- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
özicim iyiyim çok şükür paranoyalarım ve ben yaşayıp gidiyoruz işte...allah sizede nasip en yakın zamanda inşallah...(paranoyayı değil tabi):)
chnb vardır bunda da bi hayır diyelim canım benim belki rabbim çok daha mutlu olacağın zamanda gönderecek mucizeni sen bile inanamayacaksın...
yaşasın yarın kandilllllllnasıl yakın olucaz rabbimeminik meleğime beni rabbime yaklaştırdığı için teşekkür ediyorum...
Canım sağ olasın ... Seni anlıyorum şimdi ben de hamile olsam eminim senin gibi olurum. Rahat bir hamilelik geçiremem ruhsal olarak. İnşallah günlerin çabucak geçer de bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. Dediğin gibi meleklerimiz sayesinde maneviyatımız bu kadar arttı. Demekki gerçekten her şeyde vardır bir hayır deyip buna kalpten inanmak lazım. Umarım dilimizle söylediğimiz kadar kalbimizle de inanabiliriz...
aminn inşallah...
başladı özicim ama ara sıra tepiniyo embriyom ben daha fazlasını istiyorum olmayıncada panik oluyorum tabicinsiyeti öğrenmiycez babayla kararımız...
Maşallah bebişe... Cinsiyet önemli değil sağlıkla vakitlice doğsunda...
Cemalnur Sargut'u (Mutasavvif Hanimefendi), yillar önce ilk defa televizyonda görmüstüm ve asik olmustum o nurlu yüzüne... Bir röportajinda tesadüfen kizini kücükken kaybettigini okudum... Sanki bunu hissetmistim, birseyin bu hanimefendide farkli oldugunu hissetmistim... Söyle demis;
"Oyle yaniyor ki yüreginiz, evlat bu," . Annem "Kizim sen Allah´in (cc) cok büyük bir lutfüne nail oldun, kalk beraber Sükür Secdesi yapalim" dedi... Ama yuce Rabbim o yanan atesin icine saklamis huzurunu. Simdi bana evladimi kaybettim diye gelenlere, elimde olmadan ohh ohh masallah, diyorum" .
Biz de bu kivama gelebilir miyiz kizlar?
Maşallah...Bütün mesele buradagizli sanırım. Bizlerde diyebilecek miyiz bir gün acaba? Burada her yazılan yazıda yine üzülüyorum... Allah bizleri de bu mertebeye eriştirsin inşallah...
kızlar sabah yine kan vermeye gidiyorum benim için dua edin olurmu inşallahh değerim negatiftir cok korkuyorum yaaa offff bunun üstüne birde idrar yaparken kasınmamı yanmamı tam çözemedim ama bişeyler olmaya başladı bunuda göstericem uzun bi işim war anlıyacagınız lütfennn duanızı esirgemeyin olurmu güzel haberlerle dönmek istiyorum
İnşallah her şey iyi gitmiştir güzel kardeşim benim... Hep aklımdasın...
bende kücük adamimi kaybettim 19 haftada,bir infeksiyon sonucu dogum yaptim malesef.anlamiyorum neden nereden geldi.oysaki hersey cok iyi gidiyordu.onu kokucam günleri hayal ederken nelerle karsilastim gördüm ogumun güzel yüzünü cücücükdü daha dünyaya gelmek icin
Allah sabır versin. Gerçekten zor günler geçirdik. İnşallah sabredip ahirette onlarla kucaklaşacağız... Belki kardeşleriyle avunacağız ama kalbimiz hep yaralı olacak sanırım...
Canım gerçekten zor günler bunlar. Allah dağına göre kar verirmiş. Hepimizin farklı farklı işte. Benim oğlum 25 haftalık oğdu 4 gün yaşadı. O 4 gün 4 asır gibiydi. Bebekle ilgili anılarının çokluğu insanda daha derin yaralar açıyor eminim. Allah sabrını artırsın en tez zamanda yeni evlatlar versin... Bu arada sen nerede yaşıyordun canım? Korunma süresi ne kadar verdi doktorun?cok kücükmüs yavrum benim... Bunda da vardir bir hayir.....
Bak ben hamileyken 18. haftada cok az suyum geldi, hastanede 9 gün titredik, kimse umut vermedi, kesede acilma varsa malesef kaybedecegiz dediler, ama benim ne enfeksiyon olustu, ne de baska bir problem... hersey düzeldi yani mucize gibi.. sonra noldu ama, bebegimde kalp sorunu cikti, normal günde dogum yaptim, ameliyat.... derken misler gibi evimize geldik onca seyden sonra ... 4 aylik oldu oglum ve kaybettik... Yani o 18 haftalikken hastanedeyken, bunlarin olabilecegi aklimin ucundan gecmedi...
yani diyecegim canim kader arkadasim, belki cok daha büyük bir acidan döndürdü Allh seni, bilemeyiz iste... Her iste vardir bir hayir...