• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Bu arada sürekli bebeklerimizaklımızda oluyor. En ufak uyarıcı yeniden aklımıza gelmesi için yeterli. Benim bir oğlum var demiştim önceden. Onu çok ihmal ettiğimin farkına vardım ve onu geçen hafta Antep gezisine götürdüm benim için de iyi oldu. Zor yönleri de oluyor tabi arabadabenim erken doğan oğlumdan bir hafta sonra doğmuş bir bebek vardı annesi emziriyordu özenmedim değil. Ama evlatlarımız, eşlerimiz için toparlanmalıyız ve tedaviler biter bitmez yeniden denemeliyiz. Geçenkinde 9 ay bekledim. Bu sefer sonuçlar iyi çıkarsa hemen deneyeceğim. Çıkmazsa o zaman bilmiyorum... Sizin ne kadar süre geçti?

inşallah iyi çıkar.duadan başka şey gelmıyor elden.

HAzinesi öyle bol ki.Vermek isterse verir.

Benim 6,5 ay oldu.

dünya çapı bir doktorumuz (arkadaşımız ,riskli gebelik uzmanı ilk bebeğimizde doktorumuzdu karnımda kanı o vermişti doğumu o yaptırmıştı, sezeryan sonrası normal doğumu tetkiklerimizi de o yapmıştı, genetik vs,i bir şey çıkmamıştı, virüs hastalığından kaybetmiştik. sadece o bebeğe özel bir durumdu.) 6 8 ay sonra gönül rahatlığıyla düşünün dedi.

ikinciyi doğurtan doktorumuz yine arkadaşımız yine iyi bi dr, '' 1 yıldan önce düşünme nolur fiziksel olarak'' dedi.

Abime de öyle demiş (o da dr) 1 yıl olmasın demiş.

Ama kızım hala kardeş hayalleri kuruyoorrrr:(((((((((((

Son düzenleme:
inşallah iyi çıkar.duadan başka şey gelmıyor elden.

HAzinesi öyle bol ki.Vermek isterse verir.

Benim 6,5 ay oldu.

dünya çapı bir doktorumuz (arkadaşımız ,riskli gebelik uzmanı ilk bebeğimizde doktorumuzdu karnımda kanı o vermişti doğumu o yaptırmıştı, sezeryan sonrası normal doğumu tetkiklerimizi de o yapmıştı, genetik vs,i bir şey çıkmamıştı, virüs hastalığından kaybetmiştik. sadece o bebeğe özel bir durumdu.) 6 8 ay sonra gönül rahatlığıyla düşünün dedi.

ikinciyi doğurtan doktorumuz yine arkadaşımız yine iyi bi dr, '' 1 yıldan önce düşünme nolur fiziksel olarak'' dedi.

Abime de öyle demiş (o da dr) 1 yıl olmasın demiş.

Ama kızım hala kardeş hayalleri kuruyoorrrr:(((((((((((

Vücudun toparlansın diye demiştir doktorlar. Bence yavaş yavaş düşünebilirsin kan değerlerine bakarak. Kadın doğum doktoruna muayene ol neden olmasın ki! Benim sorun çıkmazsa zorlu bir süreç var önümde. Düşük tehditi, 25 ve 29. hafta sendromlarım... Yaşayan oğlumda da 29. haftada 4 cm açılmam olmuştu. Sonrasında bir süre hastanede bir süre de evde yatmıştım. Hamileliklerim zor geçiyor. Ama her şeye razıyım yeterki sağlıklı bir evladım daha olsun. Cümlemizin...

okurken kendimi sizin yerinize koydum..acınızı hissettim..İmtihanınız çok büyük anlaşılan..çok şükür ki imanınız var..yavrularınıza öbür dünyada kavuşma ümidiniz var... o güzel melekler sizi cennet kapısında karşılasınlar inşallah.. kızınız için kendinizi toparlarsınız umarım.. umudumuz Allah'tan... ol der oluverir..dualarda buluşmak ümidiyle..

ayy geçen gün kuzenım sen cok sabırlısın ben asla boye olamazdım valla ıyı dayanıyon dedı hayy allahım yaa oda 2 aylıkken düsük yapmıstı heyy safım ıcınızde hüngür hüngür ağlamıyosam üzülmüyormmu demek bu yaradna ısyan etmemk ıcın sıkıntıya gırmemek ıcın...

Hakikatten sarsıldım okurken.Allah sabır versin demek bile hafif kalıyor.Aynı şeyleri 2,5 sene önce yaşayan,38. hafta da herşey yolunda giderken birden dünyası ters dönen biri olarak seni gayet iyi anlıyorum.Şimdi yeniden hamileyim ben de 27.haftadayım ama aynı şeyleri yaşamaktan ne kadar korktuğumu anlatamam.Hep Allah'a sığınıyorum elimden geldiğince ona teslim olup yazgısını güzel yazması için dua ediyorum.

Hakikatten sarsıldım okurken.Allah sabır versin demek bile hafif kalıyor.Aynı şeyleri 2,5 sene önce yaşayan,38. hafta da herşey yolunda giderken birden dünyası ters dönen biri olarak seni gayet iyi anlıyorum.Şimdi yeniden hamileyim ben de 27.haftadayım ama aynı şeyleri yaşamaktan ne kadar korktuğumu anlatamam.Hep Allah'a sığınıyorum elimden geldiğince ona teslim olup yazgısını güzel yazması için dua ediyorum.

hayırlı olsun melekcan
diğer meleğind cenette şefaatçin olsun inş.:)

ayy geçen gün kuzenım sen cok sabırlısın ben asla boye olamazdım valla ıyı dayanıyon dedı hayy allahım yaa oda 2 aylıkken düsük yapmıstı heyy safım ıcınızde hüngür hüngür ağlamıyosam üzülmüyormmu demek bu yaradna ısyan etmemk ıcın sıkıntıya gırmemek ıcın...

banada biri kk dan tanuştıgım bir arkadas dedi
ayy ben olsam dayanamam
annem babamşla alışverişe cıkmıştık hamileyken ben oğluma bişeyler alıyorduım annem babam inş. bebeği kaybetmez cok üzülür yoksa demişler yok ilk torunları olacakmış
gerizekalı ondan sonra konuşmadım zaten onla
birde 2li test mi artık 3lü test sonucu sorunlu çıkmış çok korkular yaşamnış ama Allah bağğışlamış
övünür gibi çok kızdım ya

Merhaba canım.Oğlumdan sonra başka bir bebek bana da aynı senin gibi imkansız gibi geliyordu.Eşim çocuk delisi biridir normalde de.Bir de oğlumuzu kaybedince gittiğimiz her yerde misafirlerin çocuklarıyla oynamak en büyük zevki olmuştu.Bense onun kollarında başka bir bebek gördükçe daha çok yanıyordum.Onun da hakkıydı kendi yavrusuyla oynamak.Eşim istersen bir daha hiç yapmayalım diyordu halbuki benim acımı görüp.Bencil olmak istemedim canım.İyiki de öyle olmuş diyorum şimdi.Allah nasıl kaybettiklerimizin sevgisini hiç eksiksiz içimize yerleştirdiyse sonrakileri de yerleştiriyor hiç merak etme.Ama ben yine de kızımı karnımda ,geçen haftalara kadar sevemedim.Canım kızım diyemedim,tekmelediğinde durup onu seyredemedim.Korku hep oluyor canım.O da mı gidecek korkusuyla yokmuş gibi davranıyordum başta.Şimdilerdeyse riskli haftalar geçti sayılır sevmeye başladım kızımı karnımda....Hazır olduğunu hissettiğinde hiç düşünmeden dene canım.Kendine de eşine de bu kötülüğü yapmaya hakkın yok.Senden de güzel haberler bekleyeceğim artık.Selametle canım...

Vuslat, cok tesekkürler canim.. Insallah canim, nasip artik. Sen ama artik bu sayfalara bebegini kucagina alincaya kadar girme. sonra bir ara girer, bize güzel haberlerini yazarsin. Allaha emanet olun canim

Allah sabır versin:14:

Kavusma hayali acınızı dindirsin:70:

Okurken içim acıdı, allah bir daha yasatmasın

Aminnnnnn. Dualar için tşk. Allah sana ve sevdiklerine göstermesin.
En ufak kan pıhtısını kaybedene bile tekrar yaşatmasın ve Allah iki dünyada yüzlerimizi güldürsün inş.

Vücudun toparlansın diye demiştir doktorlar. Bence yavaş yavaş düşünebilirsin kan değerlerine bakarak. Kadın doğum doktoruna muayene ol neden olmasın ki! Benim sorun çıkmazsa zorlu bir süreç var önümde. Düşük tehditi, 25 ve 29. hafta sendromlarım... Yaşayan oğlumda da 29. haftada 4 cm açılmam olmuştu. Sonrasında bir süre hastanede bir süre de evde yatmıştım. Hamileliklerim zor geçiyor. Ama her şeye razıyım yeterki sağlıklı bir evladım daha olsun. Cümlemizin...

Doktoruma gitmeye dahi utanıyorum.

Arkadaşımız kendisi. Bekle demedik mi sana der diye:( ama diğeri '' korkma, düşün'' demişti:P Ne fırsatçıyım.

okurken kendimi sizin yerinize koydum..acınızı hissettim..İmtihanınız çok büyük anlaşılan..çok şükür ki imanınız var..yavrularınıza öbür dünyada kavuşma ümidiniz var... o güzel melekler sizi cennet kapısında karşılasınlar inşallah.. kızınız için kendinizi toparlarsınız umarım.. umudumuz Allah'tan... ol der oluverir..dualarda buluşmak ümidiyle..

İlginiz için tşk..dualar bizim gücümüz.Sizler de dua edince hafifliyoruz sanki.

DEdiğiniz gibi; ol der olur. (tüm buradaki arkadaşlarım için innnnnnşallah)

Arkadaşımız kendisi. Bekle demedik mi sana der diye:( ama diğeri '' korkma, düşün'' demişti:P Ne fırsatçıyım.

neden utanıyorsunkki nkob
bana dr um ilk adetinden sonra calışmaya başla dedi ama sağlık sorunlarım nedeniyle hep erteledik malesef
senin en doğal hakkın tekrar bebek düşünmen kim ne derse desin
lütfen sürekli gebe demlerine takılma inan üzülüyorum sen öle dedikçe insanlar ne derlerse desinler

Üzülmek sadece ağlayarak oluyor sanıyorlar.!!!!!!!!!

Bana da arkadaşım eğlenceli bir ortamın tam ortasında,suratına üzgün ifadesi vererek, ağzını yaya yaya'' Keyfin nasılll??? İyi gördüm seniiii..? '' demişti:S:S:S:S:S:S:S

Öyle bir ortamda nasıl olmam bekleniyorsa...

Bnle beraber doğum yapan arkadaşım okula döndüğünde, kendımı toplayıp hatrını sormaya gittim, nasılsın dedim. Gayet neşeli ve bağıra bağıra cevap şu:''Asıl sen nasılsınnnnn? hiç böyle beklemiyordum seni....''

Heralde '' baygındım , yeni kendıme geldım'' demem beklenıyor:S:S:S

200 öğrencinin her birinden ve geleceğinden sorumluyum, bnm kendi ruh halime göre ders işlemem, okulda olmam onların hakkına girmek olur.

Okulda kendimi yaşamamalıyım!!!!!!!

Son düzenleme:

Bakın, bir melek annesi havalı hamilelik geçirmiyor.Kendini ve gebeliğini hep Allaha sığınarak yaşıyor.

İnşallah bebeğini sağlıklı ve gününde kucağına alır ve onun babasıyla birlikte güzel günlerini yaşarsınız.

Diğer bebeğe de cennette hep beraber kavuşursunuz umarım.

Canım benim 6 aylık doğumumda doktorum 3 ay sonra deneyin demişti ama biz hazır hissedemedik kendimizi. Bence 6 ay yeterli bir süre. Ama folikasit ve kansızlık varsa da demir takviyesi yap bence... Uzatmak yalnızca acını artıracak bence...

Canım benim 6 aylık doğumumda doktorum 3 ay sonra deneyin demişti ama biz hazır hissedemedik kendimizi. Bence 6 ay yeterli bir süre. Ama folikasit ve kansızlık varsa da demir takviyesi yap bence... Uzatmak yalnızca acını artıracak bence...

Ağzından bal damlıyor chnb

folbiol kullanıyorum zaten 3 aydır:P:P

Ağzından bal damlıyor chnb

folbiol kullanıyorum zaten 3 aydır:P:P

DENE O ZAMAN CANIM. BOŞ VER DOKTORU. HEPSİ FARKLI SÖYLÜYOR. iLK DÜŞÜĞÜMDE 6 AY DEMİŞTİ. KİMİ BİR ADET GEÇSİN DENE DER. KİMİ 6 AY DER. VAKTİN GELMİŞ CANIM BENCE...

aynı şeylerri bende duydum sen çok sabırlısın iyi dayanıyosun peki onların başına gelseydi ne yapıcaklardı acaba belki herşeyin bi çaresi bulunur ama ölümün asla buda ölüm çaresi kendi evlatlarını yitirseler allah göstermesin ama bizim gibi sabretmeyipte ne yapıcaklardı gerimi getirceklermiş çok cahil insanlar bu hayatta mevla diyoki ben kulumun başına bela musibet dert veririm etrafındaki cahiller nasıl sabrediyo şaşırıyorum der bilmezlerki ben derdi yolladığım zaman meleklerimle sabrınıda yollarım

nuraycığım takip etmiştim durumunu. ikinci bebeğindeki aceleni ve sonrasındaki ümitsizliklerini ve umre ziyaretini:)

allahım gönlüne göre bebeğini versin sana inşallah tez zamanda.

evet başkaları bizi tatmin etmiyor, boğuluyorum onların yanında, dünyevi konuşmaların şükürsüzlüklerin içinde.

evet ikincide acele etmiştim belki acım hafifler diyodum yeni bi bebk dindirir acımı ama onunlada ayrı bi yıkıma uğradım bi senede iki kızımı kaybettim belkide oyüzden bu sefer doktorlar beklemem gerek görmediği halde çok beklemek istedim halada cesaretim yok

Back