canım görüşürz işallah ben artı9k buaralardayım bol bol yazışırız artık yaradan bizlere eşlerimize ömür versin işşallah ama ben artık bebek düşünmüyorum gene kayıp olursa dayanamamherseferinde o korku yetti ana tek isyedigim keşke bir umudum olsa mevlam sakın benden umudunuzu yitirmeyin diyo ama korkuyorum gene acı yaşarım diye çapaya yolladılar bizi eşimle genetik tanıya gidiceksiniz dediler memlekete gidiyim geliyim işşallah gidicem kızımıda vermediler abana patolojiye gönderdiler 25 sonuçları çıkıcakmış yavrumu keşke almasalardı gömerdim en azında evladım diye mezar taşına giderdim aglar dua ederdim ama olmadı vermedilerki oglumunda mezarı var ama kaynatam götürmüyo mezarına burdan dua et diyo üzülürüm diye kimse götürmedi beni oglumun mezarına keşke bilsemde gidiversen ama nerde
görüşürüz canım rabbim ogluna şifa versin işşallah tez zamanda işşallah acım ne yapsamda geçse acaba bilemiyorumki
canım allah tekrardan sabır versin inşallah gerçekten çok acı diyecek birşey bulamıyorm sadece dua edeceksin canım başka çare deva yok canım yolun sonu ya rab