günaydın cnm iyiyim bn hamdolsun sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız..
günaydın cnm iyiyim bn hamdolsun sen nasılsın
amisağolasın canım bende çok çok iyiyim. bugün kandil ya bol bol dua edicem ya işte o yüzden ruhum öylesine şeffaf, içim öylesine huzurlu ki anlatamam. kahvaltım bitsin başlıcam salavatı şerife okumaya.. akşamda kocişle beraber dua sure okuyacağız.. zaten normalde de salı perşembe , cuma günlerini boş geçmemeye özen gösteririm. allahım dualarımızı kabul eder de bizlere mutluluğun kapıları ardına kadar açılır inşallah...
25 kişiye birden yollanamıyormuş da
5erli yollamak gerekiyormuş.
htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z
bu şekilde msjın atıldığı kişi kutusuna kopyalayıp ana yolladığım msjı bu arkadaşlara atarmısın? 10 dk dan önce msj atamıyorum da:S uzun sürecek
merhaba arkadaşlar.benim tekrar tefriciye okuyacağımızdan haberim yoktu.şimdi öğrendim birkaç gündür topiğe bakmamıştım.nikob arkadaşımız mesaj göndermiş.ben önceki okumuş olduğumuz tefriciye yi 200 tane okumuştum şimdi yine 200 tanemi okuyacağım.şuanda topikdede kimse yok.cevap bekliyorum arkadaşlar.
HAYIRLI KANDİLLER......
kızlar bu mübarek günde bol bol dua edelim allahım yaşadığımız acıları birdaha yaşatmasın
tüm isteyen kadınlara bzlerde dahil sağlıklı hayırlı eli yüzü düzgün nurtopu gibi ewlat ihsan eylesin kucaklarımızı boş bırakmasın
o muhteşem annelik duygusunuönce tatmamış olanlara we tüm isteyenlere nasip eyle yarabbim
siz isteyin bn wereyim kulum diyen allahım el açtım rabbim sana sen hamile olan arkadaşkarımızı koru sağsalim bebeklerini kucaklarına almayı nasip eyle we bz gibi her nerde el açıp bebek isteyen kullarınında dualarını geri çewirme
sen bize eşlerimize sağlık sıhat wer...ewimize bol bereket eşlerimize hayırlı işler wer....
Ey Rabbimiz, bize zevcelerimizden
ve nesillerimizden gözlerimizin
bebeği olacak
( Salih insanlardan)
ihsan et.
Bizi takva sahiplerine
rehber kıl.
canımızın cananı gönlümüzün sultanı muhammedimizin ruhu için
kalemiyle kelamıyla islamımızz için hizmet eden evliyalar alimler enbiyalrın ruhu için
mezarları kaybolmuş nice adsız kahramanlarımız şehitlerimizin
gazi mustafa kemal we şahit arkadaşları ruhu için
bu dünyadan göçüp gitmiş tüm müslman müminler için
ölmüş akrabalarımız dostumuzun ruhu için
EL FATİHA!!!!
Yarabbim, süper bir yaklaşımmm.allah dualarımızı kabul ediyorsa bu bizim imanımızı arttırır;
gecikiyorsa sabrımızı arttırır;
eğer kabul etmiyorsa bilelimki bizim için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.
unutmayalım ki rabbim ihmal değil imtihan edendir.....
hepinize hayırlı kandiller.
Varlığı ebedi olan merhamet sahibi adaletli YÜCE ALLAH kendisine dua edenleri geri çevirmez.Dualarımızın Peygamber efendimizin bu gece miraca yükseldiği gibi yükselmesi dileğiyle.Kandilimiz mübarek olsun.
Yok güzelim. Eskş tefriciyemiz bu. Okuduğunu yada kabul ettiğini bildirmeyen arkadaşlarınkini paylaştık.
Geri de bu mubarek geceye yetiştirelim istedik, Allah da kısmet etti elhamdülillah:)
İsimleri de son eklenenler olduğu için yenilenmiş olarak yolladım herkese.
Öpüyorum cnm.:)
anladım canım.inşallah isim listemizle akşam bol bol dua edeceğim.ALLAH kabul etsin akşamki yapacağımız ibadetlerimizi hacetlerimizi...
selammmmm hayırlı kandiller tekrardan... hastahaneye gittim güzel haberlerle döndüm değerim cok şükür negatifte inşallah hep böyle gidicek ... yeni isim listesi elime ulaştı aksam dualarda bulusmak üzere....
allah dualarımızı kabul ediyorsa bu bizim imanımızı arttırır;
gecikiyorsa sabrımızı arttırır;
eğer kabul etmiyorsa bilelimki bizim için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.
unutmayalım ki rabbim ihmal değil imtihan edendir.....
hepinize hayırlı kandiller.
nokb canım bu sözler abim bana emirim melek olduktan sonra mesaj olarak göndermişti ...
inşallah rabbimin hepimize hazırladığı bu dünyada ve öbür dünyada çok güzel şeyler vardır... belki de melek annesi olmak bunun bir parçasıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?