arkadaşım bu konuda ciddi ciddi konuşmak istesem seninle nasıl iletişime geçebilirim????
merhaba benim bugün naci beyle gorusmem var. vaser hi def. dusunuyorum, arkadasınız hala memnun mu? popoveya dudakta inme oldu mu? cevap verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler :)
Merhaba önce geçmiş olsun nasıldı operasyon kime yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum ama 2 yaşında kızım var korkuyorumArkadaslar ben 12 gun once yaptrdim vaser hi def cok da memnunum
Ilkay huthut yapti istda 2.5 ay oldu bayagi bayagi belim sirtim incecik oldu yan simitler gitti tamamenMerhaba önce geçmiş olsun nasıldı operasyon kime yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum ama 2 yaşında kızım var korkuyorum
Nihayet yaptıran birisi :) Karın kası oldu mu? Kaça yaptırdın?Ilkay huthut yapti istda 2.5 ay oldu bayagi bayagi belim sirtim incecik oldu yan simitler gitti tamamen
8 milyar ama alinan yaglar bi de kalcaya enjekte edildi 2 islem yani cok da basarili oldu cunku su an en sisko halimdeyim yine de karnim dumduz belim ince popom cikik:))Nihayet yaptıran birisi :) Karın kası oldu mu? Kaça yaptırdın?
Cevabın için teşekkürler 8 çok iyi bir fiyat bence, ben Naci Çelik ile mailleşmiştim o bana aynı ameliyat için çok daha yüksek bir fiyat söylemişti. Yalnız merak ettiğim konu karnın ne şekilde olduğu. Çünkü diğer bütün liposuctionlarda karın düz oluyor zaten, vaser hi defi diğer liposuctionlardan ayıran karnı kaslı olacak şekilde yapıyorlar, yani öyle odun gibi dümdüz değil, spor yapmış bir bayanınki gibi çok güzel şekilli oluyor. Seninki de öyle oldu mu, yoksa daha çok erken ödemden göremiyor musun?8 milyar ama alinan yaglar bi de kalcaya enjekte edildi 2 islem yani cok da basarili oldu cunku su an en sisko halimdeyim yine de karnim dumduz belim ince popom cikik:))
Six packlerden bahsedyosun sanirim yok oyle kasli degil kivrimli oldu karnim o daha cok erkeklerde ise yaryor sanirimCevabın için teşekkürler 8 çok iyi bir fiyat bence, ben Naci Çelik ile mailleşmiştim o bana aynı ameliyat için çok daha yüksek bir fiyat söylemişti. Yalnız merak ettiğim konu karnın ne şekilde olduğu. Çünkü diğer bütün liposuctionlarda karın düz oluyor zaten, vaser hi defi diğer liposuctionlardan ayıran karnı kaslı olacak şekilde yapıyorlar, yani öyle odun gibi dümdüz değil, spor yapmış bir bayanınki gibi çok güzel şekilli oluyor. Seninki de öyle oldu mu, yoksa daha çok erken ödemden göremiyor musun?
Ama tabiki nihai sonuc 6 ayda cikiyorSix packlerden bahsedyosun sanirim yok oyle kasli degil kivrimli oldu karnim o daha cok erkeklerde ise yaryor sanirim
Six packlerden bahsedyosun sanirim yok oyle kasli degil kivrimli oldu karnim o daha cok erkeklerde ise yaryor sanirim
Ama tabiki nihai sonuc 6 ayda cikiyor
Buna yakin bi karnim var dyebilirim biraz da kilo versm bole olyr sanki uc bes ayaYani öyle erkeklerinki gibi bariz bir six pack değil de resimdeki gibi biçimli bir karın. Ama sen daha yeni oldun sanırım hemen belli olmuyordur heralde
Resimlerinizi gormemiz mumkunmu acaba?Buna yakin bi karnim var dyebilirim biraz da kilo versm bole olyr sanki uc bes aya
Wow öyleyse harika. Resim yüklersen çok sevinirim!Buna yakin bi karnim var dyebilirim biraz da kilo versm bole olyr sanki uc bes aya
Cok guzel duruyor masallah. Peki popo enjeksiyonu nasil? Herhangi bir azalma sozkonusumu? Birde Ilkay huthut a ameliyat olmustun sanirim. Memnunmusun kendisindenki sonuc cok iyi duruyor:) cok saol paylastigin icinYukledim kizlarr
Aa siz gttnzmi ilkay beye resmi orda mi gordunuz:) evet sonuc hala super masallahCok guzel duruyor masallah. Peki popo enjeksiyonu nasil? Herhangi bir azalma sozkonusumu? Birde Ilkay huthut a ameliyat olmustun sanirim. Memnunmusun kendisindenki sonuc cok iyi duruyor:) cok saol paylastigin icin
Yok hayir siz eskiden bahsetmissiniz ordan biliyorum gerci uzerinden uzun zaman gecmis hatirlamamaniz cok normal.:))) Size ozelden msj atmak istemedim cunku biliyorum bircok arkadas bunu Merak ediyordur. Ameliyat sonrasi nasildi? Kac gun poponuzum uzerine oturamadiniz ve agrilariniz cok oldumu? korseyle ne kadar kaldiniz? Korseniz bol kiyafetlerle saklandimi? Birde deliklerinizde herhangi bir iz kaldimi? Kusura bakmayin cok sordum ama ben iyilesme surecinden baya bir cekiniyorum:/ :)))Aa siz gttnzmi ilkay beye resmi orda mi gordunuz:) evet sonuc hala super masallah
Normalde en az iki uc hafta popo ustune yatmayin oturmayin deniyor ama ben bunu pek beceremedim cunku imkansz:) iyilesme sureci ilk 3 gun cok agrili ama bir haftada agrilar cook azaloyo korse elastik ince dar kiyafetle hic belli olmuyo 3 4 hafta takiliyo korse deliklerde iz kaliyo ama minik ve zamanla solan cinstenYok hayir siz eskiden bahsetmissiniz ordan biliyorum gerci uzerinden uzun zaman gecmis hatirlamamaniz cok normal.:))) Size ozelden msj atmak istemedim cunku biliyorum bircok arkadas bunu Merak ediyordur. Ameliyat sonrasi nasildi? Kac gun poponuzum uzerine oturamadiniz ve agrilariniz cok oldumu? korseyle ne kadar kaldiniz? Korseniz bol kiyafetlerle saklandimi? Birde deliklerinizde herhangi bir iz kaldimi? Kusura bakmayin cok sordum ama ben iyilesme surecinden baya bir cekiniyorum:/ :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?