Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Kızlar map hamileeee.

Elhamdulillahh maşallahhh..

Hep aklımdaydı map, çok mutlu oldum bn çok

Son düzenleme:

canım benim o gün sesini duymak öyle iyi gelmiştiki.araman unutmaman beni çok mutlu etmişti.gözyaşlarımı işte çok az kşiye gösterdim.ALLAH senden ve burada yazan tüm melek annelerinden razı olsun.

burada birşeyler paylaşmak beni rahatlatıyor.birtek sizlere içimdekileri haykırabiliyorum.iyi ki varsınız.

hepinizin kandili mübarek olsun.ben de akşam namazından sonra dua,okuma,namaz faslına geçeceğim.başlamadan önce sayfaya bakayım dedim.dualarım sizinle.

canım benim.hep iyi düşün.kendini motive et.inşallah rabbim sağlıkla bebeğini kucağına verecek.

ah ah o ilk güno zaman kimseyi tanımıyodum,telefonla ulaşacağım bir melek annesi yoktu malesef yanımdaşimdiyse kocaman bir aileyiz

allah kabul etsin canım

MAP YAZMIŞ

''Melek annesi arkadaşlarım sizlerle bu güzel kandil gününde müjdeli bir haberi paylamak istiyorum, bundan kısa bir süre önce mucizevi bir şey oldu. hamile olduğumu öğrendim. Şu an yazarken bile inanamıyorum. Benimki tam bir mucize. Sizler biliyorsunuz bende yumurtalık rezervi bitmişti hatta bir doktor tüp bile olmaz artık demişti. Menopoza girmek üzeresin demişlerdi. Kaybettiğim meleklerime de tüple gebe kalabilmiştim. 6 yıllık evliyim, adetim 1 hafta gecikti test falan yaptırmadım o kadar emindim ki gebe kalamayacağıma. doktor ultrasonda anladı. Rüya mı bu? dedim defalarca. Sevinç dolu dakikaların ardından yine birtakım endişeler ve korkular başladı. Nasıl olacak? Sağlıkla bebeğime kavuşabilecek miyim? İnşallah bu yavruma kavuşmak bana nasip olur. Daha en yakınımızdaki kişilerden başka kimseyle paylaşmadık ama ben sizlerle paylaşmak istedim. Kandiliniz mübarek olsun hepinizi ayrı ayrı öptüm. ''

rabbim nasıl büyük yaaaaaa tüylerim diken diken oldu,allahım yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım

canım chnb'cim.doğru zaman değilmiş diye düşün.rabbim doğru zamanda hayırlısıyla hamilelik nasip eder inşallah.dualarımız sen ve tüm melek anneleriyle beraber.canım benim inşallah önümüzdeki yıldönümünde meleğinin kardeşi kucağında olur.ortam değişikliği belkide daha iyi gelir.hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah.

şimdi okudum ve ağladım yüce rabbim 2 bebeğinide sendn çok sevmiş yanına almış.inş tekrar hamile kalıp sağlıklı bi bebeğin olur ve seninle olur..başınsağolsun

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin map...
çok sevindim adına ..
Uzun ömürlü sağlıklı hayırlı ve vicdanlı bir insan olsun...

hayırlı akşamlar kızlar ben bu gece hastayım namaz kılamıyorum ama bol bol dua ediyorum ve edicem gece boyu ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin.AMİN

Canim arkadaslarim, ne güzel seyler yine yazmissiniz...

Allah hepinizden razi olsun bütün dualariniz icin, kabul eylesin bu gecenin hürmetine Insallah..

Ben de bugün oruc tuttum, dualar ettim hepimiz icin...

Hayirli geceler, hayirli kandiller olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…