- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
Belkisi varmı güzel arkadaşım, yazdık ya bi kaç gün önce; peygamberimiz demiş kadına, cehennemle arana kalın bir duvar çektin diye.
Bizler hem bebek kaybederek kazançlı olduk, hem de yaşam şeklimiz değişti, kazançlı olduk. inşallah.
Evet ama ben onlara layık olamamaktan korkuyorum. Yeterli mi acaba? Bir arkadaşın paylaştığı mektup vardı meleklerimizin ağzından.Birazını alıntılayayım:
sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin .sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.
Bu mektup beni bitirmişti. İşte ona layık olamazsam diye korkularım oluyor...