Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar işten geldim abdestimi aldım hepimiz için yasin okudum,allah kabul etsin inşallah...
ah be canım be aslında hiç kalkmıyoki o ağırlık üstümüzden,bazen diyorum kendime ve başkalarına oyunmu oynuyorum acaba aslında olduğum halim bu mu?artık kendim bile kendimi çözemiyorum
Demek raporun bitti made? İyi bakalım, Allah kolaylık versin. Dualar içinse Allah razı olsun, kabul etsn inşallah..
aynen made beni tarif ediyorsun sanki
Kızlar map hamileeee.
Elhamdulillahh maşallahhh..
Hep aklımdaydı map, çok mutlu oldum bn çok
İlk tanıştığımız günlerdi, melekannesi67 yazmıştı, işe başlıycamm ve nasıl olacak bilmiyorum demişti.
Dedim ki, o gün dimdik işine başla, bni ara, 24 saat seni dinlerim , ağla zırla bağır bana, ama sen en sağlam şeklinle işine başla.
Gerçekten de aynen öyle yaptım, tlfuma alarm koydum, ara melekannesini diye. Aradım öncesinde ve devamında. o ağlamadı, bağırmadı ama içimizde ne varsa da konuştuk...
Ne büyük nimetti onu dinlemek...
hepimiz birbirimizin aynısıyız melekannesio yüzden böyle canız,böyle yakınız...
dün gece bebişin hareketlerini hissetmedim,sabah uyandığımda da yoktu kalktım doppleri aldım ve onun sesini dinledim,nasıl bir paranoya bu allahım
canım benim o gün sesini duymak öyle iyi gelmiştiki.araman unutmaman beni çok mutlu etmişti.gözyaşlarımı işte çok az kşiye gösterdim.ALLAH senden ve burada yazan tüm melek annelerinden razı olsun.
burada birşeyler paylaşmak beni rahatlatıyor.birtek sizlere içimdekileri haykırabiliyorum.iyi ki varsınız.
hepinizin kandili mübarek olsun.ben de akşam namazından sonra dua,okuma,namaz faslına geçeceğim.başlamadan önce sayfaya bakayım dedim.dualarım sizinle.
Kızlar map hamileeee.
Elhamdulillahh maşallahhh..
Hep aklımdaydı map, çok mutlu oldum bn çok
ah ah o ilk güno zaman kimseyi tanımıyodum,telefonla ulaşacağım bir melek annesi yoktu malesef yanımdaşimdiyse kocaman bir aileyiz
allah kabul etsin canım
canım ne zaman istersen görüşebiliriz.
MAP YAZMIŞ
''Melek annesi arkadaşlarım sizlerle bu güzel kandil gününde müjdeli bir haberi paylamak istiyorum, bundan kısa bir süre önce mucizevi bir şey oldu. hamile olduğumu öğrendim. Şu an yazarken bile inanamıyorum. Benimki tam bir mucize. Sizler biliyorsunuz bende yumurtalık rezervi bitmişti hatta bir doktor tüp bile olmaz artık demişti. Menopoza girmek üzeresin demişlerdi. Kaybettiğim meleklerime de tüple gebe kalabilmiştim. 6 yıllık evliyim, adetim 1 hafta gecikti test falan yaptırmadım o kadar emindim ki gebe kalamayacağıma. doktor ultrasonda anladı. Rüya mı bu? dedim defalarca. Sevinç dolu dakikaların ardından yine birtakım endişeler ve korkular başladı. Nasıl olacak? Sağlıkla bebeğime kavuşabilecek miyim? İnşallah bu yavruma kavuşmak bana nasip olur. Daha en yakınımızdaki kişilerden başka kimseyle paylaşmadık ama ben sizlerle paylaşmak istedim. Kandiliniz mübarek olsun hepinizi ayrı ayrı öptüm. ''
Merhaba kızlar, malesef hamile değilmişim. Hayırlısı inşallah. Sabah kanda hcg baktırdım. Yokmuş.Nasip. Gidip gitmemekte kararsızdım. 6 gün var adetime normalde olsaydı çıkardı. Sınav görevim vardı sabah 9.30 da. Ona gitmeden önce gittim. Tam kan vereceğim yeni doğmuş bebekten kan alacaklardı çok etkilendim. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı çıktım daha sonra alalım dediler. Bugün oğlumun vefatının 1. yıldönümü.Onun etkisi vardı belki bu günde hamilelik haberi alırım diye ummuştum. Olmadı. Demekki bu psikolojiyle insan kendini hamile sanabiliyormuş... Hayırlısı. Herhalde bu gidişle biraz ertelenecek. İstanbul'a gitmek istiyorum okulum bitince...
map yazmış
''melek annesi arkadaşlarım sizlerle bu güzel kandil gününde müjdeli bir haberi paylamak istiyorum, bundan kısa bir süre önce mucizevi bir şey oldu. Hamile olduğumu öğrendim. şu an yazarken bile inanamıyorum. Benimki tam bir mucize. Sizler biliyorsunuz bende yumurtalık rezervi bitmişti hatta bir doktor tüp bile olmaz artık demişti. Menopoza girmek üzeresin demişlerdi. Kaybettiğim meleklerime de tüple gebe kalabilmiştim. 6 yıllık evliyim, adetim 1 hafta gecikti test falan yaptırmadım o kadar emindim ki gebe kalamayacağıma. Doktor ultrasonda anladı. Rüya mı bu? Dedim defalarca. Sevinç dolu dakikaların ardından yine birtakım endişeler ve korkular başladı. Nasıl olacak? Sağlıkla bebeğime kavuşabilecek miyim? Inşallah bu yavruma kavuşmak bana nasip olur. Daha en yakınımızdaki kişilerden başka kimseyle paylaşmadık ama ben sizlerle paylaşmak istedim. Kandiliniz mübarek olsun hepinizi ayrı ayrı öptüm. ''