• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

özicim iyiyim çok şükür paranoyalarım ve ben yaşayıp gidiyoruz işte...allah sizede nasip en yakın zamanda inşallah...(paranoyayı değil tabi):)

chnb vardır bunda da bi hayır diyelim canım benim belki rabbim çok daha mutlu olacağın zamanda gönderecek mucizeni sen bile inanamayacaksın...

yaşasın yarın kandilllllll:52::52:nasıl yakın olucaz rabbime:69:minik meleğime beni rabbime yaklaştırdığı için teşekkür ediyorum...

Canım sağ olasın ... Seni anlıyorum şimdi ben de hamile olsam eminim senin gibi olurum. Rahat bir hamilelik geçiremem ruhsal olarak. İnşallah günlerin çabucak geçer de bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. Dediğin gibi meleklerimiz sayesinde maneviyatımız bu kadar arttı. Demekki gerçekten her şeyde vardır bir hayır deyip buna kalpten inanmak lazım. Umarım dilimizle söylediğimiz kadar kalbimizle de inanabiliriz...

aminn inşallah...
başladı özicim ama ara sıra tepiniyo embriyom ben daha fazlasını istiyorum olmayıncada panik oluyorum tabi:(cinsiyeti öğrenmiycez babayla kararımız...

Maşallah bebişe...:nazar::nazar::nazar: Cinsiyet önemli değil sağlıkla vakitlice doğsunda...

Cemalnur Sargut'u (Mutasavvif Hanimefendi), yillar önce ilk defa televizyonda görmüstüm ve asik olmustum o nurlu yüzüne... Bir röportajinda tesadüfen kizini kücükken kaybettigini okudum... Sanki bunu hissetmistim, birseyin bu hanimefendide farkli oldugunu hissetmistim... Söyle demis;

"Oyle yaniyor ki yüreginiz, evlat bu," . Annem "Kizim sen Allah´in (cc) cok büyük bir lutfüne nail oldun, kalk beraber Sükür Secdesi yapalim" dedi... Ama yuce Rabbim o yanan atesin icine saklamis huzurunu. Simdi bana evladimi kaybettim diye gelenlere, elimde olmadan ohh ohh masallah, diyorum" .

Biz de bu kivama gelebilir miyiz kizlar?

Maşallah...:nazar::nazar:Bütün mesele buradagizli sanırım. Bizlerde diyebilecek miyiz bir gün acaba? Burada her yazılan yazıda yine üzülüyorum... Allah bizleri de bu mertebeye eriştirsin inşallah...

kızlar sabah yine kan vermeye gidiyorum benim için dua edin olurmu inşallahh değerim negatiftir cok korkuyorum yaaa offff bunun üstüne birde idrar yaparken kasınmamı yanmamı tam çözemedim ama bişeyler olmaya başladı bunuda göstericem uzun bi işim war anlıyacagınız lütfennn duanızı esirgemeyin olurmu güzel haberlerle dönmek istiyorum :14: :14: :14:

İnşallah her şey iyi gitmiştir güzel kardeşim benim... Hep aklımdasın...

bende kücük adamimi kaybettim 19 haftada,bir infeksiyon sonucu dogum yaptim malesef.anlamiyorum neden nereden geldi.oysaki hersey cok iyi gidiyordu.onu kokucam günleri hayal ederken nelerle karsilastim :( gördüm ogumun güzel yüzünü cücücükdü daha dünyaya gelmek icin:43::43:

Allah sabır versin. Gerçekten zor günler geçirdik. İnşallah sabredip ahirette onlarla kucaklaşacağız... Belki kardeşleriyle avunacağız ama kalbimiz hep yaralı olacak sanırım...

cok kücükmüs yavrum benim... Bunda da vardir bir hayir.....

Bak ben hamileyken 18. haftada cok az suyum geldi, hastanede 9 gün titredik, kimse umut vermedi, kesede acilma varsa malesef kaybedecegiz dediler, ama benim ne enfeksiyon olustu, ne de baska bir problem... hersey düzeldi yani mucize gibi.. sonra noldu ama, bebegimde kalp sorunu cikti, normal günde dogum yaptim, ameliyat.... derken misler gibi evimize geldik onca seyden sonra ... 4 aylik oldu oglum ve kaybettik... Yani o 18 haftalikken hastanedeyken, bunlarin olabilecegi aklimin ucundan gecmedi...

yani diyecegim canim kader arkadasim, belki cok daha büyük bir acidan döndürdü Allh seni, bilemeyiz iste... Her iste vardir bir hayir...
Canım gerçekten zor günler bunlar. Allah dağına göre kar verirmiş. Hepimizin farklı farklı işte. Benim oğlum 25 haftalık oğdu 4 gün yaşadı. O 4 gün 4 asır gibiydi. Bebekle ilgili anılarının çokluğu insanda daha derin yaralar açıyor eminim. Allah sabrını artırsın en tez zamanda yeni evlatlar versin... Bu arada sen nerede yaşıyordun canım? Korunma süresi ne kadar verdi doktorun?

bn geldimmm.

Swanson cnmbnm okuyabildiğimiz kadar sure dua (yasin, fetih, vs vs vs) okuyalım inşallah.

güçlerimizi birleştirelim:P

MSjı yollayabilmişmiyim biri haber etsin. toplu msj yollamayı denedim de..

Bana da geldi canım mesajın. Allah kabul etsin emeğine sağlık...

selammmmm hayırlı kandiller tekrardan... hastahaneye gittim güzel haberlerle döndüm değerim cok şükür negatifte inşallah hep böyle gidicek ... yeni isim listesi elime ulaştı aksam dualarda bulusmak üzere.... :71:
Çok sevindim kardeşim. Ben seni manevi kardeşim ilan ettim haberin olsun. 12 yaş küçüksün benden. Azcık daha erken doğsaymışım neredeyse kızım diye sevecekmişim:))

hepimiz birbirimizin aynısıyız melekannesi:(o yüzden böyle canız,böyle yakınız...

dün gece bebişin hareketlerini hissetmedim,sabah uyandığımda da yoktu kalktım doppleri aldım ve onun sesini dinledim,nasıl bir paranoya bu allahım

Öyle canım. Bu paranoya bende de var canım. Kendimi hamile psikolojisine o kadar kaptırmışım ki hala kan testinde çıkmadığı halde hamile gibi davranıyorum. Nolacak benim bu halim:)) Allah vere de çabuk adet olsam yeni aya çalışmalara başlasam:)) Yok mu bana eşlik edecek yakında? Hadi Nkob ve vakti gelen arkadaşlar...

ah ah o ilk gün:(o zaman kimseyi tanımıyodum,telefonla ulaşacağım bir melek annesi yoktu malesef yanımda:(şimdiyse kocaman bir aileyiz:nazar:

allah kabul etsin canım

Canım ya ben şanslıydım bu konuda. Benden bir yıl önce doğumuna 2 hafta kala bebeğin kordonu dolandığı için bebeğini kaybeden bir tanıdık beni hiç yanlız bırakmadı. Eşi de eşimi. Gerçekten halini anlayanla yakınlaşabiliyorsun ancak...

canım chnb'cim.doğru zaman değilmiş diye düşün.rabbim doğru zamanda hayırlısıyla hamilelik nasip eder inşallah.dualarımız sen ve tüm melek anneleriyle beraber.canım benim inşallah önümüzdeki yıldönümünde meleğinin kardeşi kucağında olur.ortam değişikliği belkide daha iyi gelir.hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah.

Doğru canım ya inşallah iyi gelecek...

Canim arkadaslarim, ne güzel seyler yine yazmissiniz...

Allah hepinizden razi olsun bütün dualariniz icin, kabul eylesin bu gecenin hürmetine Insallah..

Ben de bugün oruc tuttum, dualar ettim hepimiz icin...

Hayirli geceler, hayirli kandiller olsun...

Canlarım ben de orucumu açarken sizler için dua ettim. Yasin, tebareke, amme, tahmidiye okudum. Namaz kıldım. Allah'ım kabul etsin. Hepsinde sizler için dua ettim. Allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etmiştir inşallah...

Bu aradakızlar dün kandil programına davetliydim. Ona katıldım. Oğlumda yanımdaydı. Programda melek oğlumun kabrinin bir arka sokağındaydı. Oğlumun da defin yıldönümüydü. Çıkışta oğluma dedim ki: " Oğlum kandilde mezarlığa gidip dua etmek çok sevapmış. Bu arada geçen sene olayları yaşadığımız sırada annemlerde İstanbul'daydı. Düğün için gitmişlerdi. Bakacak kimse yok diye de 20- 25 gün kadar anneannesi ve halalarıyla kaldı. Benim bulantılarım çoktu ve karnım çok geç belirginleşti. Oğlum giderken biliyordu hamile olduğumu aslında. Ama İstanbul'a gidince eşim ona kardeş yokmuş biz var sanmışız dedi. Yavrum da inandı. Ama uzun bir süre ağlamalarıma anlam veremedi o da üzüldü. Neyse. Mezarlıkta ilerledik. Tam mezarın yanına yaklaştım oğlum "A anne bak bebek mezarı." dedi. Orada durduk ben hem okudum hem ağladım. Oğlumda ağladı. Çok etkilenmesin diye kalamadım fazla. Anne ağlama ne olur diye o da ağladı.Oğlumu bırakacak kimse yoktu. Oğluma yine kardeşinin mezarı olduğunu söylemedim. İşte böyle. Sizleri de inşallah çok hüzünlendirmemiştim. Çünkü bu duygularımı yalnız sizle paylaşıyorum. Eşime de diyorum hiç hatırlamıyor musun bu tarihleri diye. İnsan unutmak istediği anları hatırlamak istemezmiş diyor. O da kendi elleriyle yıkayıp(hocayla) defnetmişti. Bir baba için de evladının cenaze namazını kılmak eminim zordu. İşte böyle kızlar...

Canım gerçekten zor günler bunlar. Allah dağına göre kar verirmiş. Hepimizin farklı farklı işte. Benim oğlum 25 haftalık oğdu 4 gün yaşadı. O 4 gün 4 asır gibiydi. Bebekle ilgili anılarının çokluğu insanda daha derin yaralar açıyor eminim. Allah sabrını artırsın en tez zamanda yeni evlatlar versin... Bu arada sen nerede yaşıyordun canım? Korunma süresi ne kadar verdi doktorun?

" Allah dağına göre kar verirmiş" .... acaba bizler cok mu güclü insanlariz, hani deniyor ya bu herkese nasip olmaz... bizim ne farkimiz vardi diger annelerden de bunlari yasiyoruz? bunlari da soruyorum hep kendime...

4 gün, 4 ay pek farketmiyo galiba, kalbine o kor düstügü zaman her sekilde yakiyor... Allahim sabrimizi artirmasin insallah(öyle duymustum), sabir genisledikce, icine daha cok aci sigiyormus... Allah bize güc kuvvet versin Insallah.

Ben Almanyadayim... Canim ya korunma falan, bunlar daha hic düsünmedimiz seyler, cünkü cinsellik aklimizin ucundan bile gecmiyor, simdi birbirimize can yoldasiyiz... ikimiz de cok fena olduk, kimse bunu disardan görmese de.. yani böyle seyler icin kafaca rahat olman lazim.. o da bizde yok simdi.. Belki daha fazla zamana ihtiyacimiz var, Menopoza girmeden ama halletmemiz lazim:44:

" Allah dağına göre kar verirmiş" .... acaba bizler cok mu güclü insanlariz, hani deniyor ya bu herkese nasip olmaz... bizim ne farkimiz vardi diger annelerden de bunlari yasiyoruz? bunlari da soruyorum hep kendime...

4 gün, 4 ay pek farketmiyo galiba, kalbine o kor düstügü zaman her sekilde yakiyor... Allahim sabrimizi artirmasin insallah(öyle duymustum), sabir genisledikce, icine daha cok aci sigiyormus... Allah bize güc kuvvet versin Insallah.

Ben Almanyadayim... Canim ya korunma falan, bunlar daha hic düsünmedimiz seyler, cünkü cinsellik aklimizin ucundan bile gecmiyor, simdi birbirimize can yoldasiyiz... ikimiz de cok fena olduk, kimse bunu disardan görmese de.. yani böyle seyler icin kafaca rahat olman lazim.. o da bizde yok simdi.. Belki daha fazla zamana ihtiyacimiz var, Menopoza girmeden ama halletmemiz lazim:44:

Evet canım hazır bulunuşluk çok önemli. Ben bebeğimi kaybedince hemen yenisini istedim.3 ay dedi doktor. Eşim hemen istemedi. 10 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. O da 8 haftalık sonlandı zaten. Şimdi hemen olsun istiyorum. İnan beklediğim her gün bana daha daacı veriyor. İnşallah sizler de bu psikolojiden sıyrılıp yeniden sağlıklı evletlara kavuşursunuz. Tabiki zor bizim sınavımız...

evet canım bana da belki kendiliğiden bebek olur deneyin falan diyorlar ama söyleyemiyorum aklımdan bile geçmiyor....

Bu aradakızlar dün kandil programına davetliydim. Ona katıldım. Oğlumda yanımdaydı. Programda melek oğlumun kabrinin bir arka sokağındaydı. Oğlumun da defin yıldönümüydü. Çıkışta oğluma dedim ki: " Oğlum kandilde mezarlığa gidip dua etmek çok sevapmış. Bu arada geçen sene olayları yaşadığımız sırada annemlerde İstanbul'daydı. Düğün için gitmişlerdi. Bakacak kimse yok diye de 20- 25 gün kadar anneannesi ve halalarıyla kaldı. Benim bulantılarım çoktu ve karnım çok geç belirginleşti. Oğlum giderken biliyordu hamile olduğumu aslında. Ama İstanbul'a gidince eşim ona kardeş yokmuş biz var sanmışız dedi. Yavrum da inandı. Ama uzun bir süre ağlamalarıma anlam veremedi o da üzüldü. Neyse. Mezarlıkta ilerledik. Tam mezarın yanına yaklaştım oğlum "A anne bak bebek mezarı." dedi. Orada durduk ben hem okudum hem ağladım. Oğlumda ağladı. Çok etkilenmesin diye kalamadım fazla. Anne ağlama ne olur diye o da ağladı.Oğlumu bırakacak kimse yoktu. Oğluma yine kardeşinin mezarı olduğunu söylemedim. İşte böyle. Sizleri de inşallah çok hüzünlendirmemiştim. Çünkü bu duygularımı yalnız sizle paylaşıyorum. Eşime de diyorum hiç hatırlamıyor musun bu tarihleri diye. İnsan unutmak istediği anları hatırlamak istemezmiş diyor. O da kendi elleriyle yıkayıp(hocayla) defnetmişti. Bir baba için de evladının cenaze namazını kılmak eminim zordu. İşte böyle kızlar...
ALLAH kabul etsin canım.çok duygulandım.söyleyecek cümle bulamıyorum.rabbim dayanma gücümüzü arttırsın.söyleseydin belkide oğlun hem çok üzülür hem de daha önce söylemediğin için sana kızabilirdi.bence en doğrusunu yapmşsın.psikolojisi yara almadan süreci atlatmasını sağlamışsın.birde mezarı sana kendi göstermiş ya...............yavrum benim.benim için güzel yanaklarından öpüver.kısa zamanda yavrularımız kardeşlerine kavuşurlar inşallah.eşlerin geneli aynı herhalde.benimkide normale dönmemi istiyor.ben eski melekannesini istiyorum diyor ama nerde.onuda suçlamıyorum.biz duygularımızla onlar mantıklarıyla hareket ediyorlar.

amin canım.

bazen elimde olmayarak bende sorup duruyorum.gizli gizli kendimi sorguluyorum.acaba ben bir günah işledimdemi bunlar başıma geldi diye düşünüyorum.ama kimseyle paylaşamıyorum
ya özlem bunda da aynı düşünüyoruz.benimde hiç oralarla ilgim kalmadı.olacakmış gibi de gelmiyor.eşimde sağolsun hiç sıkıntı yapmadı.sen ne zaman hazır olursan diyor.dr'um adetim olmayınca korunuyorsunuz değil mi diye sordu.kısık bir sesle sadece hı hı diyebildim.gerçeği söyleyemedim.zatan herşey cinsellik değil önemli olan can yoldaşı olabilmek.menapoza girmeden demişsin canım sen kaç yaşındasın.ben 36 yım.
Evet canım hazır bulunuşluk çok önemli. Ben bebeğimi kaybedince hemen yenisini istedim.3 ay dedi doktor. Eşim hemen istemedi. 10 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. O da 8 haftalık sonlandı zaten. Şimdi hemen olsun istiyorum. İnan beklediğim her gün bana daha daacı veriyor. İnşallah sizler de bu psikolojiden sıyrılıp yeniden sağlıklı evletlara kavuşursunuz. Tabiki zor bizim sınavımız...

40'ından sonra izin verseydi bende deliler gibi istiyordum.zaten kanamam uzun sürdü.birde 1 yıl bekleme süresi olunca süre hiç bitmeyecek gibi geliyor.birde olması için geçecek süreyi düşününce bazen herşeyi bırakasım geliyor.hiç olmayacak gibi geliyor.sonra kendime geliyorum.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.günler banada çok zor geçiyor.çok zor.

ALLAH kabul etsin canım.çok duygulandım.söyleyecek cümle bulamıyorum.rabbim dayanma gücümüzü arttırsın.söyleseydin belkide oğlun hem çok üzülür hem de daha önce söylemediğin için sana kızabilirdi.bence en doğrusunu yapmşsın.psikolojisi yara almadan süreci atlatmasını sağlamışsın.birde mezarı sana kendi göstermiş ya...............yavrum benim.benim için güzel yanaklarından öpüver.kısa zamanda yavrularımız kardeşlerine kavuşurlar inşallah.eşlerin geneli aynı herhalde.benimkide normale dönmemi istiyor.ben eski melekannesini istiyorum diyor ama nerde.onuda suçlamıyorum.biz duygularımızla onlar mantıklarıyla hareket ediyorlar.

bazen elimde olmayarak bende sorup duruyorum.gizli gizli kendimi sorguluyorum.acaba ben bir günah işledimdemi bunlar başıma geldi diye düşünüyorum.ama kimseyle paylaşamıyorum
ya özlem bunda da aynı düşünüyoruz.benimde hiç oralarla ilgim kalmadı.olacakmış gibi de gelmiyor.eşimde sağolsun hiç sıkıntı yapmadı.sen ne zaman hazır olursan diyor.dr'um adetim olmayınca korunuyorsunuz değil mi diye sordu.kısık bir sesle sadece hı hı diyebildim.gerçeği söyleyemedim.zatan herşey cinsellik değil önemli olan can yoldaşı olabilmek.menapoza girmeden demişsin canım sen kaç yaşındasın.ben 36 yım.

40'ından sonra izin verseydi bende deliler gibi istiyordum.zaten kanamam uzun sürdü.birde 1 yıl bekleme süresi olunca süre hiç bitmeyecek gibi geliyor.birde olması için geçecek süreyi düşününce bazen herşeyi bırakasım geliyor.hiç olmayacak gibi geliyor.sonra kendime geliyorum.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.günler banada çok zor geçiyor.çok zor.

Sanırım hepimiz benzer süreçler yaşıyoruz. İnşallah kolay atlatırız. İnşallah senin sürecin de tez zamanda geçer yeniden evladını sağ salim kucağına alırsın...
Ben de 34.5 yaşındayım...

Sanırım hepimiz benzer süreçler yaşıyoruz. İnşallah kolay atlatırız. İnşallah senin sürecin de tez zamanda geçer yeniden evladını sağ salim kucağına alırsın...
Ben de 34.5 yaşındayım...

amin canım.ALLAH razı olsun.hepimiz inşallah yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız.

şimdi okudum ve ağladım:14::14::14: yüce rabbim 2 bebeğinide sendn çok sevmiş yanına almış.inş tekrar hamile kalıp sağlıklı bi bebeğin olur ve seninle olur..başınsağolsun:14:

Tşk ederim duaların ve hassasiyetin için.

Sen de çocuklarınla iki dünyada mutlu olasın Allahın izniyle..

hayırlı akşamlar kızlar ben bu gece hastayım namaz kılamıyorum ama bol bol dua ediyorum ve edicem gece boyu ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin.AMİN

Canim arkadaslarim, ne güzel seyler yine yazmissiniz...

Allah hepinizden razi olsun bütün dualariniz icin, kabul eylesin bu gecenin hürmetine Insallah..

Ben de bugün oruc tuttum, dualar ettim hepimiz icin...

Hayirli geceler, hayirli kandiller olsun...

Bana da geldi canım mesajın. Allah kabul etsin emeğine sağlık...

Canlarım ben de orucumu açarken sizler için dua ettim. Yasin, tebareke, amme, tahmidiye okudum. Namaz kıldım. Allah'ım kabul etsin. Hepsinde sizler için dua ettim. Allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etmiştir inşallah...

özlem, delm, chnb Allah hepimizden razı olsun, dualaramızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

Bn de kendimi çookk zorlayarak orucumu tuttum(elhamdulillah), açarken, isimlerimizi sayıp duamı ettim, çeşitli sureler, tahmidiye vs okudum, ayrıca bi namaz kıldım ve hepsinin de duasını yaptım chnb arkadaşımızın dediği gibi.

Rabbimize hamdolsun ki, biz artık ona daha yakınız. Kandiller bile bnm için eskisinden çok daha farklı.

Daha olumlu bir insanım, daha iyi niyetliyim, daha az zararlıyım etrafıma:P

Bu yaşadıklarımı yaşamasaydım, acaba böyle güzel bir hayata girişir miydim...

Ve üstüne bi de 2 gerçek meleğin annesiyim..

Hepinizi kocamaannn öpüyorummmmmm....

Öyle canım. Bu paranoya bende de var canım. Kendimi hamile psikolojisine o kadar kaptırmışım ki hala kan testinde çıkmadığı halde hamile gibi davranıyorum. Nolacak benim bu halim:)) Allah vere de çabuk adet olsam yeni aya çalışmalara başlasam:)) Yok mu bana eşlik edecek yakında? Hadi Nkob ve vakti gelen arkadaşlar...

Yahu bn de öyle oldm işte, aylardır, üstelik ilişkisiz.:S

16 temmuz adetınden sonra bizim düşünce şekerim:):17:

Rabbim hayırlıya, iyiye niyetlendirsin...

Bn diyecek bişey bulamıyorum bu yazıya. Hangi anne iki evladı için böyle ayrı hüzünler yaşar ? Çevrenizdeki annelere bi baksanıza, onlarla bizlerin anneliği bir mi?

Allah yardımcımız olsun...

Biz seni hep dinleriz chnb. tlf, mektup, mail, güvercin, ateş, topik... heryerden ulaşabilirsin bizlere:70: mucxxxx

Bende iyiyim canım. Bugün son iş günüm.. 1 saat sonra çıkış işlemlerim yapılacak. sonra da gidiyorum..işte öyle

Anaaa... ayrılıyorsun hee?

İyi bakalım, hyrlısı, terapi merkezimizi unutma he kız:P tembellik yapma evde

Anaaa... ayrılıyorsun hee?

İyi bakalım, hyrlısı, terapi merkezimizi unutma he kız:P tembellik yapma evde

ayın 8inde tatile gidiyoruz. o zamana kadar evde iyi bir temizlik yapmam lazım... gelince de bakalım yapcaz bişiler. bu arada evde internetim yok. kendime yani bir pc alana kadar görüşemicezz... beni merak etmeyin olur mu.. :16:

Bir ara, bn mi yazdım acaba bu yazıyı dedim:S

almanyayı gorunce,, yok dedim, alamanya nireee bn niree..

neyse, evet ayyynen oyleee.. dmeye çekiniyordum da, bizde o ilişkiler vs kalmadı ki.. dert yoldaşı olduk.. o da bn de bi çok kişiden koptuk, birbirimize yüklendik. birbirimizi en iyi biz anladık.

bize de korunma yollarını bilmeye gerek kalmıyor, en ideali uygulanıyor zaten itinayla..

cidden, biz çok mu güçlüyüz? yoksa başa gelen çekiliyor ve Allah o gücü veriyor mu... Gerçi başına geleni herkes hoş karşılamıyor, bazen isyan sınırları zorlanıyor..

yok yok biz güçlüyüz, ama bizim irademizle değil, Allahı bilmemizden dolayı Allahın verdiği güç bu. Yarışta gibi hissesiyorum kendimi, KAZANMALIYIM.

ayın 8inde tatile gidiyoruz. o zamana kadar evde iyi bir temizlik yapmam lazım... gelince de bakalım yapcaz bişiler. bu arada evde internetim yok. kendime yani bir pc alana kadar görüşemicezz... beni merak etmeyin olur mu.. :16:

bu msjı BEĞENmedim.

git bakalım, git de kafa yap kendine;) belki oradan güzel haberlerle gelirsin, ya da o moralle evinde güzelliklere kavuşursun:)

Back