Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

bilmiyorum yaa doktorcum bi ararsa ne yapmam gerektiğini bilicem de... dün akşam kocamı beklerken uyumuşum çok geç kalktım gelince beni doktora götürcekti... şimdiye ne var ne yok öğrenecektik.

öpüyor ve tbr ediyorum seni bu tetkik sonucun için esmeray (amin inşallah, katılıyorum sana)

amin kardeşim sabır etmekten başka bişey elimizden gelmiyoki herşey rabbimden ablam benden çok korkmuş canıma kıyarım diye 3 kayıp dile kolay ne yapıcaksın dedi ben itikatlı olmasaydım yapardım düşünmedinmi ne yalan söylüyüm çok düşündüm ama içimdeki ses dediki eger burdan atlarsan bebeklerinle buluşamazsın direk cehenneme gidersin dedi çok düşündüm bugün yemek yaparken inan evi yemekhaneye çevirdim döktürüyosun gene eşim dedi bilmiyoki içimdeki sıkıntıdan yapıyorumonada üzüntümü belli etmiyorum ama geçen mutfakta yakaladı beni aglarken kızdı ah paşam dedi biz elimizden geleni yaptık ama olmadı rabbimlemi kavga edicez biraz kendini toparla dedi dedim ilkinde cahildim anlayamadım ikincisinde gerek yok dediler rahimi diktirmedik dedim bunda diktirdik dedim neden rabbim dedim allahıom affetsin okadar eziet çektimki hamile kaldım diş agrısımı dersin inanın kafamı peteklere vurdum agrısında yemek yiyemedim ilaç içmedimki kızıma bişey olmasın diye peşine kum döktüm onun peşine grip oldum ateşli hastalık geçirdim panik atagım azdı okadar eziyete yavrum beni bırakmadı ama diyorumya ne olduysa birden oldu kanamam yoktu gittim hastaneye doktor bebegi dogurman lazım dedi ben kendimden vazgeçtim eşime ne dicem dedim dogum ettim odaya getirdiler beni arabada oturuyorum eşim kızım nasıl dedi tek kelime gittiiiiiiibir yere çöküşü varmış ne diyosun sen dedi çok agladı bende o aglıyo diye ayaga kalktım ama nasıl kalkış koraspirin kullandıgımdan kanamam durmadı o halimi düşünmedim kalktım yürüdüm garibim beni görünce yerlşer hep battı kanamam sanki kurban kesmişsin gibi aktı yerler battı kızdı neden kalktın dedi dedim sana kıyamadın affet ne olur gene beceremedi karın dedin sen beni boşa benden ne köy olur ne kasaba dedim kızıdı olmasın isterse bebek dedi sen iyi ol yeter bana dedi ama içinden istemezmiydi bir evladı olsun ben dedi kısır olsaydım boşarmıydı beni dedi yok dedim ozaman ne konuşuyosun dedi benim için sen önemlisin boşver dedibenden sadece şunu istedi eşim güçlü olucaz mevlam ne veririse hayırlısı veriri dedi bunu unutma dedi sakın agladıgını görmüyüm dedi sen dedi aglayınca benim buran acıyo dedi kalbini gösterdi gene olur üzülme canım mevlam istedikten sonra dedi önceden hamile kalamıyorum diye üzülüyodun şi,mdide hamile kalıyorum bebekleri erkenden doguruyorum diye üzülüyosun dedi üzülme bak cennette 3 melegimiz var sen agladıkça üzüldükçe onlarda üzülür dedi ama gelde ana yüregime anlat sen bunurabbim sabrımızı versin kardeşim çok zor evlat acısı içim halen acıyo ama toplanmalıyım güçlü olmalıyımki evlatlarıma güzel bir anne oluyum

canım sabır etmesek kesin kafayı yerdik biliyorum okadar hediyeler aldımki kızıma geçen evi temizlerken aldıgım tulum önüme düştü oturdum ne aglıyorum ultroson resimleriyle avutuyorum kendimi canım çok acıyo ama ne yapalım elimizden bişey gelseeşim herşeyi kaldırmı ona aldıklarımı ördüklerimi vs ama tulumu unutmuş garip aglamama geldi garip yapma paşa ne olur dedi içim acıyo canım okadar yanıyoki dedim tarifi yok

paşam kaç defa yazdıklarını okudum yazayım yazayım dedim yazacak bişi bulamadım
diyeceğimRabbim inş. tez zamada hayırlı evlatlar versin evlat acısını çok iyi bilirim

paşam kaç defa yazdıklarını okudum yazayım yazayım dedim yazacak bişi bulamadım
diyeceğimRabbim inş. tez zamada hayırlı evlatlar versin evlat acısını çok iyi bilirim

evet canım rabbim sabır versin elimizden bişey gelmiyo ne yapıcaksın insanın başına gelmeyince anlamıyomuş şükrediyorumki mevlama ya dogurduktan sonra kızımı kaybetseydim düşünmek bile istemiyorum çok zor olur ben şimdi böyle üzülüyorum ozaman kahrolurdum kesin

yemekleri yaptım ben evi temizliyim dönerim işşalah buralardayım nasıl olsa kendine çok iyiş bak senin nekadarlıktı bebeklerin kaç kayıp oldu yaranı deşmezsem anlatırsan sevinirim

olmazmı o kadar zorki paşam doğmasını beklerken kaybetmek o kadar zorki eşimde bende ailelerde çok üzüldük
sebep olarak kordon dolanması dediler

olmazmı o kadar zorki paşam doğmasını beklerken kaybetmek o kadar zorki eşimde bende ailelerde çok üzüldük

ah canım benim seninde kaderin öyleymiş demekki inan acını tüm kalbimle paylaşıyorum rabbim birdaha göstermesin bak enazından benim gibi degilsin ne güzel taşımışın yavrunu onca ay ben 3 kere gebelik geçridim yataga mahküm oldun sen çok şanslısın inan bana benim yerimde olmak hiç istemezsin bunu ta kalbimden diyorum öyleside böyleside çok zor bir anne için biride bir binide bir rabbim işşalah mükafatımıız vericek öteki tarafta kardeşim rabbim benim gibi yüregi yaralı annelerin yanında olsun işşallah

paşam bu dünya için şanssız görünebilirsin ama riyazussalihin adlı eserde diyor ki cennnete 3 melek gönderen ve hakkıyla sabreden anne baba cenneti garantilemişitr diyor
Allah inşallah onların şefaatlerine nail olmayı haketmeyi sağlasın

Canım korunuyor muydun? Korunmuyorsan bence ilaç kullanma ne olur ne olmaz.

Canım benim geçen seneki bebeiğimde hep yanımda olan arkadaşlardan biri de aynı sebepten bebeğini kaybetmiş. 2 sene düşünmedi. Bu ay hamile kalmış. Pazartesi doktordaydı. Ailede hiç yokmuş iki taraftada: Sonuç: İkiz hamile...

Amin...

biliyorum canım o dedigini okudum çok içim acıdı hem şanslıyım hemde degilim şanslıyım işşallah yaradan nasip ederse cennete giricem şanssızım yavruları birkez kucagıma alamadım kokularını içime çekemedim yavrum diye bagrıma basamadım ondan diyorum belkim hayırsız olucaktı belkim hastalıklı rabim bilir bunu ama ne biliyim rabbim affetsin çocukları olanlara bakıyorum gıptayla bakıyorum inangeçen eşim gezmeye götürdü kıyafet bölümüne girdim arkanda bebek kıyafetleri vardı eşim ısrar ediyo hadi paşa bize göre bişey yok diyo az dur bakıyım çıkarım dedim tam çekiştirdi durdu beni ne çekiştitiyosun dedim geliyorum dedim şansya arkamı bir döndün ne görsem bebek bölümü ayaklarım bana yürü dedi kalbim girme çok acı çekersin dedi okadar güzel kıyafetler mobilyalar vardıki gözümden dökülen yaşları bir görseydiniz içiniz parçalanırdı içim acıdı ya helede bir bebek odası vardı hayalimdeki gibi içimden ah ömürüm dedim yavrum dursaydın annecin alırdı sana dedi olmadı olamadı dedim çok kötü oldum eşim beni çekiştirmeseydi dikkatimi çekmeseydi inanın arkama bile bakmazdım okadar güzel şeyler vardıki insanlar alış verişe gelmişlerdi çok güzel şeyler vardı eşimde çok üzüldü gözlerimin yaşını sildi paşam canım yapma ne olur dedi oranın görevlisi geldi hayırdır efendim yardım edebilecegimiz bişey varmı dedi ordan öyle bir kaçışım çıkışım vardiki sormayın eşim anlatmış bebegimizi kaybettigimizi kusura bakmayın demiş özür dilemiş canımın acısı eskisi kadar yok aklıma getirmemeye çalışıyorum aklıma gelince aglıyorum sadece şöyle avutuyorum kendimi paşa onlar seni cennette bekliyolar oraya gidince görüceksin yavrularını ozaman onlara sarılıcam bu dünyada doyamadım işşallah öteki tarafta bol bol doyucam yaradanım izin verirse işallah tek temennim o rabbim yavrularımla birleşmemi nasip etsin babasıyla benimle zamanı geldiginde tabi işşallah kardeşlerini bana yollarlarda acım bir nevze diner

Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep
Bir kader bu kadar mı sensiz olur bebegim
Bir nasip bu kadar mı Sen' den habersiz.. olur bebegim
İki yakası bir araya gelmeyen Mutluluk gömleğini
Düğmesi kopuk bedenlerimize giydiremiyor hayat
Çok sevsek ne çıkar... ne olur gitmeseydim be kızım elimden gelseydi bişeyler anacın hayatını ortaya koyardı bunu unutma kızım
yarabbim ne olur duy sesimi

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!

Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.

Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;

O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.

Beni öyle bir melekle buluştur ki

Benden önce,

Onunla buluşmuş olan Sen olasın.

Onunla el ele tutuştuğumuzda,

İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!

yavruma öyle gözler ver ki;

Ben o gözlerden Sana bakayım...

paşam Allah sabırlar versin banada yenemin bebeğni uzattılar sev diye birden hüngür hüngür hıçkırıklara boğuluklara agladım çok zor
inş. cenette elimizden tutarlar

dualarına en içten amin diyorum canım rabbim tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah.......

bende 4 düşük ama 5 bebeğimi kaybettim ilk gebeliğim ikizdi o kadar zorki anlatmaya kelimer yetersiz kalıyo ve kimse yaşadıklarımızı anlayamıyor sadece aynı şeyi yaşayan bizler birbirimizi anlıyoruz rabbim hepimize sabır versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yüreğim acıyor kanıyor çok zor çokkk

noolur dertlerimizi kıyaslamayalım.

ne '' şöyle olsaydı dayanamazdım, ölürdüm'' diyelim; ne de başkasını kendimizden şanslı görelim...

Hepimiz biliyoruz ki herkesin derdi kendine büyük. ilkokul çocuğu 1 lirasını kaybettiğinde üzülürken, biz 1 milyar kaybedince üzülürüz. çocuğu suçlayabilirmiyiz üzüldü diye.. o da ona zor.

...

Bn oğlumda bi kere hareket hissedemedim de, dedim ki;'' bu da ölürse dayanamam, doğurmam da, onla birlikte ölürüm, alamazsınız onu bnden, vermem''.

meğer beklediğimden daha zor bir imtihan bekliyormuş bni.

Nooldu? Önce karnımdan aldılar, sonra da tümden bnden aldılar. Yani içimden çıkarmama , onunla ölme gibi bi ihtimal bırakmadılar bana.

....

demek ki neymiş? Dayanılırmış. Başa ne gelirse dayanılırmış (Allahın izniyle tabii). Anlamış oldum böylece. Biraz ağır bi ders oldu ama, anladım.

Sabır.. şükür... dua.. paşam. Noolur parçalama kendini. İddialı cümleler kurma canım bnm. Her kelımende 2 defa düşün. Geçecek Allahın izniyle..

Bunları elini tutup gözüne bakarak söylemek isterdim ama idare edeceğiz:)

Son düzenleme:

Amin, tüm kabimle hepiimiz için amin Allahım.

Duy sesimizi çevirme dualarımızı Allahım.

Allah ondan razı olsun. Darısı da bizleere olsunnnnnnnnnnnnnnn:)

Bütün kötü ve kötülüklerden, olumsuzluklardan uzakkk yaşatsın Allahım o duyguyu innşallah.

paşam Allah sabırlar versin banada yenemin bebeğni uzattılar sev diye birden hüngür hüngür hıçkırıklara boğuluklara agladım çok zor
inş. cenette elimizden tutarlar

Ne uzatırlar ki bebek mebek anlamıyorum :/

Allah hayırlı etsin ama bizlerin de içini yakmasınlar..

çnk gördüğüm her bebek onsuzluğum , gördüğüm her gebe çaresizliğim ve Allaha yakarışım !!!!!!!!!!!!

Sen de mi yaşadın tarfil

Çok üzgünüm. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Sabrımız bol olsun, kucaklarımız sağlıklı bebeklerle dolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…