25 kişiye birden yollanamıyormuş da
5erli yollamak gerekiyormuş.
htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z
bu şekilde msjın atıldığı kişi kutusuna kopyalayıp ana yolladığım msjı bu arkadaşlara atarmısın? 10 dk dan önce msj atamıyorum da:S uzun sürecek
Birtek esmeray03 e gitmedi, mesaj kutusu doluymus....
beklemem lazimmis
Seha okuş--- Hasretinle yandı gönlüm
Çok fena kızlar. Yakıyorrr..
(özlem kötü olacağını biliyorum ama, söylemeden edemedim)
NKOB ben uzuuun zamandan beri sarki, türkü dinlemiyorum, dinleyemiyorum...
kız bn var ya, bu 5 li msjı bılmıyordum da, her bi kişi için 10 dk beklıyordum . offf ne işkenceydi. bi de liste değişiyormu sürekli.. inim inim inletti bni bu 10 dk lar:)
cok hossun ya...hep beraber yapsaydik keske...
ha evet, öyle diyor esmerayınki.
zerdal; sinannuray; hulyabaskurt
bi de bunlara yollarsan tmm olacak. bn 10 dk mın dolmasını beklyrm diğer 5 kişi için.
Anacım birine diyorum şu kişilere yollarmısın diye, geri bi de onu bekliyorum, takip derdine düşüyorum : ) msjımı gördü mü, yolladımı, ya yollamadıysa...
gönderildi.... ben de duaya gideyim, az kaldi, bitsin.... öptüm.., hayirli geceler... burda olursan gene görüsürüz..
sen basina is aldin, bizimle ugrasip duruyon valla
NKOB, kalan Tefriciyemiz de bitti, Allah kabul etsin..
Yarin indirilecegi vakit haberimiz olsun, biz de ayni anda yine dua edelim...
Hmmm.. Yaa bn bilemedim, kendim indirsem acaba duamızı daha iyi mi ederim (daha da indirmedm ama birşey, az çok blyrm)
Başkasına mı indirteyiimmmmm... bakalım..
Öyleyse bu gece istteyenler 2 rekat kadar da hacet namazı kılsın. tefriciyemiz de bugun iner. epey de inş başka okumalarımız olurr... ooruçlular da dua edeerrr...
Elhamdulillah. Daha ne olssun:)
Kısaca, kopalım bugün inşallah:)
(adetli olanlar da tesbih çekebilir, Allahın isimlerini, tefriciye vs okuyabilir..)
Günaydın canım. Sağ ol o kadar uğraştın Allah kabul etsin inşallah. Geçmişe bakamadım. Sonra bakarım eşim uyandı uçak biletlerine bakacak... Öpüyorum herkesi. Hepinizi çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?