doktor? Yaptırırsanız süreci ve sonucları paylaşın lütfen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8 milyar ama alinan yaglar bi de kalcaya enjekte edildi 2 islem yani cok da basarili oldu cunku su an en sisko halimdeyim yine de karnim dumduz belim ince popom cikik:))
Cevabın için teşekkürler 8 çok iyi bir fiyat bence, ben Naci Çelik ile mailleşmiştim o bana aynı ameliyat için çok daha yüksek bir fiyat söylemişti. Yalnız merak ettiğim konu karnın ne şekilde olduğu. Çünkü diğer bütün liposuctionlarda karın düz oluyor zaten, vaser hi defi diğer liposuctionlardan ayıran karnı kaslı olacak şekilde yapıyorlar, yani öyle odun gibi dümdüz değil, spor yapmış bir bayanınki gibi çok güzel şekilli oluyor. Seninki de öyle oldu mu, yoksa daha çok erken ödemden göremiyor musun?

Six packlerden bahsedyosun sanirim yok oyle kasli degil kivrimli oldu karnim o daha cok erkeklerde ise yaryor sanirim

Eklentiler

• 0375d8e9dd74777d8d04e75adc664991.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 607
Cok guzel duruyor masallah. Peki popo enjeksiyonu nasil? Herhangi bir azalma sozkonusumu? Birde Ilkay huthut a ameliyat olmustun sanirim. Memnunmusun kendisindenki sonuc cok iyi duruyor:) cok saol paylastigin icin
Aa siz gttnzmi ilkay beye resmi orda mi gordunuz:) evet sonuc hala super masallah

Aa siz gttnzmi ilkay beye resmi orda mi gordunuz:) evet sonuc hala super masallah
Yok hayir siz eskiden bahsetmissiniz ordan biliyorum gerci uzerinden uzun zaman gecmis hatirlamamaniz cok normal.:))) Size ozelden msj atmak istemedim cunku biliyorum bircok arkadas bunu Merak ediyordur. Ameliyat sonrasi nasildi? Kac gun poponuzum uzerine oturamadiniz ve agrilariniz cok oldumu? korseyle ne kadar kaldiniz? Korseniz bol kiyafetlerle saklandimi? Birde deliklerinizde herhangi bir iz kaldimi? Kusura bakmayin cok sordum ama ben iyilesme surecinden baya bir cekiniyorum:/ :)))

Normalde en az iki uc hafta popo ustune yatmayin oturmayin deniyor ama ben bunu pek beceremedim cunku imkansz:) iyilesme sureci ilk 3 gun cok agrili ama bir haftada agrilar cook azaloyo korse elastik ince dar kiyafetle hic belli olmuyo 3 4 hafta takiliyo korse deliklerde iz kaliyo ama minik ve zamanla solan cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…