Bu arada sürekli bebeklerimizaklımızda oluyor. En ufak uyarıcı yeniden aklımıza gelmesi için yeterli. Benim bir oğlum var demiştim önceden. Onu çok ihmal ettiğimin farkına vardım ve onu geçen hafta Antep gezisine götürdüm benim için de iyi oldu. Zor yönleri de oluyor tabi arabadabenim erken doğan oğlumdan bir hafta sonra doğmuş bir bebek vardı annesi emziriyordu özenmedim değil. Ama evlatlarımız, eşlerimiz için toparlanmalıyız ve tedaviler biter bitmez yeniden denemeliyiz. Geçenkinde 9 ay bekledim. Bu sefer sonuçlar iyi çıkarsa hemen deneyeceğim. Çıkmazsa o zaman bilmiyorum... Sizin ne kadar süre geçti?
inşallah iyi çıkar.duadan başka şey gelmıyor elden.
HAzinesi öyle bol ki.Vermek isterse verir.
Benim 6,5 ay oldu.
dünya çapı bir doktorumuz (arkadaşımız ,riskli gebelik uzmanı ilk bebeğimizde doktorumuzdu karnımda kanı o vermişti doğumu o yaptırmıştı, sezeryan sonrası normal doğumu tetkiklerimizi de o yapmıştı, genetik vs,i bir şey çıkmamıştı, virüs hastalığından kaybetmiştik. sadece o bebeğe özel bir durumdu.) 6 8 ay sonra gönül rahatlığıyla düşünün dedi.
ikinciyi doğurtan doktorumuz yine arkadaşımız yine iyi bi dr, '' 1 yıldan önce düşünme nolur fiziksel olarak'' dedi.
Abime de öyle demiş (o da dr) 1 yıl olmasın demiş.
Ama kızım hala kardeş hayalleri kuruyoorrrr((((((((((
Hakikatten sarsıldım okurken.Allah sabır versin demek bile hafif kalıyor.Aynı şeyleri 2,5 sene önce yaşayan,38. hafta da herşey yolunda giderken birden dünyası ters dönen biri olarak seni gayet iyi anlıyorum.Şimdi yeniden hamileyim ben de 27.haftadayım ama aynı şeyleri yaşamaktan ne kadar korktuğumu anlatamam.Hep Allah'a sığınıyorum elimden geldiğince ona teslim olup yazgısını güzel yazması için dua ediyorum.
ayy geçen gün kuzenım sen cok sabırlısın ben asla boye olamazdım valla ıyı dayanıyon dedı hayy allahım yaa oda 2 aylıkken düsük yapmıstı heyy safım ıcınızde hüngür hüngür ağlamıyosam üzülmüyormmu demek bu yaradna ısyan etmemk ıcın sıkıntıya gırmemek ıcın...
Merhaba canım.Oğlumdan sonra başka bir bebek bana da aynı senin gibi imkansız gibi geliyordu.Eşim çocuk delisi biridir normalde de.Bir de oğlumuzu kaybedince gittiğimiz her yerde misafirlerin çocuklarıyla oynamak en büyük zevki olmuştu.Bense onun kollarında başka bir bebek gördükçe daha çok yanıyordum.Onun da hakkıydı kendi yavrusuyla oynamak.Eşim istersen bir daha hiç yapmayalım diyordu halbuki benim acımı görüp.Bencil olmak istemedim canım.İyiki de öyle olmuş diyorum şimdi.Allah nasıl kaybettiklerimizin sevgisini hiç eksiksiz içimize yerleştirdiyse sonrakileri de yerleştiriyor hiç merak etme.Ama ben yine de kızımı karnımda ,geçen haftalara kadar sevemedim.Canım kızım diyemedim,tekmelediğinde durup onu seyredemedim.Korku hep oluyor canım.O da mı gidecek korkusuyla yokmuş gibi davranıyordum başta.Şimdilerdeyse riskli haftalar geçti sayılır sevmeye başladım kızımı karnımda....Hazır olduğunu hissettiğinde hiç düşünmeden dene canım.Kendine de eşine de bu kötülüğü yapmaya hakkın yok.Senden de güzel haberler bekleyeceğim artık.Selametle canım...
Çok zor okudum...Rabbim sabırlar lutfetsin sizlere kardeşim...
Allah sabır versin
Kavusma hayali acınızı dindirsin
Okurken içim acıdı, allah bir daha yasatmasın
Vücudun toparlansın diye demiştir doktorlar. Bence yavaş yavaş düşünebilirsin kan değerlerine bakarak. Kadın doğum doktoruna muayene ol neden olmasın ki! Benim sorun çıkmazsa zorlu bir süreç var önümde. Düşük tehditi, 25 ve 29. hafta sendromlarım... Yaşayan oğlumda da 29. haftada 4 cm açılmam olmuştu. Sonrasında bir süre hastanede bir süre de evde yatmıştım. Hamileliklerim zor geçiyor. Ama her şeye razıyım yeterki sağlıklı bir evladım daha olsun. Cümlemizin...
okurken kendimi sizin yerinize koydum..acınızı hissettim..İmtihanınız çok büyük anlaşılan..çok şükür ki imanınız var..yavrularınıza öbür dünyada kavuşma ümidiniz var... o güzel melekler sizi cennet kapısında karşılasınlar inşallah.. kızınız için kendinizi toparlarsınız umarım.. umudumuz Allah'tan... ol der oluverir..dualarda buluşmak ümidiyle..
Doktoruma gitmeye dahi utanıyorum.
Arkadaşımız kendisi. Bekle demedik mi sana der diyeama diğeri '' korkma, düşün'' demişti Ne fırsatçıyım.
ayy geçen gün kuzenım sen cok sabırlısın ben asla boye olamazdım valla ıyı dayanıyon dedı hayy allahım yaa oda 2 aylıkken düsük yapmıstı heyy safım ıcınızde hüngür hüngür ağlamıyosam üzülmüyormmu demek bu yaradna ısyan etmemk ıcın sıkıntıya gırmemek ıcın...
Hakikatten sarsıldım okurken.Allah sabır versin demek bile hafif kalıyor.Aynı şeyleri 2,5 sene önce yaşayan,38. hafta da herşey yolunda giderken birden dünyası ters dönen biri olarak seni gayet iyi anlıyorum.Şimdi yeniden hamileyim ben de 27.haftadayım ama aynı şeyleri yaşamaktan ne kadar korktuğumu anlatamam.Hep Allah'a sığınıyorum elimden geldiğince ona teslim olup yazgısını güzel yazması için dua ediyorum.
Doktoruma gitmeye dahi utanıyorum.
Arkadaşımız kendisi. Bekle demedik mi sana der diyeama diğeri '' korkma, düşün'' demişti Ne fırsatçıyım.
Canım benim 6 aylık doğumumda doktorum 3 ay sonra deneyin demişti ama biz hazır hissedemedik kendimizi. Bence 6 ay yeterli bir süre. Ama folikasit ve kansızlık varsa da demir takviyesi yap bence... Uzatmak yalnızca acını artıracak bence...
Ağzından bal damlıyor chnb
folbiol kullanıyorum zaten 3 aydır
nuraycığım takip etmiştim durumunu. ikinci bebeğindeki aceleni ve sonrasındaki ümitsizliklerini ve umre ziyaretini:)
allahım gönlüne göre bebeğini versin sana inşallah tez zamanda.
evet başkaları bizi tatmin etmiyor, boğuluyorum onların yanında, dünyevi konuşmaların şükürsüzlüklerin içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?