gizemcim bnm de bol akıntım vardı doğumdan sonra eksik olmadı dr lar antibiyoik hap verdiler gecmedi antibiyotik iğne verdiler gecmedi
derken akıntı fuull devam etti hatta arttı kasık ağrılarım zaten hiç eksik olmadı
ve derken bulantı iştahszılıkda eklnedi meğer hamileymişim
inş. seninde öledir
gizemcim bnm de bol akıntım vardı doğumdan sonra eksik olmadı dr lar antibiyoik hap verdiler gecmedi antibiyotik iğne verdiler gecmedi
derken akıntı fuull devam etti hatta arttı kasık ağrılarım zaten hiç eksik olmadı
ve derken bulantı iştahszılıkda eklnedi meğer hamileymişim
inş. seninde öledir
amin kardeşim sabır etmekten başka bişey elimizden gelmiyoki herşey rabbimden
Canım benim yaşadığınız bunnnnca zorluk eminim size önce büyük mükafatlar getirecek, akabinde de büyük olgunluk. Bu olgunluk sayesinde bu dünyayı daha gözü açık yaşayacaksınızdır. tamah etmeyeceksiniz eminim bu dünyanın geçici nimetlerine
Bizler yaşadıklarımızı şer gibi karşılamadığımız sürece kazanan olacağız. hayırlara götürecek imtihanlarımız bizi.
Peygamber efendimz bu dünyayı, uzuuunn bir yolculuğun içinde kısa süreli olarak ağaç altında dinlenmeye benzetirmiş. Bizim için muhim olan o uzun yolculuk. altında dinlendiğimiz ağaç ha çürüüükkkk... ha sağlammm... ha kavakkk... ha ardıççç. Geçecek.
Babana Allah gani gani rahmet eylesin. Kardeşin de ailesiyle yaşadığı mutluluklarla kapatsın hüzünlerini inşallah.
canım sabır etmesek kesin kafayı yerdik biliyorum okadar hediyeler aldımki kızıma geçen evi temizlerken aldıgım tulum önüme düştü oturdum ne aglıyorum ultroson resimleriyle avutuyorum kendimi canım çok acıyo ama ne yapalım elimizden bişey gelsepasam yaradandan umudumuzu kesmemlıyız onun neye gucu yetmezkı degılmı hıc ummadıgımız bı anda yapıverır mucızesını oyuzden umudumuzu kaybtmemlıyız zaman herseyın ılacı yeterkı sabredelım sukredelım yardana sırtımızı donmeyelım zaten bu sınavın verılmesının nedenıde bu sabır yaradn kımseye tasıyamacagı yuk vermezmıs bız ondan ıyı bılemeyız bıze bu yuke lazık gormesı harıke bısey buyonden dusun bıde herkeze nasıp olmuyo melek annesı olmak dılerımkı yenıden evlatlarımız olsun ama hayırlı evlatlar saglıklı evlatlar olsun kı bu cektıgımız acıları hafıfletsın...rabbım herkeze sabır versın benımkıne 47 gun oldu acı dolu ızdırap dolu ama sukur dolu sabır dolu bı 47 gun once ıkızını sonra kızımı kaybettıgım bı 47 gun ustelık dogmasına yakın yapılan hazırlıklar buyuyen karnımı kızının tekmelerını bırkez bıle gorememıs bı es hastane kosesınde anne engıne ne dıycem kızın oldu nasıl dıycem dıye kıvranan ben bunlar zor seyler allah eslerımıze ve bızlere hayırlı omurler versın kı hayırlı evlatlarımız olsun yenıden ben kızımın adını 18 haftalıkken koydum dokor kız dedı sonra herkezden ısım ıstedım kuranda gecsın bıarkadasım BUGLEM=CENNETI MUJDELEYEN MELEK gorur gormez koyduk ve herkez ısmıyle sevdı ondan sonra karnımdakı yavrumu ısmıne ozel battanıyelr gıysıler yaptırdım tek cocuktu neden olsa herseyı olmalıydı eksıgı olmamlıydı 4gun once gıttım dk cok ıyıydı harıka bı bebk demıstı ama 4 gun sonra kalbı durdu ve yasam durdu engınle handan ıcın hıcbısey nasıp olmadı besıgı dolabı gıysılerı tulumları vs.hıcbısey tek tesellı cennet kusu oldular...ve dua edıyorum dılıyorum yıne anne baba olalım ıns.yaradandan gelene laf soylemek haddımıze degıl pasam kadere karsı geleıyoruz gucumuz yetmez sadece umutla sabırla beklemelı...
paşam kaç defa yazdıklarını okudum yazayım yazayım dedim yazacak bişi bulamadım
diyeceğimRabbim inş. tez zamada hayırlı evlatlar versin evlat acısını çok iyi bilirim
cnm ben doğmasına günler kala kaybettim ilk bebeğimdi:26:
olmazmı o kadar zorki paşam doğmasını beklerken kaybetmek o kadar zorki eşimde bende ailelerde çok üzüldük
sebep olarak kordon dolanması dediler
ah canım benim seninde kaderin öyleymiş demekki inan acını tüm kalbimle paylaşıyorum rabbim birdaha göstermesin bak enazından benim gibi degilsin ne güzel taşımışın yavrunu onca ay ben 3 kere gebelik geçridim yataga mahküm oldun sen çok şanslısın inan bana benim yerimde olmak hiç istemezsin bunu ta kalbimden diyorum öyleside böyleside çok zor bir anne için biride bir binide bir rabbim işşalah mükafatımıız vericek öteki tarafta kardeşim rabbim benim gibi yüregi yaralı annelerin yanında olsun işşallah
canım doktorumu aradım şimdi ama ulaşamadım. not bıraktım geri arayacaklar... sorcam bakalım bir iki ilaç vermişti akıntım var diye acaba bu bulantı kusmalar ilaçlardan mı kaynaklı kafamı kaldırmaya halim yokdeğil derse iş çıkışı hastaneye gitcem... hem bi hcg baktırırım hemde belki serum falan verirler kendime gelirim.
olmazmı o kadar zorki paşam doğmasını beklerken kaybetmek o kadar zorki eşimde bende ailelerde çok üzüldük
sebep olarak kordon dolanması dediler
paşam bu dünya için şanssız görünebilirsin ama riyazussalihin adlı eserde diyor ki cennnete 3 melek gönderen ve hakkıyla sabreden anne baba cenneti garantilemişitr diyor
Allah inşallah onların şefaatlerine nail olmayı haketmeyi sağlasın
paşam bu dünya için şanssız görünebilirsin ama riyazussalihin adlı eserde diyor ki cennnete 3 melek gönderen ve hakkıyla sabreden anne baba cenneti garantilemişitr diyor
Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep
Bir kader bu kadar mı sensiz olur bebegim
Bir nasip bu kadar mı Sen' den habersiz.. olur bebegim
İki yakası bir araya gelmeyen Mutluluk gömleğini
Düğmesi kopuk bedenlerimize giydiremiyor hayat
Çok sevsek ne çıkar... ne olur gitmeseydim be kızım elimden gelseydi bişeyler anacın hayatını ortaya koyardı bunu unutma kızım
yarabbim ne olur duy sesimi
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım...
evet canım rabbim sabır versin elimizden bişey gelmiyo ne yapıcaksın insanın başına gelmeyince anlamıyomuşşükrediyorumki mevlama ya dogurduktan sonra kızımı kaybetseydim düşünmek bile istemiyorum çok zor olur ben şimdi böyle üzülüyorum ozaman kahrolurdum kesin
:
ah canım benim seninde kaderin öyleymiş demekki inan acını tüm kalbimle paylaşıyorum rabbim birdaha göstermesin bak enazından benim gibi degilsin ne güzel taşımışın yavrunu onca ay ben 3 kere gebelik geçridim yataga mahküm oldun sen çok şanslısın inan bana benim yerimde olmak hiç istemezsin bunu ta kalbimden diyorum öyleside böyleside çok zor bir anne için biride bir binide bir rabbim işşalah mükafatımıız vericek öteki tarafta kardeşim rabbim benim gibi yüregi yaralı annelerin yanında olsun işşallah
Canım benim geçen seneki bebeiğimde hep yanımda olan arkadaşlardan biri de aynı sebepten bebeğini kaybetmiş. 2 sene düşünmedi. Bu ay hamile kalmış. Pazartesi doktordaydı. Ailede hiç yokmuş iki taraftada: Sonuç: İkiz hamile...
paşam Allah sabırlar versin banada yenemin bebeğni uzattılar sev diye birden hüngür hüngür hıçkırıklara boğuluklara agladım çok zor
inş. cenette elimizden tutarlar
dualarına en içten amin diyorum canım rabbim tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah.......
bende 4 düşük ama 5 bebeğimi kaybettim ilk gebeliğim ikizdi o kadar zorki anlatmaya kelimer yetersiz kalıyo ve kimse yaşadıklarımızı anlayamıyor sadece aynı şeyi yaşayan bizler birbirimizi anlıyoruz rabbim hepimize sabır versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yüreğim acıyor kanıyor çok zor çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?