Bu arada sürekli bebeklerimizaklımızda oluyor. En ufak uyarıcı yeniden aklımıza gelmesi için yeterli. Benim bir oğlum var demiştim önceden. Onu çok ihmal ettiğimin farkına vardım ve onu geçen hafta Antep gezisine götürdüm benim için de iyi oldu. Zor yönleri de oluyor tabi arabadabenim erken doğan oğlumdan bir hafta sonra doğmuş bir bebek vardı annesi emziriyordu özenmedim değil. Ama evlatlarımız, eşlerimiz için toparlanmalıyız ve tedaviler biter bitmez yeniden denemeliyiz. Geçenkinde 9 ay bekledim. Bu sefer sonuçlar iyi çıkarsa hemen deneyeceğim. Çıkmazsa o zaman bilmiyorum... Sizin ne kadar süre geçti?
inşallah iyi çıkar.duadan başka şey gelmıyor elden.
HAzinesi öyle bol ki.Vermek isterse verir.
Benim 6,5 ay oldu.
dünya çapı bir doktorumuz (arkadaşımız ,riskli gebelik uzmanı ilk bebeğimizde doktorumuzdu karnımda kanı o vermişti doğumu o yaptırmıştı, sezeryan sonrası normal doğumu tetkiklerimizi de o yapmıştı, genetik vs,i bir şey çıkmamıştı, virüs hastalığından kaybetmiştik. sadece o bebeğe özel bir durumdu.) 6 8 ay sonra gönül rahatlığıyla düşünün dedi.
ikinciyi doğurtan doktorumuz yine arkadaşımız yine iyi bi dr, '' 1 yıldan önce düşünme nolur fiziksel olarak'' dedi.
Abime de öyle demiş (o da dr) 1 yıl olmasın demiş.
Ama kızım hala kardeş hayalleri kuruyoorrrr((((((((((
Son düzenleme: