• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

25 kişiye birden yollanamıyormuş da:P

5erli yollamak gerekiyormuş.

htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z

bu şekilde msjın atıldığı kişi kutusuna kopyalayıp ana yolladığım msjı bu arkadaşlara atarmısın? 10 dk dan önce msj atamıyorum da:S uzun sürecek

simdi gördüm bu msj... insallah becerebilirim....

Seha okuş--- Hasretinle yandı gönlüm

Çok fena kızlar. Yakıyorrr..

(özlem kötü olacağını biliyorum ama, söylemeden edemedim :17:)

ha evet, öyle diyor esmerayınki.

zerdal; sinannuray; hulyabaskurt

bi de bunlara yollarsan tmm olacak. bn 10 dk mın dolmasını beklyrm diğer 5 kişi için.

gönderildi.... ben de duaya gideyim, az kaldi, bitsin.... öptüm.., hayirli geceler... burda olursan gene görüsürüz..

NKOB, kalan Tefriciyemiz de bitti, Allah kabul etsin..

Yarin indirilecegi vakit haberimiz olsun, biz de ayni anda yine dua edelim...

NKOB, kalan Tefriciyemiz de bitti, Allah kabul etsin..

Yarin indirilecegi vakit haberimiz olsun, biz de ayni anda yine dua edelim...

Hmmm.. Yaa bn bilemedim, kendim indirsem acaba duamızı daha iyi mi ederim (daha da indirmedm ama birşey, az çok blyrm)
Başkasına mı indirteyiimmmmm... bakalım..

Öyleyse bu gece istteyenler 2 rekat kadar da hacet namazı kılsın. tefriciyemiz de bugun iner. epey de inş başka okumalarımız olurr... ooruçlular da dua edeerrr...
Elhamdulillah. Daha ne olssun:)

Kısaca, kopalım bugün inşallah:)

(adetli olanlar da tesbih çekebilir, Allahın isimlerini, tefriciye vs okuyabilir..)

Son düzenleme:
Peygamberimiz, küçük İbrahim'i kucağına aldı. Öptü, bağrına bastı… Bir de ne göreyim? Bebek İbrahim sanki can çekişiyor… Belli ki, çok hastaydı… O anda Peygamberimizin yüzüne baktım. Gözleri yaşlarla dolmuş, ağlıyordu…
Hz.Enes (ra) İbrahim'in vefatı ve defnedilişi hakkında ise şunları anlatıyor:
Oğlu İbrahim'in son anlarında onu kucağına alıp bağrına bastı. Kokladı ve öptü. Bu arada babalık şefkatiyle gözleri yine yaşlarla doldu.
Peygamberimizin ağladığını gören yanındakiler hem üzülmüş hem de şaşırmışlardı. Acaba Peygamberler de ağlar mıydı?.. İçlerinden biri, Abdurrahman b. Avf dayanamayarak sordu:
"Sizde mi ağlıyorsunuz Ey Allah'ın Resûlü?."
Peygamberimiz de:
"Evet. Ben de bir babayım. Bu ağlayışım şefkat ve merhamettendir. Gözümüz ağlar, kalbimiz mahzun olur. Fakat biz, Allah'ın hoşnut olmayacağı şeyleri söylemeyiz. O'na isyan etmeyiz," diye karşılık verdi. Sonra İbrahim'e dönerek şöyle dedi:
"Ahh İbrahim!... Bu Allah'ın emri olmasaydı, vade dolmuş bulunmasaydı, sonradan gelenler öncekilere kavuşmasaydı senin ölümüne daha çok üzülürdük. Yine de senden ayrılışımız bizi ne çok üzdü bir bilsen!…"
Yaşanılan bu olaydan, Sevgili Peygamberimizin (sav) çok şefkatli bir baba olduğunu anlıyoruz. Ayrıca bu durumla karşılaşan bir insanın Allah'a isyan etmemesi ve Takdir-i İlahi'ye razı olması gerektiğini de yine O'ndan öğreniyoruz.
Sevgili Peygamberimiz, İbrahim'in ardından şunları söylemişti: "Oğlum İbrahim henüz süt emme çağındaki bir süt kuzusu gibi iken öldü, ama Allah ona cennette iki sütanne verdi. Şimdi onu emziriyorlar."
Görüldüğü üzere Sevgili Peygamberimiz (sav) bir "süt kuzusu"na benzettiği on sekiz aylık yavrusu İbrahim'in vefatından dolayı son derece üzüntü duymuştur. Ancak O'nun, gerek yavrusunun vefatı anında yaşadıkları ve söyledikleri, gerekse cenazenin defni esnasındaki teslimiyet dolu tavır ve davranışları, "Veren de Allah, alan da…" diyebilmenin en güzel örneğini teşkil etmektedir
.

Hmmm.. Yaa bn bilemedim, kendim indirsem acaba duamızı daha iyi mi ederim (daha da indirmedm ama birşey, az çok blyrm)
Başkasına mı indirteyiimmmmm... bakalım..

Öyleyse bu gece istteyenler 2 rekat kadar da hacet namazı kılsın. tefriciyemiz de bugun iner. epey de inş başka okumalarımız olurr... ooruçlular da dua edeerrr...
Elhamdulillah. Daha ne olssun:)

Kısaca, kopalım bugün inşallah:)

(adetli olanlar da tesbih çekebilir, Allahın isimlerini, tefriciye vs okuyabilir..)

Günaydın canım. Sağ ol o kadar uğraştın Allah kabul etsin inşallah. Geçmişe bakamadım. Sonra bakarım eşim uyandı uçak biletlerine bakacak... Öpüyorum herkesi. Hepinizi çok seviyorum...

Evladının ölümüne sabreden ana ve babalar için de müjdeler verilmiştir. Ölen çocuklar anne ve babalarını Cehennem'e karşı
koruyan bir kalkan gibidir. Çünkü evlat acısı, acıların en büyüklerindendir. Evlat acısına sabretmek kolay değildir. Çok büyük bir sabır ister. Allah Rasûlü (s.a.s.), çocuklarının ölüm acılarını tatmış çok müşfik bir babadır.

Bir kadın, ölen çocuğu için aşırı derecede ağlayıp dövünürken, Peygamber Efendimiz (s.a.s.) onu teselli etmişti. Kadın, henüz
Peygamberimizi şahsen tanımadığı için;
"Senin çocuğun ölmedi ki, sen bu acıyı bilemezsin," demişti.
Kadına, Allah'ın Elçisi tanıtılınca çok utanıp pişman olmuş, özür dilemiştir. Peygamber Efendimiz (s.a.s.), şu sözleri ile o kadını
teselli etmiş ve ümetlendirmiştir:
"Yemin ederim ki sen, kendini çok sağlam bir duvar ile Cehennem'den korumuşsundur."

Günaydın canım. Sağ ol o kadar uğraştın Allah kabul etsin inşallah. Geçmişe bakamadım. Sonra bakarım eşim uyandı uçak biletlerine bakacak... Öpüyorum herkesi. Hepinizi çok seviyorum...

Allah razı olsun. Kendine iyi bak olur mu? (başka bişey demiyorum)

HAYIRLI KANDİLLER......
kızlar bu mübarek günde bol bol dua edelim allahım yaşadığımız acıları birdaha yaşatmasın
tüm isteyen kadınlara bzlerde dahil sağlıklı hayırlı eli yüzü düzgün nurtopu gibi ewlat ihsan eylesin kucaklarımızı boş bırakmasın
o muhteşem annelik duygusunuönce tatmamış olanlara we tüm isteyenlere nasip eyle yarabbim
siz isteyin bn wereyim kulum diyen allahım el açtım rabbim sana sen
hamile olan arkadaşkarımızı koru sağsalim bebeklerini kucaklarına almayı nasip eyle we bz gibi her nerde el açıp bebek isteyen kullarınında dualarını geri çewirme
sen bize eşlerimize
sağlık sıhat wer...ewimize bol bereket eşlerimize hayırlı işler wer....

Ey Rabbimiz, bize zevcelerimizden
ve nesillerimizden gözlerimizin
bebeği olacak
( Salih insanlardan)
ihsan et.
Bizi takva sahiplerine
rehber kıl.

canımızın cananı gönlümüzün sultanı muhammedimizin ruhu için
kalemiyle kelamıyla islamımızz için hizmet eden evliyalar alimler enbiyalrın ruhu için
mezarları kaybolmuş nice adsız kahramanlarımız şehitlerimizin
gazi mustafa kemal we şahit arkadaşları ruhu için
bu dünyadan göçüp gitmiş tüm müslman müminler için
ölmüş akrabalarımız dostumuzun ruhu için
EL FATİHA!!!!

Back