Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

günaydın cnm iyiyim bn hamdolsun sen nasılsın

sağolasın canım bende çok çok iyiyim. bugün kandil ya bol bol dua edicem ya işte o yüzden ruhum öylesine şeffaf, içim öylesine huzurlu ki anlatamam. kahvaltım bitsin başlıcam salavatı şerife okumaya.. akşamda kocişle beraber dua sure okuyacağız.. zaten normalde de salı perşembe , cuma günlerini boş geçmemeye özen gösteririm. allahım dualarımızı kabul eder de bizlere mutluluğun kapıları ardına kadar açılır inşallah...

ami
iin cnm allah ettiğimiz tüm dualarımızı kabul etsin işlh....

nkob cum özelden bana tlf numarasını atarmısın

allah dualarımızı kabul ediyorsa bu bizim imanımızı arttırır;
gecikiyorsa sabrımızı arttırır;
eğer kabul etmiyorsa bilelimki bizim için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.
unutmayalım ki rabbim ihmal değil imtihan edendir.....

hepinize hayırlı kandiller.

Varlığı ebedi olan merhamet sahibi adaletli YÜCE ALLAH kendisine dua edenleri geri çevirmez.Dualarımızın Peygamber efendimizin bu gece miraca yükseldiği gibi yükselmesi dileğiyle.Kandilimiz mübarek olsun.

merhaba arkadaşlar.benim tekrar tefriciye okuyacağımızdan haberim yoktu.şimdi öğrendim birkaç gündür topiğe bakmamıştım.nikob arkadaşımız mesaj göndermiş.ben önceki okumuş olduğumuz tefriciye yi 200 tane okumuştum şimdi yine 200 tanemi okuyacağım.şuanda topikdede kimse yok.cevap bekliyorum arkadaşlar.

Yok güzelim. Eskş tefriciyemiz bu. Okuduğunu yada kabul ettiğini bildirmeyen arkadaşlarınkini paylaştık.

Geri de bu mubarek geceye yetiştirelim istedik, Allah da kısmet etti elhamdülillah:)

İsimleri de son eklenenler olduğu için yenilenmiş olarak yolladım herkese.

Öpüyorum cnm.:)

Oy yerim seni bennn. Harika bir dua olmuş. Amin dedik çok şükür. Allah razı olsun.

Yarabbim, süper bir yaklaşımmm.

Gözümüzü açtığın için allah razı olsun.

Varlığı ebedi olan merhamet sahibi adaletli YÜCE ALLAH kendisine dua edenleri geri çevirmez.Dualarımızın Peygamber efendimizin bu gece miraca yükseldiği gibi yükselmesi dileğiyle.Kandilimiz mübarek olsun.

Evet, bizler de herbirimizin ve sevenlerimizin yüreğini katıp, Allah katına duamızın yükselmesini ümit ediyoruz.

Rabbim kabul etsin, neler neler okunuyor bugün, harika yaaa...

anladım canım.inşallah isim listemizle akşam bol bol dua edeceğim.ALLAH kabul etsin akşamki yapacağımız ibadetlerimizi hacetlerimizi...

selammmmm hayırlı kandiller tekrardan... hastahaneye gittim güzel haberlerle döndüm değerim cok şükür negatifte inşallah hep böyle gidicek ... yeni isim listesi elime ulaştı aksam dualarda bulusmak üzere....

Mrb arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun Allahım aynı olayları bir daha yaşatmasın Bu gecede yaptığımız bütün duaları kabul etsin En kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

anladım canım.inşallah isim listemizle akşam bol bol dua edeceğim.ALLAH kabul etsin akşamki yapacağımız ibadetlerimizi hacetlerimizi...

Ay inşallah. Bn o kadarrrr çok şey okudum ki.. Akşama hepsinin duasını yaparım Allahın izniyle.

selammmmm hayırlı kandiller tekrardan... hastahaneye gittim güzel haberlerle döndüm değerim cok şükür negatifte inşallah hep böyle gidicek ... yeni isim listesi elime ulaştı aksam dualarda bulusmak üzere....

Maşaallah barekallahh subhanallahh.. Darısı da yeni, sağlıklı, uzun ömürlü, hyrlı bebeğe olur inşaallah:)

(hepimiz için amin)

**Hz. Peygamber (S.A.V) Efendimiz buyuruyor:

“Recep ayında bir gün ve gece vardır ki Receb’in 27. gecesidir. Kim o gün oruç tutar ve geceyi ibadetle geçirirse yüz sene oruç tutmuş ve yüz sene ibadet yapmış gibi olur”

** Salat ü selâm okuyalım.. Hz. Peygamber (S.A.V.) Efendimize hiç olmazsa bir tesbih, salat ü selâm okumalıyız. Can ü gönülden, “Es-salatü ve’s-selamü aleyke ya Resûlellah” demeliyiz.

** Bu mübarek gece kusur ve günahlarımızdan tevbe ve istiğfarda bulunmalıyız. En azından bir tesbih “Estağfirullah” demeliyiz.

**Namaz kılalım.. Bu geceyi namaz kılarak ibadetle geçirmenin sevabı çok büyüktür. Mîrac gecesi ve gündüzündeki namazları cemaatle kılmaya son derece gayret göstermelidir. Kaza namazı bulunan kimseler, bu namazlarını kaza etmeye çalışmalıdırlar.

Üzerinde namaz borcu olan kimsenin bu gecede hiç olmazsa bir günlük namaz kaza etmesi uygun olur. Böylece hem borcunu öder hem de geceyi ihya etmiş olur.

*** Yatsı namazından sonra 12 rek'at "Hacet namazı" kılınır.

Ve her rek'atte Fâtiha-i şerîfeden sonra 10 İhlâs-ı şerîf okunur.

Namaza niyet:

"Yâ Rabbî, rızâ-i şerîfin için niyet eyledim namaza. Bu gece yedi kat gökleri ve bütün esrârını göstererek muhabbetin ile müşerref kıldığın sevgili habîbin Resûl-i Zîşan Efendimiz hürmetine ben âciz kulunu afv-ı ilâhîne, feyz-i ilâhîne ve rızâ-i ilâhîne mazhar eyle, Allâhü Ekber."

Namazdan sonra:

4 Fâtiha-i şerîfe, 100 defa:"Sübhânallâhi vel-hamdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber. Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil-aliyyil-azıym" 100 İstiğfâr-ı şerîf, 100 Salevât- şerîfe okunup duâ yapılır.

***Bu namazda, İhlâs-ı şerîfeler 100'er adet okunursa veya bu namaz 100 rek'at olarak kılınırsa; bunu yerine getiren mü'min huzûr-i ilâhîye namaz borçlusu olarak çıkmaz.

Namaz borcu olanların hiç olmazsa 1 günlük namazlarını kaza etmeleri makbul olsa gerekir.

nokb canım bu sözler abim bana emirim melek olduktan sonra mesaj olarak göndermişti ...
inşallah rabbimin hepimize hazırladığı bu dünyada ve öbür dünyada çok güzel şeyler vardır... belki de melek annesi olmak bunun bir parçasıdır...

Bn de kaydettim tlfuma swansoncummm:)

Allah razı olsun. Ne kıymetli abin varmş. Bn kızımın kaybından beri Allahın rahmetinin sınırsız olduğuna inanarak '' Allahım, bzm için üzülen, bize dua eden herkese şefaatçi eyle kızımı'' şeklinde dua ettim. SOnra da aynı duayı oğlum için yaptım.

Çnk yanımda hissettiğim sevdiklerim çok onemli artık bnm için. Ve çocuğu ölene teselli verene cennet hırkası verilirmiş. yazmıştım bi kaç gün önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…