Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu msjı BEĞENmedim.
git bakalım, git de kafa yap kendine belki oradan güzel haberlerle gelirsin, ya da o moralle evinde güzelliklere kavuşursun:)
bazen elimde olmayarak bende sorup duruyorum.gizli gizli kendimi sorguluyorum.acaba ben bir günah işledimdemi bunlar başıma geldi diye düşünüyorum.ama kimseyle paylaşamıyorum
ya özlem bunda da aynı düşünüyoruz.benimde hiç oralarla ilgim kalmadı.olacakmış gibi de gelmiyor.eşimde sağolsun hiç sıkıntı yapmadı.sen ne zaman hazır olursan diyor.dr'um adetim olmayınca korunuyorsunuz değil mi diye sordu.kısık bir sesle sadece hı hı diyebildim.gerçeği söyleyemedim.zatan herşey cinsellik değil önemli olan can yoldaşı olabilmek.menapoza girmeden demişsin canım sen kaç yaşındasın.ben 36 yım..
Yahu bn de öyle oldm işte, aylardır, üstelik ilişkisiz.:S
16 temmuz adetınden sonra bizim düşünce şekerim:)
Rabbim hayırlıya, iyiye niyetlendirsin...
Hadi hayirlisi
Ya kizlar, beni de motive edin biraz... sigara iciyorum yine, hemen birakmam lazim, folik asit falan... Ramazandan sonra belki düsünebilirim, tabi esimin de düsünmesi lazim
Hmmm...
Önce şöyle rahat buyurun efendim koltuğumuza. Uzanıınnnnn... Gözlerinizi kapatıınnn... Kendinizi geçmişten alııppp,kazançlarınızı cebinizde bilereeekkk geleceğe umutlanma vakktiiiii...
...
Eveetttt, şimdi söyle bakalım özleemmm, doktorun ne kadar korunma verdi ve meleğin doğalı ne kadar oldu? Eğer süren dolduysaaa ya da dolmaya yaklaştıysaa, kafana taktığın şey var mı? Olmamalı. Varsa da bizleri tanıdıktan sonra ortadan kalkmış olmalııı..
Akabindeee bi de eşinin olaya ve sana yaklaşımı nasıLL??? Onunla da birbirinizi üzmüyor olmalısınııızzzz, çnk üzülme kotanızı imtihanınızla ve insanlarımızla doldurmuşsunuzdurrr....
dogum olali 8 ay olmus... doktora en son 5 ay önce gittim, korunma sanirim bitmistir... eve dönünce tekrar gideyim...
Kafama taktigim..... tabiki korkularim var, tekrar ayni seyleri yasamak... bir de hep kiyaslarmisim gibime geliyor, yeni bebege her baktigimda oglumu görürüm, iyice üzülürüm diye cesaret edemiyorum....
Esim cok iyi Allaha cok sükür, cok iyi arkadasim her seyden önce... yeni bebek icin konusmamiz lazim(simdi yanimda degil, pazar gidiyorum), bakalim
Normal doğum yaptın öyleyse sen. Dr a git tabi ki. hele de riskli gebelik uzmanları insanı çok iyi anlıyor. diğerleri klasik, kitabi yaklaşırlarken, riskli gebelikciler sen soylemeden halden anlıyorlar.
aynı şeyleri yaşama korkusu hepimizde var, o zaten bi takdiri ilahi. dr ların dediği zamanda düşünmeye başlarsak eğer, 1 ay sonra da gebe kalsak, 1 yıl sonra da gebe kalsak, yaşayacağımız varsa yaşarız ( allah korusun)
yeni bebeğe önce alışılamıyor evet, çok haklısın, ama gebeliğin ilk aylarında oluyor bu. sonrasında yavaş yavaş motive olunuyor. çnk karnımızdakii varlık da, aynen gittiğinde çok üzüldüğümüz varlığın cinsinden:) ona alışılmaz mıııııııııııı:) hem de nasıl alışılıyor.
ve bu işin ilacının bu olduğu söyleniyor
cok haklisin.... Allah hepimizi korusun...
Yeni bebek.... alisma, sen bunu cok iyi biliyorsun degil mi... Sanirim gercekten bizim tek ilacimiz bu.. Vuslat'i biliyorsun, o da öyle söylüyor...
O zaman burda yavas yavas bu konulara girmenin vakti gelmis, Allah yolumuzu acik etsin..
Insallah önümüzdeki aylarda teker teker yine hamileyiz... bunu hissetmeye basladim
beni cikmam lazim simdi
iyi aksamlar sizlere, öpüyorum....
Milyon kere beğendm bu msjı:)
Dün çok soğk bakarken bu duruma, bugün böyle düşünüyorsun, elhamdulillah. bu ilk adımdı:)
Haydi bismillahhh. Allahım en güzele, üzülmeyeceğimiz şeylere yönlendirsin niyetlerimizi inşallah.
(evet iyi biliyrm. bana da bu dilenmiş, bunu yaşamışım. Bni öyle çok seviyor ki Allah, içimdeki düşüncelerime kalbimdeki acıya rağmen, aklımı korudu ve bn evden çıktığımda okulumu bulabiliyorum, okuldan da evimi)
canim, bizim imtihanimiz bu, ceza degil Insallah...
Ben 33 oldum, 31 de hamileydim, 32 de oglum oldu.... 35 e kadar da ikinci cocugu yaparim diyordum ama olmadi, kader iste... Insallah cok gec olmadan saglikli yavrularimizi kucagimiza aliriz...
Yahu bn de öyle oldm işte, aylardır, üstelik ilişkisiz.:S
16 temmuz adetınden sonra bizim düşünce şekerim:)
Rabbim hayırlıya, iyiye niyetlendirsin...
Bn diyecek bişey bulamıyorum bu yazıya. Hangi anne iki evladı için böyle ayrı hüzünler yaşar ? Çevrenizdeki annelere bi baksanıza, onlarla bizlerin anneliği bir mi?
Allah yardımcımız olsun...
Biz seni hep dinleriz chnb. tlf, mektup, mail, güvercin, ateş, topik... heryerden ulaşabilirsin bizlere mucxxxx
Hadi hayirlisi
Ya kizlar, beni de motive edin biraz... sigara iciyorum yine, hemen birakmam lazim, folik asit falan... Ramazandan sonra belki düsünebilirim, tabi esimin de düsünmesi lazim
cok haklisin.... Allah hepimizi korusun...
Yeni bebek.... alisma, sen bunu cok iyi biliyorsun degil mi... Sanirim gercekten bizim tek ilacimiz bu.. Vuslat'i biliyorsun, o da öyle söylüyor...
O zaman burda yavas yavas bu konulara girmenin vakti gelmis, Allah yolumuzu acik etsin..
Insallah önümüzdeki aylarda teker teker yine hamileyiz... bunu hissetmeye basladim
maşallah maşallah ne güzel kaynatmışsınız.
gizem eve pc alana kadar internet kafeden filan bizi arada yokla canım ya.özletme kendini.
NKOB,özlem canlarım benim.sizin adınıza çok sevindim.tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.chnb senide unutmadım ha.
inşallah sırayla önce hamilelik sonrada bebek anılarımızı bu topikte paylaşırız.
her duamda hep aklıma geliyorsunuz.bazen başkalarıyla görüşürken bir arkadaş var oda bunları yaşamış diye sizlerden bahsediyorum.yanlız olmadığımı hissetmek beni birazcık olsun rahatlatıyor.yoksa omuzlarımda koca bir yükle geziyorum.iyiki varsınız.
Belki topikçe hamile oluruz. Gerçekten ne güzel olur. En tez zamanda diğer kızlar da katılır bize:)) Sevindim kendimi çok yalnız hissetmiştim bu konuda(
Ben de yeni bebek fikri saplantı haline geldi. Eşim doktoruma diyor ki: Eşim beni kobay olarak kullanıyor. Elimde takvim yumurtlama günü hesaplamaları. Bir taraftan ateş ölçüyorum yumurtladım mı diye bir taraftan da vajinal akıntı takiibi yapıyorum. Anlayın halimizi işte...