Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben nkob a da anlattım dr bey dedi ki senn yumurtlaman olmaış öteki ay gelde yumrutlama hapı vercem sana detin 5.günü filan kullnamaya başlayacaksın ben o zaman kontrole 12.gün gitmiştim eşimle de ondan birgün önce birlikte olmuştıuk sonrasında o moral bozukluğu ile hiç birlikte olmadık işte verecek olan Mevkla ovulasyon filan bahane
gelişi mucize gibi oldu inş. o mucizeler sizleride bulur ve kucağımıza sağlıkla almak nasip olur
hihihihi.. çok iyi yaa..
ama diyorum ki, bu bebek yapma işinin başka çaresi yok mu
bana pek cazip değil de açıkcası
(rabbim hepimize normal yoldan kısmet etsin ama)
Keşke düşünce gücüyle olsa ne güzel olur değil mi? O günlerde eşim beni görünce fellik fellik kaçıyor desem yeridir. Sonrasında yüzüne bakmıyorum zaten...
Keşke düşünce gücüyle olsa ne güzel olur değil mi? O günlerde eşim beni görünce fellik fellik kaçıyor desem yeridir. Sonrasında yüzüne bakmıyorum zaten...
alemsiniz ya ama gerçekten başka bi yolu olsa güzel olurmuş düşünce gücüylede olsa biz her ay hamile kalırız heralde:))
hiç keyfim yok,dün bi arkadaşımın bebeğini kaybettiğini duydum moralim sıfır,kese büyümemiş ve kalbi durmuşallahım hiçbirimize bir daha bu acıyı göstermesin
yok anacımmm biz aklımıza bile getirmeyiz ilişki neyim. Ama erkekler öyle çok düşünür kiiii bi bakmışız onlar hamile.. :97:hoh hoh hoh
ilişkiyi değil kız hamile kalmayı düşünsekte olsa diyoz yoksa gerçekten dediğin gibi olur erkekler hamiş kalırdı:))) ama fenada olmadı birazda onlar strese girse
acabaaa korunma zamanlarındaki spermleri derın dondurucuda tutsak işe yarar mı
bi de hani derler ya sperm bulaşmış vs :S oyle bi tevafuk olsa...
sora bn de yan geliiippp yatsammm, keyfime baksammmm..
alemsiniz ya ama gerçekten başka bi yolu olsa güzel olurmuş düşünce gücüylede olsa biz her ay hamile kalırız heralde:))
Arnold Swayzeneger'in bir filmi vardı Yumurcaktı adı galiba filmin. Aynene öyleydi çok hoşuma gitmişti film...yok anacımmm biz aklımıza bile getirmeyiz ilişki neyim. Ama erkekler öyle çok düşünür kiiii bi bakmışız onlar hamile.. :97:hoh hoh hoh
ilk bulantıda yatak döşek olurlardı. onların o kahrı hiiçç çekilmezdi heralde. bi gripte öleceklerini sanıyorlar, değil ki aşermeee... sezeryaannn.. doğummm...
ohooo... eğer memleketi terketmezlerse bizden kaçacak delik ararlardı heralde sonra, bi daha hamile falan kalmamak için.
Ne güzel fikirler üretiyoruz. Bilim adamları okusa iyi olur. Erken doğumdan sonra da şöyle düşünmüştüm. Doğum gerçekleşince bebeğin kordonunu kesmeseler, ben yanında yatsam o küvezde. Böyle tuhaf fikirler işte...
OOO, her ay hamile kalan sayısında bayağı patlama olur. Doktorlar de havasını alır özellikle tüp bebek doktorları...
Arnold Swayzeneger'in bir filmi vardı Yumurcaktı adı galiba filmin. Aynene öyleydi çok hoşuma gitmişti film...
chnb senin fikirde süpermiş tekrar erken doğumu yaşarsam kesin doktorlara söylerim kesmeyin diye:))
chnb senin fikirde süpermiş tekrar erken doğumu yaşarsam kesin doktorlara söylerim kesmeyin diye:))
Ama var ya, düşünsenize ilişkiyi çok ddüşününce hamile kalınıyor.
erkekler nolurdu sizce?
boş bi yıl geçirmezlerdi her bi yanları çatlaklarla, sarkıklarla dolardı.. oohhhh.. misss..
Onu çok düşündüm belki biz görmeyiz ama belki ileri de böyle bir fonksiyonu olan küvez yaparlar. Bari başka annelerin yüreği yanmaz... Yalnızca 3 hafta daha olsa belki yaşardı meleğim. Ama ne diyeyim belki de cennete vesile kılmıştır Rabbim...
Bence de ama onlar tekrar bir şekilde bize devretme yolınu bulurlardı merak etme canım:)) Ya da isteğe bağlı olsa kiim hamile olmak isterse... Ama yine zararlı biz çıkardık
Canım ya acını deşmek istemem ama senin bebeğin de mi erken doğdu? Kaç haftalıktı? Niye erken doğdu? Benim 25 haftalıktı. Tam teşhisi yok ama bundan sonra hamile olup ilerlerse serklaj üzerinde duruyoruz çoğunlukla. Seni de ara ara benim yazdığım diğer topikte görüyorum...