Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

yok anacımmm biz aklımıza bile getirmeyiz ilişki neyim. Ama erkekler öyle çok düşünür kiiii bi bakmışız onlar hamile.. :97:hoh hoh hoh

ilişkiyi değil kız hamile kalmayı düşünsekte olsa diyoz yoksa gerçekten dediğin gibi olur erkekler hamiş kalırdı:))) ama fenada olmadı birazda onlar strese girse

Ama var ya, düşünsenize ilişkiyi çok ddüşününce hamile kalınıyor.
erkekler nolurdu sizce?
boş bi yıl geçirmezlerdi her bi yanları çatlaklarla, sarkıklarla dolardı.. oohhhh.. misss..

kizlar ben bu konuda size katilmiyorum... Erkekler bu kadar duygusuz degil... Onlar da kolu kanadi kirilmis Melek Babalari.... Akillarinda bir tek kaybettikleri yavrulari....

Hem de nasil....

Biz kadinlar konusabiliyoruz, onlar ama herseyi icin icin yasiyorlar...

Almanya'da ünlü bir futbolcu bundan birkac sene önce feci bir sekilde intihar etti, sebep:

Kizi, dogumdan sonra bir dizi ameliyat geciriyor, 2,5 yasina geliyor... Adamin gözlerindeki mutlulugu bir görseniz, kizi kucaginda, sanki cok sey yasadik, ama basaracagiz der gibi...sonra kizlarini kaybediyorlar.... ve adam da 2 yil kadar sonra...... karisi yasiyor, güclü

yani futbolcu baba inanci olmadigi icin, bu durumla basa cikamiyor....

Diyecegim, erkekler her an sex düsünen, kalas parcalari degiller....

özlemcimm hoşgeldin..

yanlış anlama olmasın, bn buralarda okuduğum genel erkek grubuna göre yazdım.. hani erkek elinden kaçanlar göçenler var ya, veya çok sabırsız eşim diye yazanlar.. bn ona dayanarak yazdım güzelim. yoksa elhamdulillah başımda oyle bir durum yok, üstelik bnm içim yanar eşimin çocukları için ızdırabını gördükçe ki bunu hep yazdım zaten...

ha bnm sorunum, bebek oluşumu için oyle bir şartın aranması.. malum cidden onu aklımıza bile getirmiyoruz ikimiz de.. o yuzden sıkıntım.

kocama laf yok. (sözüm kendime) yoksa acaip merdane hakederim...hakkım olur her tür patak.

özlem nabersin ? nasıl gidiyorr?
yoktun, heralde kardeşinle gezdin.. diye düşündüm bn

hosbulduk...

anladim canim... genel bir intiba var erkeklerle ilgili... bazilari icin dogru olabilir, ama cogu aslinda böyle degil...

Ben de bazen okuyorum buralarda, hayrete düsüyorum. Bebek kaybetmisler, bir gün burda üzüntüsünü yaziyor, ertesi gün olmadan cok intim seyler paylasiyorlar, söyle oldu , böyle oldu diye... Yanlis anlasilmasin, kimseyi yargilamiyorum, bu benim bakis acim, belki de biz de bir sorun var... ama ben bu halimizden cok memnunum, öyle farkli boyutlara geldik ki, bu haz baska hazlardan cok daha güzel, cok daha üstün... canim kocam benim....Güzel oglumun güzel babasi

Vakti geldiginde, Allah istediginde yine olacaktir... orda da dedigin gibi bu sartin olmasi gayet zorlayici...:26:

Allah hepimize yardimci olsun

Bn özel olduğunu düşünerek o konulara girmiyordum, sonradan pişman olabiliyorum çnk, neden yazdım ki diye.

Ama günler geçip de, bebek düşünme aşamasına sıra gelince, o sorunumu soylemeden geçemedim. Artık şuna inanıyorum, eş seçerken arkadaş seçer gibi seçmeli. dünyanın binbir türlü hali var, sadece aşık olmak yetmiyor, insan olması her şeyden önde geliyor. Nasıl ki arkadaşlarımızı gün geliyor iyi gün ve kötü gün dostu diye ayırtetmeye başlıyorsak, eşler de orjinal, anormal zamanlarda nasıl davrandıklarıyla puan kazanıyor veya kaybediyorlar.

Bnm eşim bnden çok çekti bana göre.. Çnk her ikisinde de bana hasta muamelesi yapıldı, kaldıramaz görmesin, kaldıramaz şu ortamlarda bulunmasın denildi. Ama ona hiç sansür uygulanmadı. Her şeyi yaşadı hem de ayakta. Her şey gözlerinin içine gire gire gerçekleşti.Sanki onun çocukları değil de hayır için yapıyormuş gibi en önde kendini sakınmadan koşturdu.

Bn şu an onun hayalinde geçmişten kalan resimleri düşünemiyorum bile .Burada da bilen bilir zaten.. Bn kaldırabilirmiydim bilmiyorum onun yaşadıklarını. Allah ondan razı olsun .

off neyse yaa.. yine derinlere daldık.. Allah yardımcımız olsun..

Hemde ikimizin ayaklarımızın dibine. Evet, paattt diye düştü bebeğimiz ikimizin ayaklarının önüne. Sadece sessizce ‘’ canımmm’’ diyebildim. Sesimin çığlıkları anında bitmişti. Ama yüreğimin çığlıkları başlamıştı. Hem de en görünmezinden, en güçlü haykırışlarla.

Burada koptum resmen.Tüylerim diken diken oldu, gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Allah sabır versin ne zor zamanlar yaşamışsın.Bir daha yaşatmasın Allah.

canım sen anlattıkca yazdıklarını okudukca benim gözümün önüne geliyo hersey bizler şanslıyız melek anneleriyiz bizi orda bekleyecekler evet belki bizim elimiz bos beşiklerimin heycanlanarak aldıgımız kıyafetlerimiz saklanmıs ama bizim şefeatçilerimiz var allah sabrımızı artırsın

aynen canim, dün bayagi bir gezindik, gec geldik eve...
yarin da eve dönüs Allahin izniyle....

iyi yapmışsın. Fırsatları değerlendirmek lazım sapına dibine kadar.

Ne zor ailenin bu derece dağılmış olması, km lerce uzaklarda.. Allah yardım etsn:)

bencede hele benim eşim melek babası ben iyi olyım diye içine aglayan oğlunu ilk kucana aldıgında bana anne anneye bile bırakmak istemeyen ama kucagında topraga koyan canım kocam ama biz melegimizi kaybedeli daha 3 ay olmusken toparlandıktan sonra tekrar eşime hayırlısıyla babalıgı tekrar yasatmak istiyorum:9

inşallah Allahın izniyle anne ve babalığı yaşarsınız burada, ve cennette de +1 olarak:)

biz zaten hep derinlerdeyiz NKOBum...Cok sükür...

onlarin yasadiklari daha bi baskaydi, cok dogru anlatmissin... nasil da son ana kadar yavrularinin yanindaydilar degil mi.... baba... sonsuz sahiplenme... Deniyor ya zaten, "cocuklar babalarina teslim edilinceye kadar........ "

Ne güzel bak, eslerimizle bu gün böyle iftihar ettik... Elhamdulillah...

iyi yapmışsın. Fırsatları değerlendirmek lazım sapına dibine kadar.

Ne zor ailenin bu derece dağılmış olması, km lerce uzaklarda.. Allah yardım etsn:)

belirli bir süre icin is icin gelmistik Almanya'ya... gelmez olaymisiz.... sonra bir takim durumlar var onlari hallettikten sonra yine dönücez insallah, ama yine bir kac yil sürer...

:)

Yaani, hayatımızda kayıplarımız kadar da çok güzel kazançlarımız var

hamdolsun farkındayız...

belirli bir süre icin is icin gelmistik Almanya'ya... gelmez olaymisiz.... sonra bir takim durumlar var onlari hallettikten sonra yine dönücez insallah, ama yine bir kac yil sürer...

deme yine de gelmez olaymışız vs diye.. oyle gerekiyormuş.. İnşallah bundan sonra gönlüne göre hyrlı bir yaşantınız olur cnmbnm.

Insallah canim, en kisa ve hayirli zamanda kismet olsun...

İnşallah canım...

Canım istediğin en tez zamanda gerçekleşir inşallah...

Bu arada Özlemciğim ben de yanlış anlaşılmak istemem. NKOB'un da dediği gibi bebeğin olması için gerekenler hakkındaydı muhabbet. Benim eşimde yazmıştım yumurtlama gününde beni görünce kaçıyor diye. Zaten bu süreç geçince yine eski hayatımıza dönüyoruz. Biz de 7 ay bebek düşünmedik. Aslında doktor 3 ay dedi. Ben çok istedim ama eşim istemedi. Eşime dedim olsun artık. Bana o gece senin " ALLAH'IM DAHA ÇOK KÜÇÜK DAHA DOĞMASIN." çığlıklarıyla ambulansla götürülüşünü unutamıyorum dedi. O pek konuşmuyor. Duygusallaşmamak için. Ben de alınıyorum acaba o düşünmüyor mu diye. Ben geçen sene şöyleydi böyleydi diye düşünürken o fARKINDA DEĞİL GİBİ. sORDUM BU DURUMU: insan unutmak istediklerini hatırlamak istemezmiş." dedi. 9 ay sonra yeniden hamile kaldım. Onda tekrara hevesim kursağımda kaldı. Veee, ben yine bebek istiyorum. Ama olması için de şartları biliyorsun...

canım yaaa:) bizler sanırım evlerimizin kalbi, eşlerimiz de beyni. (bn farklı olan erkek ve kadın fıtratının yaşamlarında çok yardımcı olduğuna, dolayısıyla, hislerinin, olaylara bakış açılarının ve davranışlarının aynı olmadığına inanıyorum. bu da ortak yaşam için gerekli olan bişey. bnnnnnnce tabi, fikir çatışmasına yol açmayayım)

...

bakın azıcık deşince, hemen hemen hepimiz aynı durumdayız bu şartlar konusunda vs Allah yardımcımız olsun:)

Amin canım... Doğru söylüyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…